אני חושב שהפועל באר שבע שיחקה היום לא רע בכלל נאסר הראה היום שהוא מאוד מוכשר במהלך אדיר וגם דוידזדה אני מרשה לעצמי להאמין שמול מכבי תל אביב לא תפסידו
לא ראיתי את המשחק, ומפתיע אותי שאנשים אומרים שהיה משחק טוב..שורה תחתונה אנחנו עדיין 0 מ15.. האופטימיות היחידה שאני שואב לקראת שבת היא ההפסד של מכבי תל אביב לרמה?ש והעובדה שאנחנו בוסרמיל, לא מאמין..אבל אולי יצא מזה משהו בטעות
כמעט בכל סיקור משחק שאני קורא אני שומע שב"ש ספגו מטעות של השוער שלהם...אז בסדר בוא נגיד שהם נכשלו עם הרכש, למה לא לתת לשוער השני לפתוח? מי השוער השני שלכם? שחקנים צריכים לדעת שהמקום שלהם בהרכב לא מובטח גם אם הם ישחקו חרא
צ'באיי הזה מתחיל להתגלות כבעיה חמורה של הפועל ב"ש, מודה שלא ראיתי משחקים של ב"ש במלואם מלבד המשחק מול בית"ר אבל ראיתי תקצירים וצ'באיי מתעלל בהגנה שלועם טעויות הזויות, הכי חשוב שמאבירם הוא הוציא כדור גדול.
השוער השני שלנו (ליפשיץ) יותר חלש מהשוער הראשון ולכן הוא לא רלוונטי. התקווה היחידה היא סולימנספור השוער של קבוצת הנוער. הבעיה היא שהוא עדיין ילד (בן 18) והוא לא בשל לליגת העל. לצד הצלות נדירות והמון אלמנטים במשחק שלו ברמה הכי גבוה הוא עדיין חוטף המון שערים של חוסר ניסיון. הוא עוד צריך להשתפשף בקבוצת הנוער ואפילו בהשאלה בקבוצה בליגה לאומית לפני שיוכל לאיים על מעמדו של צ'באי. צ'באי מאכזב מאוד כי מדובר בשוער זר עם ניסיון שהיה אמור לשדרג את הקבוצה ולתרום מהביטחון שלו. במקום הוא כבר עם 3 שערים קריטים שהוא סופג ב5 מחזורים בלבד. שי, חבל שלא ראית את המשחק. סוף סוף העונה הקבוצה גרמה לנו לגאווה ונתנה את כל מה שהיא יכלה לתת.עם קצת יותר מזל וריכוז בשני הצדדים אנחנו יוצאים עם ניצחון סופר מפתיע בבלומפילד.
לא קשור לכלים, בשנים האחרונות מכבי אלופה להוציא קבוצות ממשבר. אני לא יודע אם תנצחו אבל תשיגו נקודה ראשונה לפחות.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx אתם אלופים בלהוציא קבוצות ממשבר? כנראה לא שמעת על הפועל באר שבע.
ליפשיץ לא כזה חלש לדעתי. היו לו כמה משחקים סבירים בנתניה. ואחרי עוד הופעה כושלת של השוער הראשון שלכם, אפשר בהחלט לתת לו הזדמנות.
אני באמת מזמן לא זוכר שוער של קבוצה שמאבד לה כל כך הרבה נקודות...למרות שבלי קשר לטעות שלו היום באר שבע היו מפסידים בכל מקרה. גם אם ליפשיץ לא שוער כזה טוב (ואני גם זוכר כמה משחקים לא רעים שלו בנתניה) אני בטוח שאפשר לתת לו קצת קרדיט לנסות להוכיח את עצמו, בשביל מה הוא שוער שני אם לא בשביל זה? שאלה לאוהדי ב"ש, מה היו הציפיות שלכם מהסגל לפני תחילת העונה? כשאני מסתכל על הסגל אני לא מבין איך ב"ש עם שישה הפסדים השחקנים שלה לא כאלה רעים (אולי התקפה קצת חלשה ולא מוכחת) ובטח לא צריכים להיות אחרונים בטבלה עם 0 נקודות. איזה שינויים משמעותיים עברו בסגל חוץ מהעזיבה של אסולין שהשפיעו כל כך על הקבוצה? הרי קלינגר אימן גם שנה שעברה!
גם שנה שעברה מהרגע שמליקסון עזב הפסדנו פחות או יותר בלי הפסקה. רק מראה כמה השחקן הזה גדול שהוא סחב קבוצת תחתית חלשה עד לצמרת הליגה. השנה - אני באמת לא מבין מה קלינגר חשב לעצמו ואיך הוא הסכים לפתוח ככה את העונה. אין לנו שום דבר למכור, חוץ מגביש (צעיר ועוד משתפשף) וסוארס (שלא משחק בעמדה שלו). בלי להתייחס למומנטום של קבוצה ותיאום וכו', על הנייר הסגל שלנו בין החלשים אם לא החלש. איך קבוצה שמכריזה על תקציב של 22 מליון שקל פותחת עונה שעידו אקסברד זה החלוץ הבכיר שלה?
לעניות דעתי - מי שמתאים לנו כעת במצבנו כ-כפפה ליד, זהו לופא קדוש. יותר מאשר מאמן, הוא תמיד היה יותר פסיכולוג טוב..
לא מבינים את חומרת המצב - "בסיום המשחק שררה דממה בחדר ההלבשה כשהמאמן ניר קלינגר נכנס ולחץ את ידי השחקנים". גביש התייחס בשוויון נפש לתבוסה למכבי תל-אביב: "הליגה לא מתחילה לברוח, סך הכל מדובר במחזור שישי ואנחנו צריכים להתאים את עצמנו למציאות. יהיו לנו עוד משחקים מול קבוצות ברמה שלנו ויש לנו סגל טוב לעומת שאר הקבוצות שבתחתית". יוסי שבחון על מה השאיפות שלו העונה: "קודם כל זה שאני משחק 90 דקות העונה הופך אותי לאדם, לשחקן שמח, אני רוצה לבשל ולהבקיע. מבחינתי עונה טובה זה להגיע למקום 4-5 מה שנראה כרגע רחוק אבל בהחלט אפשרי". נראה שבמועדון לא באמת מפנימים את המצב הקשה של הקבוצה. אם המצב ימשך במתכונת הנוכחית אז אנחנו גם יכולים להגיע למצב של שמונה הפסדים רצופים אחרי המפגש עם הקבוצות מחיפה.