הפועל באר שבע 10/11- שוב מסיימים במקום התשיעי

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Sir Alex Ferguson, Jul 9, 2010.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכאן הטעות שלך.
    ערן לוי הוא לא הפועל באר שבע, כמו שניר קלינגר הוא לא הפועל באר שבע כשאפילו אלונה ברקת היא לא הפועל באר שבע. אני ואתה וכל אוהדי הקבוצה זה הפועל באר שבע. היינו לפניהם ונהיה גם אחריהם.
    אני מעודד את הקבוצה שאיתה אני מזוהה. כל היתר הם ניצבים מתחלפים עבורי. חסרי חשיבות.
    כדי שהם יהפכו למזוהים עבורי עם הקבוצה הם צריכים להיות אופיר חיים,ראיין גיגס או אלכס פרגוסון.

תכניס טוב טוב לראש, אנחנו לא אוהדי הפועל באר שבע, אנחנו הפועל באר שבע.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הם מתחלפים פעם בחצי עונה/עונה. החבר'ה שניצחו 0-5 את אשדוד ומאז לא ראית מהם כלום, הם לא התחלפו מצטער להגיד לך. הם הפועל באר שבע כרגע.

האוהדים משחקים? על האוהדים עושים כתבות? האוהדים מקבלים משכורת? לא. השחקנים כרגע הם הפועל באר שבע 10/11. נכון, היית אחרייהם ותהיה גם אחרייהם - אבל כרגע אתה תלוי בהם. והם אלה שגורמים לך להתעצבן, לשמוח, להתאכזב.

והם לא שווים יריקה ולא עידוד. ולא שלטים ולא מחיאות כפיים. גם לא קריאות בוז, ולא קללות. פשוט שקט.

ויפלו פלייאוף תחתון? שיפלו. ליגה הם לא ירדו. אנחנו נחזור בעונה הבאה.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה הכי גדולה היא בתפיסה שלך. אתה לא מבין שאתה לא אוהד הפועל באר שבע בגלל דוד רביבו ואתה גם לא בא באדום בגלל ערן לוי. אתה בא למשחקים כי זאת הפועל באר שבע.
    הקבוצה שלנו היא מעבר לשחקנים והאהבה לקבוצה והתמיכה בה היא ללא קשר אם לכדור הקרן ניגש מאור מליקסון או דוד רביבו.
    אין ספק שמי שקובע את ההצלחות במגרש הם השחקנים אבל לטעון שהם אלה שקובעים מהי הפועל באר שבע עבורך זאת טעות גדולה.
    ושוב, אני חושב שבמצב הקשה של הקבוצה היום אנטי רק יכול לפגוע בקבוצה. אנחנו צריכים לעשות את המקסימום כדי להוציא את הקבוצה מהמשבר בתקווה שהדחיפה שניתן לשחקנים תביא לנו את הניצחון.
    את החשבון עם השחקנים נעשה בפליאוף האמצעי שם נעביר לקלינגר מסר ברור - רביבו, ז'אן אוהד כהן ויתר הכשלונות לספסל וליציע, השחקנים הבולטים מהנוער פנימה להרכב.

ולנושא אחר -
    בפגישה שנערכה הבוקר (ראשון) בין ראש עיריית באר שבע, מר רוביק דנילוביץ', מנכ"ל החברה הכלכלית, מר שלומי ביתן, שאחראית על בנייתה של קריית הספורט ונציגי ארגון האוהדים הרשמי של הפועל ב"ש הוצגו תכניות קריית הספורט החדשה בעיר, וכל מה שמסביב -
    http://www.kalkalit-br7.co.il/promanagement.asp?id=1&Ptype=2

http://www.kalkalit-br7.co.il/images/uploads/%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%949.Xxx

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגיעו כמה עשרות אוהדים מבאר שבע לקריית שמונה. אומנם כמות נמוכה מאוד לכמויות שאנחנו מביאים מידי שבוע, אבל אין באמת סיטואציה בעולם שהפועל באר שבע תשחק בלי האוהדים שלה. גם בליגה הלאומית הלכנו אחרי הקבוצה לכל מקום, גם עכשיו למרות המשבר -

חלק מהאוהדים בשבת -
    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/6/221156.Xxx

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

התמונה הזאת היא ממשחק הגביע ולא ממשחק הליגה. כל אותם אוהדים שבתמונה, שאני מניח שרוב אוהדי באר שבע מכירים בדרך זו או אחרת, נחשבים ל'שרופים' ורובם לא היו בק"ש - רק סימן לכמה עוגמת נפש הקבוצה הזאת גורמת.

