הפועל באר שבע 09/10- ניר קלינגר יאמן בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏8/7/09.

1. henry1 Member

לפי one, במשחק בין הפועל ת"א לביתר נכחו כ-7000 צופים.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוזר לי היה לקרוא את הראיון שעזורי נתן למעריב,מצד אחד הוא אומר שלזרים לוקח זמן להתאקלם והוא מבין את זה,מצד שני הוא אומר ששחקנים שלא מתאימים ייחתכו(בנגורה וטאצ'י),עם כל הכבוד עדיין ה-2 לא היו ב-2 משחקי ליגה,איזה זמן להתאקלם יש להם?

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כנראה שזה היה משחקו האחרון של בנגורה בבירת הנגב, כאשר סנטיאגו מילאנו, חלוץ ארגנטינאי בן 22, סיכם עקרונית בקבוצה וצפוי להצטרף על חשבונו.
    פאבלו בסטיניאני, אקס מכבי פ"ת, צפוי להצטרף לאימוני הקבוצה במטרה להחתימו במהרה. לגבי הקשר, גוז'ף טאצ'י, עדיין לא התקבלה החלטה סופית האם לשחררו. כרגע נראה שהשחקן יקבל הזדמנות נוספת במשחק גביע הטוטו ביום שלישי מול הפועל פתח תקוה.
    -----
    לא אגיב על הכל כי אין מה להגיד, אם הפועל באר שבע תחתים את פאבלו בסטיאניני, היא תרוויח ממנו ובגדול, ראינו מהכישרון שלו בעונה החולפת במלאבס, אני עד עכשיו מופתע איך הם שיחררו אותו, כאילו שיש להם טאלנטים גדולים בהתקפה.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חוד שבנוי מבאסטיאניני ומאלאנו הוא חוד מאוד מוכשר, אך גם מאוד כבד ולא תורם למשחק ההגנתי של הקבוצה. אולי מאלאנו יחליט להקריב קצת מעצמו כדי לחזור לתודעה ברמה מסויימת בארגנטינה, אבל אני בספק שזה יקרה דווקא בישראל הרחוקה.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש את קדוסי ואסולין שיספקו את המהירות והזריזות, כרגע מאוד חסר לנו מסה בחוד, חלוץ שיודע לתת נוכחות, אם יגיע אחד כזה, ברמה טובה, זה ישדרג מאוד את החוד שלנו.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מכיר את מאלאנו?
    אני הבנתי שהתכנון של עזורי (שהביא כמדומני את באסטיאניני לארץ בזמנו) היא לשחק עם באסטיאניני בקישור, בעוד אני זוכר אותו בתור חלוץ בכלל.

ההפסד למכבי פ"ת הוא בכלל לא נורא, הוא אפילו טוב בצורה מסוימת כי עדיף שעזורי ילמד על החוליות החלשות (קידר, אילוז, חוסר תיאום בהגנה, 2 קשרים אחורים -טאצ'י ושן שהם למעשה 2 שהם 1) עכשיו ובמסגרת כמו גביע הטוטו ולא בליגה.

יש עוד זמן לתקן, יש גם זמן לעשות שינוים, נקווה שבמשחק גביע הטוטו הקרוב נראה שינוים כמו למשל אוקוגו וכבדה/אלקיים בהרכב לצידו של אדלי.

וכמעט שכחתי, נקבע המשחק המרכזי ונקבעו המשחקים שישודרו ב-"שבת של כדורגל", הפועל ב"ש לא נכללת בארבעת המשחקים הללו ותשחק בשבת במחזור הראשון בליגה מול רעננה בשעה שיחליטו במועדון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כמובן שאני מכיר אותו, הוא תוצר של ראסינג ואפילו קיבל הרבה הזדמנויות במדי הקבוצה, אם כי ללא רצף והמשכיות. בהתחלה מאוד אהבתי אותו וחשבתי שהוא יצמח לשחקן ליגה טוב, יש לו מבנה פיזי טוב והוא נראה מאוד מוכשר עם הכדור. אבל לאורך הזמן הוא לא הוכיח את עצמו והיה רע כמעט בכל הזדמנות שקיבל, גם בעונה האחרונה בליגה השנייה הוא לא ביסס מקום קבוע בהרכב ממה שראיתי, אבל לא עקבתי מקרוב.

