הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏8/7/09.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מליקסון זה שחקן נחס נכון שלא צריך להגזים להגיד אין מנויים אבל מגיע לו הרבה יותר מ120 אלף דולר שחקן שסוחב כבר שנתיים את הקבוצה על הגב שלו.

אני לא יודע כמה הוא או הסוכן שלו מבקשים אבל עם הפורטוגלי מקבל 180 אלף דולר ורק שמדברים עליו כבעל רזומה ושחקן נפלא אז גם למאור מגיע להתקרב לסכום הזה בשקט. כי יש לו קבלות .

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שמליקסון יישב בשקט, יש לו חוזה לעוד שלוש שנים, שיגיד תודה שבכלל נמצאים איתו במשא ומתן.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/10
  3. מראדונה Member

אין לו על מה לשבת בשקט,הכל תלוי בו והוא יכול לעזוב להפועל ת"א או לקבוצה גדולה אחרת ולקבל הרבה יותר כסף אם רק יהיה חפץ בכך.
    ב"ש נתנה לו את הבמה והחזירה את מליקסון לחיים,אבל עכשיו זה הזמן של באר שבע להגיד תודה שיש לה שחקן ברמה שלו ולקוות שלא יחמק לה מהידיים.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין שום בעיה, שהפועל תל אביב תשלם מה שבאר שבע תדרוש ושיהיה לו בהצלחה.

למליקסון מגיע אולי שכר טוב יותר, ומגיע לו הכבוד הזה, אבל שלא יקפוץ מעל הפופיק. הקהל המטומטם שלנו עוד יעשה רעש בנושא שלו.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מראדונה - הכל עניין של דימוי עצמי והגדרת מטרות. אם מאור מליקסון חתום בהפועל באר שבע, אז המועדון לא צריך להגיד לו תודה שהוא נשאר, אלא השחקן צריך לכבד את החוזה שלו והנושא לא צריך לעלות על הפרק. אל לו לשכוח שכאשר חתם על החוזה, אף קבוצה מובילה בליגת העל לא חשקה בו והפועל באר שבע, למרות שהייתה בליגת המשנה, הייתה התחנה הטובה ביותר עבורו.

אני מקווה מאוד שהגישה בהפועל באר שבע היא לא כמו הגישה שלך, כי תחת חסותה של אלונה ברקת, המועדון חייב להתיימר להיות מהמובילים בישראל. לא כזה שמספק שחקנים לקבוצות הצמרת. בדיוק כמו שהייתה מכבי נתניה בתקופה שבה דניאל יאמר רצה להשקיע ודחתה הצעה של מליון דולר על דדי בן דיין מצד מכבי תל אביב וגם הצעות מביתר ירושלים על איתי שכטר.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאור מליקסון נתן עונה מעולה. סחב את הקבוצה לבד, היה ההבדל בין קבוצה שנאבקת בתחתית לקבוצה שכמעט הגיעה לאירופה. אני בהחלט חושב שכצעד של רצון טוב ולאור ההערכה לעונה הטובה, הקבוצה צריכה להעלות לו את השכר.
    אבל אין זה אומר שהקבוצה מחויבת להעלות למאור את השכר בצורה ניכרת. אסור לשכוח שמאור מליקסון הוא שחקן תחת חוזה וחוזים יש לכבד.
    הפועל באר שבע קנתה את מאור כשהוא היה בנקודת משבר בקריירה. הפועל באר שבע נתנה למאור את ההזדמנות להחזיר לעצמו את הקריירה. הפועל באר שבע גם שילמה לא מעט כסף עבור כרטיס השחקן של מאור מליקסון.
    מכיוון שמאור מליקסון היה זה שחתם על החוזה ל5 עונות בהפועל באר שבע וזה שהסכים לשכר כזה או אחר, הוא צריך לעמוד בהסכם.

שמחתי לשמוע שהקבוצה רצתה לשדרג למאור את החוזה, חושב שמדובר בצעד נכון. אני לא חושב שהסוכן של מאור או העו"ד של מאור צריכים להציב דרישות להפועל באר שבע שכן למאור יש חוזה וראוי שיכבד אותו.

