הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏8/7/09.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, מסכים איתך שקדוסי מיתג את עצמו בעונה האחרונה כחלוץ בינוני בליגת העל ולא מעבר לכך, אבל אסור לשכוח שכמו שאמרו כאן, אצל גיא עזורי הוא באמת הפך לשחקן ספסל ולכן יתכן שהוא היה צריך לקבל בבאר שבע עוד צאנס.

אני לא מבין את השחרור מכיוון שמדובר בשחרור ללא אופציה של השאלה. לדעתי מדובר בעוד צעד תמוהה של ההנהלה.
    מדובר בשחקן צעיר שבאר שבע שילמה על כרטיס השחקן שלו לא מעט כסף ושרק לפני 2 עונות כבש כמות גדולה של שערים.
    היה מקום להודיע לו שהוא יכול לחפש קבוצה שתשאיל אותו במחיר נמוך, אבל בטח לא לשחרר.

2. yedidel Member

בימים אלה מוקמת עמותת גאוות הנגב - עמותת האוהדים הרשמית של אוהדי הפועל באר שבע בכדורגל. העמותה תורכב מנציגי כל הקהל של הפועל באר שבע ללא קשר להשתייכות ארגונית כלשהי וקוראת לכול אוהדי הקבוצה להיות שותפים.

מטרות העמותה :

• לאגד את כל אוהדי הפועל באר שבע בגוף אחד הפועל לשירות טוב יותר לאוהדי הכדורגל במשחקי הבית והחוץ.
    • להוות גוף מייצג ולשמש שופר לכל האוהדים מול המועדון וגופים נוספים.
    • יצירת אווירה אוהדת ותומכת במגרש ומאבק באלימות מכל סוג שהיא מתוך רצון להגדיל את קהל הקבוצה במשחקי הבית והחוץ.
    • הרחבת הפעילות הקהילתית של ציבור אוהדי הפועל באר שבע בכדורגל.

אנחנו קוראים לציבור אוהדי ואוהדות הכדורגל בבאר שבע להצטרף לתהליך. העמותה מוקמת על ידי אוהדים, שייכת לאוהדים ותנוהל ע"י אוהדים שייבחרו באופן דמוקרטי.
    הצטרפות לעמותה כרוכה בתשלום דמי חבר סמליים שיפורסמו בהמשך. כמו כן יינתנו הטבות ייחודיות לחברי עמותת האוהדים בלבד שיפורטו בהמשך לאחר סיכום סופי עם המועדון. העמותה אינה באה במקום ארגוני האוהדים הקיימים ופתוחה לכולם.

לאחר דיונים והתייעצויות עם גורמים נוספים הוחלט להקים עמותה חדשה ולא להצטרף לעמותת אוהדי הפועל באר שבע הקיימת המתפעלת את קבוצת הכדורסל. אנו מודים לעמותה על הצעת העזרה ומתן הייעוץ ונשמח לשיתופי פעולה בעתיד.

אוהדים המעוניינים להיות חלק מהקמת העמותה או למלא תפקיד מסוים בעמותה בתחומי השיווק, תפעול והקמה, מוזמנים להציע את עצמם באימייל - negevb7@gmail.com

בואו להיות שותפים – כי הפועל באר שבע היא של כולנו!

3. אורי אדום בנשמה Member

אחרי השדרוג והמיתוג המחודש של המועדון בשנים האחרונות, זה הזמן שלנו להשתדרג גם כקהל :aaarse:

4. yakov_y YNWA

ניר קלינגר בדרך להיות "גיא עזורי 2".
    השיחרורים של טברטקו קאלה ואוהד קדוסי טיפשיים, אוהד כהן הגיע וזה סיכון בגלל שהוא ממש לא מה שהיה לפני שנתיים, הבאת אברהים בסיט ממש לא נכונה וזה רק זמן עד שיגלו שהוא בלוף וישוחרר בינואר, הבאת הקשר הפורטגלי נראה לי כטעות בגלל השכר הגדול שהוא לוקח אבל אם הוא יתגלה כשחקו טוב שיוביל את הפועל באר שבע לפלייאוף העליון זאת תהיה החתמה טובה.

מעניין מה יהיה ההמשך בחלון העברות...

