ניצן, ההבדל הוא שללוני אתם יכולים להאמין. אםלוני יבטיח לכם הוזלה במחירי הכרטיסים זה יקרה. אנחנו לא מאמינים לזינו השקרן. נו נפגש איתו(והעובדה שהוא קבע פגישה איתנו בלי בכלל לקבל אישור מאיתנו היא סיבה מספיק טובה לא להיפגש איתו בכלל), הוא ימרח אותנו, יבטיח הבטחות, ואז עוד חודשיים ישחרר את יפרח. זינו כבר הפר חוזים עם שחקנים, אז הבטחות לאוהדים? הוא שקרן ממדרגה ראשונה, אין לנו מה להיפגש איתו. שנה שעברה הפועל באר שבע מכרה לפי ההתאחדות, 4500 מנוים, השנה רק 200! המחאה היא לא על גוטמן (שהוא רק הסיפטום), אלא נגד זינו. נגד ההתנהלות, והתבטאויות. שחלק מז זה : שיחרור שחקני בית (אליניב ברדה, אלעד בונפלד, אסי רחמים), ההתבטאויות של זינו כמו: " לא רואה את האוהדים ממטר" "כוסאמו האוהדים" "הקהל שמוחא הוא 50 חולגינים שפעולים מאינטרסים אישים". העובדה שהוא הצהיר שבינואר השנה הוא ישחרר שחקן מפתח(כניראה עוז יפרח). נמאס לנו מהניהול הדיקטטורי של זינו. אם כל הכבוד למחאה של מכבי ת"א (שתמכתי בה בזמנו) זה מחאה הרבה יותר קשה, צודקת וארוכה. נמאס לנו, פשוט נמאס.
הוא חשב שגם סונארה שוער והתברר שהוא בלם ובגלל זה הגולים שקיבל מול סכנין כי הוא יודע שלבלם אסור לגעת ביד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
את מי ז'ינו שיחרר? אלעד בונפלד, יניב ברדה ו...? איזה עוד שחקן בית? בלסינג קאקו? אתם מוחאים על שחרור שני שחקני בית (תקנו אותי אם אני טועה, אני לא הכי מעודכן)?
זה אליניב אסי רחמים גם ברשימה. כל שנה באמצע העונה,שחקן אחד מוביל בקבוצה הולך מכאן,ככה אי אפשר אפילו לזכות בגביע הטוטו.
מס' עידכונים: אלי גוטמן בדרך הביתה בימים הקרובים (אולי אפילו לפני) תופסק עבודתו של מאמן הפועל ב"ש, אלי גוטמן. לפני ימים אחדים התראיין זינו וסיפר שהוא מאוכזב קשות מגוטמן (פתאום מאוכזב זינו, הלא אתה זה שאמרת לפני שבוע שהוא יהיה כאן עוד שנים רבות). זינו טען שהנתק עם הקהל לא יכול להמשיך. יום לאחר הראיון המדובר, דיברו מקורבים של זינו עם אתר האינטרנט ONE וציינו שההחלטה כבר נעשתה, עכשיו זינו מחכה שהעזיבה תבוא מגוטמן. זינו רוצה לפטר את גוטמן, אבל מחכה שהוא ילך לבד כדי לחסוך פיצוים. לפי המקורבים, ההחלטה לפטר את גוטמן נעשתה בעבקות חרם המנוים של אוהדי הפועל באר שבע. 3 מועמדים לרשת את מקומו של גוטמן: דרור קשטן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx , לופא קדוש :aaaprot: , והאופציה החדשה, מישל דיין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx מאמן הפועל י"ם. עסקת חליפין עם הפועל ת"א? רדיו דרום פרסם היום בתוכנית הספורט כי מתבשלת עיסקת חליפין בין הפועל באר שבע להפועל ת"א. במסגרת העיסקה יעזוב החלוץ של הקבוצה, יניב אברג'יל, להפועל ת"א, ובמקומו יעבור לבאר שבע קשרה של הפועל ת"א, יוסי רוזן. ולזרים שנבחנים: פמי אומבפמני [/B והברזילאי אנדריי לואיז מוזינה נבחנו היום בבאר שבע. שניהם סיכמו את התנאים בבאר שבע ולפי המבחנים יוחלט האם להחתימם. פמי, שנחשב להבטחה גדולה ולכישרון גדול, היה פושר בתחילת האימון, אבל בסופו הוא צבר אט אט ביטחון והראה נוכחות וכדורגל מצוין. הברזילאי לואיז מוזינה היה מאוד בינוני, וקשה היה להתרשם מיכולתו האמיתית. ולסיום, הפגנה באימון. נציגים של מועדון האוהדים של הפועל ב"ש הפגינו היום באימון הקבוצה . האוהדים עודדו את השחקנים (עליהם נאסר להרים ידיים..), שרו "אין שחקנים אין מנויים" , וקראו לאלי זינו להתפטר. אלי זינו, מצידו צפה באימון מלשכתו שמע את קריאות האוהדים . ביום רביעי בשעה 5 וחצי מתוכננת באימון הקבוצה הפגנה נוספת .
