הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Sir Alex Ferguson, Jul 8, 2009.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

צ'רלטון משדרים רק 2 משחקים בשבת. בשבת שעברה אלה היו מכבי ת"א וחיפה במשחקי הבית שלהן, השבת אלה מכבי ת"א וחיפה במשחקי החוץ. בני יהודה והפועל ת"א משחקות בראשון ושני וכרגע אני לא רואה שיהיה שידור של אחת מהן בצ'רלטון.

במישור המקצועי בבאר שבע:
    פוצץ טרייד בין מ.ס אשדוד לבאר שבע. התכנון היה קדוסי תמורת ברק בדש ואדיר טובול, אבל ג'קי בן זקן רצה גם את ארז מסיקה מה שכמובן גרר סירוב בפה אחד מצד באר שבע.
    למרות זאת, דוד רביבו עדיין רוצה להחתים את אדיר טובול וגם הסאגה של קדוסי-בדש עוד לא נסגרה סופית.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. אני מאוד מסכים עם הטור של דודו שהבאתי כאן למעלה.
    בטור שלו דודו מתייחס לתופעות חברתיות שלצערי מתקשרות באופן ישיר לתחום הכדורגל.
    גם אני כתושב באר שבע רואה את הנתונים של אחוז הסרטן בבאר שבע, ושל המגמה להעביר לבאר שבע את כל "הפסולת" של המדינה, החל מה*** לדודאים ועד לחומרים מסוכנים לרמת חובב.
    גם אני, כאדם צעיר שמסתכל לעתיד ורואה את באר שבע כבית, חושב המון על השאלה האם לעזוב את העיר.

2. מה שדודו שכח לציין, הוא שכדורגל אצל הקהל הוא הרבה פעמים שחור או לבן. או שמחה אדירה או עצב אדיר, או שהשחקן הוא איכותי או שהוא עלוב, אין באמצע. לדעתי הדברים באים לידי ביטוי גם בסוגיית שחקני הבית.
    מהרצון לראות סגל של 16 באר שבעים בקיצוניות הראשונה, עד לרצון לא לראות שום באר שבעי בהרכב.
    אבל בחיים, כמו בהרבה דברים, יש גם תחומים אפורים. כמו שקשה לי לראות את הפועל באר שבע בלי שחקנים כמו מאיר ברד, אורן סגרון, גדי חזות, סתיו אלימלך, אסי רחמים, יוסי בניון ואליניב ברדה, גם ככה קשה לי לחשוב על הפועל באר שבע בלי לחשוב על חלילוביץ', רוסו, מוקניה, קורמן, קאקו, רמיק יז'רסקי, ואופיר חיים.

3. ועדיין, אני חושב שכולנו מסכימים שב95% מהמקרים, הרבה יותר כיף לנו לראות את אליניב ברדה כובש במדים האדומים מאשר את ליאור אסולין.
    כמו שאני בטוח שבשבת האחרונה אנשים אהבו יותר וזה והרגיש אמיתי יותר כאשר יוסי אלקיים נישק את הסמל מאשר כשיוסי אופיר עשה זאת.
    למה? כי לא משנה כמה תסובבו את זה, יש אפליה ברחבי ישראל כלפי באר שבע, יש בבאר שבע חמימות שאין במרכז הארץ, ויש משהו מהנה הרבה יותר לראות ילד כמו יוסי אלקיים שלמד איתך בבית ספר, שגדל איתך, שעבר בכל מחלקות הילדים, עולה לבוגרים וכובש, מאשר אחד כמו קדוסי, שאמר שהוא מעדיף לא להתקרב לאוהדים יתר על המידה (זכותו).

4. ועכשיו יבואו אנשים ויגידו שגם אם אנחנו רוצים לראות כאן שחקני בית, אין כאלה איכותים כרגע. הם יספרו לי שהנוער ונערים א' ירדו ליגה, ושההרס של זינו לאורך שנים מונע משחקנים טובים להתפתח כאן.
    ואני טוען, שטויות. יוסי אלקיים הוא הוכחה לשחקן טוב ורואי שגדל באותה מחלקת נוער. לצערי, אם אותו יוסי אלקיים משחק היום לצד גאדיר וגולסה במכבי חיפה, הוא היה מקבל צאנסים גדולים יותר מאשר הוא מקבל כאן. יוסי בניון הוא דוגמא לשחקן בית שעלה מהנוער בתקופה שהנוער היה בליגה שנייה.
    אם כל הכבוד ליוסי אופיר, ט'אצי, אייל שן, מסיקה, נאסר ואחרים שהגיעו לכאן, אני לא רואה את העליונות שלהם על אחד כמו יוסי אלקיים.

5. ולסיום, כדי להבהיר את הנקודה שלי, לפעמים כדי לייצר זהות, מספיק להשאיר מישהו כמו אופיר חיים, כששחקן כמו יוסי אלקיים מקבל צאנס בהרכב כדי לייצר זהות עם קפטן אמיתי ועם שחקן בית אמיתי. מספיק לתת למשה אסולין את הצאנס ברוטציה, ולזגורי ודוידוזדה לעלות מהספסל (למה צריך את טובול?), כדי לייצר זהות. מספיק להביא בקיץ עם הכסף אחד כמו חן עזרא כדי לייצר זהות.

