הפועל באר שבע - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏29/5/04.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

היציע של של הקבוצה האורחת הועבר משער 9 (זה שנמצא מול המצלמות בצד שמאל) לשער 3 ( זה שנמצא מאחורי השער הימני שרואים מהמצלמה) .

באו בערך איזה 50 אוהדים של הפועל חיפה ובאמת מגיע להם כל הכבוד על זה. וגם עודדו נפלא עד הגול הראשון של באר-שבע מה ששבר אותם.

היו באיצטדיון לערך 800-900 צופפים,הייתה אוירה של משחק אימון ממש כך.
    לשמוע את השחקנים , את המאמנים פשוט בושה.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראל, אני מתקן אותך, לא בושה, הצלחה.
    הצלחה מעל ומעבר למחאת האוהדים.

ולסוגייה שלשמה התכנסנו היום:
    הביטוי המקומם של אלי גוטמן -
    " היו אוהדים של באר שבע שדרשו שאני לא אשתף את מיזרחי ואברג'יל.
    קשיים חייו של מאמן "

לאלי גוטמן, אתה אולי ניצחת במשחק היום, אבל פגעת בקבוצה בטווח הארוך.
    שחקנים צעירים כמו ינון ברדה שהתאמנו קשה כל השבוע, הגיעו לאימונים ונתנו את כל מה שיש להם, הבינו שאין להם למה להתאמץ.
    אם אלון מיזרחי, שהחרים את אימוני הקבוצה ולא הגיע לאימונים, פתח בהרכב, זה סימן שאין סיבה להתאמץ ולהשקיע באימונים.
    יש לך גוטמן, באנקרים בהרכב.
    אני היום, יותר מתמיד, מרגיש בושה שאתה המאמן של הקבוצה שלי.

ולאלון מיזרחי, "העפיפון", השחקן שקיבל מאיתנו כל כך הרבה חום ואהבה, השחקן שבגד בנו וזילזל בנו, אני וכל אוהדי באר שבע שהיו בזיגים , מקדישים לך את השיר הבא (ששרנו לאחר הגול שכבשת וכשיצאת מהאיצטדיון):
    אלון מיזרחי
    לך מפה
    אנחנו לא רוצים בוגדים!
    אלון מיזרחי
    לך מפה
    אנחנו לא רוצים בוגדים!

וכמובן את השיר הבא:
    גם באירופה
    גם בספרד
    טיפש מס' 1!
    אוההוווו אוההוווו אוההוווו אוהההווו אוהההוווו
    גם באירופה
    גם בספרד
    טיפש מס' 1!

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדי לרענן את הדיון, וגם להשאיר אותו ברמה גבוהה, אני אתן כאן מס' טורים באמת באיכות גבוהה שנכתבו.

ונתחיל עם סיכום ה1-1 של באר שבע בבלומפילד, דודו עזריה אומר בדיוק את דעתי על המשחק:

מה , אלו לא באיירן?

בערב ראש השנה שיחקה מכבי ת"א נגד באיירן מינכן, האמת? היה חרא של משחק שנגיחה 4 מטר מהשער נחשבה בו כמצב טוב, מינכן (כמו קבוצה גרמנית) הוליכה, מכבי ת"א הייתה נפעמת מהעובדה שרק 1-0 ולא ממש ניסתה לתקוף וללחוץ, עד לסיום התפתח משחק סתמי בין 2 קבוצות שלא ממש מתות להבקיע, ככה זה הסתיים .
    כמה ימים אחרי, הפועל ב"ש מגיעה לבלומפילד, בשנתיים האחרונות המשחק הזה הסתיים במופע אור קולי של הפועל ב"ש מול קבוצה מאוד אפטית ואפורה של קלינגר.
    מכבי ת"א שהופיע למשחק היא אותה מכבי ת"א אפורה ודי אפטית, אחרי מינכן בא להם לשחק נגד הפועל ב"ש בערך כמו שלמישהו שסיים ארוחה במסעדת פאר יש חשק לקנות פלאפל בתחנה מרכזית.
    רק שהפועל ב"ש כנראה היתה בטוחה שמולה נמצאת קבוצה מצמרת הבונדסליג שהרי באיירן מינכן בקושי ניצחה אותם .
    הכבוד הזה, האמונה הכ"כ מועטה ביכולת לעשות את מה שעשינו כבר שנתיים רצופות זעק למרחוק, בבלומפילד התפתח סתם משחק, כזה שנגמר 1-1 בעיקר בגלל 2 טעויות קשות , חבל כי אפשר היה להשיג הרבה יותר .

