הפועל באר שבע 10/11- שוב מסיימים במקום התשיעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏9/7/10.

  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,167
    לייקים שהתקבלו:
    7,305
    עם כל הכבוד לעכו, לשחק מול 200 צופים לא דומה ללשחק מול אלפי צופים כמו בבאר שבע. בנוסף, למרות העונה הטובה של עכו, אף אחד לא מבטיח שלא מדובר בעונה חד פעמית של הצפונים. עדין מדובר בקבוצה עם שאיפות צנועות. כל עוד אלונה בבאר שבע המשיכה אצלנו תמיד תהיה גדולה יותר.

    כמה חדשות:

    1. נמצאה קבוצה לבסיט. אום אל פאחם, העולה החדשה ללאומית, תשאיל את השחקן לעונה הקרובה.
    גם ביסו כניראה יושאל בימים הקרובים מה שאמור לפנות לנו מקום להחתים 2 זרים נוספים.

    2. הקשר אמג'ד סולימאן ערך את אימון הבכורה שלו עם הקבוצה היום. סולימאן בן ה-24 ששיחק בעונה שעברה באחי נצרת נמצא במו"מ עם הקבוצה ועשוי לחתום על חוזה לטווח ארוך.

    3. מוטי מלכה בן ה-20 שהגיע מנצרת עילית ערך אף הוא אימון בכורה.

    4. הקשר האחורי אלכס סומיאן בן 25 מחוף השנהב יגיע להתרשמות. סומיאן שיחק בתחילת העונה החולפת בקבוצת שיניק מליגת המשנה הרוסית אך לאחרונה הושבת בשל פציעה.

    http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1002548.Xxx
    אלכס סומיאן
     
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    רביבו, אסולין, לוי - שלושת המוסקטרים עזבו אותנו.

    מצד אחד, טוב. חדר ההלבשה יחזור להיות נינוח ונעים.
    מצד שני, רע! רע מאוד! שום תחליף ראוי לשלושת השחקנים האלה לא הבאנו. לא עושה משחק כמו רביבו, לא מפציץ וחכם כמו לוי, לא חלוץ כמו אסולין. שלא לדבר על כך ששלושתם שחקנים עם נסיון גדול, ובנתיים מביאים לנו אמג'ד סולימנים למיניהם.

    המצב שלנו רע. מאוד. כרגיל רוב האוהדים יתעוררו בהמשך העונה על הקללות וכו', אבל תזכרו איפה קראתם את זה לראשונה. שיש 3 יורדות אוטומטיות בעונה הבאה, אין שום סיבה להיות אופטימיים.
     
  3. אורי אדום בנשמה Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/08
    הודעות:
    355
    לייקים שהתקבלו:
    1
    "הגרלת" הבתים בגביע הטוטו: בבית ד' עם בית"ר י-ם, מ.ס אשדוד והפועל ראשל"צ.
    משחק הפתיחה ב-30/07, כאשר יתקיימו 3 משחקים בלבד, אחד מול כל יריבה. הליגה תפתח ב-20/08.
     
  4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    אימון הפתיחה יתקיים במגרשי האימונים החדשים, ביום ראשון לקראת השעה 5 וחצי. האימון יתקיים לאחר מסיבת העיתונאים המסורתית של תחילת השנה שתתחיל בשעה 4.

    מצד אחד כיף מאוד שם על המגרשים החדשים, גם שאנחנו 'צופים' באימון לפני הפריצה אנחנו על הדשא עם השחקנים, מצד שני רחוק מהבית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

    לא מאמין שיהיו הרבה. הקבוצה בכלל לא אטרקטיבית.
     
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,167
    לייקים שהתקבלו:
    7,305
    קודם כל nave חשוב שניתן לקלינגר את הזמן לבנות את הסגל. קלינגר ביקש לפני כמה זמן מהאוהדים לנהוג בסלנות וצריך לכבד את הדרישה.
    הקבוצה השנה תהיה בנויה המון על הזרים שבאו ויבואו (עוד שניים אמורים להגיע בקרוב) ועל 2 ישראלים שצפוים להגיע (אחד מהם יהיה בלם). מדובר בעוד 4 שחקנים, כמעט חצי קבוצה, ולכן אין מה להילחץ.

    ערן לוי, כמו רביבו, לא סיפק את הסחורה.
    אתה לא יכול להחזיק מישהו כמו רביבו או לוי בקבוצה אם אתה לא בונה עליו. זה יהיה הרסני מבחינה חברתית ומנטלית ובעיקר לא יהיה בזה שום תועלת.

