הפועל באר שבע 12/13: ניצלים מירידה במחזור הסיום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏11/7/12.

  1. South Boy Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/12
    הודעות:
    6,833
    לייקים שהתקבלו:
    3,336
    איזה שטויות, ב-95 כמעט וזכינו באליפות ורק בסוף פישלנו ואם זה לא מספיק הם לקחו את האליפות ועוד חגגו בוסרמיל, ב-97 גביע, בכלל לאורך כל העשור הזה היינו קבוצת צמרת לגיטימית עד שאלי להב החליט לפרק את הקבוצה, בשנות ה-80 גם היינו קבוצת צמרת עם שחקנים כמו אלי אוזן יובל אוחנה דוידי שלמה אילוז ואחרים, קבוצה בחיתולים? על מה אתה מדבר?
    אני לא יודע כמה היריבות היא דו צדדית אבל אין ספק שיש בקרב האוהדים הקצת יותר ותיקים שנאה ואפילו שנאה עזה למכבי, ולמרות ששנאה היא דבר אינדיבידואלי ולא דעה שמייצגת קהל שלם אני מרגיש שנאה לקבוצה הזאת כי היא מייצגת מבחינתי זלזול ביריב, נרקיסיזם ורברבנות, מעבר לעובדה שבשנים עברו הם התחרו איתנו על תארים בתקופות היפות של המועדון.
     
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    וויכוח מיותר. תתרכזו בלדבר על הקבוצה במקום לדון את מי אנחנו אוהבים או שונאים.

    בקשר לברדה - התקשורת הבלגית מדווחת שהוא הגיע לסיכום עם גנק על עזיבתו. עוד נכתב שם שלא ידוע לאן יעבור כעת - חזרה לישראל או ישאר בבלגיה - אבל הקבוצה הבלגית OH לובן מהפרו ליג שמה עליו עין חזק.
     
  3. YANIVBADOR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/12
    הודעות:
    64
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ב"ש מעוניינת באדי גולטיב, עכו מעוניינת לשחררו מפני שהיא זקוקה להעמיד תקציב מינימום, עלותו - מילון ש"ח
     
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,333
    לייקים שהתקבלו:
    7,337
    כשמכבי ת"א הייתה קבוצה חזקה, היא הייתה קבוצה ווינרית שטבעה את המונח "מכביסט". לאורך שנים לא השגנו ניצחון מולם (מעל 10 שנים עד ה1-0 של קאקו בוסרמיל לפני עשר שנים) גם כשהיינו טובים יותר, גם כשהיינו קרובים, תמיד מכבי (בשנות ה90 זה היה נימני, לפני זה שחקנים אחרים) הייתה מנצחת. זה גרם לשנאה גדולה למכבי. כמובן שהעובדה שהם חגגו אצלנו אליפות לא עזרה גם כן.

    בקשר לשמועות האחרונות, מנגה וכמובן ברדה הם שחקנים שיכולים לקחת אותנו למעלה ולעשות שינוי עצום בקבוצה. לעומת זאת, והבה, צעירי, דהן ודגני הם אומנם שחקנים צעירים שהראו בעבר שיש להם המון כישרון, אבל הם עדין לא שחקנים שמושכים קבוצה למעלה. כחלק בפאזל הם יכולים להיות החתמה טובה (לא כולם כמובן, אין מקום גם לצעירי וגם לדהן למשל), אבל להפוך אותם לשחקנים המרכזים בקבוצה, לשחקנים שמסביבם הקבוצה נבנית, זה מתכון לעוד עונה בינונית ומטה.
     
  5. maor123 Member

    הצטרף ב:
    ‏24/1/13
    הודעות:
    130
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מוטי איווניר סיכם כמנהל מקצועי בנוער.
     
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,150
    לייקים שהתקבלו:
    8,498
    נשמע טוב. איש מקצוע רציני, איכותי, שיקדיש את כל כולו לשיקום וטיפוח מחלקת הנוער, בלי שום נגיע בזבל שיש בבוגרים, חובת ההוכחה עליו, ובגדול, שיהיה לנו בהצלחה.
     
  7. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,695
    לייקים שהתקבלו:
    3,936
    שלושה אתרים שונים מדווחים שאסי (מנהל מקצועי בפועל?) טס לפולין ע"מ לקדם את החתמתו של קשר ורוצלאב, סבסטיאן מילה.
    אם זה נכון, מדובר בקפיצת מדרגה משמעותית ומעודדת בכל מה שקשור לזרים.

    סבסטיאן מילה, 31 עוד חודשיים, משחק ב4 עונות האחרונות בקבוצת ורוצלאב איתה לקח אליפות וגביע. יש לו 21 שערים בשנים הללו שבעונה האחרונה הוא מבקיע 12 ומבשל 20 בכל המסגרות.
    בנוסף יש לו 7 הופעות בנבחרת פולין במשחקים רשמיים (ועוד 23 במשחקי ידידות).

    הלוואי שיחתום, ובתקווה שהתחילו לכוון לזרים ברמה הזו בלבד.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Sebastian_Mila
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/5/13
  8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    ההחתמה של איווניר לא תצדיק עצמה לטעמי.

    כדי להביא אותו לנהל נוער, ועוד דווקא את שלנו, אלונה צריכה לפתות אותו בהרבה מאוד כסף. זאת אומרת בערך בחודש יצאו על אלישע ואיווניר משכורות של שני מאמנים ראשיים, שהפועל רק אחד מהם הוא כזה.

