- השמועות אומרות שאלישע לוי יוריד את דובב גבאי לספסל ובמקומו גליינור פלט יעלה ב11 הראשונים. באותה נשימה אלישע החליט לספסל את נאסר ולהעלות במקומו את דובב גבאי. אני אישית חושב שההחלטה הראשונה מבורכת, אבל אין לי דעה מוצקת לגבי ההחלטה השנייה. זה נכון שנאסר לא כיכב בשום משחק עד עכשיו, אבל כבש 3 שערים חשובים. זה נכון שסוויסה הראה שיש לו הרבה מה להציע כאשר הגיח מהספסל. אני אישית הייתי מעדיף לספסל את בוזגלו (חלש בצורה מחרידה) ולתת לו לראות קצת את המשחק מהספסל מאשר לעשות את זה לנאסר. - רק אותי מאוד מאוד מעצבן שהצפי לקהל הוא 8000 איש? ראבק! כל הזמן אנחנו מדברים על גדול ווסרמיל מלא. במשחקי ליגה לאומית נגד מכבי הרצליה הבאנו 8000. אז איך זה שכשאנחנו מקום שני בליגה אחרי 5 משחקים ללא הפסד אחד אנחנו לא ממלאים את וסרמיל? אולי אין לנו כזה גדול כמו שחשבנו?
אתם יכולים להסביר לי מה הקטע לשרוק בוז לקבוצה שלכם בסיום המשחק? מה אסור לבאר שבע להפסיד? חשבתם שתנצחו עד סוף העונה?
אף אחד לא שרק בוז לקבוצה ואני באמת לא הבנתי מאיפה לירן שכנר שמע את זה, הייתי בשוק ששמעתי "שריקות בוז נשמעות". ההיפך הוא הנכון, הרבה מאוד נשארו בשער 5 עודדו את הקבוצה וקראו "אנחנו אוהבים אתכם". היו שריקות בוז בסוף והיו קריאות "בזיון" והיו קללות אבל כולם הופנו לכיוון אלון יפת וזה כנראה מה שבלבל את שכנר.
במקרה שצריכים עוד תגובה בנושא, לא היה. הקבוצה רק קיבלה קריאות עידוד ומחיאות כפיים. שריקות בוז הופנו לאלון יפת, שגם הן לא מוצדקות, אבל זה בסדר, צריך למצוא מישהו להאשים.
האמת שבצפייה בתקציר אני לא כל כך בטוח שהן כאלה לא מוצדקות. הצהוב השני למרקוביץ' ממש לא היה כל כך ברור וגם האדום של סוארס, בכלל לא בטוח שזה היה מכוון. מה גם שמישהו שעשה בדיקה מדוקדקת טוען שגם מנגה היה בנבדל בשער הראשון. אין מה להאשים את השופט כי שיחקנו רע, כן צריך להתחיל להפעיל לחץ תקשורתי. חיפה והתל אביביות עושות את זה שנים ואז בהמשך העונה השופטים מפחדים לשרוק נגדן (כמו הפנדל על סוויסה שבוע שעבר). סה"כ - אדום שלא היה על אילוז בעכו (לא היה אחרון), פנדל ברור שלא נשרק מול מכבי חיפה וגם אתמול שריקות שהקבוצות שציינתי קודם לא היו שורקים נגדן. צריכים להבדיל בין לעשות רעש בתקשורת כדי להשפיע על שופטים, ובו-זמנית לבודד את השחקנים ולהבהיר להם שזה לא תירוץ.
זה שטויות והטעויות מתקזזות. עובדה שכל המהלך של ב"ש שהוביל לפנדל של היד של קינן התחיל מנבדל ברור. גם מה שעשו על סוויסה זה גבולי.
