אם כל הכבוד גם 50 שקל זה יותר מידי מול עכו רוצים צופים תקחו 30 שקל ,הפועל אשקלון לא קבוצה בכירה בישראל.
עזוב, יש לי רעיון טוב יותר: חמישה שקלים מול עכו. ושקית טרופית חינם. הפועל עכו והפועל אשקלון הן שתי קבוצות בליגת העל. יש משכורות לשלם, יש הוצאות לכסות, וחמישים ש"ח הן מחיר סביר בהחלט למשחק ליגה. אז מה אם זו הפועל עכו? על אותו משקל אפשר לומר שאם עבור עכו צריך לדרוש רק 30 ש"ח אז כשהפועל ת"א תגיע זה יהיה לגיטימי לדרוש 80 ש"ח לכרטיס. אם עושים איפה ואיפה אז בכל משחק, לא כשמתחשק לנו. יש מחיר אחיד. מחיר אחיד אומר חמישים ש"ח גם נגד עכו וגם נגד הפועל ת"א, גם נגד מכבי חיפה וגם נגד הפועל פ"ת. יש דברים שאפילו לא שווים דיון.
אז לפי מה שאתה אומר, נגד מכבי ת"א צריך לקחת 100 שקל...אין כזה דבר דין נפרד לעכו ודין נפרד למכבי ת"א...צריך שיהיה כמה שיותר מוזל (כמה שניתן כן?) לכל המשחקים, ולא שמשחק אחד יעלה X ומשחק אחר יעלה Y עכשיו כשכל הזרקורים הוקמו והמשחק ב-18:30, זה המבחן של הקהל של אשקלון...מבחינתי פחות מ-3000 ביזיון.
תגיד לי אתה שם לב מה אתה מדבר בכלל? בליגה הלאומית שילמו 30 שקל וחלק מהקבוצות משלמות גם 40 (ראשון, כפ"ס וכו'). גם באים לקראתנו, מורידים את המחירים ל-30 ו-50 ועוד ממשיכים להתלונן... אני לא חושב שפחות מ-3000 יהיה ביזיון... אבל בהחלט אני מצפה לכמות יפה שרק תגדל בהמשך...
נו אשקלונים, מה קורה? בשנה הבאה אנחנו כנראה נפגשים בליגה הבכירה אבל מה שזכור מהויכוחים שלי אתכם זה בעיקר נושא הקהל. ביום ראשון האחרון התעניינתי לראות בעיתון כמה אשקלונים טרחו להגיע למשחק מול מכבי פתח תקוה ול"תדהמתי" גיליתי שהמספר הוא 700! 700 איש!! אין פה תירוצים - משחק במוצ"ש, מזג אויר נוח, מחירים סבירים פלוס ויריבה יחסית אטרקטיבית. אתם טענתם שבליגת העל תביאו קהל של 3,000 איש למשחק ואני האמנתי בעיקר בגלל 8,000 הצופים שהגיעו למשחק העלייה מול בת ים. אשקלון היא עיר גדולה, מסתבר שרובו המוחלט של הקהל במשחקים האחרונים בעונה שעברה היה כמות עצומה של תושבים שבאו לראות הסטוריה ולא אוהדים אמיתיים שבאמת אכפת להם מהקבוצה.. אל תטעו, אני לא מנסה להתווכח אתכם או להשמיץ אתכם, פשוט עצוב לי לדעת שלמשחק שלנו מול נס ציונה הגיע יותר קהל מאשר למשחק שלכם מול מכבי פ"ת, חבל.
ערן לוי צפוי לעזוב את הפועל אשקלון http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.89925.html אז אולי בכל זאת יש תקווה לאשקלונים.
