הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Sir Alex Ferguson, Jul 8, 2009.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב לאלה שלא הבינו -
    כתב אחד (זיו אברג'יל) רוצה להשיג סקופ, מאמן אחד (גיא עזורי) רוצה להסיט את האש לעבר האוהדים, זה הכל.
    הייתה התנהגות כזאת, למה לא נרשם מספר הרכב? למה האוהדים החליטו פתאום ללכת בלי לפגוע ברכב? איך יתכן שהמשטרה נתנה תגובה רשמית שלא התקבלה שיחה או תלונה?

לא יפתיע אותי אם פתאום בהמשך הערב עזורי יזכר להגיש תלונה. נכון לעכשיו אין שום תלונה רשמית במשטרה וזה מוכיח הכל.
    אני מאוד מקווה שעזורי יגיש תלונת שווא במשטרה, כולנו יודעים שלהגיש תלונת שווא במשטרה זה עבירה פלילית.

נ.ב
    ערוץ הספורט (בתוכנית סיכום המחזור) ניסו לעשות סקופ מהידיעה אבל בסוף התוכנית נאלץ להתקפל כששמע את התגובה הרשמית של משטרת ישראל. לאחר מכן ניסו להפיל את האשמה על המשטרה בצורה מגוחחת.

Last edited by a moderator: Feb 28, 2010
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

משה עם כל הכבוד, נשמע לי מאוד טיפשי שזיו אברג'יל וגיא עזורי דיברו ביניהם ופתאום אחד הבריק בידיעה: "בוא נעשה קומדיה! בוא נעשה שאני יפרוץ באמצע חי משבת, וידווח בדרמטיות שתקפו אותך!!!" ואז הוא ענה: "יאללה זורם איתך". אל תהיה תמים, יש מספיק אוהדים מפגרים בלי שכל שיעשו את הדברים האלה.

והנה עובדה שזה גם בשער של ONE ו-וואלה, לשם זיו אברג'יל לא קשור, אז גם הם ממציאים?

עריכה: הנה עכשיו נתן זהבי בעוד פריצה דרמטית ב'שבת ביציע': "התקבלה שיחה באמצע האירוע מאשתו של גיא עזורי. למשטרה יש את מספר הרכב, ואנחנו מאמינים שבמהלך הלילה בעל הרכב יוזמן לתשאול".

נו מר אוחין, מה עכשיו יש להגיד להגנתך? גם אישתו של עזורי מעורבת בקונספירציה? מספר הרכב זה של אדם שעזורי, אישתו וזיו אברג'יל סיכמו איתו כדי להוציא אותו שעיר לעזאזל? אולי בכלל האוהדים שתקפו הם חברים של עזורי, והכל רק כדי להוציא אותנו בצורה רעה בתקשורת..אולי..

Last edited: Feb 28, 2010
  3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תסכים איתי שאם אוהדים היו עושים את זה למאמן אז הוא היה מחליט והוא די פה זה כבר עבר כל גבול זה לפגוע במשפחה שלי ואני עוזב.

כל עוד הוא לא קם והולך אז אני לא מאמין לשטות הזו , אם כמה שיש לנו אוהדים דבילים.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. ברגע שהידיעה הופיעה על ידי זיו אברג'יל כולם לוקחים אותה ומפרסמים אותה.
    2. מה לא מובן כאן? אברג'יל הוא כתב חצר של עזורי. אברג'יל קיבל סקופ, עזורי קיבל ידיעה שהופכת אותו למסכן ואת אוהדי באר שבע לחוליגינים, כולם מרוויחים. חוץ מהאוהדים שנפגעים מהידיעה המפוברקת הזאת.
    3. אני שוב חוזר על תגובת משטרת ישראל -
    "'אין תלונה, לא הוגשה תלונה בשום צורה שהיא" משטרת ישראל היא אוביקטיבית במקרה זה ואין לה שום סיבה לשקר או לקחת צד. ברגע שהמשטרה טוענת שלא הוגשה תלונה כולנו מבינים שעזורי השתמש בכתב החצר שלו זיו אברג'יל כדי להסיט ממנו את האש אחרי תיקו עם סוגרת הטבלה.
    4. תעבור שוב על הדיווח, כל כך הרבה פרטים שם נראים לא הגיונים. חתכו אותו ואז פשוט רקדו לו מול האוטו. אם חתכו אותו למה שלא ישברו לו שמשה, יעשו לו פנצר בגלגל, משהו, מישהו חותך אותך מהכביש ואז רק רוקד מולך? נו באמת...
    5. אני מחכה לפלופ הבא. מעניין כמה זמן יעבור עד שמישהו ממשפחת עזורי יתקשר למשטרה או יגיש תלונה כדי שלא יחשבו שהוא פיברק את האירוע. אבל הם צריכים למהר לפני שכולם יבינו את הפלופ התקשורתי שניסו להרים כאן.
    6. התקשורת הישראלית מודל 2010, לאן הגענו, ביזיון.

5. שלו Guest

עכשיו נכתב בספורט 5: "רפ"ק אילן שושן ממשטרת המרחב הבהיר: 'התקבלה שיחה מאשתו של גיא עזורי במהלך האירוע. יש לנו את מספר הרכב ואנו מאמינים שנביא את הבעלים לתשאול וחקירה אצלנו בקרוב'."
    מה הולך?

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשאר לחכות לראות אם יהיה באמת עצורים בנושא

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

קרא שוב את התגובה שלי משה. ערכתי אותה, ועכשיו מה תהיה התגובה שלך?

"עצם זה שבהתחלה לא התקבלה תלונה, ואז פתאום כן, רק אומרת שזיו אברג'יל וגיא עזורי חברים של ארגון הפשיעה של יניב זגורי, ובעזרתו הם "גרמו" לחוקרי המשטרה למצוא את התלונה. אוהדי באר שבע - תלית שכולה תכלת"
    משהו בסגנון הזה, לא ?

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב אלון משחק אותה עם תגובה נפלאה לנושא -
    " יתרה מכך הוא אמר שהוא התקשר למשטרה
    עכשיו במשטרה אומרים שבכלל אשתו התקשרה
    אתם קולטים, הם ברכב, יש מסביבם גרזנים וסכינים והם מתווכחים מי יתקשר ועזורי כל כך בטוח בעצמו שהוא אומר שהוא התקשר
    נו באמת עזורי לא נמאס לך לבלף? כמה אתה יכול?
    ראיתי רכב שנסע לידי וירקו עלי ברמזור
    בוא נספר לכולם שהם גם הורידו אותי מהכביש, שהם דקרו את חמותי והכי גרוע.... עשו לי אצבע משולשת!
    יאללה אני לא מכיר כאלה שבאים לתקוף ואז רק רוקדים ליד הרכב ויורקים
    מי שבא לתקוף שובר את הרכב והופך אותו
    עוד שניה היו מתחבקים שם לפי הסיפור של עזור".

יש מרחק גדול בין זה שירקו לו על הרכב או שעשו לו אצבע משולשת (אין ספק שחייבים לגנות אבל החומרה פחותה) לכך שהורידו אותו מהכביש וירדו כדי לפגוע בו.
    עוד משהו, אני תושב באר שבע ואני לא מכיר כביש עם שוליים בעיר בטח לא באיזור האיצטדיון. אם היו מורידים אותי מהנתיב מכונית אחרת הייתה נפגעת.
    יש בסיפור המון חורים, המון סתירות, המון הגזמות.
    חברה, מישהו עכשיו כיבה לי את האור בחדר, אני אומר לכם, זה סוכני המוסד, הם באים לחסל אותי. אהה סליחה, מדובר בהפסקת חשמל. טעות שלי.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

"מה שקרה זה שבמהלך הנסיעה אחד הרכבים חתך אותי ולכן הרכב שלי ירד לשוליים. האוהדים החלו לירוק ולקלל אותנו אבל לא הגבתי והמשכתי בנסיעה".
    הוא הורד מהשוליים אבל המשיך לנסוע. פתאום הם לא יצאו מהאוטו אליו.

היום בלילה הולך להיות בירור מקיף של העניין, מניח שנדע את כל הפרטים מחר בבוקר, למרות שכבר עכשיו נראה כי גם אם התרחש משהו מדובר בהגזמה פראית של עזורי כדי להסיט את האש ממנו.

10. שלו Guest

YNET: "על פי גירסת האוהדים, עזורי ניסה לחתוך את רכבו של אחד מהם ביציאה מהאצטדיון, והאירוע הגיע למעשה בתגובה לכך ולא כמחאה על היכולת המקצועית של הקבוצה."
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3855337,00.html

11. שלו Guest

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

התגובה שממצה את הדעה שלי בנושא -
    "לל מה כל הכבוד, הוא הוכיח כמה הוא לא מקצוען. מדובר בפרימדונה שקיבל אינספור קרדיטים
    מעזורי, הציג יכולת מזעזעת ועוד בא בתלונות. דוד רביבו מזלזל במועדון הפועל באר-שבע ולא מגיע
    לו טיפת כבוד. זה שלעזורי אין מושג בכדורגל לא אומר שרביבו גבר, אלא סתם חובבן שלא מסוגל
    להשלים עם החלטות מקצועיות (נכונות אגב) ומנצל את העליהום של הקהל על עזורי כדי לצאת גבר".

מילא דוד רביבו היה עומד בציפיות או לפחות נותן הכל כל משחק. אבל כשהוא שלא מוכיח עצמו על המגרש אז באיזה זכות יש לו לבוא ולהצהיר הצהרות?
    אל תתנו לתחושות כלפי עזורי להשפיע על שיקול הדעת שלכם, גם דוד רביבו צריך לסיים את דרכו כאן במהרה.

13. שלו Guest

אתה יודע אבל מה הכי כואב משה?
    שהתקשורת יודעת לצייר רק את הקומץ שפוגע במאמן ועושה נזקים מחוץ לאיצטדיון ולא את אלפי האוהדים שכואבים את מצב הקבוצה ולא מסוגלים להבין לליבם. בושה וחרפה. התקשורת מחפשת רק סקופים מרעישים כדי להבליט אותנו יותר ויותר על הצד הרע. שינסו פעם אחת לראות את הצד הטוב. מה יקרה?

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נשבע לכם שאני לא מבין מה אתם מתרגשים מהתקשורת.... שייכתבו מה שבא להם... זה כל כך לא מזיז. הרי ברור שבתקשורת יש מלא אנשים עם אינטרסים ברורים, ומי שצריך לדעת מודע לזה, אז מה יש להתרגש? שיכתבו מה שבא להם.

15. שלו Guest

לירן זה ממש לא ככה. לתקשורת יש השפעה גדולה על הנעשה ואני בטוח שעכשיו מאמנים אחרים רואים את הדברים האלה והם לא ירצו להגיע לכאן אם יציעו להם בשנים הבאוץ. וזה לגיטימי. כנ"ל גם שחקנים. לתקשורת יש חלק מרכזי בשם הרע שנעשה למועדון ולאוהדים בפרט.