הפועל באר שבע 12/13: ניצלים מירידה במחזור הסיום

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Sir Alex Ferguson, Jul 11, 2012.

1. South Boy Member

וטברטקו קאלה גם הביא לכם גביע מול היריבה המושבעת, וגם הביא לכם הרבה נקודות בליגה, אז בגלל קופנהאגן וקראקוב הוא חלש? זה אתה בוחר לזכור לו את זה, אפשר לחשוב כמה הצלחות יש לבית"ר באירופה שהוא הרס לכם מוניטין, גדולים ממנו עשו טעויות במדי בית"ר במסגרת האירופית ולא צלבו אותם כמו שצלבו את קאלה.
    וטוטו תמוז חלש, אוקיי אתה רק מחזק את הטענה שלי אבל שיהיה לא מהיום הבנתי שאיתך אי אפשר להתווכח.
    ---
    העיקר שאף אחד לא שלל ואני התגוננתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    ---
    אתה בעצמך אומר שמליקסון בלט יותר מהשלושה האחרים ומליקסון היה גם אהוב יותר מהשלושה האחרים, אז לא הגיע לו גם להרוויח יותר מהאחרים?
    לגיטימי לסרב זה בסדר, אבל זה לא היה מסיבות כלכליות נטו כי ארקדי פיזר כספים בכזאת רשלנות שאני בטוח שהדרישות של מליקסון לא היו משאירות אותו חסר בית וגם ברור לכולם שמליקסון פשוט נדחק לספסל עם בואם של הכוכבים, ברור לכולם חוץ מלך שבכל זאת מתעקש אבל תמשיך בשלך אני לא באתי לשנות את הדעות שלך או של חברים שלך אני באתי לפה בעקבות התגובות המזלזלות על ברוכיאן.

Last edited: Sep 20, 2012
  2. אלי מתחן Member

יצחקי לא נדחק לספסל, ברוכיאן לא נדחק לספסל, בן שושן לא נדחק לספסל, מה גורם לך לחשוב שמליקסון כן?
    זה ברור לכולם? כנראה שזה ברור לכל מי שלא רואה משחקים של בית"ר ולא יודע מי אימן אותנו. כנראה למי שרואה את כל המשחקים זה לא כזה ברור.

מליקסון היה השחקן הכי אהוב על האוהדים. הדרישות שלו היו מוגזמות, לכן לא נשאר בבית"ר, פשוט מאוד. ארקדי אמנם זרק כסף בבית"ר, אבל גם תומר בן יוסף הגזים בדרישות ולכן החתימו במקומו בלם, פשוט לא הייתה לו הצעה מספיק טובה מבחוץ.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מליקסון שיחק 4 עונות בבית"ר ובאף אחת מהעונות מליקסון לא היה עמוד תווך של הקבוצה וזה בלי קשר לדקות שקיבל והוא קיבל, הוא תמיד היה ילד הפלא שנותן בסיבוב 2 וחצי משחקים טובים.

בעונה המדוברת(05/06) בתקופה של לואיס, ברוכיאן פרח כפליימייקר, יצחקי הפך לסקורר, בן-שושן היה מלך הבישולים של בית"ר באותה עונה ומליקסון נשאר אותו מליקסון שכמו שכתבתי מאוד לא עקבי ביכולת שלו למרות שמשהגיע ועד שעזב לכולם היה ברור הכישרון העצום שלו ולכן אף אחד לא חיפש להעזיב אותו.
    ואז בקיץ שהאריכו לכולם את החוזים וכל חוזה היה בסביבות ה120-150 אלף שזה מכובד מאוד לשחקנים שרק סיימו גיל צבא אז מליקסון דרש בסביבות ה180-200 אלף דולר אז אמרו לו תודה שלום כי לשחקן שדרך במקום 4 שנים לא היו מגיעים סכומים כמו שהוא ביקש, והסתדרנו יפה מאוד בלעדיו.

ולא ראיתי את קאלה עושה משהו יוצא דופן מאז שעזב את בית"ר, כולם זוכרים לו את התרומה הנהדרת שלו בגביעים והוא קיבל כבוד שהגיע עם ב"ש לטדי, הוא לא מעסיק אותנו יותר מדי.

