הפועל באר שבע 10/11- שוב מסיימים במקום התשיעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏9/7/10.

1. yedidel Member

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. מאוד לא אוהב את הגישה שלך, הרבה בגלל שגם אתה מבין שהכישלון של ברננדו ופרננדש לא היה בגלל הגיל שלהם או גזירת קופון מצד קלינגר, אלא בגלל בעיות בהתאקלמות והצבה לקויה במגרש.
    שניהם הצליחו בליגות ברמה של ישראל פלוס (אוקראינה) מינוס (קפריסין) אחרי שעזבו אותנו מה שנתן לי הרגשה של פספוס. בטח כשהמחליפים של השניים היו פחות טובים. בטח כשלאחר שעזבו אותנו ושיחקו איפה שהם אמורים לשחק (פרננדש כקשר התקפי שלוקח את כל המצבים הנייחים של הקבוצה שלו וברננדו כחלוץ רחבה) הם פרחו.

2. לטעמי, אם דיקה מתאים לקלינגר, אין שום רע בלהביא אותו.
    אני תמיד מעדיף זר עם רזומה, גם אם הוא עולה לא מעט כסף (זה חלק מהקטע של שחקנים איכותים עם ביקוש, הם עולים לא מעט כסף) על כל מיני זרים בינונים שמגיעים לכאן רק בגלל שאפשר לשחק עם 5 זרים והמיסוי עליהם נמוך.

תן לי בכל יום זרים כמו פרננדש וברננדו על זרים כמו בסיט וביסו. לטעמי, למרות שפרננדש וברננדו הרוויחו הרבה יותר, דווקא בסיט וביסו הזיקו לנו יותר כשתפסו דקות של שחקנים צעירים ובעיקר מנעו מאיתנו להביא זרים לעמדות חלשות (כמו עמדת המגן הימני).

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי וריף מסיקה ימצא בית בהפועל באר שבע. במכבי נתניה אין לו סיכוי להשתלב בקבוצה כל עוד ראובן עטר מאמן אותה, כיוון שאביו (חיים מסיקה, שחקן הקבוצה בימיה הגדולים) התבטא פעם נגד המתולתל בתקשורת הנתנייתית, כשנושא אי שיתופו של בנו עלה הפרק.
    ריף מסיקה נחשב לכשרון גדול במחלקת הנוער. מאחל לו להוכיח למה כבר בעונה הקרובה. נראה שניר קלינגר מאמין בו.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/11
  4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

באמת זאת בושה.

איך נותנים לבנות בבאר שבע אצטדיון של 16K ללא הרחבה? איך? אנחנו, שלמשחק עלייה לליגת העל מול קבוצה גרועה הבאנו 13000 בערך ואומרים שהיה יותר, אז תתארו לכם מה יקרה פה עם אצטדיון חדש, משחקים מול הגדולות וריצה בצמרת רחמנא ליצלן.

אנחנו כל כך הולכים לבכות על הנושא הזה. איך ב2011 בונים אצטדיון בלי אופצית הרחבה? תכף נקרא בסיכומים שגם אין לוח תוצאות ושירותים!

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. בסופו של דבר הכל שאלה של כסף. היה מספיק כסף ל16 אלף ולא ל32 אלף ולכן זאת ההחלטה שהתקבלה.
    עדיף איצטדיון של 16 אלף מקומות שיהיה מוכן בעתיד הקרוב על איצטדיון של 32 אלף מקומות שיהיה מוכן עוד עשרות שנים אם בכלל.

2. למה לא השאירו אופציה להרחיב? לא רוצים לבנות אצטדיון שלא סגור מכל הכיוונים ומאחר שכולו יהיה מקורה אז זאת בעיה להשאיר מקום להרחבה.

3. בשורה התחתונה, צריכים להיות מציאותים. אין לנו ממוצע קהל של 20 אלף איש למשחק, גם לא מתקרב לזה.
    אני חושב שעם איצטדיון חדש והצלחה מקומית אנחנו נביא לפחות 10,000 איש לכל משחק ואין לי ספק שבמשחקים הגדולים האיצטדיון יהיה מלא. אבל מה יקרה אם לא נצליח? מה יקרה אז? נחזיק איצטדיון של 32 אלף איש שיהיה ברובו ריק 95% מהזמן.
    עדיף איצטדיון קטן יותר, שלא יהיה ריק ברובו. במקרה הכי גרוע, האיצטדיון יהיה סולד אואט וגם זה משהו חיובי בעיני כי זה יגביר את הביקוש לכרטיסים ויגביראת הערך של המועדון.

6. אורי אדום בנשמה Member

אני לא אוכל את הבולשיט הזה שיצירת תשתיות להרחבה עתידית היתה מסכנת את הקמת האיצטדיון, ממש לא!

ואגב - 16,000 מקומות=12,000 קיבולת מקסימלית מאושרת ע"י המשטרה!

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההחתמה השנייה של הקבוצה הקיץ הוא המגן הימני בן ה-31 לואיס טורס, שכמו שכבר רשמתי כאן שיחק בשנתיים האחרונות בקפריסין וחתם בקבוצה לשתי עונות.
    אם הוא ירשים הוא יצליח לפתור את בעיית המגן הימני שהייתה מהבעיות החמורות אצלנו בשנים האחרונות.

ואם כבר זרים, הקבוצה הודיעה באופן רשמי שסוארס ממשיך עוד עונה בקבוצה.
    ידיעה מאוד משמחת, בתקווה שקלינגר לא יסיט אותו לעמדת הבלם וימשיך לתת לו לשחק כקשר אחורי.

