מצטרף לתמיהה מהניסיון להחתים את ינון ברדה. לבאר שבע יש מספיק חלוצים, אבו לאבן (אוזן לא קשר התקפי בכלל?) ועוד שחקנים מהנוער צריכים לקבל יותר הזדמנויות (או להשאיל אותם) וזה לא השחקן שאמור לשדרג את הקבוצה בליגת העל. וזה גם מוריד את הסיכוי שאלקבץ יעבור...
על אבו לאבן אמרו שיפרוץ גם בעונה שעברה וכאחד האנשים שהכי רוצים שזה סוף סוף יקרה - לא הלך לו בבוגרים ואף בנוער הוא נחלש. השחקן מסרב בתוקף לרדת לקבל דקות בליגה הלאומית, אך אם לא ירשים העונה - לא תהיה לו ברירה אלא לעשות את זה. אוזן חלוץ עוד מילדים ג?. ולנושא אחר - מיד אחרי הפיצוץ בין רביבו האח לאשדוד, מיד השם שלו עלה במועדון - תודה אבל לא תודה!
באתר הקאמלס התפתח וויכוח לאן צריכים לשאוף עם תקציב של 30 מיליון. האם לא להאבק בתחתית או לקפיץ ישר למים העמוקים ולכוון לצמרת. אני חושב שהקבוצה התחזקה אבל לא בצורה מאסיבית. הרמה בליגה תעלה באופן מסויים מהבזיון בעונה שעברה ולכן אני אישית מכוון למקום טוב באמצע+ אבל מה שבאמת חשוב לי - לשבור כבר את נאחס שמינית גמר הגביע! לפי מיטב זכרוני, מ2003 לא עברנו את השלב הזה. אני טועה?
חברים, הקשר וויליאם נג'ובו יחתום לשלוש שנים. http://www.one.co.il/Article/202351.html מה אתם אומרים? כדאי להחתים אותו? זה רכש שמחזק אותנו?
רכש שיחזק כל קבוצה בליגה. שחקן אדיר ואין לי מושג איך עירוני קריית שמונה לא המשיכה איתו. מהיר עם ובלי הכדור ויש לו טכניקה טובה. כשניצחנו את עירוני קריית שמונה בגביע הוא היה השחקן שהכי לא רציתי שיקבל את הכדור, כי הוא היה זה שהקשה עלינו יותר מכולם. מסוג השחקנים שכשאתה מגיע למגרש, אתה קודם כל מצפה מהם לעשות את הפעולות שיהיה לך כיף להיזכר בהן בשבוע שלאחר מכן. הוא יכול לשחק על הקו ומתחת לחלוץ. לפי דעתי, מתחת לחלוץ הוא פשוט קטלני, כי אז כל היתרונות שלו באים לידי ביטוי.
אני זה שהמלצתי לגורמים השונים בקבוצה על נג'ובו ואני שמח שהם הלכו עליו. זר מצוין שכבר הוכיח עצמו בארץ והכי חשוב מסוגל לתרום גם הגנתית וגם התקפית. אני מחזיק מאוד מאבו לאבן וכבר כתבתי בעבר שאני חושב שזה פיספוס גדול שלא נתנו לו בשנה שעברה יותר הזדמנויות. גם אני חושב שהשנה זאת תהיה עונת הפריצה שלו. ינון ברדה? מהיר, פייטר, שחקן בית, אחד שתמיד עושה בלאגן, יכול להיות המחליף האולטימטיבי. אני חוזר ואומר שאני מקווה מאוד שיחתום. דוד רביבו? זה היה צפוי שאם משה אוחיון יחזור לאשדוד רביבו יפרד מהמועדון. הם לא מסתדרים אחד עם השני ולא מסוגלים להיות באותה קבוצה. מצד אחד, רביבו מעבר לשיאו ולא בטוח שיש לו מקום אצלנו בקבוצה החדשה שנבנית. מהצד השני, אם יסכים לבוא במשכורת נמוכה ובידיעה שהוא הולך להיות שחקן סגל שצריך להילחם על מקומו, אולי צריך לפחות לחשוב על מהלך כזה. http://www.ynet.co.il/PicServer2/02022009/2173585/IMG_5551_gd.Xxx
בתקופה האחרונה, לאחר הפציעה, נג?ובו לא חזר לעצמו. מסכים שבכושר מושלם של שניהם הוא וסוארז מרכיבים קישור גרזני ותכליתי, אבל אנחנו לא בטוחים איזה סוארז ואיזה נג?ובו נקבל על הדשא של וסרמיל בעונה הבאה.