הפועל באר שבע 12/13: ניצלים מירידה במחזור הסיום

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Sir Alex Ferguson, Jul 11, 2012.

1. maor123 Member

האוהדים צריכים לצאת במאבק להכנסת הצעירים הבאר שבעיים לסגל, אם כבר לרדת ליגה אז לרדת עם הצעירים מבאר שבע ולא שכירי חרב שיודעים לקחת כסף כמו העמוד חשמל עידו אקספח.

2. alexshw Member

השאלה אם אחרי 6 שנים במועדון אלונה יצרה מערכת שתייצר שחקנים צעירים כאלה שאפשר לשלב אותם בליגת העל.

3. South Boy Member

כשהדג מסריח מהראש שום תקציב גדול או שחקנים שעל הנייר (ורק על הנייר) שווים משהו לא יעזרו, אלונה מוקפת ביועצי אחיתופל כבר יותר מחצי עשור והיא עדיין לא רואה את זה, ברגע שהיא תבעט את ויקו חדד ואת כל הפמליה שלו לאלף עזאזל, ברגע שיהיה לנו מאמן כושר שיהיה כמו מ"פ שיקרע לשחקנים את הצורה עד שכל אחד מהם יבוא בכושר מקסימלי ולא מאמן כושר מורה לספורט עם כובע משרוקית וכמנס של ספידו כמו מאירי סיני, ברגע שיהיה מאמן שמתנהל כמו מקצוען עוקב אחרי שחקן מהמגרש ולא בקלטות, שיש לו טביעת עין ויודע לזהות שחקן כשרוני, שנותן במה לפחות לילד אחד מהנוער (מה יש באקסברד או דובב גבאי שאין ביוני אוזן?) לא לכולם רק לאחד!, שיש לו שיטה ברורה על המגרש! זה הזמן להודות שהתבדיתי, אלישע נכשל מבניית הסגל ועד הכדורגל האפור והמפוזר חסר השיטה, לפרקים גדולים זה נראה כאילו הוא אומר להם תניעו כדור עד החצי תעיפו אותו לשמיים ומה שיהיה יהיה.
    המועדון הזה מתנהל כמו שכונה אחת גדולה כבר 6 שנים, כבר עדיף לאלונה להכניס את הבוכטות לתוך כבשן לוהט כך או כך היא שורפת את הכסף שלה לחינם.
    למה אי אפשר לקחת דוגמא מבני יהודה? כל שנה בונה תקציב על זכויות שידור וחיה מהיד לפה, אבל עם ניהול נכון שמאפיין את בני יהודה בשנים האחרונות גם בתקציב מינימום אפשר לעשות פלאים כל חלון מביאים אס שמנהל את הקבוצה אם זה גלבאן אם זה אניימה אם זה איינוגבה אם זה גל כהן, כל שנה צומח שם ילד ממחלקת הנוער שלאט לאט משתלב ותורם כמו עגייב או גיל יצחק, ככה מתנהל מועדון בריא.
    לא משנה מי יגיע לכאן בשנה הבאה, לא משנה כמה כסף ישפך איזה מאמן יבוא איזה שמות מפוצצים יבואו, אני את האמונה בקבוצה הזאת איבדתי, יותר לא יקנו אותי בהבטחות סרק ובאשליות על צמרת, אני יגיע לכל מגרש לכל מקום ויעודד כי אי אפשר לקחת ממני את האהדה, אבל לי אין אמונה יותר אין לי אמונה שיש להם אופי או יכולת להגיע למעלה, מבחינתי כל עונה שבה אנחנו מבטיחים הישארות היא הצלחה, כי מדובר בקבוצה שכנראה כל החיים שלה תהיה למטה, ועל האוהדים שלה נגזר לסבול.
    פשוט לא מגיע לנו כל הסבל הזה.

4. Ice Cream חסה

למה "על הנייר"? יש להפועל באר שבע (חוץ מהמס ב"ש, שנועד למשוך שחקנים ישראלים טובים לקבוצה...) איזשהן הוצאות חריגות ביחס לקבוצות אחרות? התקציב שלה באמת הולך על דברים מקצועיים, כשאפילו את וסרמיל היא מקבלת בחינם.

אלי כהן לא עוקב מהמגרש אחרי הזרים שהוא מביא מהמגרש, והוא עדיין מנחית תותחים. גם לא נראה לי שמישהו נסע לראות גלבאן, אניימה, איינוגה, קסטוטיץ' מרינקוביץ' (מהפאקינג ליגה שנייה בסרביה!) או גארידו, שבבני יהודה היה טוב ובבאר שבע פח. גם את אג'ידה, נגובו ופלצ'וק תהייה בטוח שאלישע ושאר הצוות שלו ראו ויותר מפעם אחת ולא רק במשחקים, ועדיין הם מציגים יכולת ירודה. דווקא אלה שהוא לא ראה, כמו מרקוביץ' (למרות שאותו הוא כן ראה כששיחק מול לוקה באניה, ועקב אחריו בהמשך) ואוסיאקו כן מציגים יכולת טובה...

Last edited by a moderator: Mar 3, 2013
  5. YANIVBADOR Member

ברגע שלא ישאילו 5 שחקנים שהם בפאקינג רוטציה אחד עם השני, נראה יותר טוב.

למה אקסברד ולא יוני אוזן?! למה גזל ולא זינו?!

אלישע הביתה - ב"ש לא תרד.

6. oranfu Member

חלוצים זרים נבחנו ולא הרשימו את מי? אלישע? המאמן שיעקובו לא הרשים אותו כשהיה בראשל"צ? המאמן שארבייטמן היה אצלו שחקן ספסל? שלא רצה את חמד בסגל בכלל?

