הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Sir Alex Ferguson, Jul 8, 2009.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדובר בשחקן שסוחב כבר תקופה ארוכה פציעה אבל בגלל הלחץ של עזורי שאדלי יפתח בגלל בעיית הבלמים בקבוצה הוא כל פעם עולה כשהוא לא כשיר ב100% ולכן הוא נפצע לא מעט.
    לדעתי מדובר בשחקן צעיר עם המון פונטציאל, חבר שמכיר קצת את הכדורגל באמריקה אמר שמדובר בכישרון גדול עם המון טכניקה וקור רוח במשחק שלו. הבעיה כרגע שבגלל חוסר הניסיון שלו הוא עושה לפחות 2 טעויות במשחק ששוות שער ליריב וזה הרבה בתור שחקן הגנה. גם מול מכבי פתח תקווה למרות משחק מעולה במחצית הראשונה שבה הוא שיחק (במחצית הוא הוחלף) הוא סידר למכבי פתח תקווה את השער כשנתקע מאחור והרס את מלכודת הנבדל של ההגנה.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg887571.Xxx
    אדלי

השמועות לגבי הקבוצה נמשכות -
    "ידיעות אחרונות" מפרסם כי החלוץ הגנאי אטרם גודווין אמור להצטרף בימים הקרובים לקבוצה.
    הקבוצה ממשיכה להתעניין בברק בדש מאשדוד ובנאור פסר ממכבי פתח תקווה.

Last edited by a moderator: Jan 27, 2010
  2. Ajax Amsterdam Member

מה לעשות כל המאמנים הגרועים בבאר שבע

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבנתי וקחו את הדברים בערבון מוגבל כי הדברים עדיין לא פורסמו שהפועל באר שבע החתימה לפני זמן קצר את מוחמד כליבאת ומור שושן מנצרת עילית.

מור שושן הוא בלם בן 21 מנצרת עילית שמשחק בקבוצה הבוגרת וזומן לא מזמן לנבחרת הצעירה של ישראל.
    מוחמד כליבאת, קשר/חלוץ בן 19, עלה במהלך העונה לקבוצה הבוגרת של נצרת עילית, והיה מבוקש לאחרונה על ידי מכבי חיפה.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

המידע לא נכון, אמנם יש התעניינות בשחקנים אבל לא הייתה חתימה.

לדעתי אם יחתימו אותם או שחקנים באיזור הגיל שלהם-המטרה ברורה והיא בניית שלד צעיר שירוץ בבאר שבע לאורך שנים. דוידי, אדלי, סוארז, אלקיים, נאסר, משה אסולין, קדוסי ומליקסון - כולם צעירים שיש להם עוד לא מעט שנים לתרום לעסק, בכולם יש פוטנציאל. אם באמת כליבאת ושושן יוחתמו (מה שלא יקרה) זאת תהיה תוספת כוח רצינית מאוד להפועל באר שבע בעתיד.

בכל מקרה אני מעדיף את המגמה הצעירה מאשר מה שהלך כאן בקיץ כאשר כמעט כל שחקן שהוחתם כאן היה מעל גיל 25.

עריכה: מסתבר שכליבאת קרוב לחתימה
    http://www.one.co.il/Article/151938.html

Last edited: Jan 27, 2010
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפתעה -
    גיא עזורי הופתע לגלות כי גודווין אטרם הוא בכלל קשר ולא חלוץ.
    http://www.one.co.il/Article/151938.html
    " החלוץ, גודווין אטרם, לא יגיע בסופו של דבר לבירת הנגב. אטרם, שבמאזנו 9 הופעות בנבחרת גאנה, משחק בעמדת הקישור ולא בחלק הקדמי כפי שחשבו תחילה כשגם פערים כספיים מנעו את הגעתו של השחקן ".

אין ספק שעזורי ניצל ברגע האחרון, רק חסר שאטרם היה חותם ואז היה מתברר לעזורי שהוא בכלל קשר.

ההשאלה של פרגל להפועל רמת גן הושלמה והוא יושאל לרמת גן כחלק מעיסקת סוארז עד לסוף השנה. חבל.

נ.ב
    היום מתברר כיום חם מבחינת שמועות, לפי מה שהבנתי (ושוב הכל בערבון מוגבל עד לפרסום הרשמי) ברק בדש סגר את תנאיו בבבאר שבע.

