איתי מה הקצב של המחירת מנויים ? לפי מה שאני יודע הרבה חברים שרצו לקנות לא קנו בגלל המחירים הגבוהים. והמחירים מאוד גבוהים בטח לקבוצה שרק עלתה ליגה ..
קצב מכירת המנויים דליל מאוד. אני עדיין חושב שסכום של 650 ש"ח הוא סביר אבל למבוגר. כמובן שלילדים נוער וחיילים ראוי שהמחיר יהיה פחות. בכל מקרה עדיף לקנות מנוי, כי אוהד יצטרף לשלם 50 שקל למשחק ומול הגדולות אני מאמין שאפילו יותר, ככה שרק ההנהלה תרוויח מזה!
אשקלון צריכה שאוהדים יגיעו למשחקים אז ההנהלה חיה בסרט חצי מהאוהדים לא יגיעו אם המחירים יהיו כמו שאיתי פרסם. אני חושב שמחיר 650 שקל זה גנבה והגזמה ,אזגי נסחף עם המחיר הזה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3939424,00.html בדיקות רפואיות של ההתאחדות לכדורגל מצאו בעיה בליבו של אמיה טאגה שלא יוכל לשחק במחזור הראשון, ההתאחדות כבר דרשה מאשקלון להפסיק את פעילותו לצמיתות מחשש לסכנה לבריאותו של השחקן ונראה שהשחקן יאלץ לפרוש מכדורגל או לפחות לא לשחק בעונה הנוכחית. עוד מכה ועוד מכה ועוד מכה נוחתת על השחקן המוכשר הזה, קודם זה היה אח שלו שנמצא מת, אח"כ הפציעות ועכשיו גם זה ועוד אחרי הזימון לנבחרת ואחרי שהיה נראה שהקריירה שלו בכיוון עליה, אבל עדיף שגילו את הבעיה ולא היה היינו עדים לטראגדיה גדולה יותר.
אני לא אוהב לרחם על אנשים, גם אם מצבם קשה, כי אז זה גורם לי לראות אותם כמסכנים, אבל זה בדיוק מה שאמיה טגה. הוא מסכן. צרה, אחר צרה, אחר צרה. כמה עוד? התקווה שיוכל לשחק כדורגל היא זו שהחזיקה אותו שפוי בשנים האחרונות, אז עכשיו גם זה נלקח ממנו? http://www.fcmn.co.il/files/taga/120586831067182320.Xxx גם אם ליבי יקפא כקרח, לעולם תבער בי אש האהבה.
טגה עבר 2 בדיקות שיצאו טובות אבל נשארו לו עוד 2 בדיקת שיקבעו סופית. שי בירוק ומיכאל קירטבה (רוסי-יהודי) עדיין נבחנים בקבוצה וככל הנראה יחתמו. מלבדם, בקבוצה מחפשים עוד חיזוק, כאשר שי אבוטבול על הכוונת. גם עוסמאן באשירו מבוקש, אבל לעזורי יש כאב ראש לא קטן כי הוא כבר השלים את מכסת הזרים. אם בכל זאת באשירו יצורף, אז אריק ניירקו הוא זה שישוחרר. מועמד נוסף הוא ליאור ג'אן, אך הסיכויים שיחתום נמוכים. בנתיים, הבלם יהוא יארקו הושאל לג'ת אלהלי. דידי אונגר, שהתאמן בנפרד במשך שבועיים בגלל שיצא להיבחן באיטליה ללא רשות, חזר להתאמן עם שאר הקבוצה וכנראה גם יחזור לסגל לקראת המשחק מול הפועל תל-אביב בשבת.
אני חושב בכללי ויש הרבה אנשים שחושבים שהפועל אשקלון לא מועמדת לירידה ,אל תופתעו לראות את אשקלון מסיימת בפלייאוף המרכזי. עכו ר"ג סכנין יותר חלשות מאשקלון בהרבה מבחינת שחקנים לא רואה את אשקלון יורדת ליגה לגבי יום שבת אם הפועל ת"א עולה לאלופות היא תגיע מול אשקלון בסוג של אופוריה ואולי אולי אשקלון תצליח לגנוב נקודה במיוחד שהמשחק ללא קהל ,וזה מאוד משמעותי יהיה במשחק בבלומפילד.
מהמשחק הראשון שראיתי את השוער שלנו, אהורליו, ידעתי שהוא בלוף גדול, ועד עכשיו הוא גם מאמת את מה שחשבתי. יש לו יציעות גרועות, קבלת החלטות שגויות ומה לא...בקיצור באשקלון צריכים לחזוב על אופציה אחרת.
זה קצת שלמה שרפי לדבר על נקודה לפני המשחק ולהאשים את השוער אחרי המשחק. הרי השוער היה גרוע גם לפני המשחק... התבוסה באמת לא אומרת כלום. הפועל פ"ת שכחה מהר מאוד את התבוסה שלה 7-1 להפועל ת"א ובסיבוב העוקב היא כמעט ודפקה להם את התוכניות עם 1-1 באורווה. הפועל אשקלון מסוגלת להגיע לפלייאוף אמצעי, היריבות בליגה חלשות והדבר היחיד שאין לאשקלון ויש, למשל, לסכנין, הוא הנסיון בתחתית שיכול להיות בעוכריה.
אני אמרתי את זה עוד מהאימון הראשון שראיתי אותו. הוא חוטף גולים שטותיים מאוד באימונים. ויש לו נטייה לסבך את שחקני ההגנה שלו עם מסירות מלחיצות ומסוכנות במקום להעיף כדורים. יש לנו שוער מחליף, צחי גיגי, שלדעתי יותר טוב ממנו, אמנם הוא בלי כ"כ הרבה ניסיון אבל גם הגנאי מאוד צעיר ובלי ניסיון, אז אולי עדיף שהשוער השני יפתח. לפני שאהורליו הגיע, היה את פםרנסואה ביוקול בן 21 שוער נבחרת האולימפית של קמרון. יום לפני שהוא הגיע הוא נפצע אבל בקבוצה החליטו בכל זאת להחתים אותו ומימנו לו את הניתוח. בקבוצה מעריכים שעד ינואר הוא יחזור לכושר משחק ויהיה השוער הראשון במקום אהורליו. בנתיים, יש בשורה אחת משמחת. אמייה טגה יכול לחזור לאימונים. אחרי שההתאחדות דרשה להפסיק את פעילותו הוא עבר בדיקות מקיפות בכל השבוע האחרון שנמצאו תקינות, וכבר היום הוא יתאמן עם הקבוצה.
לגבי טגה - גם מסיקה הורשה להתאמן, חזר ואז שוב זה התפוצץ שבועיים לאחר מכן. מקווה בשביל טגה שזה לא יסתיים באותו מצב, יש לשחקן הרבה מה לתרום לליגה שלנו.
בקבוצה מעוניינים במושיקו מישאלוף, אייל שן וליאור ראובן. בשביל הה צריך את ליאור ראובן? יש את קובי מוסא מגן ימני והמחליף שלו איב פז שלא פחות טוב ממנו...