הפועל באר שבע 10/11- שוב מסיימים במקום התשיעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏9/7/10.

  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    גיא עזורי מעניק ראיון שערורייתי שמוכיח כמה הוא אדם קטן בו הוא משתלח בקהל כמה שבא לו לאתר הרישמי של הקבוצה:
    http://hapoelb7.co.il/Pages_Site/Contents/...cle.aspx?id=431

    אבל, הראיון הזה שווה בשביל:
    לטענתך בעונה שעברה ניסו להוריד אותך מהכביש עם הרכב, דבר שהביא אותך להתפטר. האם אירוע זה גרם לך לראות את תפקיד המאמן בצורה אחרת? והאם זה משפיע על התנהגותך באשקלון מול האוהדים?
    - אני לא התפטרתי בגלל המקרה הספציפי הזה. אני התפטרתי מסיבה אחת פשוטה והיא תפקודם של השחקנים בעקבות הלחץ המטורף שהגיע מהקהל, בעקבות הרצון שלהם שאלך הביתה. כראש מערכת הייתי חייב לקחת אחריות ולהתפטר.

    גיא עזורי מודה שהוא לא התפטר בגלל "הורדת מכוניתנו מהכביש" על ידי אוהדי מטומטם. כמובן שהוא לא לוקח את כל האחריות, הרי הוא עדיין גיא עזורי, אז הוא מאשים את הקהל שהלחיץ את השחקנים בצורה מטורפת ובגלל זה הוא הגיע להחלטה להתפטר. נו, שוין ..
    כמובן ניתן לזהות דברי ציניות ודברי הסתה כנגד הקהל שלנו. אם לפני הראיון הזה הייתה תחזית חמה ליום ראשון בערב בבאר שבע, עכשיו זה כבר הפך להיות לוהט.
     
  2. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    תגיד מה שתגיד, העונה הקהל שלכם השתפר מאוד. אולי זה המקרה אם עזורי אולי זה משהו אחר, אבל זאת עובדה. גם בכמויות וגם בתמיכה.
     
  3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    דווקא בכמויות יש אכזבה, הממוצע בערך 3700 וזה מאכזב, אבל גם להנהלה יש חלק באשמה משום שהיא לא פתחה את שער 3 העונה. מחר הוא סוף סוף יפתח וגם עשו אליו כרטיסים מוזלים ככה שצפוי להיות מחר מספר שיא של אוהדים העונה בוסרמיל.

    לגבי התמיכה, זה הכל בגלל קלינגר. שהוא לא מחפש להתנגח בקהל, לא עושה מנופלציות על התקשורת, לא ממנה את הכתב הכי ארסי לקבוצה כחבר הכי טוב שלו, אז גם הקהל מגיב אליו בהתאם. שהקהל רואה אותו צועק על שופט ומקבל כרטיס אדום, מודה בטעויות, מודה לקהל - אז אין מה לבוא אליו בטענות, למרות בנייה לקוייה מאוד בקיץ וכישלון בזרים.
     
  4. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,663
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    הייתי מציע לחכות קצת לגבי כישלון בזרים.
     
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,110
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    אין מה לחכות, אף אחד מהזרים הוא לא שחקן שיקח אותנו קדימה, ניר קלינגר נכשל בבניית הקבוצה בכל הקשור לחלק ההתקפי, שוב קבוצה בלי מעוף, שוב קבוצה בלי אפשרויות. אבל כמו שנאמר, קלינגר בגובה העיניים, קלינגר מדבר לעניין, אין שום סיבה שלא יקבל תמיכה, למרות שלדעתי ברור שגם לזה יהיה סוף.

    בקשר לכמויות של הקהל, בבית אפשר לשאוף ליותר, אבל לא צריך לשכוח כבר שנתיים יש לנו קבוצה משעממת ולא אטרקטיבית. לעומת זאת במשחקי חוץ... עד כה, תענוג אחד גדול, כמויות נהדרות, איכות עידוד מושלמת, בבית זה פחות מורגש, אבל אין מה לעשות, כל עוד משחקים בווסרמיל זה מה יש.
     
  6. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,663
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    מאחר שמדובר בסה"כ שני זרים (אני בספק לגבי המעורבות של קלינגר בהחתמת בסיט) , ולשניהם יש כדורגל ללא ספק אני חושב שאי אפשר להגדיר את זה כבר ככישלון.

    לגבי ברננדו יש יותר ספקות, פרננדש הוא ללא ספק שחקן ענק (וידענו את זה איך שהוא חתם) שאולי הגיע בשלב קצת מאוחר בקריירה שלו אבל אני בטוח שמתי שיתנו לו לשחק בחלק ההתקפי (כי אין לו שום תכונה שמתאימה לקשר אחורי) אנחנו נראה ממנו הרבה דברים.
     
