הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏8/7/09.

1. NUOVA GUARDIA Member

החתמה מצויינת של גיא עזורי, דוד רביבו יוסיף הרבה כוח לקישור של הפועל באר שבע.
    יוסי אופיר יכול להיות גיבוי מצויין לשחקני ההרכב.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

החתמתו של דוד רביבו גורמת להרבה אנשים לתהות מה יהיה עם מאור מליקסון, אבל מפספסים את אוהד קדוסי בכל הסיפור. עם מוסר מחונן מתחתיו, לחלוץ יש את האמצעים להפוך בעונה הקרובה לאחד החלוצים המובילים בליגה ואני לא ארים גבה אם יסיים בראש טבלת הכיבושים. אני גם לא חושב שזה עלול לפגוע במאור מליקסון באיזשהי צורה. להפך, רק יוריד ממנו את העומס.
    וגם החתמתו של יוסי אופיר היא טובה. במקום לזרוק כסף גדול עם ג'ונתן אסוס, הפועל באר שבע הביאה שחקן לא פחות טוב, שיתן לה הרבה איזון.

יש כרגע 2 סוגיות שמעניינות אותי:
    א. לאן שני השחקנים האלה מסוגלים לקחת את הקבוצה? את זה נדע עוד כמה חודשים.
    ב. האם מתחילה כאן מגמת השתלטות של אלונה ברקת בדרום? הפועל באר שבע לוקחת שני שחקנים מרכזיים של מועדון ספורט אשדוד ויכול מאוד להיות שזו הייתה יריית הפתיחה.

3. Ajax Amsterdam Member

אני מניח שבונפלד לא יהיה הרבה בהרכב אבל חייבים מחליפים לקידר ואילוז עם ללא לליגת העל!

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק בונפלד ? גם כבדה אלקיים ונאסר שחקנים מצויניים לא יראו הרבה דקות משחק

5. Number 8 Member

רביבו לא בחר בבאר שבע ולא נעליים, תהיה בטוח שאם היו מעמידים בפניו את מכבי ת"א או הפועל באר שבע, הוא היה בוחר במכבי אבל זה ג'קי בן זקן שמחליט בשבילו. עם כל הצער שבדבר, מכבי לא היו מוכנים לשלם את את הסכומים המגוחכים שמיסטר בן זקן דרש, עדיין מדובר בשחקן בן 32 ובעונת השאלה.
    אלונה ברקת החליטה לשים את הכסף למרות המחיר המופרז ומגיע לה על זה כל הכבוד אבל מסתבר שבמכבי למדו מהטעויות של זריקת כסף.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם רביבו לא רצה לבוא לב"ש למה הוא לא נשאר באשדוד?? אולי לבן זקן יש את ההחלטה הסופית אבל בכל מקרה לרביבו בכל זאת כנראה היה סוג של רצון לעבור לב"ש.
    ואל תיהיה בטוח שמכבי ת"א כזו קבוצה גדולה שעדיין ירצו לבוא אליה , נשאר ממכם רק השם .

7. Hapoel B"s Member

רוב שחקני ליגת העל אם לא כולם יעדיפו להגיע למכבי ת"א מאשר להפועל באר שבע,בוודאות.
    דוד רוצה בוודאי שהעדיף להגיע למכבי ת"א,ואני מבין אותו,אבל הם לא הסכימו לשלם את הסכום שאשדוד דרשה-שלפי דעתי הוגן במיוחד+לא הסכימו לתת לרביבו מעל 110 אלף דולר.

חשוב לזכור שדוד רביבו אולי השחקן הכי טוב בארץ בעמדה שלו,ואחד השחקנים הכי טובים בכלל בארץ,והגעתו לב"ש יכולה לפתוח דלתות לשחקנים אחרים.

אני מקווה שהוא ישתלב היטב בקבוצה ויהווה פקטור רציני בהרכב.

ד"א גם מיוסי אופיר אני מחזיק שחקן טוב,אך אני חושב שהוא יפתח בינתיים על הספסל כי אייל שן מציג יכולת טובה.