השילוב של פמי אופמבומני באגף שמאל הוסיף להפועל ב"ש המון בכל מה שקשור למהירות ולמשחק מכיוון אגף שמאל, אלמנט שלא ממש היה קיים מפתיחת העונה, (מה עוד שגם הגנתית הוא תרם בחיסולו של פנסטיל, או שאולי היה זה רוברטו שדאג לכך..) הבעיה היא שלפחות נגד מכבי ת"א זה היה האלמנט ההתקפי הכמעט יחידי שהיה לב"ש להציע.
    מרכז השדה של ב"ש פשוט לא קיים מבחינה התקפית, אלול נלחם,עושה גליצים והגנה אבל לפחות כעת הוא לא ממש כלי לבניית התקפות, פבריציו קראבליו פשוט לא קיים או שאולי מוטב להגיד גורם נזקים באיבודי כדור וכדרורים מיותרים, שוכח לרדת להגנה ובטח שלא נראה כמו הקשר האחורי עליו גוטמן ערג כל הקיץ.
    מה שמשאיר אותנו עם רמי אליהו המאוד אנמי מפתיחת העונה ומינטואן אלין, אף אחד מהם לא משחק כקשר קדמי קלאסי, אלין מתרוצץ ומנסה, 2 המשחקים האחרונים שלו מעלים את החשש שהוא הולך ומסתגל לכדורגל בארץ הקודש.

אליהו? מה התפקיד שלו תזכירו? במרכז המגרש הוא לא מורגש שלא לדבר על זה שבאגף ימין בניגוד לאגף שמאל האופציה ההתקפית הכמעט יחידה של ב"ש הייתה אביתר אילוז (בעוד הופעה מעודדת) .
    הסטה של אברג'ל ימינה ופתיחה של המשחק עם חלוץ מטרה הייתה יכולה להפוך את המשחק של ב"ש להרבה יותר מסוכן כי מהאמצע להזכירכם אין כמעט שום אופציה של מסירה פנימה מהסוג שישאיר שחקן מול שוער .

גם לאחר שמכבי ת"א כבשה ב"ש לא ממש ניסתה לתקוף בחמת זעם, או אפילו סתם לתקוף באמת את מכבי ת"א, שער השוויון כמו גם ההחמצה שקדמה לו נבעו ממעין מתפרצות על השער של מכבי ת"א.
    ואז הגיע השוויון, מול קבוצה אנמית ועייפה היה ברור ששער השוויון נותן לב"ש את המומנטום, רק שגוטמן החליט להוציא את אברג'יל , למה ? למה לא בעצם, אנחנו הרי בשוויון שזו התוצאה שרצינו להשיג .
    בכלל החילופים של גוטמן במשחק הזה לא היו ברורים בעליל, החילוף הראשון של יפרח היה פשוט לא אנושי, שחקן שלוקח את המשחק ללב, אחד שלא נמצא בתקופה טובה ויש לא מעט כאלו שבונים עליו כמנהיג העתיד של הקבוצה היה צריך להשאר על המגרש למרות ואולי בגלל הטעות, כי בהמשך העונה הפועל ב"ש עוד תזדקק ליפרח, יפרח חייב ללמוד שטעויות הן חלק מהמשחק , שמותר לטעות למרות
    שלטעויות שלו יש לא פעם מחיר כבד, בעיקר כי כשהוא ינסה מאוד לא לטעות הוא יטעה הרבה יותר.

