הפועל באר שבע 10/11- שוב מסיימים במקום התשיעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏9/7/10.

1. אורי אדום בנשמה Member

הדוקר בטוח לא תמים אם הסתובב עם סכין בכיס.

מה שכן, בהחלט ע"פ העדויות עולה שמעשה הדקירה היה אקט של הגנה עצמית כמוצא אחרון מבחינתו להניצל מלינץ', עד כמה שזה נשמע כמו שזה נשמע. הקיף אותם גוש של עשרות אוהדי בית"ר משולהבים עם אלות (אמש הדוקר רואיין והראה את גבו עם סימני מכות אלה טריים), שהתנהגותם לאחר האירוע (תקפו פיזית את השוטרים שנאלצו להשתמש בגז מדמיע ולירות ירי חי באוויר, ואף ניפצו את שמשות הניידות) היא כאלף עדים על רמת המסוכנות שלהם.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני כמובן לא שופט, אם אכן מדובר במקרה של התגוננות עצמית, ושהדוקר היה במיעוט אל מול רוב של אוהדי בית"ר.. אז זה משנה את התמונה, אבל את זה בית המשפט יחליט.

3. Don Joan Roman Member

אני הייתי שםן בדיוק שבע מטר מאירוע הדקירה ואני יכול להגיד לעו"ד הזה שיילך לעזאזל כי הוא והאיש שהוא מייצג הם שניי שקרנים, הבחור לא מצא את הסכין הוא שלף אותה מהמכנסים שלו וזה היה בדיוק עשרה אוהדי בית"ר מול 8 של ב"ש אחריי הדקירה הצטרפו עוד כמה בית"רים, אבל כמובן שנוח מאוד לנסות ולטאטא את זה, אם זה היה ורה הפוך כבר הייתה קמה וועדת חקירה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/11
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין צורך בוודעת חקירה, אני מניח ומקווה שהבחור יקבל את המגיע לו.

אני חייב לומר שהמשפט "מצא את הסכין על הרצפה" ממש הפיל אותי...

5. Carlo Zampa Member

אני מכיר את הדוקר הזה אישית ויצא לי לשבת איתו כמה פעמים.
    אני גם יודע מה קרה שם. דבר ראשון האירוע לא נעשה בגלל יריבות בין הקבוצות. הדוקר רצה לריב כי הם התגרו בו, הוא לא אוהד גדול של הפועל באר שבע פשוט בן אדם מושפע שאוהב מכות ויחפש את ההזדמנות הכי קטנה.
    ששמעתי אותו אומר שהוא מצא את הסכין על הרצפה נקרעתי מצחוק. אין דקה שהוא מסתובב בחוץ בלי נשק עליו, למזלם של אוהדי בית"ר הפעם זה היה רק סכין.
    רק ביום שני בשבוע שעבר היה לו עוד מקרה של דקירה באיזשהו מועדון, וזה לא התקרית האחרונה שלו.
    בקיצור ריב מטופש בין 2 צדדים מטומטמים שלא צריך להצדיק אף אחד שם.

6. Don Joan Roman Member

מסכים איתך במאה אחוז.
    אבל הדוקר חייב לשלם יותר מאשר האחרים ולו רק בגלל אחזקת הסכין.

7. אורי אדום בנשמה Member

מה אתה להגיד.........
    וכל הארבעים בית"רים שאלות בייסבול ובזנטים זה פק"ל אצלם באוטו, מה?!.. זה בטוח לא פחות חמור, ואם לוקחים בחשבון שהאירוע התפתח כתוצאה מהתגרות ראשונית שלהם, אז על אחת כמה וכמה.

תרשה לי גם לקחת בעירבון מוגבל את העדות הבעליל סובייקטיבית שלך לגבי יחסי הכוחות הכמותיים.. וגם אם לו יהי כדבריך, 10 מחורעים בראש (שהיו להם ת'ביצים לתקוף שוטרים ולנפץ ניידות - אינדיקציה מהימנה לגבי רמת מסוכנותם) עם אלות, מול 8 בידיים זה לא פייר פייט.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נו מה זה משנה תגיד לי?

