הפועל באר שבע 12/13: ניצלים מירידה במחזור הסיום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏11/7/12.

1. Love Is Red Member

לפי מה שאני מבין לירן כהן יבוא אם ובמידה ולא יצליחו לסכם עם סיראז' נסאר...

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כן אני זוכר את שי בירוק ואני עדיין חושב שלירן כהן זה הרכש הכי מפגר שאפשר לעשות
    הוא שחקן גמור שלא יכול לקבל דקות גם בליגה לאומית
    מאז אותו גול במוקדמות ליגת האלופות במכבי ת"א הוא לא עשה כלום
    לא זוכר משחק אחד טוב שלו במכבי פ"ת או סכנין שבסופו של דבר שניהן זרקו אותו אחרי לא הרבה זמן

ואם נעזוב את זה שהוא סוס מת
    אין לו מקום בסגל של הפועל באר שבע בדיוק מהסיבות שאמרת בסעיף 3 ובגלל זה הוא רכש מיותר מאוד.

3. South Boy Member

היה כתוב רק הוואלה שלירן כהן במגעים עם באר שבע ובאותה כתבה היה גם כתוב שאלרואי כהן הוצע לקבוצה אז זה סתם בלבולי שכל

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תגידו מה לעזאזל הקטע עם דרסיליה?
    הבן אדם חתום כעוזר מאמן הפועל באר שבע, טס לחופשת מולדת בגאורגיה, חותם שם כמאמן ראשי של קבוצה מקומית ואלונה בסדר עם זה?! זו לא הפרת חוזה בוטה ביותר?

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אם היא שותקת אז כנראה שזה באישור שלה או שבחוזה שלו יש סעיף שמאפשר לו לצאת.

6. South Boy Member

אלונה לא טיפוס שיוצא לתקשורת בגלל כל פיפס, עם כל הכבוד דרסיליה זה לא האיש שעליו יקום וייפול דבר.
    מאוכזבים רק מהדרך שהוא בחר לעשות את זה בטח כשלצידו אדם כמוא לישע שהוא עובד איתו שנים, יש את שמעון ביטון במקרה הכי גרוע סע לשלום ותהיה בריא.

7. ראיין אדלי Member

אחרי סאגה ארוכה, בסופו של דבר נאסר חתם היום ל-3 עונות הקרובות. בסופו של דבר, החתמה טובה של באר שבע, נאסר הואשחקן מוכשר ויצירתי ונקווה לראות אותו מכניס קצת מחץ להתקפה.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מאוד מקווה שנאסר לא יאכזב אותנו.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאכזב? נאסר אתמול היה כמו שהוא תמיד, הרבה כישרון אבל בלי שום חוכמת משחק. בעצם אתמול גם היה חסר התיאום עם יתר שחקני הקבוצה לאור העובדה שזה המשחק הראשון שלו העונה.

אסור שהנקודה הזאת תבלבל מישהו. גם בשתי העונות הקודמות סיימנו עם מכבי חיפה בתיקו בוסרמיל, יותר מזה, בעונה שעברה (שבה כאמור כמעט ירדנו ליגה) הוצאנו ארבע נקודות מסכנין בבית, בית"ר בחוץ ומכבי חיפה בבית. נקודה יותר ממה שהוצאנו השנה מאותם משחקים.
    לשחק מול מכבי חיפה כפי ששיחקנו אתמול, נסוג, לא מרבים להחזיק את הכדור, הרבה מלחמה והקרבה, לזה לא דרוש קבוצת כדורגל גדולה ואת זה יכולה לעשות גם קבוצת תחתית (כפי שראינו בשנה שעברה).
    קבוצת כדורגל איכותית הייתה מנצלת את ההרחקה של מכבי חיפה כדי להשיג את הניצחון או לפחות את השליטה במגרש, קבוצת כדורגל איכותית הייתה מנצלת את הכושר הנוכחי של מכבי חיפה כדי להמשיך ולתקוף גם אחרי השער הראשון שכבשנו.
    צריכים להגיד את האמת, אחרי שער השיווין חיפה שלטה במשחק ובלי ההרחקה היא הייתה ממשיכה לשלוט ולתקוף.
    קבוצת כדורגל איכותית הייתה מוציאה 9 נקודות מ9 אפשריות בתחילת העונה לאור ההגרלה שקיבלנו.

