הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Sir Alex Ferguson, Jul 8, 2009.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכל אחד ואחד מכם.
    לאלה שהגיעו לבלומפילד וצבעו אותו באדום.
    לאלו שהכניסו את כל הקהל לטירוף אלונה בפורמים, בפסייבוק ובכל מקום אפשרי.
    לאלה שעזרו בהכנות הלוגיסטיות ותמיד עושים הכל מעבר כדי להראות איזה קהל מדהים יש לנו.

תודה לכל אוהדי הפועל באר שבע, הוכחתם היום שאנחנו קבוצה גדולה ואנחנו כאן כדי להישאר.

נ.ב
    רק לא לשכוח, המאבק רק התחיל, לפנינו עוד עבודה רבה, במשחק הבית הקרוב ממשיכים לדחוף את הקבוצה ולהרעיף אהבה על אלונה.

http://i41.tinypic.com/etfpki.Xxx

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בואו לא נסתמך על כל מיני שמועות של מקורבים ממקורות נידחים ולא אמינים. זה סתם עלוב ולא אומר כלום.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, דיברתי על החיוך שלה כשבאה אלינו וגם על הדמעות שזלגו מעיניה.
    לא יודע אם הרגשת, אבל אני הרגשתי שהרווחנו היום חזרה את אלונה. שהראנו לה מה הכוח של הקהל האמיתי של הפועל באר שבע.
    אולי היא לא תודיע היום ולא תודיע מחר, אבל אחרי היום אני בטוח היא חוזרת.
    אבל, כפי שכתבתי בנ.ב, יש לפנינו עוד עבודה רבה, יש לנו משחק בית בשבוע הבא, ממלאים את וסרמיל וממשיכים במה שהתחלנו בבלומפילד.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משה התכוונתי לתגובה שמעליך.

5. שלו Guest

6. Jose Mourinho Member

אדיר, עברה בי צמרמורת.

שבוע לפני הגיוס, אני כנראה מגיע למשחק הבית הקרוב מול סכנין ואני מקווה לראות את וסרמיל מלא בכמה שיותר באר-שבעים אדומים.

7. AmitHBS Member

איזה תצוגה מול מכבי ! אבל זאת רק תחילת הדרך !

יום ראשון,19:30, איצטדיון וסרמיל - הנוכחות חובה !

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מדהים, ללא ספק הסרטון הכי מרגש והכי מדהים של קהל שראיתי, אני יכול לצפות בזה שוב ושוב.

Last edited: Mar 8, 2010
  9. שלו Guest

נקבע מועד המשחק נגד בני סכנין: יום ראשון 14.3 בשעה 19:30.
    אני אישית קפצתי כשראיתי שהמשחק לא בשבת, כבר כמה משחקים שלא הייתי בהם בגלל שהשבת התחילה לצאת מאוחר (אני לא מב"ש)... המשחק הזה חשוב מאוד הן מבחינת אלונה והן מבחינת המאבק על הפלייאוף העליון, זה לא משחק על 3 נקודות, זה משחק על עונה שלמה אפשר להגיד ואני לא מתפלא למה החליטו לשדר אותנו. יום ראשון 19:30 - כולנו בוסרמיל.

10. Dimitar Berbatov Member

שאלה לי לאוהדי הפועל ב"ש, בתור אחד שלא עוקב בכלל אחרי יציע העיתונות/התכנית החדשה של ערוץ הספורט עם דני ענבר - מהן הטענות שלכם כלפי אנשי התקשורת בדיוק? מה אמרו שגרם להוצאת השד העדתי והיחס המתנשא כביכול או לא של התקשורת התל-אביבית כלפי הפועל ב"ש והעיר באר שבע.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לי לפחות יהיה כגרע קשה לצטט, לא זוכר במדוייק. אם מישהו זוכר... שיוסיף.

בגדול, דני ענבר לא מתבייש להשתמש במילים כמו "לפרק", "חוראנים" (מה זה?), "אפסים" או אני לא יודע... בקיצור לא התבייש להקצין ולרדת, כאשר בפועל לא עשינו שום דבר שכל קהל גדול לא עשה לפנינו, אבל בחיים לא יהיה לו את הביצים להשתמש במילים האלה באופן כזה כוללני כלפי קהל של מכבי ת"א/מכבי חיפה/בית"ר ירושלים... כי הם שם... הם יותר קרובים לצלחת, או יותר משפיעים... על באר שבע הרבה יותר קל ללכלך.

פרימו... זה כבר סוגייה הרבה יותר מצחיקה, אני מניח שכולם ראו איך הוא התנפל על האוהד שלנו שבא לאולפן שלהם יום ראשון שעבר, אמר שלא סופרים אותנו, שאנחנו שום דבר, וכל זה בגלל שלא לקחנו תואר משנת 75 חוץ מהגביע ב-97... זה היה בעיקר מצחיק... כי על פי החשבון המפגר הזה לא סופרים פה אף מועדון פרט ל-4 הגדולות, כולל מכבי נתניה המהוללת שהוא עצמו אוהד... בקיצור סתם ליצן שהיה לו נורא כיף ונוח לומר ולפרוק את התסכול האישי שלו.