עכשיו אתם מבינים על מה אוהדי חיפה התלוננו.

7. Love Is Red Member

אממ ומצד שני מדובר במאמן שהביא את סמואל יבואה שהיה חלוץ טוב עד הפציעות שלו אז אני לא בטוח עד כמה מדובר במאמן גרוע...
    והוא גם היה זה שהחזיר את תומר חמד לעניינים להזכירך...
    הוא מאמן סביר+ שעשה טעויות בבניית הקישור ההתקפי וההתקפה כמו כל המאמנים שאימנו פה מאז עונת העלייה עם גיא לוי (שאז הייתה פה קבוצה עם קישור התקפי נהדר והתקפה מעולה).

8. oranfu Member

גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגיר (יבואה).

הוא לא החזיר את חמד לעניינים. חמד הרשים בהשאלות שלו, חזר לחיפה ולא קיבל הזדמנות. בינואר אמרו לו למצוא קבוצה והוא לא הסכים לעזוב. המזל הגדול של חיפה,חמד ואלישע שדבאלשווילי נפצע ולא היתה ברירה אלא להשתמש בחמד.

ושוב, כמה גרוע אתה צריך להיות בשביל לאמן קבוצה כמו ראשל"צ (עם כל הכבוד) ולהחליט שיעקובו! לא מספיק טוב בשבילך..

9. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

שקר גס: חמד לא הותיר כל רושם מיוחד בהשאלות שלו (אלא אם אתה מגדיר שחקן שכבש 13 שערים ב3 שנים כ"מרשים"). יתר על כן - למיטב זכרוני, מרבית האוהדים שלנו קיבלו את חזרתו בתדהמה מהולה במבוכה ולא הבינו כיצד השחקן הזה יוכל לשמש תחליף ראוי לארבייטמן (אני זוכר היטב ציטוט מפורום אחר שהמשיל את הסיפור הזה למעבר מוילה בקיסריה לדירת חדר וחצי בשכונת התקווה).

שקר גס, טייק 2: חמד קיבל הזדמנויות עוד מתחילת העונה (לראיה, הוא שולב כמחליף ב9 מתוך 13 המשחקים שקדמו לשדרוג במעמדו) ופרע שטר ראשון רק במחזור ה13, עת בישל שני שערים בנצחון על עכו. מאותו רגע הוא קיבל את האשראי בהרכב, לצד דבאלשווילי ואז הוא כבר ניצל אותו עד תום (כהוכחה לדבריי, אצרף את סיקור שני המשחקים הראשונים שלו ב11 - מול קרית שמונה ונתניה. הפציעה המדוברת של הגיאורגי התרחשה רק כחודש לאחר מכן).

Last edited: Mar 3, 2013
  10. oranfu Member

חמד הרשים בנצרת. הרשים זה אולי מונח יחסי כי עדיין מדובר בקבוצת תחתית, אבל הוא דיי הרשים שם. הוא לא הרשים בעונות הראשונות שלו כמושאל, אבל הוא היה שחקן צעיר שהלך והשתפר.

וכן, הוא קיבל דקות פה ושם עוד לפני הפציעה של הגיאורגי, אבל זה לא ממש "הזדמנות". אני זוכר בפירוש שדובר על זה שאמרו לו למצוא לעצמו קבוצה כי אלישע לא בונה עליו.
    דוגמא לכך שאלישע לא החזיק מחמד זה שלא הוצע לו לחדש חוזה בקבוצה עד אחרי שלא היתה ברירה אלא לשלב אותו כחלוץ במקום דבאלשווילי ואז התברר שהוא דווקא לא רע הילד הזה..
    אגב, "לצד" דבאלשווילי באמת היה בצד. הוא שיחק בכנף, כמו שהגאון אלישע עשה עם ארבייטמן הרבה פעמים. אבל זה כבר נושא אחר.

אני גם לא חשבתי שחמד הוא מחליף ראוי לארבייטמן. אבל אני לא איש מקצוע. אני לא המאמן. אני אבל כן העדפתי את חמד על דבאלשווילי.

11. קשר שמאלי Member

אלישע לוי גם העדיף את קולמה על פני הקשר האחורי הקמרוני שמשחק בשלוש שנים האחרונות בהרכב של אייאקס.
    אלישע לוי מאמן בינוני אפור ומיושן.

Last edited: Mar 3, 2013
  12. Ice Cream חסה

אביתר אילוז אחד לא מספיק לך? ומה עם סולימנספור שאג'ידה ובן שאנן מועדפים על פניו? מה עם דהאן ואלגרבלי שהעדיפו על פניהם את מרקוביץ'?

יבואה, דה סילבה, קולמה, טישיירה, דבאלישווילי, פיליאבסקי, צ'וצ'אליץ', אוסיאקו, מרקוביץ'... וואחאד תרנגול!

Last edited by a moderator: Mar 4, 2013
  13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא מספיקות הצרות שלנו, במחזור הבא סידרו לנו את היריבה הכי קשה - רמת השרון, שחייבת ניצחון כדי להבטיח פלייאוף עליון ובעיקר הכנסה שמנה מאירוח של מכבי תל אביב ומכבי חיפה במחזורי ההכרעה.

ובנתיים הפער מהתחתית קטן וקטן..

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכנות, מה הסיכויים שלכם לדעתכם לנצח את רמה?ש בשבת?

15. maor123 Member

לדעתי הם ינצחו את רמת השרון, השחקנים יודעים שאם הם מפסידים או עושים תיקו יתחיל לחץ היסטרי מהקהל הבאר שבעי שיכול להוביל לדברים לא נעימים ( ראו גיא עזורי ).