החילוף השלישי, והמסורתי הוא של סתיו אלימלך, הפעם 10 דקות תמימות קיבל הקפטן, וכמו נגד נצרת עלית שידר גוטמן לשחקניו "תיקו זה יופי של תוצאה", זוהר חוגג למי שתוהה לא היה חולה או פצוע .

צריך להגיד

שמסתבר שלמרות כל הטענות על כך שהשחקנים הצעירים שגדלו פה לא מספיק מוכשרים, כשנותנים להם הזדמנות מסתבר שהם לא הגיעו בפוקס לנבחרות

שאיגור תומסיץ נתן עוד משחק לא רע.

שיינון ברדה וזה כנראה סופי לא בתוכניות .

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

טור ענק של שמוליק חכם, הטור הטוב ביותר שקראתי השבוע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx :

בסימן 7

7. זהו מספר משחקי החוץ שהפרידו בין המשחק אתמול לבין הביקור האחרון שלנו בבלומפילד, בחג פורים.
    גם אז אירחה מכבי של קלינגר, באותו משחק מעיק עם השיפוט השערורייתי וההרחקה של אופיר חיים, משחק ששלח אותנו לגארבג' טיים ארוך ומייגע עד לסיום העונה.
    ובכל 7 המשחקים הללו בחרתי לבקר דווקא דרך ערוץ 58 בממיר. כשאין ריגוש - אין טעם ליסוע.
    אבל אני, כמו בחור מאמין, חזרתי ממש כמו אחרי 7 שנים רעות (בהשראת פתירת החלומות של יוסף), או שמא היה זה בלומפילד שהחזיר אותי לעניינים ולאו דווקא המסורת היהודית. ואין מגרש כמו בלומפילד כדי לחזור לעניינים.

כילד תמיד שמעתי על עלילות ב"ש במגרש המפורסם, אבל אף פעם לא הצלחתי להבין על מה המרגש. אט אט הפנמתי גם אני.
    ישראלי שחוזר מחו"ל מספר ששם הרגיש הכי ישראלי. באר שבעי שנוסע לבלומפילד מרגיש שם הכי באר שבעי. משוואה פשוטה.
    כבר עם כניסת האוטובוסים לרחבי ת"א ניתן להרגיש את הדם הבאר שבעי לוחץ ובוער בורידים, כשהילדים מתחילים להיתלות על החלונות ולהחליף ברכות ונוזלים עם עוברי אורח תמימים.
    זיהוי בגד צהוב הוא כבר עילה לפשע, וצעקות "נהג תפתח ת'דלת אני יורד אליו!" מתחילות להישמע ברקע. נחכה שיתבגרו.
    הירידה מהאוטובוס נפתחת במצעד גאווה (אם כי לא מהסוג הזה...) שכזה, כשכולם ללא יוצא מן הכלל פוצחים בהמנון המשוגעים. עם הכניסה ליציע המתמלא, מתחילים בתהליך הכוריאוגרפיה: איפה יושבים (מסורת לא שוברים), איך תולים ת'דגלים ואיפה מיקום התופים.

החימום מסתיים, התלבושות מוכנות, וכעת רק נותר לחכות לסיום תהליך הנשיקות של אלעד וחבריו לשעבר. ה"כיף" האחרון הולך לעוז, ושניהם כמו בימים הטובים עולים יד ביד למגרש - אבל איש איש לחציו.
    אלעד בסופו של דבר לא קיבל פרחים, למרות הודעת הכרוז, הרבה בזכות גיבור אמיתי שקרע לילד בן 7 את הפרחים מהיד. פרחים שהיו מיועדים לאותו אלעד, שבבוקר אחרי המשחק בפורים דאג להתייצב כמו שצריך ב-7 בבוקר בסורוקה, בביקור ומשלוח מנות לילדים חולים.
    לא נורא, המעצר והפרחים הבאים שנמענם יהיה עוז - על חשבון הגיבור.