אז כן, כולנו אוהבים את הפועל באר שבע, וכולנו שמחים כאשר הכדור נכנס לרשת או כאשר שחקן זוכה בתאקל, אבל בגלל שאנחנו הפועל באר שבע, אנחנו חייבים זהות מקומית, גם אם מדובר רק ב2 שחקני בית בתמונת בהרכב (עזרא ואלקיים),אחד שמזוהה עם המועדון (אופיר), ועוד כמה ברוטציה (דודזידה, זגורי, אסולין).

4. איזאקו Member

יש שידור של המשחק ברדיו איפשהו? (רדיו דרום/קול הנגב/אחר)?

תודה!

5. sandman Member

איזו אכזבה מהתיקו הזה,עזורי חייב לעשות שינוי

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אחרי התיקו הזה ברור ש4-5-1 של הקבוצה לא יעבוד מול הגנות חזקות כמו רמת גן ובטח לא מול הגנות יותר חזקות כמו של חיפה ות"א. אבל ב4-4-2 קשר אחד ייאלץ לוותר על מקומו. רביבו ומליקסון-לא. כנראה שאלה יהיו שן, אופיר ומסיקה שכל אחד מהם תורם מאוד למשחק הקבוצתי ושלושתם שחקני רכש שהגיעו השנה וכבר יסופסלו. חבל שזה המצב.

אחרי המשחק קדוסי אישר סופית לכתבים שהוא נשאר בבאר שבע וקשה מאוד להאמין שהוא יעזוב. דרך אגב, על פי ידיעות, 1800 באר שבעיים נכחו ביציע מול 400 של רמת גן. איזה מספר ענק!

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לרמת גן אין הגנה חזקה, מתי שלקחנו את היוזמה שמנו גול, אם השחקנים היו ממשיכים לשחק בתיקו כמו ששיחקו בפיגור גם היינו מנצחים. ה- 4-5-1 זה בעיה, אבל בקאדר הנוכחי אני לא יודע אם ב- 4-4-2 נצליח יותר. קדוסי ואסולין שחקנים דומים, שניהם מהירים ונמוכים, קשה להצליח עם 2 חלוצים כאלה דומים ולא מגוונים, אתמול זה היה בולט שראית בכל התקפה איך שניהם פשוט עומדים אחד ליד השני, כמעט אחד על השני, זה לא נראה שזה יעבוד ושהם יכולים להיות ביחד.

בנושא אחר, דוד רביבו מתבזבז באגף, משם הוא לא ייתן לנו שום דבר והוא לא מסוגל לתת יותר מדי, מסיקה חייב להחליף איתו מקומות, שרביבו יהיה באמצע ומסיקה באגף.

8. שלו Guest

במשחק אימון שנערך אתמול (שלישי) בין קבוצת הבוגרים של הפועל באר-שבע לבין קבוצת הנוער, ניצחו הבוגרים בתוצאה 0:10. את השערים במשחק כבשו: חנן פדידה, אוהד קדוסי (5), ארז מסיקה (2), מאור מליקסון ודוד רביבו. ביום חמישי יערך משחק אימון נוסף, כאשר הפועל באר-שבע תתארח באשדוד למשחק מול מ.ס אשדוד.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש כאלה שרואים את הנולד הרבה לפני שהוא מופיע באתר SPORT5. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא יודע למרות כל הביקורות הטור הקודם הזה שפורסם בקרייזי לא עשה לי כלום, לא אהבתי איך שנכתב. לעומת זאת, הטור העתידני שהיה ענק.

דרך אגב לא ספורט 5 עלו עליו, הוא זכה באיזושהיא תחרות של מקושרים ..

12. שלו Guest

הקבוצה תקיים היום משחק אימון נגד מ.ס. אשדוד בשעה 18:30 באיצטדיון הי"א.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב סיימו להתקין את כל הכיסאות בוסרמיל? כמה נכנסים שם עכשיו?

14. AmitHBS Member

הקבוצה הפסידה היום 2-0 לאשדוד (בדש ומקרייב)

המשחק מול הפועל ת"א יתקיים ב13 לספטמבר (יום ראשון) ויועבר בשידור ישיר בספורט 1 (ערוץ 53).

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

השחקן שנבחר בידי אוהדי הקבוצה למצטיין בעונה שעברה, זיו כבדה, שוחרר אחר הצהריים מהקבוצה. הוא דיבר עם עזורי ובשיחה נאמר לו להתחיל לחפש קבוצות אחרות. קבוצות מהליגה הלאומית מתעניינות בכבדה שצפוי למצוא אחת כזו עד סוף השבוע.

בוינטר כבדה נכנס דקה 90 וב2 נגיעות שלו בכדור עשה מהלכים יפים. עכשיו עזורי אומר שהוא רוצה לקדם צעירים. אם הוא יעמוד במילה שלו ויכניס במשחקים "מתים" את נאסר/אלקיים בדקה שהם עדיין יוכלו לעשות שינוי-אז סבבה, אבל אני מאוד מקווה שיעמוד במילתו.