הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏8/7/09.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זה פשוט מבאס. פשוט מבאס. המשחק היה טוב במחצית השנייה, אבל הקבוצה לא לומדת להניע כדור לתוך הרחבה! המצבים היחידים שהגענו אלייהם היו בדקה 83-85 משתי הקרנות וכמובן זה היה מצב נייח. אבל איך איך הכדור הזה לא נכנס?! אני חושד שפ"ת לקחו את שירותיו של אורן זריף.

אין לקבוצה התקפה נקודה. ההגנה לא רעה, והקישור סביר מינוס-פשוט צריך ה-ת-ק-פ-ה!

לרעננה יגיעו יותר מ3 אלף כי מה שלא יהיה זה הקהל הבאר שבעי.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואפשר להגיד את זה ההפך , אם בגביע הטוטו מול 2 הפתח תקוואיות שהם לא מאריות הליגה אנחנו לא נראים טוב מה יהיה בליגה ?

ווצריך להסתכל על פתיחת העונה כבר במחזור 3 הפועל ת"א מחזור 5 ו 6 בית"ר וחיפה(נקודה אחת מ3 המשחקים האלה ואני מבסוט) אנחנו הולכים להיות בתחתית כבר אחרי 10 מחזורים.

לגבי טאצ'י יש לי חילוקי דעות אתך לא שהוא איזה סטאר כמו שעזורי אמר כשהחתים אותו ("יהיה הקשר הזר הכי טוב שנחת בארץ") אבל הוא בסדר גמור וסביר ויכול להשאר פה ולתת עונה טובה .
    בנגורה אין מה לדבר עליו בכלל רק שילך כבר.

ובאמת , לראות היום את גיא עזורי במחציץ כשהשחקנים יושבים על הספסל והוא מסתובב לידם עם הפרצוף באדמה ולא מדבר מראה טוב מאוד שעזורי במצוקה , מצוקה גדולה וכשעזורי במצוקה אנחנו בעוד יותר מצוקה.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראל אתה מגזים. נקודה מ3 המשחקים מול "הגדולות", איך אתה יכול לדעת את זה כבר עכשיו?
    אל תשכח שגביע הטוטו נועד לכילוי ניסוים. אדלי כניראה יפתח כמגן ימני בליגה, כשהבלם הברזילאי ופרגל באמצע ההגנה.
    אני בטוח שכשהקבוצה תתחבר נראה טוב יותר, גם לי יש הרבה השגות על איך שהקבוצה נבנתה, בטח כשראיתי את אופיר חיים בהרצליה אתמול ואני חייב להגיד שהוא לא רק שווה סגל אצלנו אלא גם הרכב ראשון. אבל חייבים לתת לעזורי את השקט להצליח.
    מבטיח לכם שניצחון על רעננה ואף אחד כאן לא יזכור את משחקי גביע הטוטו.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ובנתיים אדלי לא ממש נחשב 'יהודי' והקבוצה פנתה לסוכנות בבקשה זריזה לאשר לו מעמד של "עולה חדש" בכדי להחתימו. אני לא רואה אותו מגן ימני. הוא מעולה אבל הבעיה היחידה והלא כל כך קטנה שלו היא שהוא איטי לאללה. חלוצים יחגגו על הבעיה הזאת בליגת העל..

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מדבר על אותה ליגת העל שאריק בנאדו האיטי הוא הבלם הכי טוב שלה בעשרים שנה האחרונות?

6. AmitHBS Member

דלי די איטי זה נכון,אבל אני מסכים על כך שבליגה שלנו זה לא חשוב.
    הוא בלם טוב עם הרבה ביטחון,הרבה מאוד לפעמים ואולי זוהי בעצם יכולה להיות הבעיה שלו.

הוא מחזיר הרבה פסים מסוכנים לשוער ופס אחד שלא יוצא לו טוב כבר מציב שחקן אחד על אחד עם השוער.
    בכל זאת אני מקווה שיחתימו אותו,הוא הציג רמה גבוהה מול פ"ת ונראה שהוא נחוש לשחק בבאר שבע .

7. Fabio Junior Member

יש הבדל לא קטן בצורך במהירות בין התפקידים בלם למגן.