המשחק נפתח, ומשאיר בצד את החרם, את זינו, את גוטמן וגם די את אלעד.
    למשחקים נגד מכבי היינו תמיד באים במטרה לשבור מנחוס, וכשההוא נשבר לפני שנתיים - התיאבון לדפוק את הצהובים רק גבר.
    ככה זה בבלומפילד. שוכחים מהכל ונכנסים בהרגשה של "אנחנו נגד העולם", ובדרך כלל יוצאים משם בהרגשה עילאית מיוחדת, או לחילופין עם ראש מורכן ושעה וחצי של נסיעה מבאסת.
    לא זכור לכם תיקו? אין פלא. אלו מסוג המשחקים שדיוויד ברוזה היה מסכם ב"זה הכל או כלום".
    ובעקבות הנ"ל בלומפילד מרטיט הלבבות משלהב את רוב האוהדים האדומים, כולם על הרגליים, כמו חיילים אמיתיים - נותנים את הקול.
    אפילו האוהדים השקטים שבדרך כלל באים למגרש על תקן יושבי בית קפה, מין אוהדי "אתנחתא" כאלה, נראים כאילו צלחה עליהם רוחו של חיים המשורר, והם תורמים את מיתרי גרונם.
    כשהמשחק מתחמם על הדשא בין השחקנים, גם היציעים נכנסים לאקסטזה. התגרות לגבי נמני מצידנו מובילה ל"באר שבע ****" מצד יושבי שער 11.
    זה כבר הספיק לוריד הבאר שבעי הבוקע, ושירת "החוליגנים" מתחילה מהדהדת בשלטי הפירסום מסביב. בדרך כלל אני מתנגד לשיר, הוא ממש טיפשי בעיניי, אבל בבלומפילד? כל האמצעים כשרים.
    גם אני מצטרף לשירה אחרי היסוס קל, ואם הייתם מסתכלים טוב...הייתם קולטים שבלומפילד העניק לגיטימציה גם לדודו עזריה שמלמל את מילות השיר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

השער של מסיקה אמנם מוציא קצת את הרוח מהמפרשים, אבל כשמבחינים על כר הדשא בעוז מתחבט עם עצמו על הטעות - כולם מיד חוזרים לעודד אותו והשאר.
    המומנטום מתחזק עם החמצה איומה של אברג'יל, ומגיע לשיאו בשער השיוויון של אותו בחור. שמחה טהורה כזו לא חוויתי כבר הרבה זמן...
    ובדיוק כשהאופוריה מרחפת באוויר, ותחושת הדז'ה וו מארכיון בלומפילד פוסעת לעברינו - השקט חוזר במפתיע ליציע.
    למה? כי קצת קשה להיכנס לאטרף כשהמאמן שלך מגדיר מחדש את קו האמצע כגדר ההפרדה בשטחים, ושלושת החלוצים, כפי שאוהב לכנותם גוטמן, מחזירים כדור אחורה כדי להעביר זמן.
    הגושפנקא ניתנת כשסתיו נכנס, כאילו גוטמן אומר בפה מלא: "עד פה". אז אנחנו מעדיפים להתרכז בשלט התוצאות הלא מעודכן, ולהעיר לממונים. הרי עוד עלולים לשכוח שמישהו פה השווה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

גם ההזדמנות האחרונה המקרית לא מסתירה את העובדה שבאר שבע קונה תיקו בבלומפילד. זר לא היה מבין מה רע, אבל באר שבעי? עבורו זה נורא.
    אחרי 7 שנים של הכרעות, גוטמן מצליח לדומם את יציע 7 ולקנות לעצמו לפחות עוד שבועיים במתחם וסרמיל.
    לא יודע מה איתכם, אבל מבחינתי זהו פספוס שלא ידענו לנצל את משקעי העייפות של עמיתינו מליגת האלופות, ולתייק עוד קלטת פלאים מבלומפילד.
    חבל, כי יכלתי לסיים את הטור בדרמטיות חגיגית לכבוד החג, אבל גוטמן מנע זאת ממני. זהו כנראה המחיר שעלינו לשלם כשחרב תמידית מונחת על צוואר המאמן.
    חבל.