אוי הלוואי הלוואי שלופא קדוש יחזור, הלוואי. למרות שמסתמן שמישל דיין יבוא לפה, לא מי יודע מה צעד חכם. טוב נו, קודם כל תנו להיפטר מגוטמן.
חס שלום לופא. הוא גרוע כמעט כמו גוטמן! רק קשטן. ואם לא הוא אז מלמיליאן. ואם לא הוא אז ניר לוין. רק לא לופא "הלוזר הכי גדול בכדורגל הישראלי" קדוש. והחדשות החמות היום: אלי גוטמן אמר לא לשי בירוק! דיברתי היום עם מקורב של גוטמן על כמה וכמה נושאים, וגולת הכותרת מהדברים שהוא אמר לי: אלי גוטמן, מאמן הפועל באר שבע, אמר לא לשי בירוק ! לפי דברין של המקורב, בשבוע שעבר יצר קשר מאמן מכבי חיפה, רוני לוי, עם מאמן הפועל ב"ש אלי גוטמן והציע לו את קשר מכבי חיפה, שי בירוק. ההצעה הייתה שבאר שבע תשאיל את השחקן עד סוף העונה. גוטמן כאמור סירב. ואגב, המקורב הסביר לי שמי שציפה שגוטמן יתפטר, טעות בידו: " הוא התחיל תהליך ולא יעזוב עד שיסיים את אותו תהליך " ומי ששואל איך מיזרחי לא עלה לכותרות לאחרונה: אלון מיזרחי רוצה לעזוב את באר שבע. הנסיעות קשות לאווירון והוא החל במשא ומתן עם בני יהודה. אלון, קח איתך את אברג'יל ותעופו לנו לכל הרוחות מהקבוצה. מי שלא רוצה להיות כאן, לא צריך. אני אהנה הרבה יותר לראות את ינון ברדה משחק!
אני לא כלכך הרבה זמן מתענין בכדורגל הישראלי אז אני לא מבין משהו שאני רוצה שאוהדי ב"ש יסבירו לי: למה לופא קדוש עזב את באר שבע?
למה? 1. כי הוא בובה של זינו. המקרה הבולט ביותר היה כשלופא שיקר לאוהדים על מכירת אליניב ברדה (ביום המכירה של אליה הוא אמר "אין יוצא ואין בא מהפועל באר שבע"). באותו ערב אליניב כבר היה של חיפה. 2. כי הוא מאמן שכונתי. ללופא אין טקטיקה, הוא שכונתי. נכון שהוא הרע במיעוטו לעומת גוטמן, אבל איתו באר שבע לא יכולה להגשים את המטרות שלהם. 3. הדבר הכי חשוב, הוא לוזר! למרות שהוא המאמן הוותיק ביותר בארץ אין לו תארים. גם עם הוא מגיע לבאר(עם באר שבע ובית"ר ת"א בעבר) הוא לא שותה. אנחנו רוצים להתקדם מבחינת מיקום, ולא להישאר ב3-4. רוצים את קשטן! ולגבי אברג'יל ומיזרחי, אני מעריך שאברג'יל לא ישאר בבאר שבע, אולם מיזרחי דווקא כן ישאר...