באסטיאניני בקישור יכול לעבוד, אבל יחד עם שני חלוצים זה כבר שלושה שחקנים שלא תורמים הרבה למשחק הטאקטי של הקבוצה בהגנה, לפחות אם החלוצים הם קאדוסי\אסולין ומאלאנו כמובן. אני חושב שבאסטיאניני הוא חלוץ סביר לליגה הישראלית, השאלה מה השאיפות של הקבוצה כמובן.

מאלאנו נותן נוכחות רק על הנייר, בתאכלס הוא מאוהב בתרגילים ועושה שכונה, אמנם הוא נראה בנוי טוב אבל הוא לא מסוג השחקנים שנכנסים לעימותים פיזים הרבה, ובטח לא אחד שזוכה בהם. סקורר הוא גם לא בדיוק, לפחות לא עד כה, בראסינג ממה שזכור לי הוא כבש רק שער אחד (דחיקה ממטר).

אבל אני חוזר ואומר, אולי דווקא במדינה זרה הוא יבין שהוא חייב להשקיע יותר ולממש את הכישרון (היחסי) שלו, ואז אולי ב"ש תרוויח שחקן מאוד מוכשר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/09
  8. nadanmazor Member

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעקב:
    היום התקיים משחקה של מכבי הרצליה מול מכבי באר שבע בוסרמיל.
    מצד אחד, מכבי באר שבע עם תומר חליבה, אלירן אמזלג, רפי עמוס, טל חיון ודודו פלס בהרכב.
    מצד שני, מכבי הרצליה עם המושאל איגור קוסטורוב, עם עוז יפרח ועם מס' 18 החדש, אופיר חיים.

המשחק התחיל ב18:00, הגעתי בדיוק בשריקת הפתיחה לגלות שלמרות שהיציע שבו מאוכלסים האוהדים הוא שער 5, הכרטיסים נמכרים בכלל בשער 2. מחיר אחיד לכולם של 30 שקל למי ששאל.
    מבחוץ נשמעים מחיאות כפיים (כניראה השחקנים עלו למגרש) ורעש של זמבורה. יופי, יש אוהדים, כבר סימן טוב.
    אני נכנס לאיצטדיון כדי לגלות מעט אוהדים, רובם מקורבים לשחקני הרצליה או מכבי באר שבע, כשהיתר באו כדי לראות את אופיר חיים חוזר לבאר שבע. אהה כן, ואחד צ'יצו שעושה רעש כמו עשרים אחרים עם קונפטי, זמבורה וצעקות לכל אורך המשחק.

המשחק מתחיל, כשמכבי הרצליה יותר טובה ממכבי באר שבע, וכששחקן אחד עם הספרה 18 על הגב, נמצא ב2 רמות מעל המשחק. נייד, טכני, עם חוכמת המשחק שכל כך אהבנו, מחלק כדורים נפלאים בלי סוף.
    את מירב הכדורים שאופיר חילק קיבל קוסטרוב, שאולי קיבל משמיים את ההשאלה להרצליה. שנה ללמוד ולקבל כדורים מאחד כמו אופיר שעושים את השחקנים מסביבו לטובים יותר, אפשר לבקש יותר?
    אופיר חיים גם כובש את השער הראשון של הרצליה מהנקודה הלבנה.

מה בנוגע לכל השאר?
    במכבי באר שבע - תומר חליבה נראה כבד וחסר ביטחון, הצל של תומר חליבה של ליגת העל. גם דודו פלס היה מאוד חלש. רפי עמוס נראה חלוד. היה פעיל מאוד, בעט, רץ, היה אולי היחיד במכבי באר שבע שפעל במחינה התקפית, אבל קשה לו מאוד לבד. בצד החיובי, טל חיון עם כמה הצלות נחמדות אבל משחק גובה שלוקה מאוד בחסר, ואחד אלירן אמזלג שבלעדיו מכבי באר שבע הייתה מתפרקת. המון ביטחון, תאקלים חשובים, יוצא עם הכדור קדימה. צריך עוד להשתפשף, אבל אני חייב להגיד שהבחור יודע את העבודה.
    במכבי הרצליה - קוסטרוב מאוד נייד, עם המון ביטחון, שיתוף פעולה טוב מאוד עם אופיר חיים. כמו רפי עמוס ואמזלג, צריך את הדקות כדי להשתפשף, אבל גם במקרה שלו היה מהבולטים במגרש.
    עוז יפרח היה טוב מאוד. בלם את כל הניסיונות של מכבי באר שבע, בא לקבל כדור, הוציא את הקבוצה קדימה וחיפה עם הניסיון שלו על החיסרון של איתמר ניצן בשער. לא הייתי מתנגד לראות את עוז השנה על הספסל שלנו במקום הבאר שבעי השני שנמצא אצלנו היום בספסל.

