הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Sir Alex Ferguson, Jul 8, 2009.

1. שלו Guest

העונש שהוטל על המגן שמעון הרוש בעקבות התקרית עם עוזר מאמן הקבוצה, ז'אן טלסניקוב הוא להגיש עוגיות, קוראסונים ושתייה לשחקני הקבוצה ולאסוף את כל הכדורים בסיום כל אחד מהאימונים בשבוע הקרוב. ההחלטה נפלה בפיהם של ויקו חדד בשיתוף פעולה מלא עם קפטן הקבוצה, מאור מליקסון. http://www.one.co.il/Article/155175.html

Last edited: Mar 23, 2010
  2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עונש של גן ילדים, לא שציפיתי שיתלו אותו על עץ, אבל אני לא מאמין שזה העונש שירתיע אותו בפרט ובעיקר שחקנים אחרים בכלל לעשות זאת שוב בעתיד.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה ההבדל בין עונש כזה לבין להזמין את כל הקבוצה לארוחה? אין הבדל, עונש כזה מקובל בכל הקבוצות, בכל הדרגים.
    שמעון הרוש ענה לטלסניקוב בלהט הרגע, הוא הבין מה עשה גם בלי העונש, זה עונש סמלי ולא היה צריך שום דבר מעבר לזה.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היותר רצינית שמליקסון אמור להתערב בעונש , זה יותר גנון מהעונש עצמו.

5. שלו Guest

סילבן שלום לברקת: אני קורא לך להישאר בקבוצה
    השר לפיתוח הנגב והגליל הגיע להרמת כוסית לכבוד פסח עם הפועל ב"ש וביקש מהבעלים לשקול את חזרתה לקבוצה. השר לפיתוח הנגב והגליל, סילבן שלום והשר לענייני מיעוטים, אבישי ברוורמן, הגיעו היום (שלישי) כדי להשתתף בטקס הרמת כוסית לכבוד חג הפסח שערכה הפועל ב"ש. הטקס התקיים במועדון בנוכחות שחקני הקבוצה, הצוות המקצועי והנהלת המועדון.
    סילבן שלום הצטרף לבקשות להשאיר את אלונה ברקת במועדון ואמר לבעלים: "התחלת כאן מפעל גדול ואני חושב שהוא פורח ומשגשג. ילדים רוצים עכשיו לשחק בהפועל ב"ש ולא במכבי חיפה או הפועל ת"א. הצעד הבא הוא להגיע לפלייאוף העליון ולגמר הגביע".
    שלום המשיך בנאומו: "המתחיל במצווה אומרים לו גמור. מה שקרה כאן בחודש האחרון ניער את כולם. אני יודע שקשה ולא פשוט ויש גם אכזבות אבל את באת לכאן ממניעים חברתיים ולא כלכליים". "המניעים הללו לא נגמרו ויש כאן הרבה מה לעשות ואם בשנה הבאה תהיה הצלחה ספורטיבית ונגיע לליגת האלופות אז אף אחד לא יגיד לך לא אבל הדברים שהתחלת בהם הם הדברים החשובים להמשך".
    http://www.one.co.il/Article/155208.html

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מליקסון הוא זה שביקש להטיל על הרוש את העונש במקום להביאו לועדת משמעת. אף אחד לא כפה את זה על מליקסון.

הסתדרנו על האוטובוסים, מזל שגביע המדינה באמצע השבוע ויש תחבורה ציבורית. מקווה שהקבוצה לא תפשל, יש לה נטייה לדברים האלה בזמן האחרון. ועוד רמת השרון, קבוצה נאחסית שלא הצלחנו לנצח אותה עונה שעברה למרות שנשארה בקושי בליגה..