מכיוון שכרטיס השחקן של מאור שייך לבאר שבע ומכיוון שלמאור יש חוזה חתום בהפועל באר שבע, מאור מליקסון יהיה כאן בשנה הבאה.

אני חושב שחשוב שהאוהדים שלנו יבינו שמדובר במשא ומתן ושיש לתת להנהלה ולמאור את הזמן למצוא את הנוסחה כדי שכולם יהיו מרוצים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/6/10
  7. TariboWest Member

ריקרדו פרננדז הוא אחת ההחתמות המעניינות של הקיץ. הוא זכור לי מהמשחקים של מכבי ת"א נגד אפועל ניקוסיה, שבהם מאוד התלהבתי ממנו. מדובר בפליימיקר אמיתי בעל מסירות אומן, אני לא יודע מה הלך איתו בשנים האחרונות, אבל אם הוא בכושר (והוא לא צריך להיות בשיא הקריירה כדי לככב פה) אוהדי ב"ש יהנו ממנו מאוד.

8. yedidel Member

שיחק 22 משחקים בעונה שעברה ולפי אוהדי לימסול הוא רחוק מלהיות בדעיכה, ככה שאני מקווה שהציפיות יתממשו.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/6/10
  10. אורי אדום בנשמה Member

טעות. נקודה.

11. שלו Guest

טעות גדולה... גיא עזורי הרס אותו. אני בטוח שאם הוא היה מקבל את חולצת ההרכב בעונה החולפת הוא לא היה משוחרר העונה.זה לא שבסיט יותר טוב ממנו, ככה שאני לא מבין את המהלך הזה. שיהיה לו בהצלחה בהמשך.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/10
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזו טעות לשחרר את אוהד קדוסי. נכון שהוא לא הוכיח את עצמו עדיין בליגת העל, אבל הוא כבר הראה בליגה הלאומית שהוא יודע להבקיע, מה שאומר שגם אם הוא לו החלוץ המושלם שיודע גם לסדר לעצמו את המצבים וגם לכבוש, הוא בטוח חלוץ שיודע מה לעשות ברחבה.
    יכול להיות שיש שיקולים אחרים שאני לא יודע עליהם כמו הרצון של השחקן או השכר שהוא מבקש.

13. שלו Guest

קדוסי לא הוכיח את עצמו בליגת העל כי לא ממש הייתה לו הזמנות לכך. השחקן נקנה בסכום גבוה מאוד שאם אני לא טועה נמנה בכ- מיליון מאתיים שקלים, השכר שלו גם גבוה ואני לא מאמין שהוא עשה בעיות בנוגע לכסף. מאוד אוהב את השחקן הזה ומרגיש אכזבה עם העזיבה שלו.

14. eran levy Member

בדיוק כמו שאמרת - יודע להבקיע בליגה הלאומית. ענית בעצמך על השאלה. יש כוכבים בליגה א', בליגה הארצית וגם בליגה הלאומית. אוהד קדוסי יכול להיות החלוץ המבוקש ביותר בליגה הלאומית, אולי גם באיזו קבוצת תחתית בליגת העל, אבל לא יותר מזה.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אוהד קדוסי זה סמל הבינוניות, אין לשחקן הזה שום דבר חוץ מיכולת לשים גולים באחד על אחד, וגם זה אחרי לא מעט החמצות. אין שום סיבה להשאיר אותו בסגל, כל מה שהוא נותן חלוץ מהנוער יכול לתת יותר, שחקן חלש מאוד, בלי דריבל, בלי כח, בלי חוכמת משחק, אין לו כלום.
    עזורי לא הרס אותו, קדוסי פשוט לא שחקן, מקומו בליגה הלאומית או מקסימום קבוצת תחתית בליגת העל, הוא היה שנתיים בליגת העל ולא עשה שום דבר, למרות ששיחק מספיק.

קדוסי המאיס את עצמו עליי לחלוטין, שמח מאוד מההחלטה לשחרר אותו.