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולכם.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סליחות \ kamasutrance

מהגיגי ליבו וראשו של אלי זינו..........

בבוקר עבר מישהו וצעק "סליחות סליחות", חשבתי לעצמי "אני צריך לבקש סליחה השנה ממישהו, אני? לבקש סליחה?" התהפכתי חזרה לצד של השינה וצעקתי על הבחור שלא יצעק בשעות כאלו בבוקר, רק שהיה קשה לי לישון , אני שונא כשמעירים אותי, ופתאום זה הכה בי, וואלה אולי אני צריך לבקש

סליחה (1 מתוך 3 ) הייתי מבקש מנהל הבנק שלי.. סליחה שהייתי במינוס כל השנה... הרי לא קיבלתי כסף מהטלוויזיה על הפיפי –V שכ"כ הצדקתי בתחילת העונה ,גם כמעט ולמרות שמכרתי כרטיסים באותו מחיר שווה לכל נפש (בעלת הכנסה מעל ההמוצע) , ומכרתי שחקני בית שאולי יכלו לקדם את הקבוצה ולהביא לי בעתיד להכנסות מהצלחות ומהגעת קהל למגרשים...

סליחה שאין לי כסף לשלם משכורות לשחקנים כמו שמגיע להם ולסגור חוזים בזמן כדי לשמור על שחקני הבית של הקבוצה, סיסטון עלה לי לא מעט כזכור לך וסלמיר גם אבל זה בגלל שהדיין טוניסאי עוכר ישראל ובולס קוסקוס.

סליחה (2 מתוך 3 ) הייתי מבקש מאלי גוטמן , אתה באמת לא אשם אבל אין לי מישהו אחר שאני יכול לתפוס כשעיר לעזאזל... הרי יוסי אורה ישאר פה לנצח.. ג'ימי עושה את עבודתו כראוי ואפילו מזכירת המועדון משלימה 2 יחידות אנגלית מעבר לשעות העבודה.
    אז נכון שבעונה עם סגל יותר טוב ממה שהיה ב "קבוצה המושלמת" שפירקה את חיפה ברמת גן ( ...כאילו זה היה אתמול...) וליגה חלשה - במקום להתמודד על אליפות "התקדמנו " מקום בטבלה ( ווואווו!!! ) אבל להודות בטעות שהחתמתי אותך?!?!? מה פתאום! רק בני אדם טועים.. ואני ? אני אלי הרי .

גוטמן ידידי – אני שמח להזכיר לך שוב שיש לך גיבוי מלא ממני, ואתה יודע אייך זה כשמתחילים לתת "גיבוי מלא למאמן..."

סליחה (3 מתוך 3 ) מקהל האוהדים של הקבוצה...נכון שאתם פוטנציאל ענק אבל בכל זאת אני "לא רואה אתכם ממטר"

נכון שהמון בזכותכם הקבוצה הגיעה להישגים.. ובלעדייכם וסרמיל נראה ( ונשמע..) כמו קומת המרתף באבו כביר אבל אתם גרים ב"עיר אפורה כמו הקבוצה שלכם" , שלי , שלכם , שלנו?!?!

נכון שבמצב של מיתון במשק , וכדורגל משעמם וללא שיתוף שחקנייה הצעירים של הקבוצה ( הכל בגלל מאמן שאני לא מתחרט שהבאתי , ע"ע סליחה מס' 2 ) לא השכלתי לשפר ולו במעט את היחס לאוהדי הקבוצה , אולי להכניס נשים חינם... או אולי ילדים שיבואו באדום יכנסו לשערים הרייקים במחיר סמלי בלבד.. ואולי אפילו להחזיר עטרה ליושנה במבצע מבוגר מכניס ילד!
    אפילו חשבתי להוזיל את מחירי הכרטיסים.. אבל לא! אני אתמודד כמו איש עסקים מנוסה מול עסקה של 20 שקלים שמציעה הטלוייזה עבור מוצר איכותי יותר...