הוא אומר שראה 10 מול 8, הוא לא שופט, אבל הוא לא יבוא וישקר, כאילו יש לו צד שאוהד בית"ר יצא בלי עונש...

תשחררו מהעניין, כמו שנאמר מעליי, מדובר ב-2 צדדים מטומטמים, ששניהם צריכים להיענש.

9. Don Joan Roman Member

אדון אורי, אני את הקהל שלי יודע לבקר ואני גם יודע לבוא אל אותם מופרעים בפנים ולהגיד להם שהם טעו כשהם טועים וגם ללכלך עליהם ולריב איתם כשצריך וראוי לעשות את זה.
    אני רק רוצה שתתאר לך את המצב שאתה בא עם מקל ובן אדם אחר עם סכין, הסיכוי שאתה תחטוף מכה פוצעת קשה מסכין גבוהה פי עשר מאשר מקל.

חבל שאי אפשר היה להביא הקלטות מזירת האירוע, תאמין לי שהיית מדבר אחרת.

10. אורי אדום בנשמה Member

מי היה מצוייד באמל"ח קטלני יותר, זה ממש לא רלוונטי. ועדיין - כשנוחתים לך אלות בייסבול בראש ממספר רב של מחורעים בראש, מסוכן לא פחות מלחטוף דקירה.

ואם כמו שאתה מעיד על עצמך יש בך גם ביקורת עצמית, אתה אמור להודות בעובדה הפשוטה שהאשמה העיקרית מתנקזת אל האוהדים שלכם. אלמלא התעקשו לעשות אבו עלי ברחובות העיר ולהתגרות בעוברים ושבים (אופייני מאוד לקהל שלכם להסתובב בקבוצות של עשרות ולהיות חכמים על "זאב בודד"), כל האירוע המיותר הזה היה נמנע. אולי זה שגם בצד השני לא חסרים מחורעים בראש שלא יודעים פחד מהו יפיל אצלם האסימון לא לחפש צרות מיותרות להבא..

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שמע, אורי, פה אין "דם רע" בין אוהדי בית"ר ירושלים לאוהדי באר שבע, 2 הצדדים יודעים שזה מיותר, 2 הצדדים יודעים שכל צד חייב להיענש, מה זה משנה להטיח בפני אוהדי בית"ר מי אשם? זה ברור שמי שמתחיל אשם, וזה ברור לכולם מי התחיל במקרה הנתון, אבל אין צורך להמשיך ולדון על זה, אף אחד לא מגונן פה על שום צד.

כמו שרשמתי, אותם אוהדי בית"ר שכחו לאיפה הם מגיעים, וזה עלה להם ביוקר, בית המשפט יחליט אם אירוע הדקירה היה התגוננות או שהדוקר חייב להיענש. בינתיים אף אחד לא מוותר ולא מקל עליו והוא יושב במעצר.
    בואו לא נפתח את זה פה יותר מזה, כי אין למה, אלו דברים שחייבים להימנע מהם, ובאמת זה פחות משנה מי אשם.

12. Don Joan Roman Member

זה לא יפיל אצלהם כלום.
    ואני מסכים עם לירן במאה אחוז.

13. אורי אדום בנשמה Member

אין דם רע לירן, תהיה רגוע. פשוט מעבר לחוסר הדיוקים יש פה עניין קצת עמוק יותר. האישיו העיקרי פה הוא אובר הפרובלמטיות של הקהל הבית"רי באופן כללי. לא יכול שלא לצחוק כשאני שומע מצידם תלונות על התקשורת, בחיי שעוד עושה להם הנחה גדולה. מי שביקר בשנים האחרונות בטדי, יודע שיציאה משם זה פחד מוות.

14. אורי אדום בנשמה Member

נערך לאחרונה ב: ‏25/1/11
  15. Carlo Zampa Member

אדון אורי, אתה חושב שהדוקר לא מרוצה ממה שקרה? ברגע שהוא ישתחרר מהכלא הוא ילך ברחוב כמו טווס. הוא רק חיכה שדבר כזה יקרה. תאמין לי שהוא מרוצה מעניין הזה.
    מעניין שדווקא אצל העבריינים הכל נופל, מעניין שזה לא נפל על בן אדם כמוני וכמוך.