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,110
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    שמע, לא יודע מה זה שחקן ענק. אבל פרננדס עושה בהחלט עבודה סבירה, מחלק לא מעט מסירות חכמות, אבל הוא בעיקר לא טועה. אבל לא משהו מטורף מעבר, הוא לא שחקן שעושה את ההבדל בינינו לקבוצות היריבות, כן יש לו המסירות החכמות פעם-פעמיים במשחק, הנעת כדור רוחבית הוא יודע, אבל לא משהו מעבר לזה. אין לי טענות אליו, הוא שחקן שטוב שהוא על המגרש, אבל בוא לא נטעה, לא מדובר בשחקן שאתה יודע שתקבל ממנו מהלכים שיפילו אותך מהכיסא, כנראה שבאמת מתאים לו משחק יותר קדימה, אבל אני אומר מה שאני רואה עד כה.

    בנוגע לברנרדו, הוא די כלומניק, אין לו מה לתת חוץ מנגיחות, סתם שחקן.
     
  8. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,663
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    ברננדו הוא שחקן "פיבוט" טוב שלוקח כמעט כל כדור בראש מול הבלמים ויודע להחזיק כדור עם הגב לשער, שחקן כזה צריך הצטרפות מהירה מהאגפים שאיך שהוא לוקח כדור ארוך הוא מוריד את זה להם, אצלנו משום מה זה לא קורה ואז הוא נשאר לבד ומנסה לעשות דברים שהוא לא ממש יכול.
     
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,110
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    הוא לא מהיר, אין לו טכניקה. ברור ששחקנים מסוגו אמורים להיות "פיבוט" אבל הוא פשוט חסר יכולות.
     
  10. אורי אדום בנשמה Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/08
    הודעות:
    355
    לייקים שהתקבלו:
    1
    קשה להמחיש במילים את הבוז והתיעוב כלפי האיש גונב הדעת, השפל השרלטן...
     
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,203
    לייקים שהתקבלו:
    7,308
    לגזור ולשמור:
    גיא עזורי יורד מהמגרש עם הראש למטה בזמן שקלינגר יורד לקריאות עידוד מהקהל.
    קלאסי.
     
  12. אורי אדום בנשמה Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/08
    הודעות:
    355
    לייקים שהתקבלו:
    1
    ואם להתייחס למשחק, אין ספק שאלמלא העדר יריב ראוי על פניו (נוער מחוזק של אשקלון), אין סרט שהיינו לוקחים את המשחק הזה.
     
  13. שלו Guest

    "סוכן השחקנים דודו דהאן הגיע הם שני סקאוטים של מועדונים בלגיים שבאו לעקוב אחרי מליקסון, סוארס ודוידזאדה"
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=89394&lang=he

    בכתבה הבאה: http://www.liga.co.il/viewart.php?artID=56...&self=index.php
    כתוב: "קשר הפועל ב"ש מאור מליקסון, עשוי לעזוב כבר בחודש ינואר הקרוב לאירופה. נציגים מטעמן של שתי הקבוצות, גנט הבלגית, קבוצתו של החלוץ שלומי ארבייטמן ו-ויסלה קראקוב הפולנית נכחו במשחק הניצחון של ב"ש, אמש (א') על הפועל אשקלון והתרשמו לטובה.

    הנציגים צפו במלקיסון יחד עם סוכן השחקנים דודו דהאן וביקשו לדעת פרטים לגבי חוזהו הנוכחי בבירת הנגב. הקשר חתום עד שנת 2013 אבל מקורביו טוענים כי יש לו סעיף יציאה לאירופה בכל זמן."
     
  14. eran levy Member

    הצטרף ב:
    ‏10/12/09
    הודעות:
    2,699
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני מוכן להמר שמליקסון יישאר בב"ש. כל הידיעות האלו שוות כקליפת השום וכדאי להפסיק להתייחס לכל רסיס מידע שמספר על מעבר לבלגיה.
     
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    אם מליקסון של עונה שעברה היה משחק העונה אז אולי הייתי חושש, כמו שחששתי בקיץ. אבל הוא מציג יכולת רעה וקשה לי להאמין שאיזשהוא סקאוט שצפה בו יתרשם ממנו וימליץ עליו. לא היה משחק אחד טוב העונה שהוא הזכיר אפילו רבע ממה שהוא עשה בעונה שעברה.

    אני יותר דואג ממעבר של סוארז בינואר.