12. שלו Guest

העניין עם התקשורת הוא מאוד מורכב. הבעיה העיקרית היא שהתקשורת מסתכלת על זה שרק עלינו ליגה ואנחנו במרכז טבלה ולא מבינה מה אנחנו רוצים. הם לא שמו לב לזה שיש לנו תקציב חמישי בגודלו בליגה, סגל שחקנים מצויין והיה לנו (עם דגש על היה כי אפשר היה לראות שויקו עשה עבודה מצויינת בבלומפילד ובמידה והיה עזורי זה שעמד על הקווים הייתי שמח אם היינו יוצאים משם עם לא יותר מ 3-0 לת"א.) מאמן כושר שלא מבין כדורגל, ממציא שיטות משלו וכל משחק שניצחנו היה בשיניים ונגד הקבוצות הקטנות של הליגה עם תקציב זעום, את המשחק מול בית"ר ניצחנו אך ורק בגלל חכמון שאלמלא הוא היינו יוצאים משם עם 5-3 לאחר שהובלנו 3-0 במחצית. הדרך הייתה שגוייה, השחקנים לא רצו, לא נלחמו, היו תבוסתנים בצורה לא ייאמת (3-1 להפועל ת"א בוסרמיל 4-1 בבלומפילד. 3-0 למכבי פ"ת באורווה 1-0 בוסרמיל. 3-1 למכבי חיפה בוסרמיל 4-1 בקריית אליעזר. 3-1 למכבי ת"א בוסרמיל. 5-2 אשדוד באשדוד. 3-2 להפועל חיפה בורסמיל אחרי שהובלנו 2-1 עד דקה 82. 2-2 עם אחי נצרת בוסרמיל ונגד בית"ר בטדי חילצנו נקודה גם בזכות השופטים שסלו לתמוז שער חוקי אחרי שהובלנו 1-0 עד דקה 87.) לא הייתה דרך ולא הייתה שיטה, לאחר כל הפסד גרר גיא עזורי את הדיון לעבר הקהל והצביע עליו באצבע מאשימה, כדורגל זוועתי שאין כדוגמתו בארץ ואני באמת לא יודע איך הצלחנו לחלץ את הנקודות שיש לנו בקופה עד עכשיו. 20 שחקני רכש, 8 זרים, שחרור של שחקני בית מבטיחים, עקשנות שלו להציב בסגל את שחקני הרכש שלו גם כשהם לא מספקים את הסחורה, בקיצור - סיוט. עכשיו עם כל הדברים האלה וכמובן שעוד המון דברים מסביב באו מחאות האוהדים בצדק עקב מיאוס מצורת המשחק, התבוסתנות, ההגנה המזויעה שספגה לא פחות מ 46 שערים תחת שרבוטו של עזורי כשרק אחי נצרת ספגה יותר מאיתנו וכל המוזכר לעיל. המחאות התחילו והתקשרת תקפה "מה רוצים אוהדי ב"ש?", "שיתביישו להם", ""על מה הם מוחים בידיוק? הם רק עלו ליגה", "הם לא ברצלונה", "הם בסך הכל עוד מועדון קטן בליגה הישראלית", "מכבי ת"א מועדון גדול ויש לאוהדים שלו זכות למחות, לב"ש אין", "האוהדים של ב"ש זה גועל נפש, חורפנים, מגיע להם שאלונה עזבה אותם, בושה וחרפה", "אף שחקן לא רוצה להגיע לב"ש ובצדק", "שיחזרו ללאומית, מה קרה?!" וכל זאת - על כלום. על זה שלטענתם אנחנו מועדון קטן ואסור לאוהדים שלנו למחות. ואני חושב שראית ליגה משלנו בשבועות האחרונים לאחר המעשה שעשה אוהד אחד לעזורי אם בכלל, איך הכלילו את כל הקהל הנפלא שלנו ועשו מאיתנו עבריינים. בעיקר משה פרימו ודני ענבר ומאיה רונן שהפלילה את עצמה כשאליק מהקרייזירד התארח בליגה משלנו. היא הציגה בפניו את אותה העובדה שאנשי המרכז מזכירים בכל דיון עלינו "רק עליתם ליגה ואתם במרכז טבלה". ברגע שהוא שאל אותה אם היא ראתה את כל המשחקים שלנו היא ענתה: "את חלקם, מה שהיה משודר" אז הוא ענה לה יפה מאוד ואמר לה "אה, אז ראית את כל התבוסות למכבי חיפה, התל אביביות ואשדוד". היא כצפוי נשארה ללא מילים והעבירה נושא. זה בסה"כ העניין, הפכו אותנו למה שאנחנו לא וחגגו על חשבונינו.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אביתר אילוז מלך, משה פרימו תוציא את התסכולים מהחיים המסכנים שלך במקום אחר.

14. Jose Mourinho Member

El Nino, כל מילה בסלע וצריך לשלוח את התגובה שלך היישר לאותם חברי פאנל אומללים בראשות דני ענבר ומשה פרימו. רק עכשיו שמתי לב שדיברו על זה בדיון התקשורת אבל ההתנפלות של פרימו על אותו אוהד של באר-שבע הייתה באמת ביזיון, האוהד של באר-שבע דיבר עם דרך ארץ ונימוס ודווקא פרימו התנהג כמו מטורלל, כמו שהוא חושב שאוהדי באר-שבע מתנהגים. הלוואי וישלחו אותו לעבודה תקשורתית בווסרמיל באיזה משחק עם 8000+ אוהדים, שיראו לו בדיוק מה הוא שווה ומה חושבים עליו.

15. zivmay Member

פרימו בכלל הוא אחד האנשים הכי שנואים עליי בתקשורת.
    בנאדם מתנשא שאין לו שום מושג מה קורה פה. לא ראיתי את הרעיון, אבל אני מעריך שהאוהד שהתארח לא יצא מפרופציות נוכח ההתנפלות של הפרימו הזה, ועל זה אני מעריך אותו.

דני ענבר ומאיה רונן, בכלל לא קשורים לכדורגל, מאיה רונן עם ידע מינמאלי חושבת שיכולה להגיש תוכנית ספור, ודני ענבר חוץ מלראיין מפורסמים, הידע שלו בכדורגל שווה לידע של התחת שלי בספורט.