8. וסרמיליה Member

איזה אושר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

http://www.one.co.il/Article/142818.html

אחרי שגם מכבי וגם בייתר רדפו אחרי השחקן,החליט דוד רביבו לשחק דווקא בבירת הנגב וחתם שנתיים בבאר שבע תמורת 250 אלף דולר כשגם יוסי אופיר יעבור לבאר שבע יחד איתו.
    החתמה מאוד משמעותית,גם מבשל גם כובש גם יודע להניע כדור - מה שלא ראינו במשחק האחרון מול פתח תקווה,מעניין מאוד לראות איך יסתדר עם מליקסון.

9. COYS Member

דוד רביבו..
    קבוצה מפחידה הולכת להיות לכם.
    בליגת העל כבר כולם באמת מפחדים.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/09
  10. Emil Member

בוא תדייק - רביבו לא בחר לשחק בב"ש. זה פשוט המועדון היחיד שהסכים לתת לג'קי את הסכום הדי מגוחך שהוא דרש - כ-150 אלף דולר לעונת השאלה. סה"כ רביבו יעלה לב"ש 300 אלף דולר בעונה, סכום משמעותי מאד.

בכל מקרה זו החתמה איכותית לב"ש ותוספת כוח משמעותית למרכז השדה. נצטרך לחכות ולראות איך העובדה שהגיע בעל בית חדש תשפיע על מליקסון.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עזורי כבר הספיק לזרוק כסף על זרים כך שאין מה להתרגש מהסכומים. יש לאלונה כסף, היא מוכנה לשים אותו לטובת הצלחת הקבוצה.
    אם דוד רביבו יגיע, יעשה את מה שהוא יודע לעשות, יעשה לנו קצת סדר ויוסיף ליצירתיות ולמחץ, הוא בהחלט שווה את הסכום.

מבחינה מקצועית, זה ללא ספק שחקן שאמור לשדרג את הקבוצה, למרות שאני מעולם לא החזקתי ממנו ברמה גבוהה מדי, אבל עם ההצלחה שלו בעונה שעברה אי אפשר להתווכח, וביחס למה שיש לנו פה, הוא ללא ספק שדרוג.
    שיהיה בהצלחה.

12. Raulito Madridista

עבור באר-שבע של העונה, מדובר בעיסקה כלכלית לא יוצאת מגדר הרגיל. אני חושב שבאר-שבע עושה כאן מהלך גדול. דוד רביבו יקבל את מיטב ההתייחסות מצד היריבה, וזה יוריד מהנטל על מאור מליקסון, שיוכל אולי להמשיך לפרוח כמו בשנה שעברה. דוד רביבו בעל ראיית משחק פנומנלית, הוא יודע להוציא מתפרצות נהדר בשל יכולת מסירה מדוייקת באופן מדוד גם על 40-50 מטר. הוא ואסולין ביחד יכולים להיות כלי מעניין להתקפת באר-שבע. עבור השחקן עצמו הייתי אומר שמדובר במהלך דיי מוזר(אין מצב שלא הייתה לו מילה בנושא). הרי לא בטוח שבאר-שבע של השנה תיהיה קבוצה שטובה משמעותית מאשדוד(בניגוד למכבי ת"א כנראה או בית"ר). הוא גם לא יקבל יותר כסף. אבל כנראה שהוא היה חייב לשנות אווירה.

* אני רוצה לציין שלא ראיתי את המשחק של הקבוצה בגביע הטוטו נגד הפועל פ"ת וגם לא צפיתי בתקציר. אבל במהלך הגול של אלנתן סלמי, אף שחקן הגנה לא ניסה ללחוץ, להפריע או לעכב את המהלך. השחקנים פשוט קפאו במקומם.
    קאלה בינתיים עושה שטויות אבל אני מניח שבליגה זה יראה אחרת. לוקח לו זמן להתחמם.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/09
  13. המבין Member