החלוץ הקונגולזי ז'אן-פול ליסאסי (30) סיכם היום (שישי) את תנאיו הכספיים בהפועל ב"ש, והוא אמור להחליף את אלון מזרחי, שישוחרר במהלך הימים הקרובים. בפתיחת העונה היה ליסאסי על סף חתימה בבני-סכנין, אך לבסוף החליט להישאר בבלגיה לאחר שלא הצליח להשיג שחרור משרלרואה. ליסאסי, שמחזיק גם באזרחות בלגית, שיחק בעונה החולפת באפועל לימסול הקפריסאית, ואף כבש במדיה שער במשחק גמר הגביע בעונה החולפת, בו הפסידה קבוצתו 2:1. החלוץ נפגש היום עם יו"ר הפועל ב"ש, אלי זינו, והשניים הגיעו להבנות כספיות לפיהן ליסאסי ישתכר כ-50 אלף דולר בעונה הקרובה. החלוץ הספיק אפילו לערוך אימון עם שחקני הקבוצה והותיר רושם חיובי על המאמן אלי גוטמן. בהנהלת הקבוצה מעריכים כי מיד עם החתמתו הסופית של ליסאסי, יתאפשר שחרורו של מזרחי, שישחק מחר אולי את משחקו האחרון בקבוצה. בהנהלת הקבוצה יודעים שהם לא יכולים לרשום כרגע את החלוץ, מכיוון שטרם השתחררו מחוזהו של השוער הקרואטי, הרבג סונרה, שנמצא בסכסוך משפטי עם האגודה ואף תובע מב"ש 40 אלף דולר. בקבוצה ינסו להקפיא את כרטיסו של סונרה על מנת שיוכלו לרשום במקומו את החלוץ הקונגולזי. במידה ומהלך זה ייכשל, תחזור הקבוצה לאופצית החלוץ הישראלי. שהשם שעומד על הפרק הוא שמו של חלוץ מכבי נתניה, אורן נסים. נסים כבר שיחק בעבר תחת שרביטו של גוטמן בהפועל חיפה, והמאמן מעריך מאוד את יכולתו המקצועית של החלוץ. כנראה שלא הייתה ברירה ומזרחי חייב ללכת... ניסים הוא תחליף גרוע מאוד לסקורר מספר 1 בכל הזמנים של הכדורגל הישראלי אבל בכל מקרה הוא לא רוצה להיות שם אז כנראה שזה מה שצריך לקרות.. בהצלחה מחר נגד הפועל חיפה חבל חבל שבאר שבע לא ניצלה הגרלה קלה מאוד בפתיחת העונה במקום לפתוח יפה את העונה הם רק מסבכים את עצמם
1. שחקן שלא רוצה ללבוש את מדי הפועל באר שבע, לא צריך! גם אלון מיזרחי וגם יניב אברג'יל קיבלו שריקות בוז בכל נגיעה בכדור באימון, וכמובן גם כמה שירי מחאה נגדם. אוהדי באר שבע אומרים באופן חד משמעי: אנחנו לא קבוצה קטנה, מי שלא רוצה לשחק כאן, מלך השערים בכל הזמנים או לא, מוזמן לעזוב את הקבוצה. אפילו רצוי. אם מיזרחי יפתח בשבת זה יהיה ביזיון בלתי יאמן. 2. אברג'יל, כשוחחתי איתו, טען שגורמים במועדון הם אלו שמנסים לדחוף אותו החוצה כדי לחסוך את החוזה שלו. אני לא מאמין לבחור, נחכה עד יום שני ונראה לאן מועדות פניו. 3. לירן, תעשה לי טובה, אם אתה יכול לתלות שלט כלשהו מחר באצדטיון(כי אתה נכנס חינם בהיותך שופט)שאומר: " כאן שובתים", או " אנחנו בחרם מנוים " באיצטדיון(שער 5), זה יהיה גדול וכל האוהדים יודו לך. 4. מחר מחרימים את המשחקים למי ששכח, כולם להיות בזיגי בשעה 16:00, כניסה חינם, ו20% הנחה על כל הזמנה. נראה את המשחק על מסך ענק, באווירה של הרבה עידוד וצבע. הזיגי(לתושבי באר שבע) הוא איפה שהיה פעם הסקטלנד...
חחחחחחחחחחחחחח תראו בשבת של כדורגל היציעים ריקים!!! לגמריי!! לא חיפה ולא ב"ש באו למשחק!!! סחתיין על המחאה המוצלחת!! (לחיפה בכל מקרה אין אוהדים אבל ב"ש יפה שבאמת הלכתם על זה אל תהיו פריירים! לא ניתן לנצל אותנו [אני מתכוון לכל האוהדים בלי קשר לקבוצה מסויימת..])