אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על מה שאתה אומר. אבל אם זה נכון זו החתמה מצויינת.. ואני מאוד מרוהצ מברסה.... אני לא כל כך מכיר את אדמילסון אבל בלם שמשחק באלופת צרפת כבר 3 שנים ברציפות ובנבחרת הטובה בעולם הוא בטח בלם מספיק טוב בשביל ברצלונה. בכלל בארסה הייתה חייבת לחזק העונה את מרכז ההגנה שלה
השנה הולך להיות מאבק אליפות מרתק בספרד לפי דעתי. בכל זאת, השנה, תקח ברצלונה, ואני אומר את זה באובייקטיבות (אוהד יובה). בארסה הכי רעבה אחרי אף אחד לא סופר כמה שנות גלות מהאליפות. ההבדל משנה שעברה הוא שהשנה לרונאלדיניו יהיה עם מי להתמסר (דקו) וגם השנה רונאלדיניו לא יצטרך ליסתגל לברסה כמו שקרה שנה שעברה ולכן בארסה הייתה קטסטרופה בתחילת העונה. דקו יכול לשלוט במרכז השדה של בארסה ביד רמה והייתי נותן לו את המפתחות לכך. צירופו של הנריק לארסון בהחלט לא מזיק לבארסה, שתקבל עוד מסה בהתקפה. ריאל תהיה חייבת לכפר על מה שעשתה שנה שעברה, אבל קשה לי להאמיטן שהיא תספק את הסחורה. אומנם הם החתימו את וולטר סמואל שייצב להם את ההגנה אבל עד שבקהאם לא יחזור לארמון בקינגהאם לא יהיה שקט בריאל ולא יהיה משחק מסודר. ההערכה שלי לריאל: מקום 2-3. ולנסיה מועמדת לגיטימת לאליפות כמובן. אני בטוח שהם ינסו ללכת על אליפות שנייה ברציפות, כאשר השנה יבוא לעזרתם פאבלו איימר שלא נתן תפוקה אפילו מעטה בשנה האחרונה. כרגיל תהיה לוולנסיה הגנה חזקה עם הרבה משמעת בראשותו של רוברטו "אל רטון" אז'אלה. בחוד אני צופה לוולנסיה נעימים כאשר יהיה להם את מיסטה המצוין ואת מרקו די ואיו שגם לו לא חסר שום דבר. ריקרדו אוליביירה הוא גם חלוץ טוב אבל להערכתי הוא יחכה על הספסל. הבעיה לפי דעתי בוולנסיה השנה תהיה עמדת המאמן. הם היו צריכים לנסות להשאיר את רפא בניטז בכל הכח. הוא מאמן טוב שמכיר את העיר, את האוהדים ואת השחקנים בצורה הטובה ביותר. אומנם גם רניירי מכיר לא רע את וולנסיה, אבל רפא בניטז יותר טוב ממנו. לה קורוניה,בטיס וסביליה ייאבקו על מקום בליגת האלופות.
לפי דעתי אתה טועה ובגדול בקשר לריאל עכשיו עם בואו הכמעט בטוח של ויירה ואפשרות שקמפבל יבוא ריאל תיהיה קבוצה מצוניית ויהיה קשה מאוד להתחרות בה... ברצלונה אולי שנה הבאה כי השחקנים צריכים להכיר אחד את השני זאת קבוצה ממש חדשה ובקושי יש שאריות מהעונה שעברה.. אבל בכל מיקרה מתח לא יהיה חסר בליגה בספרד וגם בליגת האלופות ולנסיה אחרי חיזוק מאוד משעמותי לדעתי בחוד ההתקפה (מארקו די ואיו) תמיד מסוכנת.. למרות שתיהיה לה בעיה בתחילת העונה בגלל שאז'אלה יהיה באולמפיאדה..
מסכים עם עומר לגבי סביליה. קבוצה עם סגל מעולה לשנים הבאות. יש שם את מחלקת הנוער הטובה ביותר בספרד. אתפלא מאד אם הם לא יסיימו בין 6 הראשונות העונה.