נ.ב. סליחה גם ממני שהכנסתי את עצמי להרפתקה הזאת שנקראת הפועל באר שבע... ועכשיו אני לא יודע אייך לצאת ממנה.

אלי זינו יקר... זה השעה לחשבון נפש.

6. robson Member

בינתיים נמשך ה"שוק" בב"ש של זינו...הזר החדש שלכם אופנבומי או איך שקוראים לו נמצא כאן למעלה משבוע בלי שמישהו ידאג
    לו לסידורים שלו או לרכב מסכן...זאת לא פעם ראשונה שזינו מתעמר בזרים אומללים שלא יודעים לאיזה בור הם נפלו....
    ליבי ליבי עם אוהדי ב"ש על מה שהם צריכים לסבול מהאיש הזה....

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן ביזיון מה שקורה עם פמי, לא יאמן שעד עכשיו הוא לא קיבל מכונית, וחמור מכך, לא קיבל דירה(כרגע הוא מתאכסן במלון).
    שחקנים מהקבוצה מסייעים אותו לאימונים, ולא פעם ולא פעמים הוא נאלץ לצאת לסידורים ברגל.
    גילי לנדאו בזמנו אמר לאדו לא להסכים לפיאט אונו ולדרוש רכב יותר גדול , "מגיע אליך שחקן כוכב, אתה צריך לתת לו הרגשה כזו" הוא הסביר אח"כ .

והנה סיפור קטן בקשר לפמי:
    אחרי משחק הבית של הפועל באר שבע מול הפועל חיפה פגשתי את פמי כשהוא הלך ברגל .
    אמרתי לו באנגלית שיזהר מהבעלים של המועדון, כי לא כל מה שהוא אומר ומבטיח הוא מקיים, שיסמוך רק על עצמו.
    מדהים לדעת כמה מהר מה שאמרתי התברר כנכון.

והנה מס' עידכונים לגבי הפועל באר שבע:
    קובי נחמיאס, שחקנה בעונה שעברה של מכבי קרית גת, נבחן בימים אלה בהפועל באר שבע.
    נחמיאס, שמשחק כמגן שמאלי אך יכול לשחק גם כקשר שמאל, משרת בצה"ל ולכן יקבל משכורת חייל במידה ויחתום.
    נחמיאס היה קפטן בנוער של הפועל ת"א, שחקן מאוד מוכשר ששוחר מהנוער של הפועל ת"א בעקבות ויכוח חריף עם המאמן שלו באותה תקופה.
    נחמיאס מרשים באימונים, וכניראה יוחתם.
    במידה והוא יוחתם הוא יהיה המגן השמאלי המחליף של הקבוצה, במילים אחרות הפועל ב"ש מצאה מחליף לשוקי "מה זה הדבר העגול הזה" נגר.

http://www.hb-7.com/newsgallery/kobin.Xxx
    תמונה מהאתר הרישמי של ב"ש, קובי נחמיאס, המחליף של נגר בבאר שבע

ועוד שמועה להיום:
    חלוץ רומני מועמד
    סנדו נגרין, חלוצה בן ה 30 של גלוריה בסטריצה (קבוצתו של מינטואן אלין בעונה שחלפה) מועמד להצטרף להפועל ב"ש ולהחליף את אלון מזרחי, כך מפרסם אתמול נדב דיג ב'ידיעות אחרונות', נגרין כבש בעונה שחלפה 7 שערים (ולא 12 כפי שפורסם ) והעונה עפ"י המידע שבידינו כבש 2 שערים ב 7 מחזורים .

http://hbs.co.il/images/nergrea_sandu.Xxx
    נגרין

אני אנסה למצוא עוד פרטים על החלוץ הרומני שמועמד להחליף את העפיפון אלון מיזרחי...

8. robson Member

מה אם האפשרות שהועלתה להחליף את העפיפון עם אוגבונה מהפועל ת"א?....
    שמעתי משהו על דבר כזה...זה רציני?....