    אני מקווה שקלינגר יביא זר התקפי שיכנס לעמדה שערן לוי ורביבו (ששיחקו למעשה על אותו תפקיד) פינו וכולנו נרוויח.
    בכל מקרה, לכולנו זכורה איך העונה שעברה נראתה כשען לוי ורביבו היו בקבוצה. הצלחה לא הייתה...

    http://msc.walla.co.il/archive/541939-5.Xxx
     
  6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    השם הוא נווה.

    קלינגר וקלינגר וקלינגר. קלינגר ביקש. אז מה? קלינגר ביקש, ממתי אנחנו השפוטים של קלינגר? קלינגר ביקש, אז כולם לשתוק! קלינגר גם אמר שנסיים פלייאוף עליון עונה שעברה, אז קלינגר אמר! 'צריך לכבד את הדרישה', מה זה פה משרד רואי חשבון? ממתי מכבדים במגרש כדורגל?
    הזרים של קלינגר, עד כה, לא היו משהו. ואני בספק אם אלכסנדרוש לא זוכר מה השם משפחה, סגן מלך השערים בליגה הלאומית בפולין, יתאים לנו. או לואיס בטיסטה פרננדו רונאלדיניו טורס, המגן הימני המזדקן.

    4 שחקנים שיבואו. כן, אני לא רואה איזה 2 ישראלים 'בעלי שיעור קומה' יכולים לבוא. לא אומר שלא יגיעו, ולא שופט מעכשיו, אבל נראה לי מגוחך לחשוב שהכל ורוד ולנוח על זרי הדפנה כי 'קלינגר אמר'.

    אתה צודק בזה שערן אסולין ורביבו לא היו טובים וגם לא מבחינה חברתית, בעיקר לא מבחינה חברתית, אבל תבין שלא הגיעו שום שחקנים במקומם. עזוב חיזוקים, אפילו שחקנים שמתקרבים לרמה. ואלה 3 שחקנים שבהחלט יכולים להרים את הקבוצה שהם רוצים.

    בעונה שיש בה 3 יורדות, אני בהחלט לא סומך על מוטי מלכה ואמג'ד סולימן, כבודם במקומם מונח.

     
  7. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    דעתי כדעתך נווה. השחקנים שהפועל באר שבע הביאו השנה הם מתחת לכל ביקורת- צ'באיי בן 35 ולא שיחק שנה, ללואיס טורס אין ערך בויקיפדיה וזה אומר הרבה, סולימן ומלכה ושאר שחקני הלאומית שקלינגר מתעקש לבחון יהיו עוד יוסי תור'מנים, ורק אם קלינגר בונה על זה ששחקני הנוער המצוינים של ב"ש (יוני אוזן, יוסף אבו לאבן, ירדן אבוחצירא וכו') יצליחו להוביל את באר שבע, אז אני רואה סיכוי שהם לא יהיו אחת מ-3 היורדות. חוד שכולל את מוטי מלכה, דובב גבאי, יוסי תורג'מן ועוד זר קיקיוני כלשהו (אם ואסקונסלוס לא הצליח אז סגן מלך השערים בליגה השנייה בפולין כן?) הוא חוד בעייתי, אין קשרים שיכולים לבנות את המשחק אחרי שרביבו עזב (באגפים יש את דוידזאדה, אבו לאבן הכישרוני, אילוז, אסולין ואלקיים, קשרים מרכזיים: נאסר, סולימאן וזגורי ועוד איזה זר קיקיוני שני- זה כל הארסנל של באר שבע בקישור...)

    מוזר שקלינגר מחפש בלם דווקא איפה שיש את יחיאל, גביש, סוארז (לעת עתה) ואדליי.
     
  8. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,658
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    רק כמה תיקונים, צ'באיי בן 31 ולא שיחק חצי עונה (סכסוכים עם ההנהלה) שלפני זה היה קפטן קבוצתו 7 שנים.

    לגבי כל השאר אין ספק שחייב להיות פה לפחות עוד חלוץ מוכח ועוד קשר יצירתי שאפשר לסמוך עליוץ
     
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,167
    לייקים שהתקבלו:
    7,305
    המצב לא ורוד אבל להציג אותנו כמועמדים לירידה כבר עכשיו זה להיות מנותקים מהמציאות.
    אין ספק שאנחנו חייבים שחקנים יצרתיים ובוודאי כאלה שיכבשו שערים.
    חייב להגיע לפחות עוד חלוץ איכותי אחד ועוד קשר אחד שיכול לכבוש/לבשל.
    אבל לקבוע כבר מעכשיו שהצעירים שהגיעו יהיו סוג של תורג'מן או שהזרים יהיו כישלון זה פסימיות קיצונית.
    הקבוצה עדיין לא יצאה אפילו למחנה האימונים, הסגל עוד לא נסגר.
    כרגע כאוהדי הקבוצה אנחנו צריכים לתת לקינגר את הסבלנות. הוא המאמן, הוא בונה את הקבוצה והוא יוביל אותה השנה.
    יש זמן ומקום לכל דבר, גם להעביר ביקורת, ועכשיו זה לא הזמן לזה.
     
