הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏8/7/09.

1. ישראל היום Member

תחושת בטן: באר שבע מתאוששיים בשבת בטדי על חשבון בית"ר החלשה וחסרת המוטיבציה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/10
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא הזכיה בגביע הטוטו הגבירה את המוטיבציה...לא נראה לי שב"ש מסוגלת להתאושש שם...בית"ר לא תרשים אבל תנצח לדעתי, ב"ש תחפש את הנקודות בקרית אליעזר, אהה סליחה, שבוע אחר כך.

3. ישראל היום Member

הדבר היחידי שיש היום לשחקני בית"ר בראש זה איפה הם ישחקו בשנה הבאה.מוטיבציה? למצוא קבוצה, לרובם.

אחרי זכיה יש תמיד ירידת מתח, וזה טבעי, זהו טבע האדם.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטור של עמיר פלג ב"ידיעות אחרונות" היום, סוף סוף גם התקשורת מתעוררת לגבי גיא עזורי -

הבזבזן

הרפתקאות עזורי בווסרמיל

http://up195.siz.co.il/up3/jntmda1yyo51.Xxx
    ההתבכיינות של גיא עזורי באמת כבר מתחילה לעלות על העצבים. אחרי הנפילות בתחילת העונה, מאמן הכושר המשודרג של הפועל באר שבע ניסה למכור לנו את התירוץ הנבוב ש"קבוצה צריכה להתחבר" ושמדובר ב"תהליך שלוקח זמן". השבוע, בעקבות הפסד בית מביך למכבי פתח תקווה (שיש לה תקציב חצי משלו) הוא נשמע כמו ילד שמנת שביזבז את כל די הכיס שלו על שטויות, ושוב בכה לאמא אלונה: אני צריך עוד כסף לבזבוזים. כל החברים שלי קיבלו ורק אני לא!

וזו ממש לא מליצה. "כל הקבוצה התחזקו בפגרה" אמר המסכן והוסיף: "התקשורת יצרה סביבנו מערכת ציפיות". בשלב זה בא המשפט: "אני שונא להשתמש בתירוצים" ומיד אחריו הגיעו התירוצים שהוא שונא להשתמש בהם: "הקבוצה נחלשה מקצועית, שחקנים נפצעו, ליאור אסולין חסר, לדוד רביבו לוקח זמן להתקאלם".

אחריי שהסתיימה הקינה הזאת, הגיעה זמנה של גניבת הדעת: "אנחנו מקום שלישי בליגה מבחינת כיבושים...אנחנו במקום השמיני ולא בתחתית... אנחנו לא מכבי חיפה או הפועל תל אביב" וכיו"ב, תלי תלים של מילם בגבעת הכסת"ח.

אז נתחיל דווקא עם התירוצים (שהוא שונא להשתמש בהם). אסולין נתן פתיחת עונה יפה, זה נכון, אבל זו עדיין לא סיבה להפוך אותו, לאחר פציעתו לליאו מסי. מעניין גם שדווקא החלוץ הלא יציב, שעד לא ממזמן נחשב לשחקן גמור שהסתבך בהימורים, היה קל להתאקלם בנגב. בעוד שלדוד רביבו זה מאוד קשה. כנראה בגלל המרחקים העצומים והבדלי האקלים הקיצוניים בין אשדוד לבאר שבע, ובעיקר בגלל השפה. רביבו כידוע, מדבר עם "ריש" מתגלגלת, מה שמקשה על החשקנים דוברי העגה המקומית להבין אותו.

ואם לישראלים נותנים זמן להתקאלם, מה יגידו הזרים שנחתו בוסרמיל בסוף יוני ונזרקו משם באוגוסט, חרף הסקאוטינג המדהים של המאמן? אני מתכוון בעיקר לג'וזף טצ'י שנשלח למכבי באר שבע, ולפטה בנגורה שהפך לפטה מורגנה.

עזורי, שקיבל כמעט את כל מה שביקש, מפרגל עד מוריירה, ומקאלה עד אדאמו, מנסה למכור לנו שהוא בונה קבוצה במדבר, אבל מי שרוצה קבוצה לטווח רחוק, לא יכול להסתמך על שחקנים בעשור הרביעי לחייהם. עם כל הכבוד לעבר העשיר של יוסי אופיר ולאייל שן שהולך ומתיישן.

עזורי התפאר במקום השלישי בליגה מבחינת כיבושים, אבל שכח משום מה להזכיר שהוא גם שני בליגה מבחינת ספיגות. בקשר למקום השמיני טבלה, חשוב להדגיש, הפועל באר שבע היא הקבוצה עם הקתציב החמישי בגודלו בליגת העל- כ25 מיליון שקל. כל המאמנים שנצאים תחתיו, וגם שלושה מעליו נאלצים לתמרן עם הרבה פחות כסף. לכל אלה אין בעל בית שמגשים משאלות בלי שאלות, ולחלקם אין בכלל בית.

