הפועל באר שבע 13/14: אולי הפעם?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏14/7/13.

1. Love Is Red Member

גל אראל אומנם איטי, אבל כמה לב ונשמה הוא מביא למגרש, פשוט תענוג.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

השיר נכתב על ידי האוהד חיים לוי ז"ל שהלך לעולמו בחודש שעבר.
    זה השיר שאנחנו שרים כשהשחקנים עולים למגרש + כשהמשחק נגמר.
    שיר שהיה תמיד עוצמתי וקיבל אפילו עוד עוצמות כשחיים לוי נפטר.
    כתבתי כמה הודעות קודם על היום שבו חיים הלחין את השיר. לא יהיו עוד אנשים כמו חיים, והשירים שהוא כתב ילוו אותנו לעולם.

http://eyoya.co.il/wp-content/uploads/2013/08/%D7%A9%D7%9C%D7%98-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%95%D7%99.Xxx

3. EuropeGuy Member

עוצמתי.
    עכשיו אני מבין שכשאשמע את השיר הזה יהיו לו שני משמעויות,
    הסיפור שמאחורי מי שכתב את השיר, והעובדה שהקבוצה נראית טוב.

נווה, ראיתי רק את המחצית השנייה אבל אני יכול לאמר לך שלקראת הסוף נשמעתם אדיר.

4. zahipan Member

הפועל ב"ש קבוצה מצויינת, אומנם היא צריכה עוד להשתפר אבל היא משחקת טוב, היא רק צריכה לדעת לנצח את הקבוצות החלשות שבאות לעשות בונקר ואז יהיה טוב, מבחינתי הישג להפועל ב"ש זה מקום 1-3 מתחת לזה זה יהיה כישלון מבחינתי!

5. סמואל אטו Member

תומר סוויסה האידיוט ביקש שיחרור וקיבל אותו.

6. Ice Cream חסה

טוב שלא אמרת שפחות מגמר ליגת האלופות אפשר לסגור את הקבוצה.

דובב גבאי מועדף על פניו, ועכשיו מביאים גם את ניקולאה על המשבצת שלו. יש לו מקום בהרכב של קבוצת ליגת העל בסדר גודל של באר שבע (למשל בני יהודה), ובימינו גם אירופה זה לא מילה גסה.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחן גדול של אלישע מבחינתי.
    היכולת להתמודד עם סגל ארוך וחזק, היכולת להשאיר גם את שחקני הספסל מרוצים ורעבים לדקות, יכול להיות גורם מכריע בהצלחה שלנו השנה.
    יהיו משחקים שכלום לא ילך, שההרכב הראשון לא ירשים, ואז נזדקק לשחקנים כמו סוויסה ופלצ'וק מהספסל.

http://hbs.co.il/wp-content/uploads/media/2013/09/AB2P05901.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/13
  8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

גרוע שסוויסה משוחרר. במידה וניקולה לא יחתום, נתקענו עם גבאי שהתחיל את העונה מאוד רע. מצד שני, אולי זה יתן מקום לאבו לאבן סוף כל סוף.

9. zahipan Member

מה הבעיה עם מה שאמרתי? על הנייר הפועל ב"ש נמצאת בדרג של מכבי חיפה ומכבי ת"א, בהנחה שהן מסיימות מקום ראשון ושני, הפועל ב"ש יכולה לתפוס את המקום השלישי! עכשיו בוא נראה איזה קבוצות מתמודדות על המקום השלישי, קריית שמונה, בני יהודה, הפועל ת"א, אשדוד? הפועל ב"ש פחות טובה מהקבוצות הללו? אני לא חושב!

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כן אבל הגזמת מאוד. מתחת למקום 3 כישלון? לקבוצה שכבר לא יודע כמה שנים ל סיימה מעל מקום 5?

זה שקריית שמונה, בני יהודה והפועל תל אביב ברמתנו לא אומר שנקרע אותן כמו בשבת גם בבית וגם בחוץ במשך כל העונה. בנוסף, יש לך את מבחן הקבוצות הקטנות, בעיקר בחוץ ועוד שהקבוצה באה על תקן פייבוריטית ברורה שזה דבר שאנחנו לא רגילים אליו.

פרה פרה חבר, אבל אל תבוא בגישה כזו כי כל מקום בפלייאוף העליון הוא הישג אדיר.

11. zahipan Member

מה זה משנה איזה מקום סיימנו שנה שעברה? הקבוצה התחזקה בשחקנים טובים וצריכים לראות תוצאות, אין לי ספק שהנהלת הפועל ב"ש והשחקים יודעים שאם לא נקבל השנה כרטיס לאירופה זה יחשב ככישלון, אבל כמובן שאף אחד לא יגיד את זה, כמובן שאם נסיים מקום רביעי אף אחד לא יתלונן אבל כולם ירגישו הרגשת החמצה, בכל אופן להפועל ב"ש יש סיכוי טוב מאוד לסיים מקום 1-3 ואפילו לזכות באליפות, הכל תלוי איך נתחבר העונה ואיך הקבוצות האחרות יתחברו, יכול להיות מצב שמכבי חיפה ומבי ת"א יאבדו נקודות ואנחנו ננצל את זה, אבל ברור גם לי שאם מכבי חיפה ומכבי ת"א יהיו טובות השנה יהיה מאוד קשה לסיים מקום 1-2, בקשר למקום השלישי אני חושב שהוא יהיה שלנו כמעט בטוח.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/13
  12. Don Joan Roman Member

חבר'ה לא לעוף מעל הפופיק, אתם עדיין קבוצה עם הגנה די חדירה, עדיין קבוצה שיש לה המון רגעים "מתים" במשחק שלה, יש לכם עוד הרבה עבודה מכדי לדבר על מקומות 1-3, המקום הריאלי שלכם הוא פלייאוף עליון, כל מקום בו יחשב כעונה טובה, מקומות 1-3 יחשבו כהצלחה גדולה ופלייאוף תחתון כישלון.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ועדיין אם אני מסתכל לדוגמא על החלק ההתקפי שלכם לעומת זה של קרית שמונה לדוגמא, של הצפונים איכותי הרבה יותר טוב. מנגה, סבע, בדש, כחלון ועוד זר שעדיין לא משחק.

בלי קשר אני חושב שאם באר שבע יסיימו במקום 4 היא בהחלט יכולה להיות מרוצה העונה. אבל אני כמו מירו לא הייתי ממהר להתלהב מהתצוגות עד כה. בעונה שעברה הקבוצה כבר הייתה על סף מעבר לפלייאוף העליון ואז הגיעו 5 הפסדים ברציפות ואתם זוכרים איך זה נגמר.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יכול לספר בבקשה את הסיפור של האוהד שנפר ז"ל?

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כבר הרבה שהים הוא ה?מנצח על התזמורת?. הבחור שעומד עם הגב לקהל, שמטריף את כל היציע. בדרך כלל אלה חבר?ה? צעירים מתחלפים שמבצעים את המלאכה הזו, אבל חיים ז?ל כבר שנים על גבי שנים באותה עמדה (על המעקה באמצע יציע המעודדים) בכל משחק. בחלק מהמשחקים היה מעודד עם תחתונים בלבד, בחבורה שלנו קראו לו ?חיים תחתון?.

כמו שמשה אמר - הוא אחראי לשיר הפתיחה שלנו במשחקים. אני לא הכרתי אותו אישית, אבל רוב החבר?ה כאן כן ואם יש להם עוד סיפורים אישיים לספר זה יהיה נהדר.