הפועל באר שבע 12/13: ניצלים מירידה במחזור הסיום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏11/7/12.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. נתחיל דווקא מהסוף, למרות השמועות על כך שאלישע לוי הכריז במחנה האימונים כי סוארס הוא הקפטן, מי שקיבל את הסרט במשחק מול בית"ר היה אילוז.
    מכיוון שלא שמעתי את אלישע מתייחס באופן רשמי לנושא, ולאור העובדה שאילוז היה הקפטן מול בית"ר, אני לא בטוח בכלל שסוארס הוא הקפטן הקבוע שלנו.

2. אני חושב שלדובב גבאי יש את הכישרון והפוטנציאל כדי להצליח בהפועל באר שבע.
    אם השאלה היא את מי אני מעדיף, גבאי או את אקסברד, גם אני בוחר בגבאי. אבל זאת לא צריכה להיות השאלה, כי אקסברד הוא לא הפרמטר לקבוע האם גבאי הוא חלוץ איכותי או לא.
    טוטו תמוז, איתי שכטר, תומר חמד, בן שהר ושלומי ארבייטמן הם סוג החלוצים וסוג האיכות שאליהם אנחנו צריכים לשאוף. ולאיכות הזאת גבאי לא התקרב עד היום.
    בחצי שנה הראשונה שלו אצלנו גבאי הבקיע שלושה שערים בלבד, כשכולם נכבשו באותו משחק (משחק הבכורה שלו).
    בשנה שעברה גבאי כבש רק שבעה שערים, וגם הם נפרסו על ארבעה משחקים בלבד (שלושער מול רמת השרון, צמד מול בית"ר י"ם, ועוד שני שערים אחרים שנכבשו בשני משחקים נפרדים).
    סך הכל, בשנה וחצי בקבוצה, דובב גבאי שותף ב39 משחקים שבהם הוא כבש 10 שערים ואולי יותר חשוב זה נעשה ב- 5 משחקים בלבד.
    אפשר לדבר על התירוצים, לפעמים הוא תופקד באגף, היו לו לא מעט פציעות (מה שמעלה את השאלה האם מבחינה פיזית הוא מתאים לרמות האלה), אבל בשורה התחתונה בשנה וחצי אצלנו דובב גבאי כבש בחמישה משחקים בלבד.
    זה לא קרוב ללהיות מספיק, זה לא קרוב ללהיות יציב.
    בעונה שהגיע אלינו גבאי היה החלוץ הרביעי במכבי פתח תקווה כשמי שהקדימו אותו היו עומר גולן, טל בן חיים ועומר דמרי. לצערי, אחרי שנה וחצי בקבוצה אני עדין מרגיש שזה בדיוק מה שקיבלנו, את החלוץ הרביעי של מכבי פתח תקווה בזמנו.
    המחמאות על היכולת של גבאי בקבוצה עד עכשיו הם מוגזמות, כשההשוואה לאקסברד מיותרת ולא צריכה להיות הפרמטר לקביעה האם גבאי הוא חלוץ איכותי או לא. מה שצריך לעניין הוא מספר השערים שגבאי כובש אצלנו (בשנה שעברה הוא גם החמיץ לא מעט מצבים) וכרגע הנתונים הם פשוט לא מספיק טובים.
    הכישרון בהחלט שם, אבל כדי באמת להיות חלוץ איכותי ולקבל מחמאות, הוא יצטרך להיות יציב ולכבוש מעל עשרה שערים בעונה.

2. yedidel Member

היציעים ברמת גן אמנם לא כאלה קרובים לדשא, אבל עדיין משה...
    http://images.one.co.il/Images/Packages/18...72/_MG_0645.Xxx

3. South Boy Member

סוארז הוא הקפטן הראשי אילוז הוא קפטן משנה, ואם אתם שואלים אותי גם את זה לא מגיע לו.
    מי שראה מול בית"ר הקבוצה עבדה כמו מכונה משומנת כל מהלך תענוג רק כשהכדור הגיע לאילוז זה נהיה קטסטרופה, כבר שנים שאנחנו אוכלים מרורים מהשחקן הזה ונמאס שמשאירים אותו בגלל שהוא "שחקן בית", למרות שכל שחקן רכש אחר מתאמץ יותר ממה שהבטלן הזה מתאמץ.
    אבל בדבר אחד אין עליו, בהדלפות לתקשורת הוא המלך.

4. YANIVBADOR Member

אתה מצפה לאליפות מב"ש? נכון שלא? אז אני לא מצפה מדובב להיות שכטר
    וסוארס כן היה קפטן מול ביתר

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/8/12
  5. yakar Member

לדעתי זה כבר נהיה סטיגמה לגבי היכולת של אביתר אילוז.

אני לא ראיתי ממנו משחק כל כך גרוע (אפילו טוב לדעתי), לא היו לו יותר מידיי טעויות, ואפילו - חלק מההרמות שלו באמת הגיעו ליעד.

לדעתי אתם פשוט מחפשים אותו. לכן לכל טעות קטנה שהוא עושה אתם מייחסים חשיבות רבה.

לדעתי אפשר לסמוך על אלישע בעניין הזה בעיניים עצומות!, אני בטוח שהוא לא משוחד לטובת אילוז, ובנוסף יש לו שחקן שיושב על הספסל ( שאף הובא בתור רכש של המאמן ) שראוי לאייש את העמדה הזאת.
    שאלישע יבחר בכל משחק את השחקן עם הכושר הטוב יותר.

