הפועל באר שבע 12/13: ניצלים מירידה במחזור הסיום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏11/7/12.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אני הבנתי מזה שהמשטרה מאשרת מכירה של 12,200 כרטיסים משחק לאו דווקא שיהיו 12,200 אוהדים במשחק ( כמה מנויים מכרתם? )

2. abcd Member

בערך 1300 אבל זה לא העניין. אולי אם אתה קורא רק את ההודעה הזו אתה יכול לחשוב שזה לא כולל מנויים אבל בהקשר של כל השיחה זה די ברור (לי לפחות) שה-12,200 האלה כוללים גם את המנויים בתוכם.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מממש לא שואף לאפס. סיכוי לא גדול, אבל בכלל לא קטן.

אני כמעט בטוח שעכו תיקח את חיפה 0-1 ולמזלנו האגו של סכנין וביתר ישחק לפני השחקנים, הם כנראה לא יסכימו לסגור על תוצאה, וילחמו על הדשא. בית?ר הרבה יותר איכותית מסכנין ועם כל העונה הגרועה שלהם, להוריד את סכנין ליגה בהחלט ירגיע את האוהדים.

ואנחנו? בכלל לא סומך עלינו שנוציא נקודה בנתניה, הם יגיעו לטרוף את הדשא וממילא ההגנה שלנו חלשה לאחרונה והקישור וההתקפה חלשים כל העונה.

4. Love Is Red Member

ההגנה שלנו לאחרונה עושה את העבודה, חטפנו ב6 משחקים 4 שערים.
    ההגנה זאת לא הבעיה שלנו העונה אלא ההתקפה, לכן אם עלישע יעלה עם רביד גזל אנחנו נפסיד כי לא יהיה לנו מספיק כלים התקפיים למקרה ונקלע לפיגור מוקדם מה שידרבן את נתניה לשים עוד שערים.
    לעומת זאת אם באר שבעת עלה עם ההרכב הכי התקפי אז יהיה לנו סיכוי להשוות או לעלות ליתרון לפניהם ובמצב כזה האוהדים שלהם יעודדו פחות ופחות...

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ההרכב הכי התקפי? שיחקת נגד קבוצות בתחתית בבית במשחקים על 6 נקודות ואלישע לא עלה בהרכב התקפי, אז קל וחומר שבמשחק כזה הוא לא הולך לעשות את זה.

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

זה ברור שב"ש תבוא לשחק על תיקו.
    השאלה מה יקרה ברגע שהיא תספוג

7. henry1 Member

אתה באמת חושב שזה "בושה" שלא הביאו לכם עוד כרטיסים? על מה ולמה? קצב המכירה בנתניה היה יותר מהיר מקצב המכירה שלכם כולל רכישת הכרטיסים ע"י גורמים שלכם במועדון. נתניה הביאה לכם את מה שהיא חייבת על-פי החוק ואין שום סיבה להביא לכם יותר. מה גם, שלא הייתם מביאים 3000 בוא נאמר את האמת.

סה"כ יהיו בין 10,500- ל- 11,000 אוהדי נתניה ו- 1400 מב"ש. אל תשכחו ב"ש, שיש הבדל בין 1400 אוהדים במגרש פתוח וישן לבין 1400 אוהדים במגרש חדש עם אקוסטיקה נהדרת.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/13
  8. zivmay Member

הצפייה היא שאנחנ ובאים לשחק על תיקו.
    אבל צר לי לאכזב את כולם.. אין לנו מושג איך משחקים על תיקו ( בכלל בכללי). קבוצה בלי שום יסודות משחק מינימאלים, אוסף של שחקנים שאולי שווה מקום שישי, אבל אלישע לי בלי שום טביעת אצבע טקטית.. מפתיע אותי שאנחנו תלויים בעצמנו, כי לדעתי אנחנו הקבוצה הגרועה בליגה ( הכי קצת שערי זכות).
    בגלל זה אני מאוד מפחד מה יקרה בשבת. השחקנים אולי מאוד רוצים לרוץ, רק חבל שהם לא יודעים לאן. נחזיק אצבעות לאג'ידה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/13
  9. BvB Member

"אוהדי הפועל באר שבע בטירוף לקראת המשחק הגורלי של הקבוצה בשבת (19:10, נתניה) מול מכבי נתניה. הקבוצה מבירת הנגב מכרה את כל 1,400 הכרטיסים שהוקצו לה על-ידי המארחת תוך מספר שעות בודדות.