בקיצור מר עזורי, הגיע הזמן להפסיק להתבכיין ולהפיל את התיק על האוהדים, באמצעות חברים שלך בתקשורת. עם המיליונים שהבוסית שלך שפכה על שחקני רכש צריך להוציא הרבה יותר, גם בלי אפדרין.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. Don Joan Roman Member

שיכתוב משהו על שום כלום החבר שלו נראה אותו.

6. yedidel Member

התחלנו את חלון ההעברת עם שני חלוצים ואפס מגנים ימניים, נסיים אותם עם ארבעה חלוצים ואפס מגנים ימניים. רק לי החשבון הזה נראה מוזר?

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בהכרח...אבל בכלל רק בגלל ה שאתה אומר המוטיבציה צריכה לגדול, בכל אופן אני לא רואה את ברוכיאן משחק בקבוצה אחרת בארץ שהיא לא בית"ר, כנ"ל הרוש, ולדעתי גם עידן ורד אלא אם תגיע הצעה מאוד מפתה ובינתיים מיליון דולר זה לא מפתה אף אחד עם כל הכבוד. יצחקי יכול לשחק במקום אחר אבל שוב הכל תלוי בהצעה. כנ"ל תמוז. פרט לזה מה יש לבית"ר? בנאדו? גרשון? בן יוסף? דלה האסה, ואסקז שלא ראינו אותו משחק עדיין, עמית בן שושן? כל הרשימה הזאת ועוד זה שחקנים שגם בשנה הבאה יהיו בבית"ר במקסימום.

עדיין ב"ש פשוט קבוצה כל כך עלובה ויסלחו לי אוהדי ב"ש, קבוצה שהביאה 23 שחקנים חדשים בעונה אחת לא יכולה להצליח מצטער, במיוחד כשהתקציב של הקבוצה זה 25 מיליון ולא 250 כי כל אחד מהם חתול בשק ולא איזה ג'רום לרואה.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אוהדי באר שבע סולחים לך עומר... כי זה בדיוק מה שאוהדי באר שבע אומרים בעצמם... ולא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה.

אין מה לעשות, אלונה ברקת נפלה קשה מאוד עם המאמן שבחרה.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב יעשו ב"ש אם ירימו פלגי קהל טלפון לגיא לוי ויבקשו ממנו לחזור. אז נכון היו בינו ובין הקהל עליות וירידות, אבל מאז לופא קדוש והעונה המעולה של 02/3 לא היה מאמן שהצליח בב"ש, בואו נזכור שהוא העלה את ב"ש ולקח איתם את הגביע הטוטו של הלאומית (גם זה משהו). אלונה תתקשר תבקש שיחזור, ואני מאמין שמכל האסופה של השחקנים שיש פה, הוא ישאיר אולי 6-7, יעלה עוד 4-5 שחקנים מהנוער ויביא עוד 3-4 זרים, ויתחיל לבנות משהו.

איך שאני רואה את זה מכל הרשימת שחקנים שיש עד לרגע זה בב"ש אני הייתי משאיר את:

טברטקו קאלה, נדב קידר, דוד רביבו, יוסי אופיר, אייל שן, מאור מליקסון, וויליאם סוארס, גיל בלומשטיין, סראג' נסאר, חנן פדידה, ליאור אסולין, ברק בדש, אוהד קדוסי ומאור מליקסון כמובן. אם ראיין אדלי שהבנתי שהוא יהודי יהיה טוב נשאיר גם אותו. סה"כ 14 שחקנים שהם בסיס למקומות 6-8 בליגה.מה שעצוב זה שאין פה באר-שבעי אחד ותיק שיכול ללמד כאלה שיבואו על ההיסטוריה של ב"ש. בנוסף אל אלה אני מביא מביא 3 זרים בתפקידים שיהיו נחוצים, מעלה 5-6 שחקנים מהנוער גם אם הוא לא משהו בכלל ומתחיל לבנות משהו מב"ש כי אם תהיה שם תחלופה גדולה גם בשנה הבאה, אתה יודע איך זה יגמר, בדיוק אותו הדבר, רק שנה 2011.

אין לי ספק שגם שאין לי תעודת פרו ולא עשיתי קורס מאמנים הייתי מצליח להגיע לאותם הישגים שעזורי השיג, וזה מה שעוד יותר עצוב כי עזורי בעצם לא הביא שום חידוש להפועל ב"ש.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

גיא לוי לא יחזור לבאר שבע, מבחינה מקצועית הוא אולי שווה את זה, אבל הוא לא מבין באיזה מקום הוא נמצא ומתעקש שלא לכבד את הקהל, גם ברדיו הוא ממשיך להכפיש ולדבר נגד... כך שאפשר למחוק, זה לא יקרה.

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

גיא לוי לא שם עלינו והוא עשה כמו שצריך. הוא החזיק את האוהדים בביצים בצורה נהדרת. ואומר את זה אחד שלא סבל אותו במהלך הקנדציה שלו, אבל שנה אחרי-אני מתפלל שיחזור.

