הפועל באר שבע 10/11- שוב מסיימים במקום התשיעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏9/7/10.

  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,210
    לייקים שהתקבלו:
    7,310
    מאור כניראה עוזב, ערן לוי כניראה מגיע (כרגע יש רק סיכום, אלונה רק מחר חוזרת מחו"ל), איזה מועד העברות מדכא...
     
  2. Jose Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/05
    הודעות:
    4,833
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מליקסון גומר לעצמו את הקריירה אם הוא עובר לשחק בפולין. עדיף לו כבר לעבור להפועל ת"א ולהחליף שם את שכטר/ורמוט, וככה לצאת בעתיד לליגה קצת יותר רצינית.

    לגבי ערן לוי, אני דווקא מאמין בהחתמה הזאת וחושב שהוא יכול לפרוח בהתקפה לצידו של חלוץ מטרה כמו אסולין.
    ולגבי צגאיי, בראש ובראשונה הוא באר-שבעי משלנו, הוא קשר התקפי מוכשר ולדעתי הוא יכול לעזור במילוי מקומו של מליקסון יחד עם ערן לוי. אני מקווה שבסופו של דבר הוא יחתום.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/12/10
  3. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,663
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    אפשר לשכוח מכדורגל שוטף.
     
  4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    בגדול, אני חושב שזו החתמה רעה של הפועל באר שבע, אבל ימים יגידו. שלא תבינו לא נכון, אני מאוד מחזיק מערן לוי. אני חושב שהוא אחד השחקנים הטובים ביותר שיש לנו בליגה והתכונות הטובות שלו בכל מה שקשור לצד המקצועי בולטות במיוחד (ראיית משחק, טכניקה, בעיטות), אך כשלוקחים את ערן לוי, צריך לזכור שלוקחים שחקן עם מגרעות בולטות בתוך ומחוץ למגרש.
    עד יד על הלב, אני לא חושב שהפועל באר שבע במצב כה נואש כדי להמר עליו. זה לא מסוג המקרים שאתה אומר "אם זה לא יועיל, זה בטח לא יזיק". דווקא יש פה פוטנציאל נזקי.
     
  5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    שער 2 שמושפע מהחבורה שיושבת למעלה ומקללת כל דבר שזז, לא תקלל את אחד מהשחקנים היותר שנואים בוסרמיל, למרות שהוא לובש את המדים הבאר שבעיים?

    תקלל, תקלל. השאלה אם זה יתפשט, כי למרות החששות בהתחלה אני רואה בקרב החברים והקהילות באינטרנט שיש אנשים שדווקא כן ישמחו לקבל אותו, נראה מה יהיה, אבל אם שער 5 לא יצעק ולו פעם אחת "ערן לוי בן ז***" זו תהיה הפתעת העונה.
     
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    תפסיק לעשות מהקהל הזה שלנו כזה זבל קללות בהתחלה לא יהיו ולהפך יהיה עידוד !!! ואתה תראה.

    אבל אחרי כמה מחזורים זה כן יבואו הקללות אם ערן לוי יעשה את הבעיות
     
  7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    מהסכתלות בפורומים השונים ומההודעות של אנשים מבינים מה יהיה בוסרמיל, למרות שכמו שאמרתי אני דיי מופתע מכמות האנשים דווקא בעד ההחתמה.

    הערב צפוי ערן לוי להגיע למשרדים של המועדון ולערוך בדיקות רפואיות. אם יעבור בהצלחה, צפוי לחתום על החוזה, למרות שבוואלה נכתב שישנה מחלוקת בנוגע לסעיף בעיות התנהגות.

    ודרך אגב - קשה להגיד "תפסיק לעשות מהקהל שלנו כזה זבל" שלצערי הרב כאשר מישהו מתחיל קריאה של "X X בן זונה" כולם מצטרפים וזה נשמע בקולי קולות אבל שאותם ייפי נפש צריכים להוציא את הגרון על עידוד, הם פתאום שותקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
  8. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,663
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    חתם רשמית לעונה וחצי.
     
