הפועל באר שבע 12/13: ניצלים מירידה במחזור הסיום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏11/7/12.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

סבסטיאן מילה נתן נאום פרידה לאוהדים בשלאסק במשחק הליגה האחרון ביום חמישי, הודה להם על התקופה וכד' אבל היום הפתיע כאשר חתם לעוד 3 שנים בקבוצה הפולנית.

--

מילה לא יגיע, בינינו? גם ברדה לא יגיע. מה יהיה אלונה?

2. YANIVBADOR Member

מה קרה לך?! בטח עובדים קשה אצלנו! מגן שמאלי מהלאומית חתם! איזה רכש!

אני ציני כמובן. אפילו מועמדים ראויים אין. קולאוטי?! כל שנה יש הרגשה של עונה טובה עכשיו גם זה אין.

אתה צודק אח שלי, ברדה לא יגיע. חלוץ זר ברמה גבוהה? החלוץ מפולין? הוא לא שם גול מחודש דצמבר.

איי איי איי מה יהיה אלונה?

3. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבסטיאן מילה לא יגיע בסופו של דבר כיוון וחתם על חוזה חדש בקבוצתו לשלוש שנים הבאות.

בנוגע לתומר סוויסה, אשמח לדעת על מה ההתעקשות של ראשי ב"ש לא לממן לו את הניתוח אצל רופא שמתמחה בסוג כזה של ניתוחים וכבר ניתח את דובב גבאי ומוטי מלכה באותו סוג של פציעה בשרירי הבטן?

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הסיפור פורסם במלואו ב'ידיעות הנגב' שיצא אתמול:

סוויסה הגיע לבדיקה אצל הרופא הזה שאמר בהתחלה שסוויסה לא צריך ניתוח. לאחר כמה ימים שסוויסה לא היה שלו עם ההחלטה, הוא הגיע לרופא שוב ואז הרופא שינה את החלטתו ואמר שכן צריך ניתוח שכמובן עולה כסף שהמועדון צריך לממן. המועדון לא היה שם עם החלטת הרופא הזה וביקש דעה שנייה מרופא בכיר נוסף, שאמר שסוויסה לא צריך את הניתוח.

לכן כרגע סוויסה רוצה לעשות את הניתוח, אבל המועדון (בגיבוי החלטת הרופא השני) לא מוכן לממן אותו לסוויסה משום שהוא לא נחוץ.

5. sagi4814 Member

אני לא מבין פה משהו, תומר סוויסה שלעניות דעתי הוא שחקן מצוין, אין לו ביטוח רפואי מתוך הקבוצה שאמור לממן לו את כל העסק הזה של הניתוח? או שהרופא השני שאומר שצריך ניתוח הוא לא קשור לחברת ביטוח או משהו כזה? קצת לא מובן ובעיקר חבל העניין הזה

6. Love Is Red Member

לפי מה שהבנתי הרופא המדובר הוא רופא פרטי מוכח, העניין הוא שיש סיפור הרבה יותר מסובך ממה שהיה רשום באתר וואן, על פי ידיעות הנגב השחקן עבר בדיקה אצל דוקטור קופלמן שאמר לו תחילה שהוא צריך טיפול אנטיביוטי, תומר סוויסה הרגיש עם זה יותר טוב אבל הוא לא היה שקט והוא הלך שוב לדוקטור קופלמן שהמליץ לו לעשות ניתוח בכל זאת, הקבוצה שלא ידעה איך לקחת את שתי חוות הדעת השונות של אותו דוקטור החליטה לקחת את תומר לבדיקה אצל רופא אחר שאמר שצריך לעשות ניתוח אבל הרבה פחות חודרני וכבר קבעו תור לניתוח הזה ב20.6...

7. sagi4814 Member

או קי, בכל אופן משהו פה נראה מסריח, אני לא מצליח להבין איפה החברת ביטוח בכל העניין, הרי היא אמורה לדאוג לכל הנושא הזה, קצת מוזר שקבוצה צריכה להתעסק בנושא הזה, חבל במקום לבנות את הסגל מתעסקים במה שלא קשור לענף

8. yakar Member

לפי מה שהוא מספר - אין שום עניין של חברת ביטוח. סך הכל החלטה של איזה ניתוח לבצע

9. Ice Cream חסה

באייסוקר מדומה כלשהו אותו דבר אמר אוהד של קרית שמונה בקיץ 2010...
    ואז זה עוד היה שחקן מקבוצת תחתית, ולא כזה שהיה חלק אינטגרלי בעונה הירואית של הקבוצה שלו ויוצא מאחת ממחלקות הנוער היותר מוכשרות בארץ..

אגב קרית שמונה, למה שירצקי לא צריך לשלם שום "מס קרית שמונה" כדי לפתות שחקנים להגיע לחור שהוא הרבה יותר חור מבאר שבע, כשהוא גם דורש מהם בתוקף לגור שם? זה קשור בהקלות מס שיש בק"ש אבל אין (?) בב"ש?

10. yedidel Member

אלישע אחרי פגישת סוף העונה עם אלונה: "סיכמנו שנתמקד ברכש מצומצם ואיכותי".

היום מסכמים עם קובי דג'אני ועוד משלמים עליו לנתניה 300,000 (!) ש"ח.

בשביל זה שיחררו את אוסיאקו?

11. South Boy Member

אוסיאקו ודג?אני לא משחקים באותה עמדה, דג?אני בא להחליף את סוארס שצפוי לעזוב. ובלי שום קשר, לא חושב שאוסיאקו הוא שחקן רמה אחת מעל המקומיים כמו שצריך להיות זר איכותי, נתן כמה משחקים טובים אבל באותה מידה נעלם הרבה.
    לא עקבתי אחרי דג?אני יותר מדי בעונה האחרונה אבל בעונה שלפני כן דווקא יצא לי לראות אותו הרבה והוא היה אחד מהקשרים האחוריים הישראלים הבולטים בליגה, אשמח אם מישהו מאוהדי נתניה יוכל קצת להרחיב על העונה האחרונה שלו ועליו בכלליות, בעין כמה שיותר אובייקטיבית.

12. yakov_y YNWA

הרווחתם שחקו אדיר ועוד בפחות מ-100 אלף דולר, שאפו.
    מקווה שהעסקה תפוצץ איכשהו.

13. Ice Cream חסה

300 אלף שקל זה גרושים במונחים של כדורגל, וקבוצות ישראליות עם תקציב בסדר גודל שלכם מוציאות גם 500 אלף על רכש, ביורו, ורק על השאלה + אופציה.

דג'אני הוא אחד הקשרים האחוריים היותר איכותיים שיכולתם להביא, אם לא הכי איכותי. נכון שבב"ש הרבה שחקנים טובים אפילו לליגה הישראלית לא ממש הצליחו, אבל הוא ממש לא סיכון גדול.

14. YANIVBADOR Member

15. Ice Cream חסה

מברוק. עכשיו נשאר לסכם עם בניון על חזרה למועדון נעוריו.