העניין עם ערן לוי הוא שתמיד תהיה את הפראיירית התורנית שתסכים לקלוט אותו ועוד לתת לו יחס של כוכב. אני לא חושב שיש קבוצה בליגת העל שמתאימה לו כרגע, כיוון שהוא מסוג השחקנים שצריכים שהקבוצה תיבנה סביבו. השאלה היא האם הוא יהיה מוכן לרדת ליגה כדי לחזור מחוזק יותר בעונה הבאה, כמו קובי דג'אני למשל.
ערן לוי תפור בול על הפועל רמת גן ולדעתי אם הוא יעזוב את אשקלון הוא גם יחתום שם, סה"כ שחקן טוב עם בעיטה נהדרת אבל אופי של ילד בן 9, חושב שהוא מלך העולם.
אני לא יודע אם אני שמח או לא שהוא עוזב. מצד אחד הוא מלך השערים והבישולים שלנו והבועט הכי טוב בארץ. מצד שני, הוא גורם ללא מעט בעיות, עצלן, מקלל בכל הזדמנות, לא עושה הגנה ועוד עושה רעש שמחליפים אותו כאילו הוא חסין... אני מקווה שבינואר יביאו חיזוק מתאים כי ככה בחיים לא נשאר בליגה...
איזה מזל שערן לוי לא חתם בבית"ר לא סתם נבהלתי מהאופציה שהוא יגיע, מתאים רק לקבוצות תחתית שהוא כופה עליהם סגנון משחק שמבוסס על הבעיטות שלו. נגד מכבי חיפה בכל התקפה של אשקלון או שחיפשו את לוי שיבעט מרחוק או שניסו להשיג בעיטה חופשית כדי שללוי יהיה עוד הזדמנות. מצד אחד הוא שווה גול במשחק כי בשטח של 20-25 מטר מהשער בעיטה שלו היא חצי גול אבל מצד שני הוא מתאים לקבוצות יותר אפורות מאשקלון ששם דווקא יש שחקנים מוכשרים שאולי בלי הצל הגול(תרתי-משמע) של ערן לוי הם יראו מה הם יודעים. כי לאשקלון יש סגל שחקנים ששווה הישארות בליגה אבל כבר ראינו מה קרה עם הפועל כפ"ס שהיה לה את יבואה, דה-סילבה וישראלביץ' וירדה לליגה השניה בעיקר בגלל חוסר מחויבות ואדישות של השחקנים, הליגה צריכה קבוצה כמו אשקלון שתוסיף הרבה יותר צבע מעוד איזה קבוצה כמו נס-ציונה או רמה"ש.
ניצחון סופר חשוב מול הפועל פ"ת, אחת היריבות העיקריות לתחתית. עדיין לא ברור לי למה עד עכשיו גיא עזורי ייבש את שניר גואטה על הספסל ותמיד הכניס אותו במחצית השנייה כמעט בכל המשחקים עד עכשיו. כולם ראו מה הוא שווה, ועכשיו אני בטוח שעזורי הבין את הטעות וירכיב אותו ב-11. גם דארקו לובריץ' שחזר אחרי פציעה ארוכה היה מצויין. אין ספק שמדובר במקצוען, ואני לא יודע איך מכבי פ"ת ויתרה עליו כ"כ בקלות. בשבת יש לנו הפועל ת"א... אנחנו לא צפויים לקחת נקודות אבל שבוע לאחר מכן שוב משחק חשוב נגד הפועל רמת-גן שאנחנו בע"ה צריכים לנצח. בנתיים, אנחנו עדיין צריכים חיזוק בצורה בהולה! על הכוונת:סרג' איילי, איליה יבוריאן, יחיאל צגאי ועוד מספר שחקנים מהליגה הלאומית שהוזכרו... אבל בנתיים אין עדיין משהו רשמי. העיקר שבע"ה נישאר בליגה!
ניצחון סופר משכנע מול הפועל ר"ג ועוד 4-0 בחוץ. אשקלון במחקים שקובעים לה ומול היריבות במאבקי הירידה עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. אשקלון אם לא יקרה משהו דרמטי תשאר בליגה לא מגיע לאשקלון לרדת.