זה ברור שבכדורגל המודרני אתה צריך כסף כדי להתקדם. כמו שאמרת, כסף היה לנו גם בשנים קודמות אבל בניית הסגל ובחירת המאמנים הייתה רעה. אבל להגיד שרק בגלל העלאת התקציב יש הצלחות זה לא הכי נכון בעולם. כסף זה לא הכל וזה כבר הוכח לא מעט בכדורגל. אנחנו רק מחזור 3 לכן אני לא יכול להגיד שהעונה הצלחנו, אבל לא מן הנמנע שהעונה תתפוצץ לנו בפנים ואז יגידו שאלונה בזבזה את הכסף שלה שוב. מלבד הכסף, ההנהלה העונה עושה עוד מספר צעדים כדי להרים את הקבוצה.
מעבר לעניין של כמה משקיעים, מאז הגיעה ברקת הכסף שהיא הביאה הושקע לא בחכמה וגרר אחריו השקעות מיותרות פגרה אחרי פגרה ששחקנים לא מתאימים או מיותרים הוחלפו שוב ושוב. העונה, בלי קשר לאם השקיעו יותר או פחות, הכסף הושקע בצורה החכמה ביותר מאז התחיל עידן ברקת בב"ש. הגיע הזמן שהיא תלמד מטעויות, מקווה בשביל המועדון שזה אכן כתוצאה מהפקת לקחים ולא מקריות. לצערי, גם תחת ברקת ממשיכים בב"ש לפספס את כיוון ההשקעה החשוב ביותר של המועדון כמו שאני רואה את זה, מחלקת הנוער. גם אם יש קצת הצהרות, מינוי מתוקשר זה או אחר למחלקת הנוער, קצת יותר כסף מבעבר, עדיין אין תכנית רצינית ומסודרת להרים מחלקת נוער מפוארת שתשרת טוב יותר את הקבוצה הבוגרת ותחסוך כסף בטווח הארוך. הפער בין התפוקה לפוטנציאל במחלקת הנוער של ב"ש הוא מהגדולים בישראל כנראה.
יש תכנית כזו, איוניר לא הגיע סתם. הבעיה היא שאין הרבה כישרונות שיכולים להתברג בקבוצה הבוגרת, בטח לא להוביל אותה לצמרת. ואם רוצים לבנות אותם מאפס זה ייקח כמה שנים. שהגיעה אלונה היא הצהירה שזה מה שהיא רוצה לעשות, ואכן עברו כמה שנים, אבל לא רואים יותר מדיי תוצאות בגלל שגם מבחינת מחלקת הנוער קבלת ההחלטות שלה בשנים שעברו הייתה לא נכונה.
קצת "כאבי ראש" בעקבות המשחק אתמול ועם מבט למשחק בקריית אליעזר: 1. פאיוביץ או מרקוביץ? 2. גבאי או סווייסה/פלצ'וק? 3. אילוז או ביטון? 4. 4-4-2 או 4-5-1? https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/s720x720/1384354_234822803339381_665642533_n.Xxx
1. מרקוביץ 2. סוויסה 3. ביטון 4. זה לא באמת משנה. שסוויסה יהיה בחוד, וברדה כבר לוקח על עצמו תפקיד חופשי, הוא חלוץ שני, אבל הרבה מאוד בא אחורה, בא לאגפים...
למרות שאני אוהב את מרקוביץ וחושב שהוא היה בסדר גמור, הייתי משחק עם פאיוביץ' וסוארס במרכז ההגנה. הייתי מחליף את גבאי המאכזב בתומר סוויסה. הייתי ממשיך לתת את הצאנס לבן ביטון בעמדת המגן הימני. הייתי ממשיך באותו מערך שבו שיחקנו עד כה העונה, 4-4-2 עם דג'אני ואראל באמצע ובוזגלו ונאסר באגפים. מכבי חיפה יבואו בטירוף וילחצו מהדקה הראשונה, חשוב לעבור את הדקות הראשונות, גם אם ילחצו אותנו, כי אם נכנס טוב למשחק הלחץ יעבור למכבי חיפה.