6. Jose Mourinho Member

בדש היה צריך להגיע אלינו כבר בקיץ במקום בלומשטיין(ואכן הייתה התעניינות אבל בסופו של דבר דברים לא הסתדרו), כאשר עוד היה בפורמה מהיכולת הטובה בעונה שעברה בהכח ר"ג. עכשיו הוא מגיע אחרי תקופה חלשה מאוד ומי יודע אם הוא יצליח לתרום יותר מבלומשטיין או פדידה.

לגבי שני הצעירים, לא שמעתי עליהם מעולם ולכן אין באפשרותי להביע דעה, אבל אם כבר מביאים אותם אני רק מקווה שהם באמת מוכשרים כמו שאומרים עליהם ובאמת שווים התעניינות ממכבי חיפה כמו שפורסם.

ושאפו לגאונים בבאר שבע שמעדיפים את נאור פסר על חשבון עומרי קנדה, שווה ערך להחלטה להאמין בשמעון הרוש במקום להביא את מגרלשווילי שהיה שחקן חופשי(ונמצא היום בכלל בקישור של מכבי פ"ת, ולמרות היכולת הטובה של הקבוצה הוא לא מביא את עצמו לידי ביטוי כמו בעמדת המגן השמאלי).

Last edited by a moderator: Jan 27, 2010
  7. Hapoel B"s Member

אם אכן באר שבע תרכוש את כליבאת ואת מור שושן,צעד מאוד חכם של אלונה.
    אני מעריך שלעזורי אין יד בהתעניינות של שני השחקנים האלה.

כמות ההחתמות ההעונה היא בלתי אפשרית.אפילו בית"ר ירושלים בהתחלת עידן גאדימק לא החתימה כזאת כמות של שחקנים.אנחנו משלמים על החוסר ניסיון של עזורי בבניית קבוצות-במקום להביא 7-8 תותחים רציינים,מתוכם 2-3 ישראלים בכירים,ואת הספסל שיהיה באר שבעי וצעיר,עזורי הביא 18 שחקנים בינוניים לכל דבר.
    מזל שעונה הבאה יהיה מאמן אחר שיוכל לעשות פה סדר ולהשאיר רק את מי שראוי.

ברק בדש סיכם את תנאיו לא מזמן.לפי דעתי עזורי הולך להשיב את קדוסי על הספסל ולשחק עם בדש כחלוץ בודד.למה?כי המאמן הדגול לא מצליח לגרום לשני שחקנים מקצועניים,דוד רביבו ומאור מליקסון לעשות הגנה.הוא כנראה מפחד להגיד את המילה הזאת ליד רביבו שמא הוא יעניש אותו.

אני לא מבין למה מחכים להביא מגן ימני לקבוצה.כל הזמן שקידר או אופיר יהיו בעמדה הזאת לא מספיק שהיא תהיה פרוצה,לא יהיה אפשר לשחק דרכה.אין הרבה אופציות של ישראליים,נאור פסר זאת בהחלט אופציה לא רעה שיהיה אפשר לקצור את הפירות בעתיד.
    לפי דעתי החתימה משתהה משום שאלונה רוצה רק לרכוש,בעוד הלוזונים מדברים על השאלה.

לא נשארו עוד הרבה משחקים לעונה הזאת,אני כבר מחכה למאמן שיבוא לפה ויעשה סדר,כי פונטציאל יש בדיוק כמו שיש לכל מועדון גדול בארץ.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ברק בדש? אני מעדיף את מוחמד כליבאת...

ידיעות אחרונות מפרסם הבוקר שמאור מליקסון נפצע אתמול והוא שוב בספק למשחק נגד בית"ר אחרי שהוא כבר החלים מהפציעה הקודמת. אם זה באמת נכון, חוסר מזל גדול להפועל 'מליקסון' באר שבע :/

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברק בדש סיכם בקבוצה, התאמן היום עם הקבוצה וכניראה צפוי לחתום.

הסיפור עם מוחמד כליבאת ומור שושן מנצרת עילית הוא מלא תככים וקומבינות מצד יו"ר של נצרת עילית -
    לפי מה שאני מבין חיפה התעניינה בכליבאת אבל בגלל המחיר (150 אלף דולר) שחר החליט לשים את הרכישה בהמתנה. כשהבעלים של נצרת עילית הבין זאת הוא מיהר לפנות לאלונה כדי להפעיל לחץ על שחר ואול אפילו כדי לסגור עיסקה עם אלונה שהתעניינה בבחור. תוך כדי המשא ומתן על כליבאת, יו"ר נצרת עילית הציע גם לחיפה וגם לבאר שבע את הבלם מור שושן אולם 2 הקבוצות החליטו שבשלב זה הם לא מעוניינות בשחקן.
    לדעתי, שושן ישאר בנצרת עילית ואילו כליבאת יעבור לבאר שבע או חיפה בשבועיים הקרובים.

