מישהו יודע אולי מה הסגל של הכח ר''ג לעונה הקרובה? אני לא מצליח למצוא שום מקום שיש בו רשימה של כלל השחקנים, כולל עמדות ופרטים על השחקנים עצמם. תודה מראש.
אביחי ידין חתם היום ל5 שנים בהפועל ת"א והפך רישמית לשחקן הרביעי שעובר מכפ"ס לאדומים. הכתבה המלאה: http://one.co.il/Article/122292.html
בלו היה צפוי לחזור העונה למכבי חיפה, אך כל זאת לא משנה כרגע כי הוא נפצע בסוף העונה שעברה ויחל את העונה הקרובה רק בחודש ינואר.
סטיבן אופיי חתם אתמול בהפועל פ"ת לעונה עם אופציה לעונה נוספת. בשני משחקי גביע הטוטו אופיי לא הרשים, אבל במועדון החליטו לתת לו קרדיט ולצרפו בכל זאת. חוזהו של הבלם אף עבר בבקרה והוא יוכל לשחק מול ק"ש במחזור הפתיחה, כמוהו גם עומרי רון שהגיע בהשאלה ממכבי ת"א.
הסאגה נגמרה: עדן בן בסט סיכם לעונה בקרית שמונה חלוץ מכבי חיפה, עדן בן בסט, סיכם היום לעונה אחת בעירוני קרית שמונה. הסיכום הגיע בתום פגישה בין השחקן, סוכנו עובד קראוס, ובעלי ק"ש, איזי שרצקי. ההערכה היא כי בן בסט ישתכר כ-110 אלף דולר לעונה. בן בסט היה כבר בדרכו להפועל ת"א, אולם מכבי חיפה לא הסכימה למכור אותו אלא רק להשאילו. גם בני סכנין הייתה בתמונה בימים האחרונים, אולם השחקן העדיף להצטרף לקבוצה של מישל דיין.
מצויין לאשדודים, לאחר שבמשחקי ההגנה והמחזור הראשון לא נראו קבוצה איכותית. אולי דגו יהיה זה שיעשה את ההבדל בין קבוצת אמצע טבלה לקבוצת תחתית.
מהרן ראדי חתם היום לעונה אחת בבני יהודה. הקשר הגיע ממכבי הרצליה, שזכאית לקבל מהקשר פיצוי של 150 אלף שקלים, כפי שקבע בורר ההתאחדות. ראדי בן ה-26 היה מועמד בתחילת הקיץ גם להפועל ת"א ובהמשך קיבל פנייה מקרית שמונה שלא הסכימה לעמוד בדרישות של אריאל שיימן עבורו.
ברוך דגו - הפלופ המצוי בכדורגל הישראלי. עשו ממנו הרבה יותר ממה שהוא. מתחזה, בכיין, פרובוקטור, ויש לי עוד הרבה מה להגיד עליו. מבחינתי - גועל נפש של שחקן, ואני מקווה שאני לא פוגע פה באף אחד.