1. הקהל של באר שבע הראה אתמול בגרות נפלאה. מצחיק היה לשמוע את שכנר, בטח שכשהוא דיבר על שריקות בוז הצילום הראה את אוהדי הקבוצה מוחאים כפיים לשחקנים. 2. אתה צריך ששופטים יפחדו לשרוק מולך, גם אם ההחלטה שלהם נכונה, שיחשבו פעמיים לפני השריקה שלהם. במשחקים של מכבי ת"א בכדורגל הקהל של מכבי לוחץ את השופט על כל שריקה קטנה והשופטים פוחדים לשרוק נגדם. ככה גם במשחקים מול מכבי חיפה והפועל ת"א. ומי שצריך עוד דוגמאות, בשנה שעברה היו כמה משחקים שבהם הפועל ת"א ראתה ששורקים נגדה. יוסי אבוקסיס והפועל ת"א יצאו בקמפיין בתקשורת נגד השופטים, הקהל של הפועל ת"א הרעיד איצטדיונים, ואז הפלא ופלא הגיעו מס' משחקים (כולל מולנו) שבהם השופטים פחדו לשרוק נגד הפועל ת"א ואפילו הלכו איתם. רוצים עוד דוגמא? אחרי המשחק שלנו בקריית אליעזר מול מכבי חיפה, אף אחד לא דיבר על הפנדל שהיינו צריכים לקבל על ההכשלה של סוויסה אלא כולם עסקו בנבדל של גבאי במהלך שהוביל לפנדל. זה כוח של מועדון ושל קהל, ככה גורמים לשופטים לחשוב פעמיים לפני שהם שרוקים נגדך, שלא יחטפו לאחר מכן ביקורת בתקשורת.
מכת פציעות ומורחקים לקראת אשדוד - סוארס ומרקוביץ', שני הבלמים הפותחים, יחסרו בגלל האדומים שספגו בשבת. פאיוביץ', שהיה הבלם הפותח בתחילת השנה (ואז הוחלף על ידי מרקוביץ' לאחר שנפצע) ואמור היה לפתוח בשבת עדין פצוע ונמצא בספק לשבת. הבלם הרביעי בסגל, בן אלגרבלי מקבוצת הנוער, נמצא גם הוא בספק למשחק בגלל פציעה. גם אליניב ברדה ודובב גבאי נמצאים בספק למשחק בגלל פציעה...
אז בנוסף לכל הצרות, גם קובי דג'אני נפצע (שבר אצבע ברגל) אתמול וייעדר שבועיים. פאיוביץ' עדיין לא כשיר (שמישהו יסביר לי מה בדיוק הוא מתח). כרגע מסתמן הרכב ביתי וצעיר, שבן ביטון ישחק ליד אראל במרכז ההגנה, ולפי ספורט 5 אור חביביאן אמור לפתוח ביחד עם ז'ינו במרכז המגרש. נראה לי שהפתגם "ההגנה הכי טובה היא התקפה" מעולם לא היה נכון יותר.
איזה הזוי, מי היה מאמין שאחריי 4 הנצחונות נעלה מול אשדוד בהרכב טלאים ועוד אחריי הפסד לקריית שמונה ותיקו מול חיפה שיכול לגרור כדור שלג ענקי...
כבר כמה שנים שחברת הנסיעות ?מטרופולין? משתפת פעולה עם ארגון ?הקאמלס? ומוציאה הסעות לכל חור במדינה ולפי דרישה. לפני שבועיים, בנוסף ל2 רכבות, יצאו 2 אוטובוסים לחיפה לטובת אוהדים שהעדיפו אופציה זולה או פשוט לא הספיקו לקנות כרטיסים לרכבת. בנסיעה חזור, כמה פרחחים קרעו כבלי USB (מדובר באוטובוס חדיש מאוד) ובכך גרמו נזק של אלפי שקלים. מילא הנזק, אבל כעת חברת ?מטרופולין? הודיעה (ובצדק) שהיא מפסיקה לשתף פעולה עם הקאמלס. לפיכך, אין הסעות לאשדוד וכעת בארגון מנסים למצוא חברת הסעות חלופית שתסכים להסיע אותנו למשחקים - עד כה ללא הצלחה. פשוט מכעיס לראות איך כמה פרחחים הורסים לאלפי אנשים את ההנאה והכיף.
^ עצוב מאוד... במקום שהצפי יהיה מעל 2,000 אוהדים הכמות שנראה ביום שבת תהיה דלה מאוד.. מאוד מקווה שיצליחו להוציא הסעות למשחקי החוץ הבאים ובקשר למשחק מחר, אני לא מצליח להבין איך כולם איבדואת הראש, הפסדנו לקריית שמונה ונדשחק בלי 3 שחקני הרכב (דג'אני, סוארס ומרקוביץ') אבל אני עדיין בהלם מהשליליות שלקראת המשחק.. אנחנו משחקים מול אשדוד והיא לא אחת מאריות הליגה. עדיין יש לנו שחקנים והתקפה טובה - הסיכויים שלנו לנצח ממש לא קלושים כמו שכולם חושבים!