הפועל באר שבע 12/13: ניצלים מירידה במחזור הסיום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏11/7/12.

1. EuropeGuy Member

מה יהיה עם הפועל באר שבע?
    הגדירו כמטרה פלייאוף עליון, עכשיו 3 נקודות מהקוו האדום.

2. maor123 Member

אין לי מה להגיד, המספרים של הקהל מדברים בעד עצמם, 3500 מנויים, 3000 אוהדים בשתי משחקי בית, מדבר בעד עצמם, אלישע לוי אם לא תביא ניצחונות לא תצטרך לצאת עם ליווי משטרה כי גם השוטרים לא יעזרו לך חבר.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלונה - יש ברשותך מועדון שהוא המועדון היחידי בכל הדרום. מועדון עם קהל שצמא להצלחה. מועדון שמספיק שמחתים מאמן "עם שם" ומוריד קצת את המחירים והוא מגיע לכמות של 3,500 מנוים.
    למרות כל נתוני הפתיחה למעלה, הצלחת, דרך הניהול החובבני שלך, להביא את המועדון למצב שבפליאוף התחתון, במשחק על 6 נקודות, הגיעו כ1000-1500 אוהדי באר שבע למשחק היום. למקרה שמישהו לא הבין, זה אומר שבין 2000-2500 אוהדים שכבר יש ברשותם מנוי, וכל מה שהם צריכים זה להגיע פיזית לאיצטדיון, החליטו להישאר בבית.
    אפשר להעלים מועדון בשני דרכים: הדרך הראשונה זה דרך ניהול כמו זאת של זינו, הדרך השנייה זה בניהול כמו של אלונה שגורם לאנשים להיות אפטים כלפי הקבוצה.
    1000 אוהדים בקרב תחתית בליגת העל? זה הכישלון הכי גדול של אלונה וזה מלמד שלא רק ניהול כמו של זינו יכול להבריח את הקהל ולהעלים את המועדון.

אלישע - לקחת מועדון שעם בניה נכונה הוא נכנס לפליאוף העליון בהליכה והפכת אותו למועדון שהוא המועמד מספר אחד היום לרדת ליגה.
    מועדון שהשחקנים בקבוצה שלו שבעים, אפטים, כבוים ובעיקר נראים כעדר ללא רועה.

אם לא יהיה זעזוע בעמדת המאמן, אם אחרי העונה הנכוחית אלונה לא תסיק את המסקנות ותשנה את צורת הניהול שלה, אז בשנה הבאה אנחנו נמצא את עצמנו כמעט באותו מקום שהיינו בו כשאלונה לקחה אותנו. מועדון בליגה השנייה עם משבר אמון גדול בינו לבין הקהל שלו. והאשמים בכך יהיו שניים, אלונה ברקת ואלישע לוי.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אם אלישע לוי ימשיך בעונה הבאה זו טעות מרה. קבוצה אפורה, שבורה מנטאלית, פיזית, מה לא?

מבזבזים זמן מול הפועל רמת גן.. הפער מהקו אדום קטן..

רק שהשחקנים יחזירו טיפ טיפה מהכבוד שנרמס וישאירו אותנו בליגה. אחר כך, לצערי כמו בכל עונה, חריש עמוק. נמאס להגיד את זה כל פעם באיזור מרץ אפריל.. אבל אין מנוס, פשוט אין מנוס.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלישע מחזיר להרכב את גביש על חשבונו של מרקוביץ', מדהים, כאילו אלישע הגיע למועדון רק היום. והנה הולך לפח היתרון אולי היחידי שהיה אמור להיות לאלישע על פני מאמנים אחרים שהיו מגיעים במקומו בשלב הזה של העונה - הכרת הסגל...

6. South Boy Member

אני ידעתי שזה יעלה ביוקר, גביש בלם כל כך חלש איטי ומסורבל בלי טיפת שכל, איבוד כדור של ילד בגן על הקו של הקרן במו ידיו לקח לנו 2 נקודות כל כך יקרות, ועוד הועדף על פני מרקו שהוא אולי היחיד ששומר על יציבות ולא זוכר ממנו משחק ממש חלש (אולי חוץ מעכו).
    בן והבה בלם מעולה, ועם השנים יהפוך לבלם גדול, הלוואי ויהיה סיכוי שימשיך.
    נאסר כרגיל המאיס את עצמו עם האיבודי כדור שלו והעובדה שהוא אפילו לא רודף אחרי השחקן ומתנהג בעצלנות אפילו ביחס לשחקן ישראלי, אירופה עאלק.
    90 דקות שבהן הכדור מגיע ל16 ואז הכול נתון לידי הגורל, אין שום מחץ בחלק הקדמי ואפילו לא פעולה טובה, אבל מה אפשר לצפות כשאין חלוץ למרות שהיה את כל ינואר.
    אבל היי, עצרנו את הרצף המשפיל של ההפסדים ואפילו הבקענו שער(!), לקבוצה הזאת זה הישג. 

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אחח עודד עודד. שחתמת בקבוצה ב2010 אני הייתי מבין היחדים שראה אותך בהרצליה ואמר זה בלם העתיד, וככה נראית בעונה וחצי הראשונה, אלא שבסוף 11/12 חלה ירידה ביכולת שלך ובנוסף לשמועות רבות ומגוונות על "פעילותך" בחדר ההלבשה. השיא הגיע כאשר שמעתי ממקור שני על כך שעשית יד אחת עם חלוצי הקבוצה והתכוונתם להפיל פצועים את חלוצי הנוער שלנו במחנה האימונים.

