ביטון ותורג'מן הם שני מגינים מחליפים (שעושים רושם לא רע עד עכשיו לפי משחקי ההכנה), כמה כבר הם ישחקו וכמה כבר רעים הם יכולים להיות במדינה שבה יואב זיו מגן בנבחרת ישראל? לוגסי ודאבור כרגע לא שווים הרכב אצלנו, ולכן מבחינתי הם לא שחקנים שמשדרגים קבוצה. אין סיבה שנשאיל שחקנים ממכבי אם אין לנו אופציה לרכוש אותם, בטח כשמדובר בשני שחקנים צעירים שעדין לא הוכיחו את עצמם (שיעול רועי קהת שיעול).
לדעתי חסר עוד קשר לרוטציה ולוגסי יכל לשבת על המשבצת הזאת (מה גם שעל פי ההסכם היה לנו אופציה של קנייה עליו). אם סוויסה נשאר לא צריך את דאבור בשום צורה...
** עדכון 10:23 - הקבוצה הוציאה הודיעה רישמית לפיה השחקן סיכם את תנאיו במועדון, יגיע ביום ראשון לעבור בדיקות רפואיות ויחתום בקבוצה. בהצלחה! ידיעות אחרונות מדווח הבוקר שהקבוצה במגעים מתקדמים עם החלוץ ההולנדי, גלינור פלט (26), ששוחרר מגנק לאחרונה וכעת הוא שחקן חופשי. פלט מתנשא לגובה של 1.93 והוא ממוצא סורינמי. את כל הקריירה שלו, עד העונה האחרונה, העביר פלט בהולנד. הוא שיחק במהלך השנים בדן בוש, טלסטר והרקלס. ב11/12 עבר לטוונטה, שם מיעט לשחק ורשם רזומה שכלל 14 הופעות ו2 שערים. בעונת 12/13 הושאל לגנק, בה הוא שיתף פעולה עם אליניב ברדה. בגנק היה שחקן מחליף קבוע ועשה את עונתו הטובה בקריירה עם 27 הופעות (רובם כמחליף כאמור) ו10 שערים. בסוף העונה, חזר אוטומטית לטוונטה ומשם שוחרר. מקבץ השערים שלו מהעונה החולפת ניתן לראות שברוב שערים הוא כובש בקלילות לאחר שהוא מתחמק משחקני ההגנה וממקמם את עצמו יפה יפה ברחבה. מסתבר ששלוחת פוקס ספורט בהולנד דואגת לבחור, ולאחר ששמעו שם שהוא שחקן חופשי דאגו להכין סרטון תדמית קצר עם ביצועים לא רעים בכלל שלו (אך ישנים, לא במדי גנק) במטרה לעזור לו למצוא קבוצה לי אישית הוא נשמע שחקן אדיר. הלוואי ויגיע. אם הייתי קורא את הכתבה הזו לפני תחילת העונה, הייתי אומר שיוותרו על חלוץ וימצאו קשר, אבל לאחר 2 משחקים, חיזוק בחלוץ ברמה גבוהה יועיל לנו מאוד. * עם או בלי קשר לידיעה הזו, בתקשורת ההולנדית מדווחים בשעות האחרונות שהמו"מ בינו לבין FC רודה, שהתעניינה בשירותיו, פוצץ מכיוון שהוא אמר לקבוצה שהוא מעדיף לצאת לחו"ל מאשר לשחק בהולנד.
וואו אם שחקן מעדיף אותנו על פניי רודה גאווה סוג של הגעה ליעד מסוים בדרך לאיזה תואר אולי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
שחקן שבקלות יכול היה לחזק כל קבוצה ישראלית! הפועל באר שבע הרוויחה על הנייר חלוץ בהחלט טוב. אני מניח שאליניב ברדה היה האיש ששכנע את פלט לשחק בדרום ישראל. השניים שיחקו לפני עונה ביחד בגנק. אני בהחלט מצפה שבאר שבע תאיים העונה על האליפות, למה לא? התקפה יש לה וגם ההגנה לא רעה.
מהההההההההההההההההההה פלט חתם בב"ש?!?!?! טוב. ההחתמה הכי גדולה בכדורגל הישראלי ב-5 שנים האחרונות בקלות. איך הוא הגיע לב"ש? יש איזה פציעה נסתרת שלא שמעתי עליה? ב"ש מועמדת לגיטמית לאליפות. http://en.wikipedia.org/wiki/Glynor_Plet אפשר לראות אחרי השנתיים המוצלחות מאוד בהארקלס (אפילו אייאקס דיברו עליו) טוונטה אמנם הצליחו לחרב אותו אבל הוא התאושש בבלגיה. חלוץ מצויין ואף למעלה מזה בקנה מידה ישראלי.
אם הוא שחקן כל כך גדול, למה הוא עד עכשיו היה ללא קבוצה? למעשה הוא לא שיחק כבר 4 חודשים וכנראה לא עבר הכנה רצינית לעונה.
הוא לא שיחק 4 חודשים כי הליגה נגמרה במאי... דרך אגב, לפני שנתיים הבאנו את אוהד לויטה שהיה שחקן חופשי וזאת היתה ההחתמה הכי טובה של העונה.
בכל זאת שוער זה עמדה עמדה מיוחדת. אל תשכח שהליגות בהולנד ובלגיה התחילו לפני כמעט חודשיים. פגרת הקיץ שם קצרה יחסית. התמיהות פה במקום בטח בנוגע להכנה שלו לעונה שזה מאוד חשוב.
גם אותי זה קצת מטריד, ששחקן שכבש 10 שערים בעונה שעברה בגנק והיה מחליף קבוע היה שחקן חופשי עד עכשיו. לפי דיווחים בהולנד, הוא כבר היה על סף סיכום עם רודה, אלא שאז זה פוצץ. כנראה שקבוצות אחרות חשבו שהוא יחתום שם. קשה לי לראות איך זה חתול בשק. מקווה שהוא לא מסתיר איזושהיא פציעה. הלוואי והוא ייתן את התפוקה שלו כמו בבלגיה.
"החלוץ הכי טבו שנחת פה בחמש השנים האחרונות" יכול להיות, מה שבטוח כרגע זה מוגזם להגיד את זה, סה"כ שחקן ספסל בקבוצה בלגית בינונית, על פניו אכן חיזוןק איכותי לחוד של ב"ש אבל לקשור לו כתרים כבר עכשיו זה לא רציני, כמו שאני שומע כל מיני חכמים שהחליטו שטוןנייס הוא הבלם הכי טוב שנחת בארץ בעשור האחרון עוד לפני שראו אותו חמש דקות, הכל ישפוט במבחן התוצאה.
עד לפני שנתיים, אחד החלוצים הטובים בליגה ההולנדית. אם הכל יתחבר לו, ב"ש עשתה את עיסקת חייה. בטח שההגנות הישראליות יתקשו להתמודד עם שחקן גבוה ופיזי, ויחד עם זאת גם אתלט לא רע בכלל.
וכמו שהנהלת בית"ר אמרה שבנגורה הוא הרכש הכי טוב, צריך לשחק על המגרש ולא לדבר... בסוף העונה נראה מי היה הרכש הכי טוב...