וחוץ מזה, אני לא מבין ...פאקינג רכב....
    אני מקבל פורד פוקוס מהחברה וזה עולה לחברה פחות מ2000 שקל לחודש!!!
    על מה הזינו הזה משחק ?....לא מובן לי בעיקר אחרי כל בזבוז הכסף על התרת החוזה עם שטראוס וסיפור ה"שוער" הקרואטי....

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/04
  9. ניקניק Member

משה לפי המ שהבנתי הוא לא מגיע

במקומו מגיע
    בהפועל באר-שבע מעוניינים להתחזק בחלוץ נוסף לצידם של אברג'יל ומזרחי. Robert Ionel Nita מקבוצת FC Rapid Bucuresti הרומנית הגיע להבנות כספיות עם המועדון ועתיד להגיע ארצה למבחנים לאחר שתוסדר עבורו הויזה.

Robert Ional Nita חלוץ רומני בן 27 מקבוצת FC Rapid Bucuresti סיכם את תנאיו הכספיים בקבוצה וצפוי להגיע ארצה למבחנים לאחר שתוסדר עבורו הויזה.

FC Rapid Bucuresti ממוקמת לאחר 7 מחזורים במקום ה-2 בליגה הרומנית הבכירה עם 14 נקודות ליגה.

בעונת 2000-2001 כבש החלוץ 14 שערים במדי קבוצתו הרומנית וסיים שלישי בטבלת כובשי השערים.

בשלב זה מתברר כי ב"ש יכולה לרשום זר חמישי אם תחפוץ בכך מכיוון ששחרורו של הקשר הברזילאי דיוגו סיסטון הוסדר וחוזהו של השוער הקרואטי הרווג סונרה יוקפא בבקרה התקציבית.

בהנהלת הקבוצה התכוונו לשמור על חשאיות בעניין החלוץ הרומני אך שמו הודלף לאמצעיי התקשורת. בכיר בהנהלת הקבוצה לאתר הרשמי: "ככל הנראה מי שהדליף את הסיפור הוא סוכנו של החלוץ"

נקווה שיחשק טוב ושיגיע מהר למבחנים
    בחסות האתר הרישמי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx

10. הרצליה Member

אלון מזרחי חתם היום לעונה אחת בבני יהודה זאת לאחר פגישה לילית עם משה דמאיו מנכ"ל
    בני יהודה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx
    בפגישה נערכה גם סולחה בין הצדדים

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה לאל.
    סוף סוף מיזרחי עזב אותנו.
    כניראה התפילות שלי עזרו.
    ואגב, הוא חתם בבני יהודה כבר לפני שבועיים, רק עכשיו החתימה היא רשמית.

עכשיו ישנם 3 אפשרויות על הסף:
    1. נתינת הצאנס לחלוץ הצעיר והמוכשר ינון ברדה.
    2. החזרת המלך אופיר חיים שמשום מה לא מקבל את הצאנס בטורקיה.
    3. הבאת חלוץ זר.

אני כמובן מתנגד נחרצות לסעיף 3, ותומך בסעיפים 1,2.

12. אלי מתחן Member

משה זה לא משנה מה הדעה שלך, כל דבר שתתנגד אליו אז זינו יעשה, תנסה לשם שינוי הפעם פסיכולוגיה הפוכה.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק.
    מחר נארגן הפגנה ליד הבית של זינו, או חלוץ רומני, או שהחרם נמשך!
    אני בטוח שתוך יום אנחנו שומעים שהאופציה של החלוץ הרומני ירדה מהסף, ואופיר חיים בדרך לחתימה.

14. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלעד צודק. זינו באמת מנסה להביא עכשיו חלוץ זר במקום האווירון.

ועוד פרשיה- במודיעין אזרחי יחקרו חשד לחוזה כפול בין הפועל ב"ש לטומשביץ'.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

התרגלנו.
    כל זר שעובר כאן אותו סיפור.
    רק לפני שבוע נחתמה עיסקת טיעון בקשר לחוזה הכפול שהיה לנו עם וייס.

זה אלי זינו.