    זה יצריך את המועדון למכור בדחיפות שחקנים יקרים כמו סוארז, גביש ודודזאדה ומנגד להתקמצן על רכש.

    אנשים כמו ניסו, סתיו או אופיר חיים היו יכולים בכיף למלא את המקום הזה ובעלות נמוכה בהרבה מאיווניר.
     
  9. OriRR Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/12
    הודעות:
    2,029
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ומצד שני אתה מביא איש מקצוע מצוין שיתרום הרבה למחלקה. אולי תרוויח שחקני נוער שלא תצטרך לשלם כ"כ הרבה לשחקנים זרים.
     
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,150
    לייקים שהתקבלו:
    8,498
    חשיבה שלך היא לטווח קצר, ולנו כבר נמאס מהטווח הקצר. ראינו מה קרה שאלונה פתחה את הכיס וביזבזה הון תועפות על שחקני רכש. צריך עין מקצועית שתהיה תמיד על הנוער, מישהו חיצוני ולא מקושר, עם כל הכבוד לסתיו אלימלך, הוא באר שבעי, הוא מכיר אנשים, מכירים אותו, המרחק קצר משמור לי אני אשמור לך. חייבים מישהו חיצוני, שיהיה פה במשרה מלאה ויכיר את כל מחלקת הנוער מכל הכיוונים, יתווה דרך, מה שמפחיד אותי זה האם איווניר הוא אחד שיודע את הדרך... ולכן חובת ההוכחה עליו, בגדול אני חושב שזה צעד נכון.


    חוצמזה, שחקנים כמו סוארז וגביש אנחנו חייבים למכור בלי קשר, סוארז כי הוא כבר מיצה פה ואין לו כבר כח להיות פה. גביש כי הוא פשוט לא לרמה.
     
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,333
    לייקים שהתקבלו:
    7,337
    אין לנו בעיה של כסף. לפחות מהבחינה הזאת, אפשר לסמוך על אלונה. היא יכולה לספוג בקלות את העלויות של איווניר מבלי שזה יפגע בתקציב הקבוצה.
    אני חושב שמדובר במינוי מעניין, למרות שאני לא שוכח שהעבר של איווניר בכדורגל כולל לא מעט אירועים בעייתים (בקדנציה הקודמת שלו אצלנו הוא ביצע תנועה מגונה לקהל ואם אני לא טועה גם הייתה לו תקרית דומה לעבר אוהדי הפועל כפר סבא) ככה שמוקדם להחמיא על המינוי.
    בכל מקרה, שיהיה לו בהצלחה.
     
  12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    זה נכון, אבל יקח הרבה זמן. קשה לי להאמין שאווניר יסיים כאן שנתיים - בטח לא יאריך. הבן אדם בקאליבר של מאמן ראשי בכ קבוצה בליגה, מה לו לחפש כאן?
    בנוגע הכספים אני דווקא לא בטוח שאלונה תבזבז יותר מדיי, היא כבר למדה שלשפוך סתם כסף לא באמת עוזר.

    אני לא נגד הרעיון, פשוט לא הכי בעד המינוי הספציפי של מוטי. שיהיה בהצלחה!
     
  13. YANIVBADOR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/12
    הודעות:
    64
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מזל טוב, רכש ראשון לעונת 2012/2013.

    לפי ידיעות אחרונות, מילה הפליימקר (31) חתם בקבוצה.
    שחקן מצויין שבעונה החולפת בישל 12 פעמים בליגה, 20 בכל המסגרות. הוסיף גם 6 שערים.
    מילה נחשב לשחקן ברמה גבוהה. בהצלחה! :aaarse:

    חברים משהו טוב קורה בבאר שבע!
    אלי ברקת נפגש עם יוסי בניון והציע לו חוזה ארוך טווח עם תפקיד עתידי במועדון. בניון אומנם דחה את ההצעה נכון לשנתיים הקרובות, אבל זה מראה כמה אלונה ואלי מוכנים להשקיע בקבוצה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/5/13
  14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    קח את הדיווח על מילה בערבון מוגבל. נדב דייג של ידיעות הוא היחיד שדיווח על חתימה עד כה. כאשר שחקן חותם באופן רישמי בקבוצה, הקבוצה עצמה משחררת הודעה לתקשורת וכמובן שכל שאר אתרי הספורט ידווחו גם הם. בשאר האתרים מדווח שהוא תחת מעקב בלבד.

    נראה שמדובר בדיווח פזיז של דייג.
     
  15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    הצטרף ב:
    ‏23/8/10
    הודעות:
    7,097
    לייקים שהתקבלו:
    956
    מין:
    זכר
    ביחד עם איוניר חתם אצלכם גם מאמן הכושר רונן וייס

    רובכם בטח לא מכירים אותו אבל אני יכול לספר לכם שמדובר במאמן כושר הכי טוב בארץ ובאיש מקצוע הכי מסור שאני פגשתי בחיים שלי ( ופגשתי המון )
    אדם שרוט שאתם תלמדו להכיר כאוהד מספר אחד של מנצסטר סיטי בישראל, אדם שהופך להיות החבר הכי טוב של השחקנים אבל קורע אותם לחתיכות באימונים בשעות הכי הזויות שיש

    הוא אימון בשנה האחרונה את השחקנים הצעירים בהפועל פ"ת ואצל כולם חל שיפור משמעותי בכושר הגופני ( הוא היה עושה להם אימונים באמצע הלילה בפארק בפ"ת )

    הרווחתם מאמן מצויין, הרבה לפני שהוא מאמן גדול הוא בנאדם ענק.