הפועל באר שבע 12/13: ניצלים מירידה במחזור הסיום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏11/7/12.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

פשוט לוח נורא. הוא אף פעם לא מאיר לנו פנים, ומה הקטע שבזמן האחרון אנחנו נגד בית"ר ב3 המחזורים הראשונים של העונה?

סקירה קצרה של הלוח מעלה לא מעט בעיות. 2 משחקים ראשונים סופר דופר קשים (שגם בטח יהיו מרכזיים וביום חול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ) ולאחרייהם 2 משחקים לא פשוטים בכלל שבאמצע משחק חוץ נגד עכו. אם נצליח לנצח 3 משחקים מתוך ה5 האלה מצבנו יהיה מעולה. יצאה לנו חלוקה שווה של משחקי בית-חוץ בין ארבעת הגדולות שזה דבר טוב לגמריי, ובמחזור האחרון של העונה הסדירה נצא למשחק חוץ, אומנם נגד קבוצת החוץ שמסתמנת כהכי פחות מאיימת, אבל עדיין..

מה נגיד ומה נאמר? יאללה הפועל!

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

במחזור הראשון יש מכבי חיפה נגד ק"ש אני מאמין שזה יהיה המשחק המרכזי ואתם תשחקו בשבת ב20:00

במחזור השני אתם תהיו המשחק המרכזי ביום ראשון ב20:50

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא שזה קשור אבל, המשחק המרכזי ביום ראשון? שמעתי שזה רק נסיון של מנהלת הליגה לשנות, לא קראתי אישור רישמי לכך.

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

המנהלת רוצה שזה יהיה ביום ראשון וזאת החלטה אך ורק שלה
    מה שהמנהלת תרצה יהיה לכן אין סיבה שהמשחק המרכזי יישאר ביום שני

5. Love Is Red Member

הלוואי שהמשחק המרכזי יהיה ביום ראשון, אין כוח להפרשים בין משחקים, יום שני משחק מרכזי ואז יום שבת משחק..

בן והבה עוד ימשיך?: http://sports.walla.co.il/?w=/157/2657421

המשך של בן והבה ורפי דהן ואני לא רוצה לפתוח פה אבל יהיה פה סגל מאוזן ובריא שיהיה מסוגל להלחם בצמרת, אבל מוקדם עוד לדבר..

מה שבטוח אם רפי דהן ובן והבה יגיעו הסגל הזה חייב להביא את הקבוצה למקום גבוה, סוף כל סוף...

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/13
  6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לפי הכתבה בוואלה רועי זכרי מתאמן איתכם, שחקן מאוד מוכשר שצריך קצת ניסיון ומאמן שיחזיק אותו קצר
    אבל לדעתי תוך שנה- שנתיים הוא אחד מהחלוצים המובילים בארץ ואחד שייצא לאירופה
    אם תקחו אותו ותחתימו לכמה שנים תרוויחו בעתיד שחקן גדול וגם פונטציאל למכירה שתכניס לא מעט כסף

7. Love Is Red Member

אבל לא בטוח שהוא יחתום.
    בכל מקרה נראה מה יהיה וכנראה שהסגל יהיה סגור במחנה האימונים, אולי יגיע עוד שחקן לאחר מכן.
    אבל נראה שבניגוד לעונות שעברו הסגל יהיה סגור במחנה האימונים שזה דבר מצוין כי זה אומר שהשחקנים יתאמנו ביחד כולם ויתגבשו כולם במחנה האימונים.

מה שייצור גם אווירה טובה והתקרבות של השחקנים בפאן החברתי, גם החדשים וגם היותר ותיקים.

8. Ice Cream חסה

מה שאור אמר, וחוץ מזה הם שחקנים בסגנון שונה. דריו זה אחד שמוציא מסירות קדימה ומקדם התקפות, קשר 50-50. מה שסאות'בוי אמר שאתם צריכים, דג'אני וסוארז קשרים אחוריים, בעיקר סוארז.

9. Love Is Red Member

אבל הוא לא כמו מארן ראדי שאשכרה יוצא בעונות האחרונות עם מספר רב של בישולים ושערים למרות שהוא בא בעמדה אחורית יחסית...

וחוץ מזה דריו פרננדז הוא בן 35 ואם כל הכבוד שיש לי אליו ויש לי אליו, לא כל שחקן היה רוצה לשחק בקבוצה כלשהי ללא חוזה, אבל באר שבע צריכה שחקנים רעננים, אם הוא יחתום בהפועל חיפה זה יהיה הרבה יותר טוב לליגה ולכולם, וסך הכל לדעתי האישית באר צריכה שחקנים יותר צעירים ומחויבים.
    שוב אני לא בא לומר שדריו לא מתאים, ייתכן והוא מתאים, אבל עדיף לחפש משהו אחר, ומי יודע אולי הוא יבוא לפה...

כרגע רפי דהן מועמד ואני מעדיף אותו כדיי שתהיה תחרות אמיתית על ההרכב, כי אם מביאים את דריו אז מביאים אותו להרכב ואז לוטם לא יוכל להתחרות על מקום בהרכב, עם מביאים את רפי דהן שהוא מוכשר אבל לא מספיק משופשף אז מביאים אותו להתחרות עם כולם ולא ישר להרכב, משמע שתהיה תחרות אמיתית על חולצת ההרכב וזה מה שלדעתי קבוצה בריאה חזקה וטובה צריכה, תחרות בריאה על מקום בהרכב.

אבל תאמין לי שאם לא היה לנו את דג'אני הייתי שמח אם הוא היה מגיע, שחקן נהדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ד"א למה בן והבה לא מועמד אליכם אחריי כל השמועות לגביו?
    דווקא יותר מתאים לכם מקפילוטו...

בכל מקרה דווקא בהגנה נראה שאתם עומדים להיות מוכנים (מתן בראשי+קפילוטו+בלם זר על רמה אולי יאיא פטי הרבה יותר טוב לכם מעונה שעברה) ודווקא בקישור ובהתקפה נראה שאתם לא מספיק טובים (שנה שעברה היה לכם את ערן לוי ואת אבי ריקן השנה יש לכם את רביבו האיטי שמבשל רק בכדורים חופשיים).

10. Ice Cream חסה

אין שחקנים מחויבים כמו דריו, וזה לא משנה בן כמה הוא, אלא כמה שנים הוא עוד יכול לשחק.
    רפי דהאן יעלה יותר מדריו פרננדס, כי הוא עם חוזה במכבי ויש עוד עניינים עם טוברוק שתצטרכו להפשיר. מה מתאים לנו בקפילוטו שהיה שחקן ברמה של עכו? והבה כבר חתם בבני יהודה. עם קפילוטו יש בעיה בחוזה ההשאלה מול מכבי, עם בראשי יש פערים מאוד גדולים והסוכן שלו זה דודו דהאן, ואפילו עם דינו שקבורץ עדיין יש פערים. בבית"ר יש עוד הרבה עבודה כדי שאפשר יהיה לומר משהו, אבל בכל אופן זה הדיון על הפועל באר שבע.

11. Ice Cream חסה

אין שחקנים מחויבים כמו דריו, וזה לא משנה בן כמה הוא, אלא כמה שנים הוא עוד יכול לשחק.
    רפי דהאן יעלה יותר מדריו פרננדס, כי הוא עם חוזה במכבי ויש עוד עניינים עם טוברוק שתצטרכו להפשיר. מה מתאים לנו בקפילוטו שהיה שחקן ברמה של עכו? והבה כבר חתם בבני יהודה. עם קפילוטו יש בעיה בחוזה ההשאלה מול מכבי, עם בראשי יש פערים מאוד גדולים והסוכן שלו זה דודו דהאן, ואפילו עם דינו שקבורץ עדיין יש פערים. בבית"ר יש עוד הרבה עבודה כדי שאפשר יהיה לומר משהו, אבל בכל אופן זה הדיון על הפועל באר שבע.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

טוב חלאס שחררו אותנו מדריו.

בחזרה לנושא - בידיעות מדווחים היום שלמרות שבן והבה התאמן עד כה עם בני יהודה, ייתכן מאוד שיחזור ללבוש את האדום שלנו בעונה הקרובה כי הקבוצה הגיעה להבנות עם טוברוק.

--

הלוואי הלוואי הלוואי! עוד שחקן מעולה לפאזל, ואז קשר 5050 ואנחנו מסודרים!

13. Love Is Red Member

ואם יביאו את רפי דהן אז רוצים אולי לחזק בקשר זר התקפי.
    הלוואי הלוואי הלוואי, אם יביאו את רפי דהן ואת בן והבה בנוסף לעוד קשר זר או חלוץ זר או אולי ארבייטמן או בדש אני חושב שזה יהיה הסגל הכי מאוזן בריא ואיכותי שהיה לבאר שבע זה הרבה מאוד זמן, סגל יותר טוב מהסגל שהיה לגיא עזורא שהיה סגל התקפי מוכשר אבל עם הגנה מחוררת...

14. Ice Cream חסה

אתה חושב שבדש או ארביטמן יבואו לב"ש כדי לשבת על הספסל?

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

יש לנו יותר מדיי חלוצים. לא צריך את בדש או אברטיימן, אלא אם כן אלישע יחליט לשחק ב4-4-2 מה שלא מאפיין אותו כל כך.

2 השחקניםם היחידים שאנחנו צריכים זה בלם במקום גביש (האמ...והבה...האמ) וקשר 50-50 גזל סטייל, רק לא גזל עצמו.