הפועל באר שבע 12/13: ניצלים מירידה במחזור הסיום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏11/7/12.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ברצינות שזאת פעם ראשונה?

במכבי חיפה זה כבר שנים.

2. South Boy Member

למועדון שלנו יש הצתה מאוחרת, רק השנה נזכרו.
    אני מקווה שהחולצה לפחות תהיה יפה, לא הייתי סומך יותר מדי על קאפה בעניין הזה.
    אולי סוף סוף יהיה ייצוג לבאר שבע בכדורגל בשכונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

- הסעות למשחק האימון (שישי, 10:30, רעננה)
    - צפי למאות אוהדים.
    - שידור של המשחק הטלוויזיה.

מישהו אמר אופוריה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

4. South Boy Member

אצלי אישית זה נוהל, בעיקר בגלל העובדה שאני גר במרכז.
    הגעתי עוד למשחקים בשכונה מול בני יהודה שהיינו בלאומית, הגעתי למשחקים מול ראשון בהברפלד (שתי שכונות מהבית שלי) וכדומה וכדומה, ותמיד היו הרבה אוהדים, לא חמש מאות אבל הרבה אוהדים.
    יש לנו קהל אוהב ומסור בלי תנאים, נכון שהרכש הנוצץ מוסיף אבל זאת יותר נאמנות מאופוריה.

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זה שיש גרעין של כ-100 נאמנים זה משהו אחד. אבל 500 איש למשחק בשישי על הבוקר, שידור ישיר בטלוויזיה תשלום על הסעות וזה בסך הכל משחק אימון? זה לא היה קורה בכל עונה אחרת.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

נראה שמאבק האוהדים בין מכבי נתניה להפועל באר שבע בONE יצא מתחומי האינטרנט והפך למציאותי.

זה הכתים לגמריי את המשחק שנערך הבוקר שבו הקבוצה הפסידה 2-1 למגבי נתניה, גבאי כבש את השיוויון לזכותנו.

מה בדיוק קרה בין מחנות האוהדים? הבנתי נזרקו סלעים ובקבוקי זכוכית אחד על השני..איך הגיעו למצב כזה?!

7. South Boy Member

לא הייתי אומר שכמה טוקבקים של ילדים משועממים שאין להם מה לעשות אחרי בית ספר הובילו לזה, היה ידוע שהמשחק הזה יהיה טעון בגלל השלישייה שהורידה אותם ליגה.
    האיצטדיון ברעננה מחולק לשני גושים ובאמצע כניסה, כשבכל גוש יש גדר עם דלת שאפשר לסגור.
    באמצע המשחק כשהקללות ההדדיות בין שני המחנות התחילו לעלות מדרגה נסגרו השערים של כל גוש, ומארטיק שנזרק לאיצטדיון זה עלה לבקבוקים וכוסת קולה, ואפילו שמעתי ניפוץ של זכוכית.
    הכתם הכי גדול של המשחק הזה היה לראות ילד קטן שיוצא בוכה ומפוחד באמצע המשחק מלווה עם אבא שלו שמנסה להרגיע אותו, יש אנשים במגרשים שצריכים לקבל יחס כזה כדי שיצא להם האוויר מהמפרשים, אבל הילד החמוד הזה לא צריך לשלם את המחיר וכאב לי עליו.

8. oFiRzZz Member

מהצד של אוהדי נתניה (שגם אשמים כמובן) שמעתי שנזרקו עליהם בקבוקי בירה ואבנים, והורים עם ילדהם עזבו את המגרש. כמובן שכנראה לחזור למגרשים בשנים הקרובות הם לא יחזרו..
    חבל שזה מגיע לרמות האלה..

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

היה ידוע? למי?

אני לא חשבתי שזה ידרדר למצב כזה.

ומקווה מאוד שימשיכו להגיע, מקרה נקודתי לא מעיד על הכלל.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מי שמפגר פה זה מי שהחליט לקיים משחק כזה עם צפי קהל רב באיצטדיון בעייתי כמו רעננה.

למה לא לשחק אותו באיצטדיון נורמלי שיש הפרדה אמיתית בין הקהלים? לשחק ברעננה זאת ההחלטה הכי מפגרת שיכולה להיות זה כמו לשים בדרבי את אוהדי מכבי ת"א והפועל ת"א שער ליד שער שיש גדר מסכנה בינהם.

11. henry1 Member

לא נזרקו סלעים, לא אבנים ובטח לא מכות, אלא כמה בקבוקים שעפו מצד לצד. לצערי, זה היה צפוי מראש וההתגרויות בין הקהלים במשחק הובילה למצב הזה. עצוב היה לראות אבות ואימהות יוצאים עם ילדיהם משני מחנות האוהדים. מבחינתי ברגע שדבר כזה קורה, אפשר לסגור את הכדורגל. היה מקום לנוכחות משטרתית מההתחלה, חבל שהבינו את זה מאוחר.

12. South Boy Member

לא ידעתי שזה יגיע לכדי אבנים ובקבוקי זכוכית, אבל בכורח הנסיבות זה משחק טעון, למה זה כל כך מופרך שמפגש בין קבוצה לקבוצה שפירקה אותה בביתה והורידה אותה לליגה השניה יהיה טעון?
    קרייזי, רק הכסף מדבר, אף אחד לא ישכיר את המגרש בנתניה וישלם על אבטחה וכל ההוצאות הנלוות במשחק חוץ, הרבה יותר זול לקיים את המשחק ברעננה.

13. henry1 Member

אף אחד בנתניה לא חושב לרגע שאתם אלה שהורדתם אותנו ליגה. ירדנו ליגה בגלל מאמן כושל ושחקנים עלובים. אתם בסה"כ נעצתם את המסמר האחרון, אבל בטח אנחנו לא מאשימים אתכם בירידה, קצת פרופורציות. אבל ברגע שהקבוצות נפגשות שוב, זמן לא ארוך מהמשחק האחרון, היה בהחלט מקום לאבטחה גדולה ורצינית יותר, צריך רק היגיון בריא כדי להבין זאת.

ולא צריך להיסחף, לא היו סלעים ולא אבנים, חבל שאתרי האינטרנט נותנים לזה במה ובכך מלבים עוד יותר את היצרים.

14. South Boy Member

הכי קל בכדורגל ללבות את היצרים ולהתפרק מילולית, אוהדי נתניה הפנו את הזעם שלהם לאוהדי באר שבע שדואגים להזכיר להם בכל הזדמנות מה קרה לא מזמן וזה היה דו צדדי, לא אנחנו הורדנו אתכם אבל אנחנו חתמנו את הירידה שלכם ולמרות שאותי אישית לא מעניין את מי הורדתי אלא העיקר שנשארתי לא מעט אוהדים נהנים לרקוד על הדם של אוהדי נתניה ואני בטוח שזה היה בדיוק אותו הדבר מצד אוהדי נתניה אם הדבר היה הפוך, אין ממש היגיון בדברים האלה.

אני אישית לא ראיתי אבן אבל ראיתי פה כמה שאמרו שהיה אז לא התווכחתי, נחמת עניים שלא נזרקו אבנים ולא יותר.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מסכים עם הנרי1, אנחנו ממש לא אלה שהורידו את נתניה ליגה ואני לא הייתי שם את החותמת מפגש ?טעון? על המשחק.

בכל מקרה, בחזרה לקבוצה שלשמה התכנסנו כאן:
    רפי דהאן לא יגיע לקבוצה, ובמועדון ממשיכים לחפש אחר קשר אחורי.