4. South Boy Member

לא מעניין לי את הבוהן המשחקים שלכם ו\או המאמנים שלכם, טון קאנן ופרננדז אימנו פה לתקופה כל כך קצרה שקאנן פוטר ופרננדז הוחתם באותה עונה אז חשבתי שמליקסון עזב עוד כשקאנן היה מאמן.
    מה גורם לי לחשוב? גל הזרים שהגיע ופתח בהרכב על חשבון מליקסון שהיה שחקן מפתח בבית"ר, אני ימשיך להגיד את זה שוב ושוב ואתה תבחר לשלול\להתעלם\ללעוג אבל זאת עובדה ולא צריך להיות אוהד שרוף של בית"ר כדי לדעת את זה. הקטע של השכר אולי היה אחד הגורמים אבל גם הדחיקה שלו לספסל והאלטרנטיבות שהיו לבית"ר גרמו להם לשחרר את מליקסון בכזאת קלות.
    בית"ר לא הייתה משחררת את יצחקי למכבי אם המחלוקת הייתה על משכורת ולא בגלל שהם צריכים את הכסף כדי להנצל מפירוק, בית"ר לא הייתה משחררת את עידן ורד לחיפה אם המחלוקת הייתה על משכורת, כי שחקני מפתח לא משחררים ואם משחררים בכזאת קלות אז סימן שמבחינה מקצועית הוא לא היה כזה חשוב לא?
    ואיזה השוואה מדהימה, תומר בן יוסף ומאור מליקסון...

5. אלי מתחן Member

תמשיך להגיד את זה זה לא יהיה נכון, אף זר לא פתח על חשבון מליקסון.
    בית"ר לא שיחררה את מליקסון, לא היה לו חוזה והוא בחר את ההצעה של מכבי חיפה על ההצעה של בית"ר. ההדרדרות שלו בקריירה קרתה אחרי זה.

בן יוסף היה הבלם הפותח בעוד מליקסון מעולם לא היה שחקן הרכב קבוע. שניהם רצו חוזה גבוה יותר ממה שבית"ר הסכימו לשלם להם, ההבדל היחיד זה שלבן יוסף היה חוזה ולכן רק ישב ביציע ומליקסון בחר לעבור לקבוצה אחרת.

6. סמואל אטו Member

מהתגובה שלך אפשר לחשוב שאנחנו מדברים על כישרון בן 20. אנחנו לא.
    אבירם ברוכיאן כבר בן 27(!), הוא מעולם לא היה שחקן טוב, אז מה גורם לך להאמין שהוא כן יצליח אצלכם?
    על אותו היגיון שלך אני יכול לשלול כל דבר בעולם. מחר השמש לא תזרח,בפעם הבאה שאני ישתה מים יהיה לזה טעם של קולה. העונה ברוכיאן פתאום יציג יכולת שונה ממה שהוא הציג בשמונה השנים האחרונות.

7. South Boy Member

טוב אין לי עצבים לשטיות האלה משום מה כל מילה עם אנשים כמוך גוררת מריבה חסרת טעם, תגיד מה שאתה רוצה רק בבקשה ממך אל תגיב להודעות שלי לא יכול לראות את התגובות שלך כבר בחיי.
    הנושא הוא אבירם ולא מליקסון, שיהיה המון בהצלחה והלוואי וכל המזלזלים יאכלו את הכובע שלהם בסוף העונה, אני ועוד הרבה אוהדים מאמינים שאבירם יכול לחזור לשיא שלו.
    אני מקווה שאבירם יודע שבוסרמיל לא ישלחו אותו לכלבים אחרי כמה משחקים חלשים, ובבאר שבע הקהל יתמוך ולא יקלל אותו אחרי כמה משחקים.

8. אלי מתחן Member

אין לי מושג על איזו מריבה אתה מדבר. אני מתעקש על דברים שאני יודע בוודאות שהם נכונים.

9. הרצליה Member

העונה הראשונה של מליקסון שאפשר להגדיר כעונה טובה בקריירה שלו זאת העונה הראשונה שלו בהפועל באר שבע בלאומית 08/09, עד אז הוא ממש לא נחשב לשחקן בכיר בשום מקום שהוא שיחק בו, זה שאנשים בטדי אהבו אותו בגלל דריבל או שתיים לא הופך אותו לבורג מרכזי.
    במכבי חיפה הוא בקושי שיחק, הבקיע שער אחד כל העונה(דרדל'ה נגד הרצליה) ועונה אחרי זה הוא היה שחקן ספסל בהפועל כפר סבא שירדה ליגה.
    שחקן באמת חשוב ומשפיע הוא היה אך ורק בהפועל באר שבע.

10. yedidel Member

טוב עכשיו שברוכיאן חתם, נשאר רק לאחל המון בהצלחה ושיגרום לי לאכול את הכובע.

לא משווה למליקסון, אבל אני מקווה שהם עדיין בקשר, שיעשה שיחה עם מאור וילמד ממנו איך הוא יכול להפוך את הקריירה בהפועל באר שבע כשיבוא עם הגישה הנכונה.