שתי ההחתמות האלה חשובות מאוד מאוד לבאר שבע מכמה סיבות:
    1) עכשיו לבאר שבע יש הרבה יותר עומק בקישור ובזכות דוד רביבו גם יותר יצירתיות ויוסי אופיר מוסף עוד מימד ועומק לקישור האחורי (למרות שלדעתי הוא לא יפתח שם בסופו של דבר).
    2)החתמת אופיר למעשה טיפה מאזנת את היחס בין הקישור האחורי והגנה להתקפה שעכשיו נחשבת (לפחות לדעתי) כחמישית בטיבה בליגה.
    אך חשוב לציין שבשנה שעברה רביבו כבש 10 ובישל 13 נוספים בליגה ועוד 6 בישולים ושני שערים בגביע הטוטו, אך בליגה רביבו שותף בכל המשחקים (33) כשב31 משחקים הוא גם פתח בהרכב ובשניים נוספים הוא עלה מהספסל, כך שהתפוקה שלו הוא בסדר גודל טוב אך לא מזהיר גם בשל המיקום שלו (כמעיין פליימייקר)למרות שהוא היה למעשה שחקן חופשי במגרש. הרבה בישולים שלו הגיעו ממצבים נייחים וגם חלק מהשערים ושיש לך בחוד את מקרייב ושריקי אז הרבה יותר קל לבשל ולכבוש כי שניהם למעשה "פינו" לו הרבה פעמים עמדה אל מול השער כשהם גוררים את הבלמים לצדדים.
    בגביע הטוטו הממוצע שלו הרבה יותר טוב כשאת התפוקה שלו שם (להזכירכם 6 בישולים ושני שערים) עשה רביבו בשבעה משחקים (באחד עלה מן הספסל) ובמחק חצי הגמר בישל 3 וכבש עוד 1 בשחק פשוט מדהים שלו אך בשאר המשחקים הוא היה בינוני למדי.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

המתנתי עם התגובה על החתמת רביבו כי הבנתי שיש עוד שחקן בדרך לבאר שבע כחלק מהעיסקה (יוסי אופיר).
    ההחתמה של דוד רביבו היא מצוינת. מדובר על אחד מהמוסרים הטובים בליגה ולכן הוא ישדרג את האמצע.
    את ההחתמה של אופיר הייתי מבקר בדרך כלל, אבל הוא הגיע כחלק מעיסקה החבילה ולכן אולי אפשר להבין את הרכש.
    ועדיין, לדעתי הסגל של הקבוצה רחב מידי השנה.
    או כמו שרשמתי בזמנו כשצרפתי היה מועמד (תחליפו את צרפתי ברביבו, ואסור לשכוח שעכשיו יש גם את יוסי אופיר):
    בקשר לקישור, קשה לי להבין את הפאניקה של עזורי. לא מובן לי למה אלקיים, נאסר ובונפלד הוחתמו בקבוצה אם אכן יש תוכניות להחתים את צרפתי. מדובר בשלושה שיכולים לשחק גם בכנף וגם באמצע כשחקנים יצרתיים. להוסיף להם את מליקסון, כבדה ומסיקה, וכבר אנחנו מגיעים ל6 שחקנים שנאבקים על 3 עמדות. להוסיף לכך את צרפתי, ואת העובדה שראינו שגיא עזורי גם עולה לפעמים עם 2 קשרים אחורים באמצע, ונקבל 11 שחקנים על 4 עמדות. מוגזם מידי ומיותר.

עכשיו, אחרי ההחתמות השבוע של 2 קשרים, ואולי בלם נוסף (אדלי), יהיה לנו בסגל 4 חלוצים, 12 קשרים, 3 שוערים ו9 שחקני הגנה. סך הכל סגל של 28 שחקנים. לא מוגזם לקבוצה בליגה הישראלית שלא משתתפת באירופה ורוצה "רק לתקוע יתד בליגה" לדברי אלונה?

ושום מילה שלמרות הכל מי שירוץ השנה באגף ימין יהיה אביתר אילוז.

15. JR-Riquelme Member

הגיע הזמן. סוף סוף החתמה שאני שלם איתה ב-100%...
    חסר בעל בית לקבוצה הזאת, ודוד רביבו הוא בהחלט כזה.

עכשיו אפשר לדבר על צמרת בשקט ופחות ממקום 6 לדעתי יהיה כישלון ענק.