5. שלו Guest

בדרך להיות גיא עזורי 2? גיא עזורי עוד לא נכנס למועדון וכבר הביא לפה 8 שחקני רכש. אני חושב שאלונה למדה מזה וקלינגר ממש לא בכיוון של עזורי, הוא שחרר את קאלה שדרש שכר גבוה והביא את אוהד כן שאני לא חושב שהוא נופל מקאלה, אמנם לא הייתי בעד המהלך בתחילה אבל שיניתי את דעתי ואני ממש מרוצה מהעניין, לא קיבלתי את זה בהתחלה בגלל החיבור של קאלה עם הקהל וגם בגלל זה שהוא שוער מצויין, אבל אוהד כהן ממש לא נופל ממנו. גם את ההחתמה של בסיט לא ממש יצא לי להבין, אבל זה מצביע על מגמה מבורכת, חלוץ צעיר שיכול להתקדם ולהתפתח ואני מקווה שכך יהיה. זה לא שהוא הביא רק את בסיט וזהו, עוד חלוצים על הכוונת. על אוהד קדוסי הוא פשוט לא בונה... לכן הוא שוחרר. ריקרדו פרננדז זה שחקן שזכה בליגת האלופות עם מוריניו בפורטו והיה שם שחקן הרכב, לפי מה שהבנתי הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד ואני מקווה שנהינה ממנו.
    קלינגר בסך-הכל שחרר חלוץ, החתים חלוץ, שחר שוער,החתים שוער, שחרר כמה שחקנים (ביניהם: יוסי אופיר, גיל בלומנשטיין) והחתים את פרננדז. מה עזורי עשה... אני לא רוצה אפילו לתאר לעצמי מה היהקורה למועדון אם הוא היה נשאר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/10
  6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הרכש השלישי: עודד גביש שחתם היום ל-4 שנים.
    איברהםים בסיט צפוי לחתום על חוזה רישמי במהלך השבוע.

שנייהם צעירים שחתמו/יוחתמו לטווח ארוך, חשיבה נכונה של ההנהלה.

7. yedidel Member

עמותת “גאוות הנגב” - הודעה לציבור מספר 2 - 20/6/2010

להלן הועד המייסד שיתפקד כועד המנהל הראשון של העמותה. ועד זה יכהן בארבעת החודשים הקרובים שלאחריהם ייערכו בחירות לועד המנהל ע”י חברי העמותה.

חברי הועד:

ידידאל אלחיאני - יו”ר, רכז מעורבות בקהילה
    רונן כהן - סגן יו”ר
    אביב סרוסי - דובר, גזבר
    אביאל בטיטו - מנהל ועדת רישום
    עמיר ביטון
    יהב פלג
    ירון אלפי

בתום תקופת ההקמה של ארבעה חודשים ייערכו בחירות ראשונות לעמותה, בהן ייבחר ועד שיכהן לשמונה חודשים, זאת ע”מ שהבחירות מדי שנה ייערכו בתום עונת הכדורגל.
    בשל נסיעה לחו”ל של אביב סרוסי ימלא ידידאל אלחיאני את מקומו כדובר עד ה-27.6.

לפניות: negevb7@gmail.com

הצטרפו אלינו בפייסבוק! facebook.com/negevb7

8. שלו Guest

מה המטרה של העמותה הזו?

9. yedidel Member

כמו שנרשם בהכרזה על פתיחתה (כמה תגובות למעלה):

מטרות העמותה :

• לאגד את כל אוהדי הפועל באר שבע בגוף אחד הפועל לשירות טוב יותר לאוהדי הכדורגל במשחקי הבית והחוץ.
    • להוות גוף מייצג ולשמש שופר לכל האוהדים מול המועדון וגופים נוספים.
    • יצירת אווירה אוהדת ותומכת במגרש ומאבק באלימות מכל סוג שהיא מתוך רצון להגדיל את קהל הקבוצה במשחקי הבית והחוץ.
    • הרחבת הפעילות הקהילתית של ציבור אוהדי הפועל באר שבע בכדורגל.

רוב האוהדים היום לא מאורגנים בארגון כזה או אחר והמטרה העיקרית של העמותה זה לאגד את כולם, לא במקום הארגונים הקיימים אלא כארגון גג, בצורה רשומה ומאורגנת בעמותה אחת שתדאג לאינטרסים של האוהדים ותנוהל ע"י כל האוהדים.