הייתי מקבל את הטיעונים שלך, משה, אם היינו בסכנת ירידה ממשית. אבל אנחנו לא נרד. גם אם לא ננצח מול נתניה, וגם אם נדרדר לפלייאוף התחתון. זו דעתי לפחות. נכון שכרגע אנחנו אחת מהקבוצות החלשות בליגה, אבל אני מאמין שנצליח לסיים מעל מקום 14.

ועכשיו המטרה - למלות את שערים 2 ו5 במשחק רבע גמר גביע המדינה של קבוצת השלושה מול מכבי הרצליה. המשחק יתקיים ביום שבת, 10.4, בשעה 11:00. הכניסה חינמית וכנראה הולכים לפתוח את שער 5 ככה שלאוהדים שרוצים תהיה אותה חוויה כמו בבוגרים, רק שחקני בית, שמשחקם כדורגל, שאכפת להם, שמתאבדים על כדור, שלוקחים קשה הפסדים ובעיקר - שרוצים להוכיח את עצמם. יאללה לחצי גמר!

Last edited: Apr 4, 2011
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באופן וודאי אגיע למשחק של הנוער ואני מקווה שכמוני ככה גם שאר אוהדי הקבוצה.

בקשר לקריית שמונה, כפי שאמרתי, אין דבר כזה משחק של הפועל בלי האוהדים שלנו, גם אם מעטים מהם:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100...8181539&theater

http://images.one.co.il/Images/Packages/15270/557_372/IMG_6597.Xxx
    תמונות שהעלו אחרי המשחק בפייסבוק...

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כל האוהדים האלה שהגיעו הם סביר להניח אלה שגרים באיזור. תראה את האנשים בתמונה ששמת ממשחק הגביע, את רובם כל אוהדי ב"ש מכירים בדרך זו או אחרת והם לרוב מלווים את הקבוצה לכל מקום אבל מה? הם עוד פעם יבזבזו יום שלם ויחזרו עם הפסד? החליטו שנמאס.

וב'אוהדים' התכוונתי לתופים ושלטים. אלה שבאו.. לא ממש עשו רעש..

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאני מכיר לא מעט מהחברה כאן. חלקם אכן גרים בבאר שבע, חלקם במרכז הארץ וחלק מהצפון.
    ושוב, למרות החוסר באביזרי עידוד, אני עדיין גאה להיות אוהד של קבוצה שהקהל שלה מלווה אותה לכל מקום בארץ, כולל למשחקים שעל הנייר הם הפסדים בטוחים כמו המשחק מול קריית שמונה, כולל משחק שבשבילו צריך לשרוף יום שלם בטח בתקופה שחורה כמו שאנחנו נמצאים בה היום.
    הפסקתי לספור את הפעמים שהיציע של האורחים בוסרמיל לא נפתח בכלל כי הקבוצה האורחת לא הביאה אפילו אוהדים בודדים.
    במחשבה שנייה, קריית שמונה זה המגרש היחידי בארץ מ2 הליגות הבכירות שעדיין לא ביקרתי בו עם באר שבע. בטוח שגם אני אסע לשם בעתיד הקרוב.

9. אורי אדום בנשמה Member

נקבע מועד משחק הליגה הקרוב בבית מול מכבי נתניה - שבת ב-19:00.

ולגבי האיצטדיון - עדיין מסרב להתרגש.
    "משהו שונה באוויר" כבר הרגשנו לא אחת כבר הרבה לפני.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.facebook.com/?sk=messages#!...214755118538718

רבע גמר גביע המדינה לנוער: השלושה באר שבע - מכבי הרצליה, שבת (9/4) ב11:00 -

לקבוצת הנוער שלנו יש הזדמנות להעפיל לחצי גמר גביע המדינה!

ביום שבת, 9/4/2011 בשעה 11:00 בבוקר תארח קבוצת הנוער את מכבי הרצליה במסגרת רבע גמר גביע המדינה לנוער ע"ש אבי רן.

הכניסה כמובן - חינם.