בעונה שעברה, הייתה באר שבע בסיטואציה דומה בתחתית, אבל ניצחה במחזור האחרון את בית"ר ירושלים ושרדה בליגה. במשחק הגורלי הצליחו במועדון למלא את אצטדיון וסרמיל ב-12,000 צופים שנתנו רוח גבית למועדון בדרך להבטחת ההישארות. "

אסור למועדון כמו ב"ש לרדת מועדון גדול בכדורגל הישראלי עם קהל מצוין,אני בטוח שאם הקבוצה תהיה בצמרת בשנים הבאות האיצטדיון יהיה מלא בכל משחק

10. South Boy Member

כל הכרטיסים שהקצתם לנו נגמרו אחרי כמה שעות, לעומת זאת הכרטיסים של נתניה נגמרו רק הערב וזה גם אחרי הרבה אוהדים (ואני מדבר על 100 או אפילו יותר) שלנו שקנו כרטיסים ליציע של נתניה, אז על איזה קצב יותר גבוהה אתה מדבר?
    זאת כן בושה שהקצו לנו כמות כזאת, אנחנו לא הפועל עכו ואפילו לא בני יהודה ולמרות שאפשר להבין את האינטרס של נתניה זה עדיין מספר כרטיסים מביך בשביל קהל כזה ובשביל משחק כזה, גם באר שבע במשחקים חשובים לא הקצתה כמות כזאת מגוחכת של כרטיסים לקהלים כמו הפועל מכבי וחיפה ותאמין לי שהיו מגיעים 3 אלף אם רק היו כרטיסים כי הקהל כולו בטירוף להגיע למשחק, ואם כשהפועל תל אביב אירחה אותנו בנתניה בגלל שזרוע חורף הבאנו אלפיים אוהדים פלוס מינוס אז למשחק כזה בטח שהיינו מביאים שלוש.
    אני מחפש כמו משוגע כרטיס אחרי שפספסתי את המכירה בגלל שבאותו היה לי אירוע משפחתי חשוב שמנע ממני לקנות כרטיס במכירה המוקדמת, ואתה לא יודע עוד כמה כמוני יש.

11. Love Is Red Member

אני אישית רציתי לקנות כרטיס ובגלל שלא הרגשתי טוב לא יכולתי ודרך האינטרנט לא יכולתי כי סיימתי את מסגרת האשראי שלי לחודש הזה ככה ואני בטוח שיש עוד כמוני וכמו סאוט בוי שיש להם תירוצים אמיתיים למה הם לא קנו והם יכלו לקנות אם רק הייתה להם אפשרות...

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אתה באמת משווה בין המשחקים?
    אתה רציני שאתה מדבר על המשחק שלכם נגד הפועל ת"א ומכבי חיפה באותה נשימה כמו על המשחק נגד נתניה?
    כמה כרטיסים הקצתם לאוהדי בית"ר בעונה שעברה? אם היה בא אוהד בית"ר וטוען שהם קיבלו מעט כרטיסים וזאת בושה גם היית.טוען אותו דבר? כשאתה יודע שזה מוריד מהקהל של הקבוצה שלך

מה אכפת לנתניה שאתם יכולים להביא 3000 אוהדים? את הכרטיס יקנו בכל מקרה וברור שהיא תעדיף שזה יהיה אוהד צהוב ולא אדום

ואני לא מאמין שאתה משווה קצב מכירה של 1400 כרטיסים לקצב מכירה של 12000+
    אני מבטיח לך.שאוהדי נתניה קנו 1400 כרטיסים בקצב לא פחות מהיר מהאוהדים שלכם

נתניה רוצה להשיג כל דרך לביתיות וזכותה, גם אם זה אומר שלא תהיה במשחק

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוך 3 שעות נמכרו כל 1,400 הכרטיסים שהוקצו לבאר שבע (400 באינטרנט ו1000 במשרד הכרטיסים), אם זה לא קצב מכירה מהיר אז אני לא יודע מה כן. בנוסף לזה, לפי השמועות, יש כמות גדולה של אוהדים שלנו (מדובר על כמה מאות) שקנו כרטיסים ליציעים של נתניה כדי לא לפספס את המשחק.
    לא יודע מה יהיה ההרכב בשבת, וזה פחות משנה כי משחקים כמו זה בשבת מנצחת הקבוצה שרוצה יותר...

