הפועל באר שבע 10/11- שוב מסיימים במקום התשיעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏9/7/10.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא, מי שמייצג אותי לדעתי זה לא המטומטם שהבריח אבוקות, אלא 40 איש מפגרים שרואים שפורצים אז אמרו יאללה בוא נעשה בלאגן, למה לא? הכל מותר. ועוד מתעמתים עם מאבטחים.
    אין מה לעשות, רק את הרע זוכרים. ובוא לא נהלל את עצמנו יותר מדיי, היה עידוד אבל לא מי יודע כמה, כרגיל ברגעים המכריעים התגלנו כקהל ביצים. שום דבר לא חדש.

ולאט לאט אני מגלה שההנהלה נתפסה עם המכנסיים ואפילו התחתונים למטה, שכ-200 אוהדים לא יצאו למשחק בגלל בעיות בהסעות. למזלי הצלחתי "להחלץ" מהמקום מהר, אבל חברים הודיעו לי חד משמעית 'אני על הסעות לא עולה'.
    להתלונן ולצאת על 2 מאבטחים מסכנים בנס ציונה (שגם כן כרגיל לא נערכו בהתאם והשתרך תור ארוך וצפוף באצטדיון הדבילי הזה) אבל שהנהלה צריכה להערך שבוע בהתאם, ורואה כמה באזז יש למשחק, הם מעמידים 3 הסעות בקושי. בושה.

נמשיך כאן את הדיון על אלירן, שוב לדעתי משה אתה טועה. עוד פעם - הוא לקח ים (ים..) של הצלות אבל גול אחד בוודאות אשמתו והשני עוד נתון לוויכוח.
    לדעתי, בראשון הוא היה צריך להישאר ברחבה ולא לצאת על החלוץ. גל דהאן בא לקראת החלוץ ואם הוא היה נשאר בשער, הוא וגל היו "דוחקים" את החלוץ לפינה כך שלא הייתה לו הרבה אפשרויות לבעיטה, ובעיטה טובה. במקום זה, הוא יצא לקראת החלוץ, השאיר פינה ריקה ועל הדרך הפיל את גל שהתכוון לרוץ ולעצור את החלוץ. ניתן לראות בבירור איך גל מתעצבן עליו ברקע כאשר החלוץ חוגג.
    בשער השני, כמו שאמרתי, הוא פספס בשנייה את הכדור, אז הכדור כן הגיע גבוה, וזו עמידה לא נכונה/לקיחה לא נכונה בחשבון של כיוון הכדור. היה יכול לעצור גם את זה.

ואני לא יודע כמה משחקי נוער אתה ראית משה, אבל כמעט בכל משחק שהייתי בו (6 משחקים העונה) הוא שגה. לעיתים זה עלה בגול (השני נגד פ"ת, עוד גול שאני לא זוכר כרגע נגד מי היה, השקמה או הרצליה) ולעיתים בגלל אי-חדות של החלוצים לא. בנוסף, היציאה שלו לכדורי גובה היא אחת הגרועות בארץ. כל כדור אצלו 80% שמיטה וזה קרה גם היום, רקש הצליח לסחוט עבירה ולכן השער נפסל.
    יש לו הרבה פוזה בזינוקים ולפי מה שאני שומע, לא החבר הכי נחמד לחדר ההלבשה. בקיצור, תזכרו מעכשיו שהוא דור דוידי 2.

ואגב, אני ממש לא מחפש רע בכל דבר, ההיפך, אבל שצריך להעביר ביקורת אז מעבירים.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/11
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מה עם עידן ורד כאופציה לקיץ? שחקן כשרוני בטירוף שמתדנדנד בין הספסל להרכב במכבי חיפה, בכל קבוצה אחרת בארץ מלבד הפועל ת"א הוא פותח בהרכב והוא גם יהיה שחקן מפתח.

מעניין לבדוק את האופציה הזו. הוא חבר מאוד קרוב של עודד גביש, מה שבוודאי יכול לעזור. השאלה לכמה זמן הוא חתום בחיפה ומה דרישות השכר שלו.

לעניין אחר, בONE מפורסם ששמעון הרוש לא רוצה לחזור לשחק בקבוצה בעונה הבאה. מהלך דיי צפויי. עוד שחקן שחתם למולטי שנים ויעזוב אותנו הרבה לפני סיום החוזה. אין שום סיבה שאחרי העונה הטובה בעכו הוא יחזור להיות כאן שחקן ספסל. יש לנו את דודזאדה ולוגסי, ואם ממש מתעקשים אז גם שי לוק.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