כרגע אנחנו בעיקר קבוצה עם לא מעט סימני שאלה, אחת שלא ברור עדין האם תהיה בצמרת או בתחתית השנה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/9/12
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנוער ניצח את בני יהודה 3-0 בוסרמיל (יוני אוזן עם צמד, סהר שבתאי עם השער הנוסף).

מועדי משחקים לשבועיים הקרובים:

22/9, שבת הקרובה, 18:00 איצטדיון ר"ג מול מכבי נתניה.

יום שני שבוע לאחר מכן 1/10, (מוצאי סוכות) 20:50 משחק מרכזי, וסרמיל מול מכבי ת"א.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/c0.0.843.403/p843x403/383554_526047944088909_2022332550_n.Xxx

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ברוכיאן סגר בקבוצה.

רשום על זה בלוף באותיות קידוש לבנות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. South Boy Member

אני דווקא חושב שזה יכול להתברר כסיפור מוצלח.
    אני בוחר לזכור מברוכיאן את עונת הדאבל של בית"ר שבתקופה הזאת הוא היה הישראלי הכי טוב בארץ, מה שהרס אותו מקצועית ומנטלית וגם זירז את הירידה שלו מהארץ היו חובות הימורים לשוק האפור שהסיטו אותו מתלהתרכז בכדורגל, אני מאמין (בוחר להאמין לפחות) שהוא ניקה את כל הזבל שהיה לו בראש ואם נראה ממנו אפילו 70 אחוז מיכולת השיא שלו הרווחנו שחקן מעולה ביחס לליגה שלנו ולמטרות שלנו.
    לא מצפה ממנו להיות שחקן העונה אבל כשאוסיאקו הקשר הכי יצירתי באמצע אין לנו על מה להיות בררנים.

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אוי ואבוי
    השחקן האחרון שיכול לשחק בעיר לחוצה כמו באר שבע

14. South Boy Member

אני רק מזכיר לכם, איזה אחד בשם מליקסון משהו נזרק גם הוא מבית"ר וכמו כבשה נודדת חיפש בית עד שהגיע לבאר שבע על תקן "כישון מפוספס" בלי עתיד שרק ירד ברמה שלו וכולנו וגם כל המומחים מתל אביב ראינו איך זה נגמר, אל תתנו לאוהדי בית"ר הצבועים שעד לפני כמה שנים העריצו את השחקן הזה ולכל העיתונאים ה"מומחים" שיושבים בתל אביב והסביבה לבלבל לכם את המוח אף אחד לא מבין בקבוצה שלנו יותר מאיתנו וכמה שיזיינו לכם את השכל ויגידו "הוא לא מתאים" לי הוא דווקא נראה מתאים, וכמו שיומיים אחרי שמליקסון חתם ישבתי וראיתי אותו בשכונה במשחק אימון מול בני יהודה וישר אמרתי שהוא הולך להיות דבר גדול אני באמת מאמין שיכול להיות אותו הדבר עם ברוכיאן, רק אל תקטלו ישר.
    הוא גם מגיע ללא דמי העברה לפי מה שהבנתי פולוניה כבר הסכימו לשחרר אותו ללא תמורה ועכשיו רק נותר להשיג את השחרור הבינ"ל, מה יש לנו להפסיד תכל'ס? שווה הימור ובטח בלי דמי העברה, בטח יהיה לו חוזה קצת יותר מסטנדרטי.
    שווה לכל צד לדעתי, הלוואי ואם ברוכיאן יגיע הוא יתעסק רק בכדורגל ויתאמץ לחזור לתלם המועדון והקהל יעזור לו כי לבחור יש כדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/12
  15. ראיין אדלי Member

החתמה מאוד לא צפויה. החתמה שהורסת את הסיכוי לראות את שחקני הבית הצעירים משתלבים בקבוצה העונה.
    הלוואי שזה לא יתגלה כבלוף, לדעתי השיא של ברוכיאן הוא הרבה מאחוריו