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/600879_491687134219736_769143469_n.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/5/13
  14. abcd Member

South Boy ושות' תבינו משהו קטן ואני חושב שאני מדבר גם בשם קובי בלדב.
    מעניין לי את הביצים אם מכרתם את ה-1400 ב-3 שעות או 3 דקות וכמה אוהדים שלכם מחפשים כרטיסים מתחת לבלטות. מכבי ת"א יכולה להביא לדרבי חוץ 10,000 צופים זה אומר שזה מה שהיא תקבל?
    גם כשהפועל ת"א הגיעה למשחק הפתיחה היא לא קיבלה יותר מהמינימום למרות שהיא יכלה להביא גם פי 3.
    יש פה קבוצה ביתית שצריכה להישאר בליגה עם קהל שהיה יכול למלא את האצטדיון גם בלי העזרה שלכם. אל תהיו חוצפנים, אין שום סיבה בעולם שניתן לכם כרטיס אחד יותר ממה שמגיע לכם למשחק כל כך קריטי.
    אם המשחק היה בוסרמיל לא חושב שאלונה היתה מוותרת על 1000 אוהדי ב"ש כדי להיות נחמדה איתנו

ועוד משהו,
    לא כל כך ברור לי איך מאות אוהדים שלכם קנו כרטיסים ליציעים שלנו. המכירה בלאן היתה עוד לפני שהתחילה המכירה אצלכם אז אלה אם כן אוהדים שלכם קנו ישר ליציעים שלנו אני לא מבין מאיפה הם השיגו כרטיס. אחרי היום הראשון המכירה הופסקה באתר(לפחות ככה אמרו) והועברה לקופות האצטדיון בלבד.
    אני מאמין לך שקנו אוהדים שלכם ליציעים שלנו אבל אני מקווה שההערכה שלך על הכמויות מוגזמת

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/13
  15. henry1 Member

מבטיח לכם שכמעט שום אוהד ב?ש לא קנה כרטיס ליציע שלנו, הכל סיפורים והמצאות. הדרך היחידה שלכם לקנות ליציע שלנו (המזרחי בלבד) הייתה דרך לאן, ובאותה הזדמנות הייתה לכם את האפשרות לקנות ליציע שלכם. אז למה שתקנו בכלל ליציע שלנו? את ההמצאות שלכם תישמרו לעצמכם. אם כבר אני שמעתי שאוהדי נתניה קנו ליציע שלכם ומתכוונים לעבור בתחילת המשחק. אפילו יש אוהד שמציע למכירה כרטיס ליציע שלכם בעמוד הרישמי של מכבי נתניה בפייסבוק...

ואני לא מבין איך בכלל אפשר להשוות את קצב המכירה של כל הכרטיסים שלנו לקצב המכירה שלכם. אם היו פוחתים את הקופות מהבוקר ועד הערב ביום אחד, כל הכרטיסים היו נגמרים באותו יום. מה לעשות שתפחו את הקופות רק לשלוש שעות בכל יום ונגמרו הכרטיסים? לכן היו כמה ימי מכירה. שכחתם לציין שאסי רחמים/שחקני ב?ש דאגו לקנות מנתניה חלק מהכרטיסים וזה זירז את קצה המכירה ?המטורף? שלכם.

ומה זה משנה כמה הייתם יכולים להביא? גם נתניה הייתה יכולה למלא את האיצטדיון לבד בקלות. אוהדים עדיין מחפשים כרטיסים בנרות. נתניה קודם הייתה צריכה להתחשב בקהל שלה וכך כל קבוצה הייתה עושה.