10. שלו Guest

אני לא מזלזל בגוף כזה או אחר אבל אני לא מוצא הבדלים בין הפעילויות של הקאמלס למשל לדברים שהזכרת למעלה.

11. yedidel Member

הארגונים עושים עבודה נהדרת והעמותה לא באה להחליף אותם, אבל יש דברים שצריכים ייצוג אחד של האוהדים, כמו טענות ובקשות מול ההנהלה. העמותה פתוחה לכל אוהדי הקבוצה מכל הארגונים וגם אלה שלא שייכים לשום ארגון ונציגיה נבחרים באופן דמוקרטי, ככה שהיא הגוף המייצג הרשמי של הקהל.

12. yedidel Member

עמותת “גאוות הנגב” - הודעה לציבור מספר 3 - 21/06/2010

בתאריך ה-09/06/2010 נערכה פגישה ראשונה מול המועדון.
    נכחו: מנכ”ל המועדון ארז בדש, הדוברת ציפורה חלפון, נציגי הועד המנהל: ידידאל אלחיאני, רונן כהן, אביב סרוסי ועמיר ביטון, אוהד הקבוצה אורי סגרון.
    בפגישה העלו נציגי העמותה את הבעיות הדחופות שעלו והתקבלו התשובות הבאות:

1. הועלתה הבעיה של חוסר הנוחות של מקום הישיבה לאוהדים נכים שהוקצה להם בעונה שעברה - תוקם במה בין שער 6 לבין הדשא. המועדון הבטיח שהמקום החדש יהיה מוכן עד פתיחת העונה.

2. חברי העמותה יקבלו 100 ש”ח הנחה ברכישת מנוי מבוגר או מנוי אב ובנו.

3. חברי העמותה יהיו זכאים ל-10% הנחה בחנות המזכרות של המועדון שתשודרג בצורה משמעותית בעונה הבאה.

4. הועלתה הבעיה של מחסור במקום לאביזרי עידוד, מה שיוצר חוסר נוחות לארגוני האוהדים שצריכים לסחוב מהמקלט כל משחק - ייבנה ארון ליד שער 3 שבו ניתן יהיה לאחסן את כל אביזרי העידוד של כל השערים.

5. הועלתה הבעיה של מחסור בכרטיסי נוער במשחקי חוץ - המועדון והעמותה יגבשו יחד תוכנית להגדלה משמעותית של מספר כרטיסי הנוער במשחקי חוץ. נציג מועדון יהיה זמין לטיפול מיידי בבעיות בזמן אמת ויטפל מול ההנהלה המארחת.

6. סוכם על מנגנון קבוע של פגישות דו-שבועיות של נציגי העמותה עם הנהלת הקבוצה, מתוך מטרה לפתור בעיות שעולות מהקהל בצורה מיידית ולמסד תקשורת ישירה בין הקהל להנהלה.

בימים הקרובים העמותה תפרסם פרטים לגבי תחילת רישום חברים, נא לעקוב אחרי הפרסומים. בינתיים האוהדים מוזמנים לשלוח פרטים לאימייל ויעודכנו ברגע שרישום החברים יחל.

לפניות: negevb7@gmail.com

הצטרפו אלינו בפייסבוק!
    facebook.com/negevb7

13. שלו Guest

אני דוקא הבנתי שהעמותה קמה ע"מ להשתיק את האוהדים ולכפוף אותם להנהלה עקב התקרית עם עזורי בעונה שעברה.

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כי אתה שמעת את זה מחברי הקאמלס.

בכל מקרה שאלת מה ההבדל - ההבדל הוא שהקאמלס יכולים לצאת כנגד ההנהלה, העמותה לא. תקרא לזה איך שאתה רוצה..

15. yedidel Member

נווה אל תגיד דברים לא קשורים למציאות.

העמותה היא של האוהדים ומנוהלת אך ורק ע"י האוהדים, מספיק שתקרא את ההודעה האחרונה לגבי הנושאים שהועלו מול ההנהלה שתבין שהיא יכולה גם לבקר.

להגיד שהעמותה לא יכולה לצאת נגד ההנהלה (שדרך אגב, לא זכור לי מקרה ב-3 שנים האחרונות שמישהו רצה לצאת נגד ההנהלה) זה קשקוש מוחלט שלא קשור למציאות. זה שיש כרגע הנהלה שמוכנה לעזור ולשמוע זה רק חיובי.