הסחבת של ריף מסיקה הסתיימה גם כן כשריף מסיקה חתם בראשון לציון ולא יגיע לקבוצה.
    מוזר מאוד שלמרות הרצון של קלינגר לראות את מסיקה אצלנו והדיבורים על רכישת כרטיס השחקן שלו הוא לא הגיע.

השם החם שעולה היום דריו פרננדז (שחקנה לשעבר של בית"ר י"ם). לפי השמועות החל איתו משא ומתן כדי להביא אותו לקבוצה הקיץ...

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

'הודיעה באופן רישמי', סוארז לא רוצה לשחק כאן באופן רישמי. בעיה גדולה להשאיר שחקן בניגוד לרצונו.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לו חוזה בקבוצה, שילמנו על כרטיס השחקן שלו הרבה מאוד כסף וכמובן הכי חשוב אין קבוצה אירופאית שמוכנה לשים עליו את הכסף (גנק התענייה עד שראתה אותו באיזה משחק אימון חסר חשיבות והחליטה לוותר).
    כל הסיבות האלה הביאו את הקבוצה לצאת בהודעה הרשמית שסוארס נשאר כדי שהוא והקבוצה יוכלו להכין בשקט את העונה הבאה בלי הפחד שהשחקן האיכותי ביותר שלנו יעזוב.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

דריו פרננדז נראה חסר חשק בתקופה בחצי העונה הראשונה אשתקד. זה הימור מבחינתה של הפועל באר שבע. אגב, הרצון לראות את הארגנטינאי אומרת שבעונה הקרובה לואיס סוארז ימשיך לשחק בעמדם הבלם ולא יחזור לעמדתו הטבעית בקישור האחורי? אם כן, חבל מבחינתו של השחקן.

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

איזה שקט? השחקן האיכותי שלנו אולי לא יעזוב, אבל אני לא סגור על זה שהוא יהיה השחקן האיכותי שלנו גם בעונה הבאה.

המשפחה שלו לא רוצה אותו כאן, הוא לא רוצה אותו כאן, הוא ניתק קשר עם הקבוצה, מקרה קלאסי של השארת שחקן בניגוד לרצונו. בדרך כלל זה לא נגמר טוב.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסי רחמים, מנכ"ל הקבוצה, מחליט לצאת לתקשורת ולענות על הטענות שעלו כלפי הקבוצה בשבועות האחרונים:
    "המועדון לא חייב לקבל כל דרישה של שחקן''
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...=101827&lang=HE

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דברים שעלו על הפרק בימים האחרונים:
    1. שמעון הרוש שהושאל לעכו בעונה האחרונה והיה מועמד להגיע ללא מעט קבוצות בעונה הבאה כניראה ישאר בבאר שבע. התוכנית, לפתוח עם הרוש כמגן שמאלי כשאופיר דויזאדה המגן השמאלי ישחק כקיצוני שמאלי בקישור.
    באופן אישי, לא תפסתי מהרוש כשהיה בבאר שבע. חסר לו משהו שקשה עד בלתי אפשרי ללמד - הבנת משחק. הוא לא יודע לסגור אלכסונית, אין לו מושג איך שומרים שחקן במצבים נייחים ומעבר לכל הוא לא מבין את המשחק.

2. סוגית ערן לוי עדיין לא נגמרה. מצד אחד לשחקן יש הצעות מהפועל חיפה ומכבי פתח תקווה. מצד שני הפועל באר שבע רוצה להעמיד אותו לוועדת משמעת ורק לאחר מכן תחליט על עתיד.
    מוזרה בעיני הסיטואציה שרוצים להעמיד אותו לוועדת משמעת ואז הוא כניראה ישוחרר. מילא לערן לוי היה עתיד בבאר שבע, הייתי מבין את הרצון להעמיד אותו לוועדת משמעת ולגרום לו ליישר קו, אבל להעמיד אותו לוועדת משמעת ואז כניראה לשחרר אותו? מוזר.

3. הקבוצה כרגע מחפשת קבוצות שיסכימו לקלוט את בסיט וביסו בהשאלה כדי לפנות מקום ל2 זרים נוספים.

4. nave, זה בשבילך - היו שמועות שוויליאם סוארס וראיין אדלי (לאחרון יש אזרחות ישראלית) יבקשו לעזוב הקיץ את הקבוצה. אבל שניהם הודיעו לאחרונה שהם מתכוונים להמשיך בקבוצה גם בעונה הבאה אוין להם שום כוונה לבקש לעזוב (סוארס רק ביקש עוד כמה ימי חופש כדי להיות עם המשפחה).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/6/11
  14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מפתיע המהלך עם הרוש. בעיקר מהצד של הרוש, למה לו לחזור אלינו? שיישאר בעכו או יעבור לנתניה או לכל מקום אחר, העונה בעכו הוא הוכיח שהוא אחלה מגן שמאלי לליגת העל. באתרים מדווחים שאופיר יהיה זה שיעבור לקישור והרוש יהיה המגן, ואני חושב אולי דווקא ההיפך? הרוש לא רע בכלל בהתקפה ואופיר דווקא כן.

ולגבי סוארז - נו בסדר, הוא יהיה באימונים זה ברור, אבל הבחור לא רוצה לשחק כאן ומת לעבור לאירופה, נמצא תחת לחצים של המשפחה. מה אני יגיד? הלוואי שאני יאכל את הכובע.

15. yedidel Member