  10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    זה לא משנה מה יקרה, משה, הרי אין על קלינגר עכשיו לחץ. מה אני מגיב פה בקאמלס או בקרייזי רד לא משנה.

    ולדעתי דווקא חלון ההעברות הוא זמן להעברת ביקורת.
     
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,167
    לייקים שהתקבלו:
    7,305
    להעביר ביקורת על מה? על שמועות של עיתונאים? על סגל שעדיין לא התגבש? ואם פתאום יחתימו ישראלי מוערך כמו אוחיון או יביאו שני זרים איכותים פתאום תקח חזרה את הביקורת?
    אפשר לבקר מהלך מסוים אם אתה לא מסכים לו. אבל לבקר כבר עכשיו את כל תקופת ההעברות, מוקדם מידי.
    יש עוד הרבה עמדות לשפר אבל גם יש עוד הרבה זמן לעשות את זה. אני מעדיף לתת לקלינגר כרגע את כל התמיכה בתקווה שהוא יבנה קבוצה טובה בשנה הבאה.
     
  12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    לבקר את זה שבקבוצה קודם כל זורקים שחקנים שהחזיקו אותה (סוג של) בעונה שעברה ואז מנסים לחפש חלופות בדמות כל מיני זרים מהליגה השנייה ברוסיה.

    ההגיון הבריא אומר - קודם כל מביאים מחליפים, אחר כך עושים שינויים.

    טוב אין מה לעשות זה לא תלוי בנו. היום נעשה חגיגה בנחל עשן.

    אגב, מישהו יודע על אנשים שכבר קנו מנויים לעונה הבאה?
     
  13. אורי אדום בנשמה Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/08
    הודעות:
    355
    לייקים שהתקבלו:
    1
    http://hbs.co.il/community/showthread.php?...-הפועל-ב-quot-ש

     
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,167
    לייקים שהתקבלו:
    7,305
    השם החם שעולה היום בקשר לקבוצה הוא דוד יאנצ'יק .
    יאנצ'יק בן ה-23 שיחק בחצי העונה האחרונה בקורונה קיילצה מהליגה הבכירה בפולין אליה עבר בהשאלה מצסק"א מוסקבה.

    יאנצ'יק שיחק בין השנים 2005-2007 בלגיה ורשה, במדיה כבש תשעה שערים ב-42 הופעות. לאחר שבלט במדי הנבחרת הצעירה של פולין במונדיאל עד גיל 20, נמכר יאנצ'יק ב-2007 לצסק"א מוסקבה הרוסית ב-2.8 מיליון יורו ובמדיה חתם על חוזה לחמש שנים.

    במדי צסק"א, הספיק יאנצ'יק לשחק בליגת האלופות מול אינטר (צסק"א הפסידה 2:1) וגם זכה עם הקבוצה בגביע הרוסי בסיום אותה עונה. בתחילת 2009 הושאל החלוץ ללוקרן הבלגית במדיה כבש 14 שערים ב-31 הופעות.

    בתחילת 2010 הושאל הפולני לבירשחוט הבלגית במדיה כבש שלושה שערים ב-11 הופעות. באמצע העונה הנוכחית חזר החלוץ לליגה הפולנית ולקורונה קיילצה בה רשם חמש הופעות ולא כבש.

    יאנצ'יק היה מכוכבי הנבחרת הצעירה של פולין עד גיל 20 כשבש שלושה שערים בארבעה משחקים במונדיאל עד גיל 20 שהתקיים בקנדה (החלוץ אף כבש בסיבוב השני מול נבחרת ארגנטינה של די מריה וקון אגווארו שזכתה בסופו של דבר בתואר). יאנצ'וק לבש את מדיה של הנבחרת הבוגרת חמש פעמים ונופה רגע לפני אליפות אירופה ב-2008.

    http://images.one.co.il/images/d/dmain/361_185/gg1003906.Xxx

    1. העובדה שהוא פולוני יכולה לעזור להתאקלמות של סבאי בדיוק כמו שהיא קריטית להתאקלמות שלו.
    2. בעברו נקנה ב2.8 מיליון יורו, אומר לא מעט על הכישרון שיש לבחור.

    יהיה מעניין לעקוב אחריו אם באמת יחתום...
     
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    יאנצ'ק על פי הרזומה בהחלט נשמע יופי של חלוץ. ובכוונה אני לא אומר לגבי הסרטונים, כי שם כולם נראים ככה..

    על פי הרוזמה הוא מסוג השחקנים של "מה יש לו לחפש כאן?!" ונקווה באמת שכך גם נגיד בסוף העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx