הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Sir Alex Ferguson, Jul 8, 2009.

1. Hapoel B"s Member

בשביל מה?כדי שיקח דקות משחק ליוסי אלקיים וסיראז' נאסר?בגלל זה הרי שיחררו את כבדה.

לא תודה.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רואה כמה דקות מקבלים נאסר ואלקיים . בקושי רבע שעה .

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בדיוק בגלל זה לא צריך להביא עוד שחקן. הם היו "שחקן שישי/שביעי", עכשיו הם קפצו 2 מקומות ביומיים. זה רק יעזור להם ולדעתי גם לנו.

עזורי כן משלב אותם, אבל לאט לאט. אי אפשר לזרוק אותם ישר למים העמוקים ולפתוח איתם כל משחק. אני מניח שבעונה הבאה הם יורגשו יותר.

מחר ב21:00(יופי של שעה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ) משחק גביע הטוטו, הלא חשוב מצידנו, נגד מכבי חיפה(גם לא חשוב מצידם). סביר להניח שעזורי יעלה לשני המשחקים עם הרכב צעיר כדי לבחון את הצעירים (ואת אמדו) או שיעלה במשחק אחד הרכב חזק (עוד קצת חיבור לא הזיק לאף אחד) ובמשחק השני צעירים.

אני בכל מקרה מקווה לראות מחר הרכב צעירים. אם אלקיים, נאסר, משה אסולין ובלומנשטיין יתנו הופעה זה בהחלט יעזור לנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שחקן שאני יותר מאשמח לראות בקבוצה הוא ערן זהבי. זהבי רוצה לעזוב את הפועל ת"א כדי לקבל דקות משחק משמעותיות בקבוצה אחרת, אני חושב שאם נגלה בו עניין אנחנו נהיה האופציה הטובה ביותר עבורו, אף שחקן ברמה הזאת לא יסרב להגיע למועדון כזה עם שאיפות, קהל ורצון להתקדם.
    ערן זהבי עשה עליי רושם טוב מאוד בדקות שהוא על המגרש, אלי גוטמן מחזיק ממנו ולא סתם. צריך לבדוק מה קורה בחזית שלו, אם הוא ברצינות מתכנן לעזוב... הוא יכול להיות אופציה מעניינת מאוד עבורנו.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הפועל באר שבע רוצה להיות חלק מהצמרת בשנים הקרובות, אני לא חושב שזה חכם להשביח שחקנים עבור מועדונים אחרים. נכון שהוא יעזור להפועל באר שבע, אבל זה לא שחקן שיעשה את השוני בין שיפולי צמרת לאליפות. השחקן עצמו והפועל תל אביב ירוויחו הרבה יותר בעתיד מאשר הפועל באר שבע בהווה.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זהבי הוא שחקן שלטעמי מועיל יותר מאוהד קדוסי, אז המתמטיקה פשוטה... אם הוא יגיע (נכון לעכשיו סתם אופציה היפותטית), הוא יהיה חלוץ מספר 2 בקבוצה, משמע התקפת הקבוצה תשתדרג, אין לי שום בעיה להשביח שחקנים עבור קבוצות אחרות כל עוד בהווה אנחנו נרוויח מזה, ואי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד, אי אפשר לדעת אם שחקן כזה או אחר בסופו של דבר ישאר אצלנו או לא.
    המציאות היא שבסופו של דבר הקבוצות הפחות עשירות תמיד ישביחו שחקנים עבור הגדולות והעשירות יותר. אין עדיין את הפריבילגיה ששחקנים יעברו לקבוצות כמו נתניה/באר שבע/בני יהודה על חשבון הצעות מקבילות מהפועל ת"א/מכבי חיפה, בטח שמדובר עבור שחקנים צעירים שמרגישים שיכולים להתקדם.
    השנה הזאת אף אחד לא חושב על אליפות, זה רחוק מלהיות ריאלי, אז עוד אופציה התקפית בטח שלא יכולה להזיק. גם אם זה לטווח קצר. מה גם שחשוב לזכור, אנחנו עם 2 זרים פחות, ופחות ארז מסיקה, 2 זרים שהיו אמורים לחזק אותנו התקפית יושבים בבית כנגד התוכניות המקוריות- מה שאומר שאנחנו קצרים מדי בהתקפה.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן - הכל תלוי באידיאולוגיה של מועדון. אני חושב שקבוצות כמו מכבי נתניה, הפועל באר שבע ובני יהודה, במעמד שהן יצרו ורוצות ליצור בשנים האחרונות, לא צריכה להשאיל שחקנים משום קבוצה אחרת. אני חושב שה"אני מאמין" של כל אחת מהן צריך להיות כזה שאומר שאמנם אין את מלוא האפשרויות לרוץ לתארים כמו הקבוצות העשירות, אבל לבטח לא לבחור בקיצורי דרך, שבטווח הרחוק עושות שירות טוב יותר לקבוצות שמשאילות את השחקנים.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

היה די מבטיח בצעירותו, ראיתי אותו משחק הרבה פעמים אבל לא בדיוק התמקדתי בו בשביל לתת פה מידע מפורט. אני יכול להגיד שמעבר למה שתמצאו בויקיפדיה וכו' מדובר בשחקן שיכול לשחק בכל תפקיד מחצי המגרש ואחורה, יודע לשחק טוב עם הכדור יחסית לשחקן הגנה.

שנה שעברה הוא בקושי שיחק והמאמן הנוכחי של באנפילד לא סופר אותו, אני לא יודע אם הוא ברסרבה או שהוא בכלל לא מתאמן, אבל מה שבטוח זה שהוא לא שיחק בקב' הבכירה עוד העונה ולא יגיע בכושר משחק, זה בנוסף לשנה שעברה בה בקושי שיחק.

אני מניח שמי שיחפש עליו מידע ימצא שהוא שיחק בנבחרת הצעירה, חשוב לי להדגיש שאלו היו משחקים עם סגל משני של הנבחרת הצעירה.

בלילה אני אשאל אוהדי באנפילד על מצבו הנוכחי, ממה שזכור לי הוא די אהוד שם

Last edited by a moderator: Jan 4, 2010
  10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לפי מה שהבנתי הוא כבר 7 שנים בבנפילד, אבל השנה עזב אותם וכרגע הוא פרי אג'נט.

היה שחקן מפתח שם ב2003/2004 אבל מהעונה שעברה לא שיחק עד שפוטר בעונה הזו.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא שזה קריטי לענייננו, אבל אולי זה יעזור לך להעריך מחדש את המקור שמסר לך את המידע המוטעה הזה - דווקא 03-04 הייתה העונה הכי שחונה בקריירה שלו להוציא את זאתי, הוא בקושי שיחק. בין השנים 03-05 אימן את באנפילד פאלסיוני, אותו מאמן שמאמן אותם עכשיו ולא סופר את גאלארסה.

לתודעה של חובבי הכדורגל הארגנטינאי שלא אוהדים את באנפילד, ולא רואים את המשחקים הפאנאמריקאים כטורניר לגיטימי, הוא פרץ אחרי קלאוסורה 05, טורניר שבו הוא קיבל דקות רבות בשל הרוטציה בהרכב באנפילד שהתחרתה בשני מסגרות (ליברטאדורס והליגה) ודי בהצלחה (סיימה שנייה בליגה), עדיין עם פאלסיוני אגב. פאלסיוני עזב והקבוצה המשיכה להתחרות בשתי מסגרות במקביל כך שהוא נהייה שחקן הרכב לגיטימי עד לעונה שעברה בה מיעט לשחק.

שחקן מפתח אפשר להגיד שהוא היה בעונת 05-06, כמו גם 07-08, אבל שאני אומר מפתח אני מתכוון שחקן הרכב לא מעורער ולא שחקן מוביל בהכרח (למרות שעל פי חבר בקלאוסורה 06 הוא היה מכוכבי הקבוצה).

לא מצאתי שום איזכור לכך שהוא פוטר, אבל אם ב"ש מנסים להביא אותו סימן שהוא אכן שחקן חופשי, כמו שחשבתם שמאלאנו חופשי בזמנו.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אתה צודק. הסתכלתי בפוטבול ליינאפ, ראיתי עונה שבה הוא שיחק הרבה ומשום מה חשבתי שזו 03/04, לא חשבתי לבדוק מחדש, מצטער על ההטעייה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

על פי האתר הזה, שנראה אמין ביותר, הוא כבר לא חלק מסגל הקבוצה.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שמע גם עם מאלאנו ב"ש חשבה שהוא חופשי ובסוף זה הסתבך, בארגנטינה שומעים העברה לאירופה (נגיד) וישר ה-$$$ מתחילים לרוץ לכולם מול העיניים והרבה אנשים קופצים על האפשרות, עם הקבוצה הוא בטוח לא נמצא אבל האם הוא חופשי באמת? לא יודע...

אני מקווה שיגיע מכיוון שכמה שיותר ארגנטינאים יותר שמח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אוהד באנפילד שדיברתי איתו בכלל לא תופס ממנו, אומר שהוא לא פיזי ולא טכני, סתם שחקן עם פוזה, אבל הוא סתם אדיוט ככה שאני לא מאמין לו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן:

1. קודם כל אני רוצה לאחל הרבה בריאת לאלעד בונפלד.
    הבריאות היא מעל הכל, גם לפני הספורט האהוב על כולנו.

בהמשך לדברים האלה אני רוצה להגיד שהפרישה של אלעד היא מכה קשה להפועל באר שבע.
    קודם כל כי קבוצה עם אלעד בונפלד טוב, כמו בקדנציה של הגביע האבוד, היא קבוצה קטלנית בהתקפה.
    מסירות העומק של אלעד בונפלד לטעמי היו מהטובות בכדורגל הישראלי. מעטים השחקנים עם ראיית המשחק של אלעד ועם ראיית המשחק של אלעד.
    אותה גאונות סיפקה לי אישית חלק מהרגעים הגדולים שלי כאוהד הפועל באר שבע ועל כך מגיעים לאלעד בונפלד כל המחמאות.
    וכמובן כי מדובר בשחקן בית שהיה יכול לעזור לחיבור בין הקהל לקבוצה הנוכחית.

אבל, אם לסכם את הקרירה של אלעד, חייבים להגיד שמדובר בפיספוס ענק.
    שחקן עם כישרון כל כך גדול היה חייב לעשות יותר בקריירה היה חייב להגיע לפחות לקבוצה אירופואית בסדר גודל בינוני אבל חוסר המקצוענות של אלעד פגעה בו וגרמה לו להסתפק רק באותם עונות בודדות וקסומות.
    אני מקווה שאלעד ישאר בתחום הכדורגל ויוכלו לתרום לאחרים מניסיונו ומהלקחים שהוא הפיק כשחקן עם פונטציאל לא ממומש.

לסיום אני חושב שחייבים להיפרד בצורה מכובדת ויפה מאלעד בונפלד במשחק מול מכבי ת"א.
    כולי תקווה שההחלטה לפרוש הייתה של בונפלד עצמו ולא בגלל שהמערכת לא רצתה לתת לאלעד חוזה כשיחזור מהפציעה.

2. להגיד שהפרישה של מסיקה היא מכה לקבוצה זה לטעות ולהטעות.
    חבל לי שמסיקה גמר את הקרירה ואני מאחל לו את כל הבריאות שבעולם, אבל על המגרש הוא היה שחקן אפור ובינוני שלא השפיע על הקבוצה ולא תרם לקבוצה בשום אלמנט.

3. ערן זהבי לירן? על מה ולמה להשביח שחקנים להפועל ת"א? למה לתת לערן זהבי להתגלח על הזקן שלנו, לעשות את הטעויות אצלנו ושהפועל ת"א תהנה מהפירות?
    יש לך אחד אוהד קדוסי שהוא חלוץ צעיר שקנית במאות אלפי דולרים כדי שבעתיד תוכל להנות מהפירות שלו. אז להביא עכשיו חלוץ צעיר מבחוץ שלא נהנה מהפירות שלו על חשבון קדוסי, טעות גדולה.
    יש לנו כבר אחד שמתגלח על הזקן שלנו למרות שבעתיד הוא בטוח לא יהיה בבאר שבע (בלומינשטיין) וכולנו רואים את המחויבות האפסית של הבחור ואת העובדה שכל דקה שהוא מקבל באה על חשבון דקה שמישהו מהשחקנים שכן יהיו אצלנו בעתיד (נאסר, אלקיים) מקבל.
    כפי שאבירם אמר, מדובר בחשיבה לא נכונה של קבוצה קטנה.
    ביכולת הכספית שיש להפועל באר שבע היום (לדעתי שנייה במצב הנוכחי בליגה רק למכבי חיפה) אנחנו לא צריכים להיות חממה של שום קבוצה.
    ההפך, אם רכש בינואר אז ללכת על רכישה של שחקן כמו חן עזרא. כמו במקרים של קדוסי ומליקסון, גם את יעלה סכום לא קטן, אנחנו נרוויח שחקן לעתיד.

4. גאלרסה מארגנטינה? למה להבין שחקן שגם אם יהיה טוב (לא בטוח) יקח לו זמן רב להיכנס לכושר משחק?
    אם מביאים שחקן בינואר, צריך להביא שחקן שיכול לתרום כבר בזמן הקרוב לקבוצה.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בנוגע לערן זהבי, בהחלט יש משהו במה שאתה ואבירם אמרתם, אני מקבל את זה למרות שאני לא כל כך בטוח שהבאה של שחקן זה לא תתרום בכלום להפועל באר שבע.

בנוגע לבונפלד-מסיקה.

בן כמה בונפלד? 28-29? השחקן הזה עשה דברים טובים אולי 10 אחוז מהדקות שבילה על המגרש, לרוב הוא הועיל יותר ליריבה מאשר לנו, עמד על המגרש, 95 אחוז מהזמן לא נלחם ולא מנסה להגדיל ראש על המגרש, כל מה שחיכה לעשות זה לתת את הפס שלו ושלום על ישראל. אז הוא נתן עונה אחת באמת מופלאה, ואין ספק שאם היה לו שכל היה משיג הרבה יותר בקריירה שלו, אבל הוא לא. הוא בן אדם כל כך טיפש שאין לתאר, הוא הרס לעצמו את הקריירה, וגם אם היה חוזר מהפציעה, לא רואה מה היה נותן לנו יותר מדי, ממש לא אבידה בעיניי.

עם כישרון לא הולכים למכולת, ובונפלד לא עשה עם הכישרון שלו יותר מדי.

ואת מסיקה אתה לא יכול לשפוט על פי 4 משחקים וחצי, עם כל הכבוד. אני דווקא ראיתי ממנו לא מעט לחימה ורצון, עם זה שהוא אפור ובינוני אין שום ויכוח, הוא כזה, אבל הוא שחקן שעדיף על כלום, הוא שחקן שכן היה לו מה לתרום להפועל באר שבע, בטח שיש לנו סגל התקפי די קצר, הפרישה שלו לדעתי משמעותית הרבה יותר מהפרישה של בונפלד.