עזב בגלל חילוקי דעות עם אלונה, לפי מה שהבנתי, הוא כיוון גבוה (מאוד) לקראת העונה הזו ואילו אלונה העדיפה להביא את הליצן השני והשאר היסטוריה.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

במה הוא החזיק בביצים...?

ההבדל היחיד בבחינה הזאת בינו לבין עזורי הוא שגיא לוי לא חשב פעמיים וירה לכיוון הקהל, גיא עזורי עם ראש על הכתפיים, לא מתבטא נגד הקהל וזה ייאמר לזכותו, כי הוא מבין שאתה העבודה שלו הוא לא עושה, אז מה יש לבוא בטענות לקהל?

הקהל יתנהג לא חכם עם גיא לוי, אבל גיא לוי מיהר ולהישרף אצל הקהל, זה רומן אבוד.

13. Jose Mourinho Member

עומר, אני לא מסכים עם חלק מהרשימה שלך. קודם כל, אביתר אילוז חייב להיות חלק מהתוכניות העתידיות של הקבוצה. שנית, את אייל שן צריך לבעוט לכל הרוחות, ואין לדעת איך ליאור אסולין יחזור מהפציעה הקשה.
    גיל בלומשטיין נחשב שחקן מאוד מוכשר בקנה מידה ארצי לפני כמה שנים רק שעוד לא ראיתי כלום ושום דבר מהכישרון הזה לבינתיים, כנראה שהפציעה שעבר בויאריאל עצרה אותו. אם לא יראה שיפור עד סוף העונה אפשר להשאיל אותו לקבוצה בליגה הלאומית(כמו למשל האחות הקטנה מכבי) ולראות אם הוא באמת שווה השקעה לטווח ארוך.
    מעבר לזה יש לשלב בסגל גם את יוסי אלקיים ולהחזיר הביתה את אפריאט וחן עזרא(הייתי אומר אלמוג כהן אבל הוא נראה בכיוון מכבי חיפה/הפועל ת"א/מכבי ת"א יותר מאשר באר-שבע).

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחזירים בטדי את הכבוד
    גם שלנו כקהל ובעיקר של שחקני הקבוצה.
    חברה, כולנו מודעים לטענות הרבות לגיא עזורי בגלל הטעויות שעשה במהלך השנה, כולנו יודעים על היכולת העלובה של השחקנים ב2 מחזורים האחרונים, יום שבת זה הצאנס לתקן הרבה דברים.
    נכון, לא נרוץ לאליפות, נכון, גיא עזורי לא ישתנה, אבל ניצחון בטדי הוא יוקרתי עבור כל אוהד כדורגל, ויתן לנו קצת סיפוק והרבה שמחה.
    זה הזמן שלנו כקהל לבוא, לתמוך ולהרעיד עולמות כדי לצאת הביתה שמחים, זה הזמן של שחקני הקבוצה להחזיר לעצמם את הכבוד.

לכל לאה שמתלבטים אני מציע להפסיק להתלבט, מדובר בטדי, אחד מהמגרשים המהנים בארץ, מדובר ביום שבת במזג אוויר שצפוי להיות מושלם, מדובר במעל אלף באר שבעים שיגיעו ויתמכו.
    זה הצאנס שלנו לבוא ולתמוך ולצאת עם ניצחון מתוק. ומי שעדיין מתלבט, תחשבו מה תרגישו אם אכן נצליח לחבר ניצחון כמו בסיבוב הקודם.
    להיות שם כשזה קורה, אין סיטואציה מחייבת יותר מאשר בית"ר י"ם בטדי.
    נתראה בטדי...

אאה כן, טעימה קטנה, הפועל באר שבע - בית"ר י"ם:
    http://www.youtube.com/watch?v=rdBFxt1YseI
    http://www.youtube.com/watch?v=h7YxJr_1lYs
    http://www.youtube.com/watch?v=bLfZislOnz4&feature=related
    http://www.crazyred.co.il/content.php?cid=68

http://www.datili.co.il/files_media/9b27bdfa358b45324047e082b63ce29b.Xxx
    צובעים את ירושלים באדום :aaarse:

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם הכבוד של המועדון תלוי באוהדים, אז אני בטוח שאת הכבוד לא צריך להחזיר, אלא להמשיך ולעשות את שלנו. אם הכבוד תלוי בשחקנים... יש הרבה מאוד להחזיר, וזה תלוי בשחקנים, האוהדים עושים את שלהם, גם מחר אני מאמין שכמה מאות טובות יגיעו למרות שגם מחר יחסי הכוחות מאוד ברורים.
    בית"ר ירושלים קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו, גם אם זה לא נראה על כר הדשא בשבועות האחרונים, ההבדל בינינו לבינם הוא שלהם יש את השחקנים שיכולים בכל רגע לעשות שער מכלום, לנו אין שחקנים כאלה, הקבוצה צריכה להילחם כדבוקה אחת ולהחזיר את הכבוד לאוהדים.