הפועל באר שבע 12/13: ניצלים מירידה במחזור הסיום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏11/7/12.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לא רוצה להיות משבית שמחות אבל לדעתי הסיכוי שההחתמה הזו תהפוך לבלוף הרבה יותר גדולה מאשר שתהיה הצלחה גדולה

אני מאחל לכם שברדה יכבוש בצרורות ויהיה מלך השערים של הליגה אבל אני לא רואה אותו מצליח בקלות.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

השאלה הגדולה מה מצפים מברדה, שחקן שסוחב את הקבוצה על הגב שלו הוא לא, אין לו מה שצריך בשביל, הוא לא כזה. הוא חלוץ טוב, שאם יהיו מסביבו שחקנים טובים הוא יכול להביא למגרש הרבה יותר כמעט מכל חלוץ אחר בליגה, הוא תוספת אדירה להתקפה, אבל אם השחקנים מסביב יהיו שווים לפח, הוא לא יעזור יותר מדי.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כמו שלירן אמר, צריך לשים מאחוריו את שני הקשרים ההתקפיים שיניחו לו כדורים על הרגליים והוא ידע לגרום לנו לעוף ביציע, בניגוד לחלוצים הלא-חדים שלנו בעונה שעברה.

להגיד את האמת? הייתי שמח יותר אם היה מגיע חלוץ מוכח אחר בגיל צעיר שיש לו לאן לשאוף ולא הגיע לקבוצה במטרה מוצהרת לסיים בה את הקריירה. אבל עדיין ברדה זה ברדה, חלוץ נבחרת ישראל, אחד השחקנים הכי גדולים של גנק. זה לא בא ברגל.

4. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטענה לכך שצריך 2 קשרים התקפיים ש"יפנקו" את ברדה בכדורים היא נכונה.
    אפשר להביא כל חלוץ טוב שקיים אבל אם אין את מי שיפטם אותו זה החלוץ הופך ללא יעיל לחלוטין

5. yedidel Member

חברים, אנחנו מדברים על שחקן בן 31, לא 35, שכובש או מבשל כמעט בכל משחק שהוא משחק.
    אני מאוד אופטימי בעיקר בגלל האישיות של ברדה. הוא תמיד היה ספורטאי ברמה מאוד גבוהה (עצם העובדה שהתנהל ללא סוכן מעידה על אישיותו), וממש לא נראה לי שהוא אחד שבא להעביר את הזמן עד סוף הקריירה.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. אליה היה ויהיה סמל בהפועל באר שבע.
    2. רק מי שהיה מעורב בקבוצה ב2003 יודע עד כמה אליניב רצה להישאר בבאר שבע. העזיבה שלו הייתה בגלל זינו.
    3. בבלגיה אליניב עשה קפיצת מדרגה משמעותית ביכולת.
    ברדה הוא אחד מהמקצוענים הכי גדולים שהכדורגל הישראלי ידע. שחקן כדורגל שמהרגע הראשון תמיד נתן ורצה יותר מאחרים, תמיד נתן הכל ויותר מכך.
    היה ברור שהמעבר שלו לליגה הבלגית, עם המתקנים והתשתיות הטובים בהרבה מאלה שיש בישראל, יהפכו אותו לשחקן טוב יותר.
    4. חתימה של אליניב אצלנו תהיה סגירת מעגל וחלום שהתגשם. לא פחות.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969709_669610813064393_1521142050_n.Xxx

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

דג?אני חתם רישמית.

--

מקווה שנקבל את דג?אני ?הטוב?.. שמעתי עליו דברים מפוקפקים.

8. oFiRzZz Member

אם תקבלו את דג'אני של שתי העונות הראשונות בנתניה, תרוויחו את אחד הקשרים הכי טובים בארץ.
    אם תקבלו את דג'אני של העונה האחרונה ושל שאר הקריירה, אז סתם זרקתם כסף לפח.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם נקבל את דג'אני של השנתיים הראשונות בנתניה, אז ההחתמה הזאת יכולה להיות הגניבה של הקיץ ושדרוג רציני לקישור שלנו.

10. Ice Cream חסה

קראתי בוואלה שברדה צפוי להרוויח מיליון דולר ל-3 עונות, שזה 333 אלף דולר בעונה נטו ויותר מ-600 אלף ברוטו. יותר מ-2 מיליון שקל לעונה... גם על בארשבעים אתם הולכים לשלם מס באר שבע? אפילו קצת לא ראוי מצד ברדה. לשחקן העונה החולפת (או הסגן שלו) הציעו בקיץ שעבר סכומים נמוכים יותר והמעבר שלו טורפד כי לא הציעו לו המון-המון. הכסף של אלונה לא בלתי מוגבל, אז לבזבז אותו על שחקן שלא צריך לשכנע אותו לעבור לבאר שבע קצת חורה.

11. YANIVBADOR Member

מס באר שבע על ברדה? איפה אתה חי? לאליניב ברדה היום הצעות יותר גבוהות ב200 אלף ואפילו 300 אלף בבלגיה, והוא הסכים לבוא אלינו

12. Ice Cream חסה

זה יותר ממה שאלונה שילמה אי פעם עבור שחקן, ואפילו יותר ממה ששולם אי פעם על 2 השחקנים שהשתכרו הכי הרבה ביחד בתקופתה. עם כל הכבוד לזה שהוא דחה הצעות יותר גבוהות מבלגיה, הוא לא התפשר מספיק עם באר שבע. בטח עבור אחד שדי סודר כלכלית. למרות שעם הדרישות שמס הכנסה יכולים להעלות לכו תדעו..

13. maor123 Member

גם אני חושב שאם " כל כך אכפת לו מבאר שבע והוא כול כך אוהב את הקבוצה הזאת " הוא היה יכול להוריד את המחיר, בסה"כ הוא עשה את שלו ואת הכסף שלו הוא עשה, אז מה הבעיה להוריד.

14. סמואל אטו Member

לרגע אפשר לחשוב שהוא גונב את הכסף הזה מילדים מסכנים באפריקה.
    כנראה שכחתם שמדובר בשחקן נבחרת ישראל ובכיר בכדורגל הבלגי, ואם יש מישהו שמוכן לשלם את זה אז מה הבעיה?

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/13
  15. South Boy Member

את הכסף שלו הוא עשה? זה הפרנסה של הבנאדם, מה זה את הכסף שלו הוא עשה? אין לו עוד הרבה שנים והוא רוצה להשתכר ברמה כזאת כמה שיוכל, למה אתם נכנסים לו לכיס? אם ברדה ויתר על חוזים של 400 ואפילו 500 אלף יורו, שזה הפרש כמעט של פי 2 ממה שהציעו לו פה, אי אפשר להגיד שהוא לא עשה ויתור ואפילו ענק בשביל לשחק פה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/13