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה של הפועל באר שבע השנה היא שמדובר בקבוצה גדולה עם שחקנים קטנים.
    או במילים אחרות, שאלה של התאמה -
    http://sports.walla.co.il/?w=//1656872

8. שלו Guest

נקבע מועד למשחק נגד הפועל חיפה בקריית אליעזר - יום שבת, ה-3.4 בשעה 19:00.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הפועל באר שבע לא מימשה את האופציה בחוזה של טברטקו קאלה ובכך היא מכריזה למעשה כי היא אינה מעוניינת בשירותיו של השוער הקרואטי בעונה הבאה. בבאר שבע הסבירו כי לנוכח אי הוודאות בנוגע לעתידה של אלונה ברקת בקבוצה, הוחלט לוותר על האופציה הזאת. לגבי עמדת המאמן לעונה הבאה, עושה רושם שדווקא מועמדותו של טלסניקוב מתחזקת.
    http://sports.walla.co.il/?w=/7/1658525

10. שלו Guest

אלי ברקת, בעלה של אלונה ברקת נפגש עם רן בן-שמעון מאמן עירוני ק"ש, מוליכת הליגה הלאומית ע"מ לברר עימו האם יהיה מוכן להגיע לבירת הנגב, ואף הבטיח לו תקציב גדול לבניית קבוצה שתרוץ בצמרת. רן בן שמעון: "אין תגובה".
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.76108.html
    ------
    עוד רמז בנוגע להישארותה של ברקת במועדון. רן בן-שמעון מאמן מצויין ואני אשמח לראות אותו על הקווים בוסרמיל בעונה הבאה.

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

רב"ש עושה אחלה עבודה עם קריית שמונה העונה, הם בדרך הבטוחה לליגת העל, כמעט בלי אתגרים מיותרים. למה שלא יישאר בק"ש? ועוד ברקת מגשש בשביל אלונה אצל מאמנים? נשמע חשוד משהו, אבל אם נכון בהחלט רב"ש אחלה אופציה.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשוד? על מי לדעתך הפועל רמת גן עבדו (בסיוע של הפועל ת"א) בעסקת סוארז? על בעלה של אלונה. ככה שזה לא מנוגד למציאות.

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

^ האמת שלא ידעתי.

היום הפועל באר שבע סיימה את העונה הגרועה הזאת. ישנם שני אשמים: אלונה ברקת וגיא עזורי.
    אלונה - שהחתימה את עזורי ושלא עשתה מאומה בנדון.
    עזורי - צריך שוב פעם לפרט את רשימת הכשלונות שלו?

ויקו חדד הגיע עם הרבה התלהבות, אבל למעט המחצית השנייה בבלומפילד-הוא לא עשה הרבה והדיבורים שלו בתקשורת ('העיקר שב15 למאי אני חוזר לאוניברסיטה' 'לפעמים אני שואל את עצמי למה לקחתי את הג'וב הזה??') בטח לא עזרו לשחקנים להתמודד עם המצב הקשה גם ככה. ניצחון בקושי על סכנין, הפסד באורווה, שתי תוצאות 0-0 רצופות - מה שבהפועל באר שבע לא קרה הרבה זמן - לא לזה פיללנו. בכל מקרה הפלייאוף האמצעי מגיע לנו העונה ואני שמח שאנחנו שם ולא הדרדנו לפלייאוף התחתון, ממנו הדרך למקום 14 יכולה להיות קצרה בעקבות הקיצוץ.

בסה"כ אם מסתכלים על העונה בשלמותה-פקשוש אחד גדול. רמה נמוכה של הליגה, כאשר רק מקום 1 ו2 שומרים על יציבות ואילו השאר ממקום 3 עד מקום 16 מתנדנות, עם תקציב כזה ועם מאמן נכון על הקווים-יכלנו להגיע הרבה יותר גבוה. ומנגד אפשר להתנחם בזה שאנחנו הקבוצה היחידה שעלתה ותפסה לה מקום נכבד באמצע הטבלה.

מה הלאה? צריך שאלונה תכריז על השארותה ושתביא לפה את המאמן נכון שלא יבזבז לה את כל הכסף ושהפעם גם תביא איתה יועצים, כדי לוודא שמקרה עזורי לא יתחרש בשנית.

Last edited: Apr 4, 2010
  14. Charlton Member

גם רב"ש לא מאמן שמתאים לכם, מה שונה ממנו מגיא לוי?
    הוא עדיין חסר ניסיון בתכלס, אתם צריכים להביא מישהו עם ניסיון כמו קשטן.

15. שלו Guest

רן בן - שמעון מאמן מצויין לדעתי ולא חסר לו ניסיון. אני אשמח לראות אותו על הקווים בוסרמיל בעונה הבאה.

Last edited: Apr 4, 2010