  9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    שמח מאוד על ההחתמה. הרבה זמן לא היה בבאר שבע שחקן עם רגל כה מסוכנת, שכל קרן תהפוך כעת למצב מסוכן ביותר. כל כדור חופשי לבועט שמאלי יטוס למסגרת ואולי גם לשער. המסירות החכמות שלו יגיעו ליעד, בניגוד למסירות של פרננדש ורביבו.

    ובעיקר אני מחכה למחזור ה18 מול מכבי חיפה, אולי הוא יצליח להשתיק אותם, גם הם מקללים אותו כל הזמן. מה, רק לנו מגיע?
     
  10. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,663
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    עד היום הוא לא הצליח להשתיק אותם ולא במקרה. כמו שאמרתי, זה שחקן שטוב נגד רמת גניות ושאר קבוצות תחתית.
     
  11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    אז הגיע הזמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

    מה שאתה טענת זה בדיוק וויכוח שהיה לי עם חבר בעונת העלייה, האם ערן לוי יכול להחזיק קבוצה בליגת העל. בעונה שעברה חיפה סיימה בפלייאוף התחתון, אבל לא הייתה סכנה ממשית לירידה. מצד שני, לא היו איתו בקבוצה כוכבים כמו מאור מליקסון, דוד רביבו וליאור אסולין.

    נדמה לי שכתבתי כאן, השבועות האחרונות יחליטו לאן הולך השידוך הזה.

    אגב, כמו שידידאל ציין, ערן חתם לעונה וחצי ולא לחצי עונה. מה שאומר שבונים עליו גם לעונה הבאה בקבוצה.
     
  12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    ערן לוי באימון הבכורה היום:
    "אני מקווה שהאוהדים יקבלו אותי על הצד הכי טוב כי בכל זאת במשחקים שכבשתי נגד הפועל באר שבע זה לגיטימי שאני אנסה להבקיע. זה כמו שעכשיו אני בהפועל באר שבע ואני אנסה להבקיע במשחקים הבאים נגד קבוצות ששיחקתי בהן. אני מנסה להיות על הצד הכי טוב שיש גם עם המועדון וגם עם הקהל ואני מקווה לעשות הכול על הצד הכי טוב.

    אני שמח מאוד להגיע לפה כי זה מועדון טוב וחם עם אנשים טובים ושחקנים שאת רובם אני מכיר. אני מקווה להתאקלם כמה שיותר מהר ועל הצד הכי טוב כדי שיהיו מרוצים ממני גם המאמן וגם בקבוצה"

    עוד הוא אמר שהמשחק הראשון שלו יהיה ב15.1 נגד חיפה בקרייה, למה?
    חלון ההעברות נפתח בתחילת החודש, לא?
     
  13. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,663
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    נפתח ב11.1.

    בינתיים מדווחים שהקבוצה לא הסכימה לשחרר את מאור בחצי מיליון יורו והמו"מ פוצץ. צעד חכם שמראה שמכירים בשוויו האמיתי.

    מקווה שמאור יבין שזה צעד חכם בשבילו ואם ימשיך ככה בקיץ יהיו לו הצעות הרבה יותר אטרקטיביות.
     
  14. אורי אדום בנשמה Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/08
    הודעות:
    355
    לייקים שהתקבלו:
    1
    מהתחלה אמרתי שבמידה ותהיה הצעה הולמת, במועדון לא יכולים מוסרית לעמוד בדרכו. מאידך, זכותו הלגיטימית בהחלט של המועדון לעמוד על שלו אם ההצעה המוגשת אינה מספקת ע"פ הגיון בסיסי ושכל ישר!
     
  15. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,663
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    היום נערכה פגישת סיכום סיבוב לבקשת מאמן הקבוצה, ניר קלינגר:

    http://negevb7.co.il/?p=407