מה שבטוח, עכשיו ההשאלה של קהת נראית עוד יותר חסרת הגיון. חבל שלא מצאו לו גם קבוצה אחרת בחלון ההעברות (חבל גם בשבילו)

11. Ice Cream חסה

מצטרף לדעה של כולם שברוכיאן הוא החתמה תמוהה של באר שבע, שחקן גמור וכזה שנחנק מלחץ. נוצר פה דיון טיפה מיותר, אבל איפשהו ילד הדרום אמר שברוכיאן הסתבך בשוק האפור - אז הוא כנראה כן הימר פה ושם עם חברים (רק בעונה שעברה הוא נעצר על משהו כזה) - אבל זה לא מה שגרם לו להיראות מנותק כמו סתם האופי שלו. וב"ש עוד יותר מלחיצה מירושלים אפילו אם הוא לא ילבש 8 ותרד ממנו ההילה (עוד נשארה כזאת?) של אורי החדש, ואפילו אם הוא ישקול מילים בראיונות ולא ירוץ להשתיק את הקהל.

נכנסתי ת'אמת רק לומר שעד כמה שאני כבר שמח שהוא לא בבית"ר (אבל אנחנו עדיין משלמים לו שכר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx) תפסתי את הראש כשראיתי את ברוכיאן רשום בבאר שבע באתר ההתאחדות...

נחזור לבאר שבע: אז גם אם ברוכיאן יהיה מליקסון החדש, ובאמת שאני מאחל לו המון בהצלחה (אבל איי- אם הוא מתחיל להפציץ אני דורש דמי השבחה נפשיים לאוהדים!) - אני לא מבין למה הוא נחוץ לה עכשיו. לאלישע יש בסגל את זינו, נאסר, פלצ'וק, עוואד, קהת, סבע ואבוחצירא, אליהם אפשר להוסיף אילוז, ועקנין ונגובו שיכולים לשחק בעמדות הקישור, ויהיו משחקים שבאר שבע תשחק עם 2 חלוצים. אז מילא דוחקים את הצעירים המקומיים (משה כתב, בצדק, על זה ששוב ההתנהלות לגבם היא גרועה. ואני שמח להגיד אמרתי לכם למרות שילד הדרום אמר שאני לא מבין כלום), אבל לדחוק גם את קהת וסבע המושאלים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    או שבבאר שבע יש אנשים שאין להם מושג (רמז: גיסתו של ניר ברקת), או שפשוט רצו לעשות החתמה של שם....

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שאני לא זוכר נכון, אבל עד כמה שזכור לי, מאור מליקסון עבר בהשאלה למכבי חיפה יחד עם אלירן דנין, כי הובהר לו שביתר ירושלים לא בונה עליו כשחקן הרכב. אני זוכר ציטוט שלו "הגעתי למכבי חיפה, כי רוני לוי אמר לי שהוא מאמין בי ושהוא יתן לי דקות". מה גם שלא נשמע הגיוני שביתר ירושלים הציעה לו פחות מיעקב שחר 'השפוי' של אותן שנים, אותו יעקב שחר שנכנע בלי תנאי במאבק על אריק בנאדו ומיכאל זנדברג.

אבירם ברוכיאן מסתמן כמו רכש מיותר מאוד של הקבוצה. יפתיע אותי מאוד אם יצליח לשחזר את היכולת מלפני 4-5 שנים.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בנוגע לצורך של שחקן כזה- בהחלט יש צורך, אנחנו מאוד מאוד מאוד זקוקים לעושה משחק יצירתי, איכותי, אחד כזה שיקח את הכדור ויבנה את המשחק סביבו, שיחליט אם ללכת שמאלה או ימינה. אין לנו שחקן כזה, ואנחנו מאוד צריכים שחקן כזה. רק חבל שהבחירה הייתה ברוכיאן, שחקן לא מספיק טוב, לא יודע אם הוא יהיה מסוגל לתפקד ולהביא משהו בלחץ שיהיה עליו.

14. Love Is Red Member

בבית"ר היו ממנו המון ציפיות, פה הוא בא כשחקן שישלים את הסגל וההרכב, לכן לדעתי הוא יכול להצליח, כי יש לבאר שבע שחקנים מוכשרים ובתכל'ס מבחינת כישרון לבאר שבע יש קישור מאוד כישרוני שאם הוא יתחבר ויהיה דבק בקישור יכולה להיות לבאר שבע עונה מעולה.
    הכל תלוי בדבק...

15. Alta Tensione Member

לאבירם יש מכרה זהב ברגליים. היו משחקים שהייתי מתמוגג ממה שהוא עשה על המגרש (בכל אותם פעמים בודדות בהם לא הסתתר כהרגלו באגף הימני), הבעיה היא האישיות שחלשה אפילו בקנה מידה ישראלי. לא מכיר את הקבוצה שלכם, אבל אם הוא בא על תקן הגו טו גאי אז אכלתם אותה. ולקינוח, הוא לא שיחק כדורגל יותר מחצי שנה...

Last edited: Sep 21, 2012