לסיכום, לא קל לראות את הקסם של אופיר במקום אחר, כן כיף לראות שלאמזלג, עמוס וקוסטרוב יש כדורגל וגם סוף סוף יש את הדקות והביטחון כדי להראות את זה.
    בשבוע הבא מכבי באר שבע צפויה להחתים מספר שחקנים, כולל אחד כישרוני מאוד בשם דניאל קהה, יהיה מעניין לעקוב בפעם הבאה שעוז, קוסטרוב ואופיר יגיעו לעיר.

http://i25.tinypic.com/xe0kf7_th.Xxx

http://i31.tinypic.com/2igksv4_th.Xxx

10. Hapoel B"s Member

נחמד לשמוע שקוסטרוב,אמזלג ועמוס משתפרים.

לאופיר חיים יש מקום בסגל של הפועל ב"ש,בטח שלפני פדידה ובנגורה.

אני מקווה שהמושאלים יחזרו אלינו(לפחות קוסטרוב שיש לו פונטציאל אדיר)בכושר הרבה יותר טוב ואפילו שישתלבו בסגל עונה הבאה.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבנתי שגיא עזורי מתכנן לעלות בהרכב משני. אני מניח שההרכב יהיה משהו כזה -
    דור דוידי, קידר, אלול, הרוש ואילוז. כבדה, אלקיים, אוקוגו וטאצ'י. בנגורה ואסולין/פדידה.

12. AmitHBS Member

אם כבר מושאלים
    ג'סטין זולו,הוא מושאל בכלל,ואם כן לאן ? והוא משחק ?

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

התאמן בבת ים ובכפ"ס אבל לא חתם שם.

המילה האחרונה עליו היא לגבי מכבי באר שבע, מתנהל מו"מ בין הפועל למכבי בנוגע להשאלתו.

14. Ajax Amsterdam Member

אני לא מבין את עזורי למה אילוז בהרכב יש לנו פיתרון נהדר והוא אוקונגו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

איך עבדו עלינו בעיניים, ומסכנה אלונה. היא נתנה לגיא עזורי יד חופשית עם רכש, ומה עזורי עשה? החתים בפזיזות 2 זרים שלא יודעים לחבר פס אחד נורמאלי והוא פשוט מת להיפטר מהם כבר, גיא עזורי הוכיח חובבנות בהחתמת 2 האפריקאים, אין לי מושג מה הוא ראה מהם, אבל הוא מחפש מחליפים כבר לפני שהתחילה העונה.. כנראה שהוא הבין שהוא נהג בחובבנות. גיא עזורי קיבל תקציב רכש מאוד מספק, אבל בנה קבוצה בינונית להפליא, אנחנו לא שווים כרגע יותר ממקום 8-9, שם המקום שלנו ולשם אנחנו צריכים להסתכל, כל דבר מעל זה זה סתם בלוף של הקיץ, מין אשליה שהצליחו לנפח לנו. הקבוצה נראית רע, וגיא עזורי נראה על הקווים אובד עצות, ממש כך, הוא מסתובב סביב עצמו, במחצית (השחקנים והמאמן נשארו על הדשא) הוא בקושי דיבר עם השחקנים, הוא פשוט לא יודע מה לעשות וזה די ברור שהוא חש במצוקה. יש לנו יותר מדי שחקנים שלא שווים את הסגל שלנו אפילו (קידר, טאצ'י, בנגורה, פדידה), אפילו קאלה נראה כמו טירון שרק למד להרגיש מה זה כדור.

נקודת האור היחידה- ראיין אדליי, בלם/מגן אמריקאי יהודי, נראה יוצא מן הכלל, אם גיא עזורי לא מחתים אותו היום בערב הוא אידיוט, היה מאוד קלילי, מלא ביטחון, שקט, יודע את העבודה, חכם, יודע לטפל בכדור, הוא יהיה חיזוק טוב, גם לטווח הארוך.

בשבת לא יודע מה הסיכויים שלנו לנצח, נראה לי שבסביבות 8 שנים לא ניצחנו מחזור פתיחה, מצב הרוח פה באדמה, הקבוצה הצליחה יופי לדכא את האוהדים ואת כל עניין מכירת המנויים, אם יהיו לא יותר מ- 3,000 אני ממש לא יופתע, זה נראה לא טוב.

אבל סיום אופטימי, זה כולה גביע הטוטו, את המאמן והשחקנים נשפוט באמת בליגה.