גם ורד יודע שקטן לא הולך ומשתבח עם השנים, ובשלב מסויים הוא כבר לא ישמש כשחקן הרכב בקבוצה, אולי כשחקן ספסל וגם זה אני בספק אם האגו שלו ייתן לו לשמש כשחקן כזה. אל תשכח שגם בוקולי לא נהיה צעיר מיום ליום, והאמת שדי ברור שזה רק עניין של זמן עד שורד יבסס את מעמדו בקבוצה.
    בהתחשב בעובדה שבעונה הבאה אנחנו נשחק או בליגת האלופות או בגביע אופ"א, ומלבד העבודה שנצטרך סגל רחב יותר, תהיה לו החשיפה מהמשחקים באירופה, באמת שאני לא מוצא סיבה עבורו לעבור לבאר שבע.
    מילא אם הוא היה על תקן של שחקן ספסל מובהק, שלא רואה דשא כמעט אף פעם, אבל זה רחוק מלהיות המצב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/5/11
  4. שגיא Guest

עידן ורד ממש לא יעזוב את חיפה. ההתנדנדות שלו היא רק בגלל סגל רחב ובגלל שאלישע טיפש לפעמים. גם כשהוא בספסל הוא מחליף ראשון. ממכבי חיפה הוא ייצא רק לאירופה.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עידן ורד? בדיון הזה? נווה... יש גבול לאופטימיות.

6. alexshw Member

יש לכם חוש הומור נפלא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עידן ורד זז ממכבי חיפה רק לאירופה.

לדעתי בעונה הבאה הוא רק ישתפר.

מצטער בשביל ב"ש, היו צריכים לגלות אותו עוד כשהוא היה בהכח.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/11
  7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני לא יודע. למרות מה שאתם אומרים. הוא כשרון שפשוט מתבזבז על הספסל של מכבי חיפה. אירופה אירופה, אבל בשביל זה צריך להיות שחקן הרכב מוכח.

אתם אומרים שהוא יהפוך להיות שחקן הרכב בעונה הבאה. אוקיי, נחכה ונראה.

--

לעניין אחר: תקרית באימון הבוקר היום, איברהים בסיט בעט ללא כדור בסיראז' נאסר, במקום התפתחה מהומה מילולית בהשתתפות כל השחקנים ובסיום עוזרי המאמן (קלינגר נעדר מהאימון) החליטו להעיף את בסיט מהאימון. נראה שזה הסוף של בסיט במועדון, מה גם שלפני התקרית הוא לא היה עם מקום מובטח בעונה הבאה.

8. alexshw Member

ורד פתח ב - 15 מ - 27 משחקיו בליגה ובכל שלושת המשחקים בגביע המדינה. לא בדיוק שחקן ספסל.
    לורד הייתה פציעה שגרמה לו להיעדר תקופה מסוימת ואלישע רצה להכניס אותו בהדרגה, חוץ מזה בהחלט היו מקרים שהוא קיפח אותו. בכל אופן אני בטוח לחלוטין שאם ורד יהיה בריא, הוא יתפוס מקום קבע בהרכב.

כמובן שאף אחד לא חי בראש של שחקן, אבל אם אתם מחפשים שחקן באמת ממורמר, אז לדעתי זה עותמאן.
    חוץ מזה אולי ב"ש יכולה לשאול ממכבי חיפה כמה שחקנים צעירים. אולי זגורי, אולי סלליך. אפילו גאדיר.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/11
  9. yedidel Member

לשמחתנו עם בוא אלונה נגמרו תקופות שאילת השחקנים.

10. הקפיטליסט משער 2 Member

צודק, התחילה תקופת הרכוש אותם אחרי שעבדו עלייך במשא ומתן

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/11
  11. Don Joan Roman Member

בשנה הבאה עידן ורד שחקן העונה, אוהדי ב"ש קופצים גבוהה מדיי, עידן ורד ממכבי חיפה יזוז לאירופה או לבית, בטח שלא לב"ש

12. alexshw Member

ליאור ז'אן לא הושאל ממכבי ת"א?

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

"קופצים" אם אתה מחשיב אותי ככל אוהדי הפועל באר שבע, אז מצבי טוב מאוד אפילו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. Number 8 Member

ליאור ז'אן הושאל למכבי ת"א לעונה הזו, בעונת 11/12 הוא חוזר למכבי.
    אני די משוכנע שהוא לא יישאר, בטח לא שחקן הרכב ראשון אז אם כבר רק מחליף, ז'אן הוא בדיוק כמו מושיקו מישאלוב, שחקנים די אפורים ובינוניים שמחפים על היכולת החלשה שלהם עם מלחמה ונחישות אבל זה לא יכול להצליח לאורך זמן ולא פלא שמכבי סיימה איתם במקומות נמוכים ולכן גם לא פלא שמישאלוב וז'אן נכשלו בבית"ר ובאר שבע בהתאמה והקבוצות שלהן לא הצליחו.

15. yedidel Member

השחקן המושאל היחיד בסגל, גם טעות שנעשתה בגלל לחץ זמן.