8. Ariel Member

בכלל לא בטוח. אולי זה היה נכון לעבר.
    אנשים לא טיפשים, אף שחקן לא הצליח בשנים האחרונות במכבי ת"א. הבונוסים היחידים שמגיעים עם החתימה במכבי ת"א הם פרסום במדורי הרכילות וקיצור הדרך לסגל הנבחרת (מה שמסביר את רמתה החלשה).

התגובה של אנשי מכבי ת"א ב"וואלה" פשוט מגעילה ונותר להקיא ממנה- "צר לנו שרביבו ייאלץ לשחק בב"ש"

"בחינה מקצועית אין ספק בכלל שזו שגיאה לבחור בבאר שבע על פני מכבי ת"א. אין הבדל אם הוא מסיים את הקריירה באשדוד או באר שבע. היתה לו הזדמנות לחזור למכבי תל אביב וצר לנו שהוא בחר אחרת, אבל יכול להיות שאילצו אותו לבחור ככה".

צר לי שלמכבי ת"א יש אסופה של קשקשנים ופחות אנשי מקצוע שיובילו את המועדון הזה חזרה למקומו בצמרת הכדורגל הישראלי.

9. shai2246 Member

בנגורה שוחרר?

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא. לעזורי יש 4 חלוצים בסגל כאשר רק שניים כשירים ל90 דקות (בנגורה וקדוסי) לכן עד שהחלוץ הארגנטינאי מלאנו לא יוחתם הוא כנראה לא ישחרר את בנגורה.

היום התפרסמה בוואלה כתבה על בנגורה שנשמע פגוע מאוד מיחס הקבוצה אליו.

11. AmitHBS Member

בנגורה שוחרר.
    קדוסי אמר אתמול לספסל אחרי שראה שהוא לא פותח ש"אם הוא רואה שהוא לא משחק הוא לא ימשיך,יש לו הצעות",ובדיעות רשמו היום שמעמדו מתערער,כמו גם מעמדם של יניב אלול ומשה אסולין.

12. Number 8 Member

אז הוא לא פתח... במקום לבכות ולאיים, שיתחיל להתאמן יותר חזק ולהראות לעזורי מה הוא באמת שווה. אבל אני לא מופתע, זו האישיות של השחקן הישראלי, מילא לא היה פותח במספר משחקים רצופים אז היה עוד אפשר להבין איכשהו, אבל בגלל משחק אחד? בכיין.

13. AmitHBS Member

וזה גם די מוזר,כי שנה שעברה בליגה השנייה והאפורה היו מחזורים שהוא ישב על הספסל גם בתקופות יחסית בסדר שלו והוא לא התלונן .
    בכל מקרה,בכל הקשור לפליטות פה יש לו בעיה,אחרי שבטקס העלייה עונה שעברה שהציגו את גיא לוי והאוהדים שרקו בוז-הוא החליט שאמא שלהם זונה,וכן,המצלמה תפסה את זה.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומילא, זה שפתח במקומו לא היה עושה כלום, אבל הוא הבקיע צמד שערים שהביאו נצחון, אז על מה הבכיינות המיותרת? יש לאוהד קדוסי את היכולות להיות החלוץ המוביל בהפועל באר שבע והוא צריך להתרכז באימונים ולא בשטויות שיוצרות לו תדמית של בכיין לא משקיען.

15. Fabio Junior Member

אני דווקא מבין את קדוסי.
    השחקן היה מלך שעריה של הקבוצה בעונה שעברה, ואני חושב שמאבק בין אסולין, קדוסי והחלוץ הזר שישאר יכול לשפר את התקפת באר שבע פלאים.
    אבל בעונה של 16 קבוצת בליגת העל, שבקבוצת אחרות בהרכבים משחקים חלוצים כמו אבו עראר, עדיף לקדוסי מקצועית לעבור לקבוצה אחרת.
    אני בטוח שבקבוצות ברמת עכו, רעננה, סכנין והפועל פ"ת יש לחלוץ ברמה כזו מקום בהרכב.