מי שזוכר סיפרנו לכם על מוחמד סאלח מכפר קנא שנבחן בקבוצה (הקבוצה שממנה הגיעה סיראז נאסר הכישרוני), אז כניראה שאימון אחד הספיק לגיא עזורי כדי להחליט ולהחתים את החלוץ מליגה א' שכניראה יחתום בימים הקרובים על חוזה עד סוף השנה. בנוסף לכל החדשות האלה, הפועל באר שבע קיבלה מרמת גן תמורת השאלתו של פבל פרגל עד לסוף השנה 450 אלף שקל -
    http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1636884

10. שלו Guest

בדש חתם עד תום העונה.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהפועל באר שבע עשתה רכש אדיר בהחתמתו של ברק בדש. אני חושב שיש לו כשרון גדול והוא כבר הוכיח שהוא כובש מצטיין. יש לו גם משחק רגל טוב, מה שקשה מאוד למצוא אצל חלוצים בגודל שלו.

עוד חלוץ חוד מחונן, כמו שלומי ארבייטמן ושמעון אבוחצירא, שגדל בעיר היהלומים ונעלם לקבוצה שכבר כמה שנים מחפשת חלוץ.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

את ברק בדש רציתי לראות כבר בתחילת העונה פה ועל הרכש כשלעצמו אני די שמח. הכי חשוב שעזורי יעלה עם 2 חלוצים, קדוסי (אסולין כשיחזור מפציעה) לצידו של בדש זה חוד טוב מאוד שצפוי להיות הרבה יותר יעיל.
    בדש נתן עונה מצויינת בעונה שעברה, העונה הוא נעלם לחלוטין ואני מאוד מקווה שיצליח לחזור לעצמו.

ומסכנה אלונה ברקת, אני מאוד מקווה שיש מישהו שעוקב לה אחר ההוצאות, כי מה שקורה זה כבר הופך לקצת מוגזם, רכישות על ימין ועל שמאל, לרוב על שחקנים בינוניים שלא תורמים יותר מדי, הכל היה יכול להיחסך עם המאמן הגאון היה בונה כמו שצריך קבוצה בקיץ. אני מאוד מקווה שאלונה ברקת לא מבזבזת את כל התחמושת שלה מהר מדי, אנחנו צריכים אותה פה עוד הרבה זמן.

13. Hapoel B"s Member

אל תהיה בטוח שעזורי יעלה עם 2 חלוצים.

הרי את יוסי אופיר ואייל שן הוא לא יכול להוציא מההרכב,ככה ששניהם יחד עם אדמו יוצרים שליישית קישור אחורי שלא תורמת אפילו קצת להתקפה.מליקסון ורביבו הם גם באנקרים בהרכב,וזה יוצר מצב שיש עוד מקום אחד בהרכב,כנראה לבדש.

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי,הלוואי שיבוא מאמן שיעיף את הבינוניות מבאר שבע כבר.
    לפי דעתי יש כבר מאמן לעונה הבאה ורק מחכים בקבוצה לגמור את העונה הזאת.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברק בדש?

מצד אחד מדובר בשחקן עם הסטיסטיקה הבאה -
    14 משחקי ליגה בהם שותף העונה. 0 שערים.
    32 משחקי ליגה בהם שותף בעונה החולפת. 8 שערים, אין סוף החמצות וירידת ליגה.
    עונה מלאה בליגה הלאומית. 10 שערים.
    47 משחקי ליגה בהם שותף במשך שנתיים בבני יהודה. שני שערים.
    14 משחקי ליגה בהם שותף בהפועל ת"א (בעונה שנאבקו נגד הירידה). שני שערים.

זה ההספק של ברק בדש מאז הגיע לליגת העל.
    5 עונות בליגת העל, 12 שערים.

מצד שני -

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3184191
    http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3193760

אם רק עזורי היה מודה בטעות ומחזיר את אופיר חיים כל העונה הזאת הייתה יכולה להראות אחרת.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

המספרים האלה משקרים. בכל הקבוצות שבהן שיחק עד כה, להוציא את בני יהודה, הוא לא באמת היה רק חלוץ, אלא התקפה שלמה. כמו שהיו זורקים את הכדור לאחמד סבע עד לפני שנה ומצפים ממנו לעבור קבוצה שלמה ולהבקיע.
    ברק בדש יוסיף המון ברק למשחק של הפועל באר שבע ואני מאמין שהוא יסיים כמלך השערים של הקבוצה.