חשוב שכל מי שיכול יגיע לתת את הגרון ולקבל קצת שמחה מהמועדון!
    באותה הזדמנות יש לנו יופי של אופציה להכיר קצת את דור העתיד שלנו...

מוליכת הליגה הארצית הצפונית מול מוליכת הליגה הארצית הדרומית, נוכחות חובה!

http://hapoelb7.co.il/UserFiles/Articles/Images/Thumbs/1244_%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%A8%20%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A9%D7%94.Xxx

Last edited by a moderator: Apr 7, 2011
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק של הנוער היום בבוקר נדחה.
    המשחק של הקבוצה הבוגרת יתקיים בוסרמיל אך ללא קהל -
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.97751.html

קיום המשחק ללא קהל היום הוא דוגמא חיה ועדכנית לחוסר ההתחשבות כלפי האוהדים ולעובדה שלא באמת סופרים אותנו.
    איך ניתן מצד אחד לטעון שמדובר בתקופה רגישה ולא להכניס קהל לאיצטדיון, אך מהצד השני לטעון שיש להמשיך את החיים כרגיל ועדיין לקיים את המשחק?
    שוב הגורמים השונים שוכחים את העובדה הפשוטה שהאוהדים הם חלק בלתי נפרד מהספורט. פשוט החלטה אומללה....

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מה אתם עושים? מתכוונים ללכת לאצטדיון בנסיון למצוא שם פתרון ומקסימום עולים על הגבעות לראות את המשחק או נשארים בבית?

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

"או שתשחקו ביום שלישי במרכז עם הקהל או שתשחקו היום בלי הקהל"
    זה האולטימטום שקיבלה היום הפועל באר שבע.
    הקבוצה העדיפה "לשמור על הביתיות" כדברי מנכ"ל הקבוצה אסי רחמים ובחרה לקיים את המשחק בוסרמיל ללא קהל.

מכאן עולות 2 שאלות:
    1. למה לא לדחות את המשחק ליום שלישי/רביעי, אולי תהיה רגיעה ויהיה אפשר לשחק בכל זאת בבאר שבע?
    2. הנהלת הפועל באר שבע היקרה, מה היא ביתיות עבורכם? הקורות? הדשא? חדרי ההלבשה? מה בנוגע לקהל של הקבוצה?

היום הפקירו את אוהדי הפועל באר שבע.
    ההנהלה הייתה חייבת לעמוד על הרגליים האחוריות ולהגיד שאם אין קהל אין משחק. חוץ מהעובדה שעכשיו הקבוצה תהיה חשופה לתביעות מכל בעלי המנוי ששילמו עבור המשחק ולא יוכלו להיכנס יש כאן הרבה מעבר, יש כאן גישה שהאוהדים הם חלק בלתי נפרד מהמועדון. אם המועדון ממשיך כרגיל וחיי בשלום עם ההחלטה הוא בעצם אומר אנחנו לא צריכים את האוהדים, אנחנו יכולים להסתדר בלעדיכם, אתם לא חלק מהמועדון.

איזה החלטה אומללה...

14. Number 8 Member

אי אפשר להגיד "אולי המצב ישתנה" ולקחת הימור. צריך לארגן אבטחה, שומרים, שוטרים וכמובן שהקהל יידע איפה משחקים ושלא יידע יום לפני. אתה לא יכול לקחת הימור לשחק בבאר שבע ויום ראשון ושני יהיה שקט ואז פתאום ביום שלישי בבוקר הטילים ייחזרו, מה תעשה, שוב תדחה את המשחק? זה לא הולך ככה, לא לוקחים הימור בדברים כאלה.

עדיף לשחק במרכז עם קהל, חד וחלק. מגרש ביתי בלי קהל הופך את המשחק ללא ביתי. ואני בטוח שמספיק אוהדי באר שבע היו מגיעים גם למרכז, אלו אוהדים שהולכים אחרי הקבוצה להרבה מקומות.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אז לחכות עד יום שני בערב ואז לעשות הערכת מצב לקראת יום שלישי. זה מה שהיה צריך להיות.

הרי טילים יכולים לירות עלינו כל הזמן, גם היה לפני חודשיים ירי ומאז עד עכשיו שיחקנו 2 משחקים בוסרמיל. יכלנו גם בהם לקבל אזעקה באמצע.