6. South Boy Member

לא ידוע מה אתה רואה אבל אני נגד בני יהודה שהפסדנו 5-1 ונגד מכבי שהפסדנו 4 ובעוד הרבה מאוד משחקים איזה חור אילוז הוא פשוט לא שחקן כדורגל מצטער להגיד לך אני לא מחפש אותו זה הוא מוצא אותי אם אני בא למשחק וסוף סוף אחרי שנים אומר על הקבוצה שלי שאני נהנה לראות אותם משחקים מהבלמים עד לחלוצים ופתאום איך שהכדור מגיע לאילוז קורה משהו לא טוב אז זה אומר הכול.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אביתר אילוז יכול לשחק לי בביצים, ולא כדורגל.

שחקן תת רמה, אסור לו להיות דקה אחת על המגרש, אם הוא הקפטן מצבנו בכי רע, הנזק המקצועי הכי גדול שיש לנו על הדשא, עושה חורים סדרתי, לא מסוגל לעצור שחקנים טכניים, אפס מאופס, כבר נמאס לראות אותו בקבוצה.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. שמח לדעת שטעיתי והוחלט לתת לסוארס להיות הקפטן הקבוע, מקווה שזה ישאר ככה עד סוף השנה.

2. אם תשאף לבינוניות זה גם מה שתקבל. איתי שכטר עשה את הפריצה בנתניה, טוט תמוז וארבייטמן בהפועל פתח תקווה, תומר חמד באחי נצרת, כולם הגיעו לאן שהגיעו קודם כל דרך הצלחה בקבוצה שלא מתמודדת על האליפות.
    אין סיבה שדובב גבאי יהיה שונה מהשמות למעלה. אין סיבה שדובב לא יעשה את הפריצה בהפועל באר שבע.
    אני לא שואף שגבאי יהפכו לואן פרסי או גומז, אני כן מצפה מחלוץ שנמצא אצלי בקבוצה במשך שנה וחצי להבקיע ביותר מחמישה משחקים, אני כן מצפה משחקן התקפה אצלי בקבוצה לבלוט יותר ולהיות יציב יותר מאשר דובב גבאי היה אצלנו.
    אם הרף שלך יהיה אקסברד, אתה תמשיך לקבל הפועל באר שבע ששוקעת בבינוניות ומטה. אני לא כזה, והציפיות שלי מדובב (ומיתר שחקני הקבוצה) הוא גבוה יותר.

3. אביתר אילוז לא עשה את קפיצת המדרגה שהוא היה חייב לעשות בשנים האחרונות. למרות שקיבל הזדמנות אחר הזדמנות, הוא נשאר בבינוניות ולרוב אף פחות מכך. כל עוד הוא לא מעלה את היכולת הוא פשוט לא מספיק טוב כדי לפתוח אצלנו בהרכב.
    הוא לא היה רע במשחק מול בית"ר י"ם, אבל הוא גם לא הראה משהו יוצא דופן, לא הראה שמשהו השתנה אצלו למרות שהוא קיבל את הזדמנות חייו מאלישע. הוא המשיך לטעות באותם דברים שהוא טועה בדרך כלל, המשיך לבלוט באותם דברים שהוא בולט בדרך כלל, כמו תמיד הוא מציג יכולת שיכולה להעניק לך מקום בהרכב של קבוצה בליגה לאומית, לא מעבר לכך.

9. yakar Member

אילוז התמודד בכבוד מול בן שושן, שחקן לא רע בכלל..

10. South Boy Member

בן שושן במשך 90 דקות לא היה אפילו הצל של עצמו, אפילו סבתא שלי יכלה לשמור עליו.
    חבל על הזמן שלכם זה ויכוח סרק אביתר אילוז הוא המגן הימני הכי עלוב שיש בליגת העל בלי ויכוח בכלל.

11. yakar Member

עובדה שהוא מועדף על קלמי סבן. (מגן הנבחרת בעבר )

אתה צודק זה סתם ויכוח מיותר, אבל לפחות תנסו לא לחפש את אילוז. תראו שהוא משחק לא כל כך רע

12. South Boy Member

בגלל שהוא פתח בגביע הטוטו אחרי שרצו לתת לקלמי סבן לחזור לכושר? אם הוא היה מועדף על סבן לא היו מביאים את סבן בכלל, הסיבה היחידה שנתנו לו קפטן משנה זה בגלל שהוא שחקן בית לא בגלל משהו אחר.

13. ראיין אדלי Member

רכש נוסף לקבוצה.
    הקשר הקנייתי פטריק אוסיאקו סיכם את תנאיו בהפועל באר שבע, צפוי לחתום כבר בשבוע הבא.
    לא ראיתי אותו אבל לטעמי היה עדיף לנסות להחתים את דיא סבע, הלוואי שאני יחזור בי בעוד חודש.

14. yedidel Member

אין קשר בין השניים. אוסיאקו קשר אחורי.

15. South Boy Member

הוא לא קשר אחורי הוא בעמדה של ראדי.
    וזה לא אומר שירדנו מדיא מבחינת המועדון דיא יכול להגיע לכאן מתי שירצה זה תלוי במכבי אם הם ישחררו אותו או לא.
    הלוואי שישיאלו אותו עם סעיף קניה הלוואי