שפאיוביץ' שיחק היו יותר מצבים לקבוצה היריבה אבל לא היו גולים ושמרקוביץ' שיחק היריבה לא ממש הגיעה למצבים אבל היו גולים. כלומר פאיוביץ' איכשהו מצליח להמנע מטעויות קריטיות. אני הייתי פותח בהרכב כזה: אג'ידה, בן ביטון, פאיוביץ', סוארס, דוידזאדה, סוויסה, גל אראל, לוטם זינו/דג'אני, בוזגלו/נסאר, דובב גבאי וברדה. גבאי יכול להחליף מקומות עם סוויסה ועם בוזגלו/נסאר במהלך המשחק.
לראשונה מאז גמר גביע המדינה (תקנו אותי אם אני טועה) תצא רכבת אוהדים. כל מי שיקנה החל מהיום בכל חנויות הגרנד קניון החדש בסכום שמעל 199 ש?ח יהיה זכאי לקבל כרטיס רכבת למשחק, שתצא מתחנת אוניברסיטה צפון (שעה בהמשך) ותוריד ישירות בחיפה בת גלים, שסמוכה לקריית אליעזר. כמובן שהרכבת תעשה את אותה דרך חזור בסוף המשחק. לרכבת הגבלה של 800 איש. -- יוזמה נדירה. הצעתי את זה באחד מפורומי האוהדים מיד בסיום המשחק בשני, אבל לא חשבתי שזה יצא לפועל. מקווה מאוד שאנשים יקנו את הכרטיסים לרכבת.
תיקון טעות, ב99 ש"ח ומעלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ואני הולך להיות שם איזו התרגשות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
משהו שעניין אותי לגבי יכולתיו של דג'אני. לא כ"כ מכיר את הקריירה שלו, הבנתי שהיתה לו עונה טובה מאוד בנתניה, השאלה שלי היא עד כמה הוא טוב באמת לאורך הקריירה, מכיוון ששנה שעברה הוא היה בירידה חדה. אני שואל את זה מכיוון שאני כל הזמן שומע שדרנים ופרשנים אומרים "כשדג'אני יהיה טוב באר שבע תרוויח בענק" מצד שני אני גם שומע אותם אומרים לא מעט "דג'אני איכזב היום". יש באמת למה לצפות? או שהעונה הטובה ההיא היתה היוצאת מן הכלל שלא מעידה על הכלל?
לא בטוח שחיפה תפתח בהתלהבות בכלל. זה גם תלוי לא מעט במה שיהיה במשחק שלנו מחר (מבחינה מנטאלית) וגם מבחינה גופנית (גם ככה יש לנו בעיות של כושר, וצפוי לנו משחק מאוד קשה מחר מבחינת התנאים).
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Arti...483.155195.html לכל האהודים שבטוחים שבבאר שבע עפים על עצמם, תקראו ותפנימו... עונה לכל אוהדי מכבי ת"א בעיקר. תרגעו.
פאדיחה רצינית בחלוקת הכרטיסים לרכבת היא שכל מי שקונה ביותר מ100 שקל קיבל שובר גם בלי שרצה ותוך 5 שעות נגמרו 700 כרטיסים.. אני מאמין שרק באיזור ה200 כרטיסי רכבת באמת נלקחו..
פשוט בושה מה שהולך עם כל העניין הזה, משחק אחרי משחק אלי להב מחפש רק לנצל את אוהדי באר שבע... עד ששמעתי את העניין המסריח הזה התלהבתי מאוד לשמוע על הרעיון של הרכבת, ופשוט אכזבה שגם בעניין הזה מחפשים איך לנצל את אוהדי באר שבע.. מה יש להגיד? בזיון
ממש לא בזיון. להוציא רכבת מיוחדת זה עניין יקר וצריך להחזיר את ההוצאות. לקנות 100 שקל בקניון זה דבר שאנשים עושים ביום יום. הבעיה הייתה שהביאו לכל אחד שקנה בלי לשאול אם הוא רוצה..