הבילויים שלך, הגישה האגואיסטית, הכסאח עם הקהל, האופי החרא. עודד, היית טוב וטוב שהיית, לרמות הגבוהות אתה לא תגיע. עדיף שתעשה לעצמך טובה, תוריד את עצמך לספסל ותסיים בכבוד המועט שנותר לך את הקנדציה שלך כאן.

שלום ולא להתראות.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/13
  8. maor123 Member

נשבע לכם שלא התעדכנתי עד שנכנסתי לפורום הגמלים, הקבוצה הזאת מיררה לי תחיים ואני מעדיף לקחת פסק זמן ממנה.

9. Ajax Amsterdam Member

גביש זה החלאה הכי גדולה בקבוצה כאן ואני לא מאמין איך הוא העדיף את גביש על פני מרקוב'יץ

10. Prometheus Member

בתור אוהד מכבי, יש לי שאלה לאוהדי באר שבע - איך רועי קהת? מבחינת יתרונות, חסרונות, פוטנציאל..

אני שמתי לב שהוא מקבל יותר צ'אנסים לאחרונה, אז אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שעוקבים אחרי הקבוצה מדי שבוע ויוצא להם לראות אותו די הרבה על המסך או במגרש.

בקבוצת הנוער הוא היה בין השחקנים הבולטים ביותר, וחשבתי שהוא יהיה פרוספקט נהדר לקבוצה הבוגרת. אחרי עונת בכורה פושרת הוא הושאל אליכם, ולא כל כך יצא לי לעקוב אחריו השנה (בין השאר כי במפגשים בין שתי הקבוצות הוא לא שיחק)

11. yedidel Member

פרווה זאת מילה מחמיאה.
    כנראה ההחתמה הכי מיותרת שעשינו השנה.

היה לו משחק אחד סביר פלוס נגד סכנין (שהוא גם בישל את השער) שבוע שעבר, חוץ מזה שום דבר כל העונה.

12. South Boy Member

והעיקר שאת דיא סבע אלישע שחרר.

13. Love Is Red Member

גם דיא סבע לא מצליח מי יודע כמה, אבל לפחות היה לו עוד עומק, במקום לשחרר את אנג'ובו שלא היה גרוע כל כך, ולשחרר את דיא סבע, הוא הביא לפה את רביד גזל המת, אני חשבתי לתומי שרביד גזל יהיה מציאה אבל ברור לי למה קריית שמונה לא רצתה אותו...
    אלישע לוי היה צריך להביא בינואר שני שחקנים: בלם (הביא ובלם טוב) וחלוץ (לא הביא ונחל כישלון חרוץ), לא רק שהוא לא הביא חלוץ הוא גם הביא קשר שבע שיחרר שני קשרים והפך את הקישור שגם ככה לא מי יודע מה לקישור עוד יותר נאיבי שעובד עם ההתקפה הגרועה בליגה...

14. South Boy Member

דיא יותר טכני, מהיר, בועט יותר טוב ויותר מחויב מכל קשר כנף שיש לבאר שבע בסגל, יותר מנאסר העאלק כוכב יותר מברוכיאן העצלן ויותר מדובב האנמי.
    אנג'ובו היה אחד מהשחקנים היותר חלשים שהגיעו העונה והתחרות על התואר הזה כמו שאתה רואה היא דיי קשה, לא היה צריך לחתום מלכתחילה אבל כמו הרבה פעמים אלישע החתים אותו מפאניקה ובגלל משחק אימון אחד טוב נגד אשדוד אחרי שהוא בכלל לא רצה להחתים אותו ורצה לתת לו צ'אנס אחרון.
    אני דווקא מעדיף את גזל על סוארס שהפך לשחקן הכי שנוא עליי בקבוצה, הבנאדם עושה שביתה איטלקית כבר חצי עונה ועדיין פותח כל שבוע מחדש, מאבד כדורים ברשלנות פושעת במרכז השדה, לא יודע מתי לשחרר כדור, לא עושה שום דבר מלרוץ על הקו כמו נכה, פשוט עושה טובה שהוא משחק.
    ועל סאגת החלוץ כבר הבעתי את זעמי כל כך הרבה פעמים, והנה אנחנו משלמים את המחיר.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שהעבר במכבי חיפה עם התקציב הגדול והסגל המצוין ועם דרסיליה וצוות מקצועי שלם סביבו לא יבלבל כאן אף אחד, גם גיא עזורי לקח אליפויות בנוער של בית"ר י"ם עם סגל מצוין ואנשי מקצוע טובים סביבו, גם ניר קלינגר לקח אליפות במכבי ת"א עם סגל מצוין ואנשי מקצוע טובים סביבו, אלישע לוי, כמו ניר קלינגר וגיא עזורי, הוא מאמן ישראלי חובבן שאין לו שום יתרון על האוהד הממוצע ביציע.

לא יודע אם נרד השנה, מקווה מאוד שלא, אבל לאור תקציב הקבוצה והליגה החלשה, אלישע לוי מוכיח שוב שהוא מהמאמנים החלשים בהיסטוריה של הפועל באר שבע, לא פחות.