העברות רשמיות בליגת העל - חלון ההעברות נסגר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏2/6/08.

1. Don Joan Roman Member

הם שיחקו שם לא פעם ולא פעמיים, בטח קובי גנון ששיחק עוד מהתקופה בבית"ר יותר מפעם אחת כבלם, חוץ מזה שהתכוונתי שדמארי יעלה בטוח בהרכב ובצדק, אין לנו הרבה בלמים ברמה של דמארי שאמנם טועה מדיי פעם אבל יש לו כישרון גדול.

ושוב, קאקו ודירסאו נתנו עונה חלשה מאוד ככה שאתה לא יכול להגיד שאם דירסאו וקאקו נכשלו בלהחזיק את הקישור גם מליחי וצמח ייכשלו, עידן מליחי וסולי צמח שיתפו פעולה יותר מעונה אחת במכבי פ"ת ונחלו הצלחה גדולה שהובילה את צמח להיות אחד מהשחקנים המוערכים בליגה ואת מליחי לבית"ר.

2. roeiuzan Member

מליחי שחקן בלי שום רצון, כל שנה הוא מתחיל טוב ומיד נהיה גרוע עד סיום העונה, לא הייתי מציע לפ"ת להסתמך עליו. סולי צמח בסדר גמור. גם ההגנה לדעתי די טובה, יכולה להיות טוב יותר עם חיזוק נוסף, אך הקישור וההתקפה על הפנים. מכבי פ"ת קבוצה מגעילה שלא מחליפה את השחקנים שלה וגם כשהם מבוקשים ע"י קבוצות אחרות צריך לירוק דם כדי לקבל מהם שחקן, גם אם מדובר בהשאלה בלבד. השנה אני בהחלט צופה להם מאבקי תחתית, לדעתי הם המועמדים הבכירים כרגע יחד עם הכח לירידת ליגה, וזה מה שאני מייחל שיקרה.

3. Don Joan Roman Member

אני חושב שהלוזונים לא יתנו לעידן מליחי להיות אדיש, בטח לא הסבתא עליזה הידועה (לשמצה או לטובה תחליטו אתם) והוא יהיה בסדר גמור, בכל מקרה גם אני רוצה שהם יעופו כבר מהליגה הזאת, פשוט נמאס מהם.

4. beitar4ever Member

אוקיי, אתה אומר שגנון שיחק יותר מפעם אחת בבית"ר (למרות שאני אישית לא ממש זוכר..), אז אני יאמין לך. בכל זאת, לצד דמארי שישחק כבלם צריך להיות שחקן טוב כמו שליד טומאסיץ' במכבי ת"א צריך להיות מישהו טוב כדי שהוא יציג יכולת טובה וכדי שיקבל בטחון כיוון שכרגע הוא נחשב לחסר נסיון, ואת זה אין במכבי פ"ת לא מצד מגמאדוב ולא מצד גנון ועמאר בשעת צרה.
    אני יודע שאתה תגיד שמגאמדוב הוא דמות חיונית כיוון שיש לו נסיון ,אך עדיין הוא יורד ביכולת ועושה המון טעויות בהגנה ,דבר שלא יעיל לדמארי שמשחק לצדו כי הוא רואה במגמאדוב כמשענת שלו.

בקשר למליחי וצמח, עוד פעם אני יגיד , הם חייבים עוד קשר אחורי בסגנון דירסאו או קאקו כי אחרת הם בבעיה גדולה. צמח הוא קשר אחורי טוב , אך מליחי הוא לא . כפי שאמר רועי אוזן, מליחי הוא שחקן בלי שום רצון, כל שנה הוא מתחיל טוב ומיד נהיה גרוע עד סיום העונה.
    ובכלל מה תעשה אם אחד מהם ייפצע? מי יחליף את את מי שייפצע?חשבת על זה? אני בטוח שלא.

5. Don Joan Roman Member

קובי גנון הוא שחקן טוב ושחקן מנוסה, כנ"ל מגמאדוב ועונה אחת רעה לא תשנה את זה שמגמאדוב הוא מגדולי הבלמים ששיחקו בליגה שלנו.

בנוגע למקרה שאחד מהקשרים יפצע, קודם כל שכחת שיש להם את אסי משיח ועומר בוקסנבויים שמסוגלים לשחק שם חוץ מזה שפה בדיוק בא התפקיד של גיא עזורי, לפתח את רועי בקל שיוכל להיות קשר אחורי מחליף בתחילה ובשלב מתקדם יותר אולי אף לפתוח.

לפ"ת יש הרבה כשרונות שצריכים את האיש הנכון שילטש אותם ואם עזורי יצליח לעשות את זה יש לו קבוצה למרכז טבלה ומעלה, אם הוא לא יצליח הוא יאבק נגד הירידה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/08
  6. roeiuzan Member

שגיא שטראוס חתם בקרית אתא.

7. beitar4ever Member

קובי גנון שחקן מנוסה מאוד לעמדת המגן השמאלי, בתור בלם זה לא ילך.
    מגמדוב לא היה רק בשנה שעברה רע, אלא הוא נמצא כבר במגמת ירידה כבר שלוש שנים וזה לא רק שנה שעברה איך שאתה אומר. זה שהוא "היה" אחד הבלמים הטובים ביותר בכדורגל שלנו , אין ספק בכלל, זה שהוא עדיין אחד הטובים זה לא נכון.
    בכל מקרה ,דעתי לא תשתנה ,פ"ת חייבים עוד חיזוק בהגנה.

בקשר לעמדת הקישור האחורי, אף אחד מהשחקנים שאמרת הוא לא קשראחורי ,לא בוקסנבוים ולא משיח . בכל זאת, כפי שאמרת , יכול להיות שהם מסוגלים למלא את מקומם של מליחי או צמח אם אחד מהם ייפצע. עדיין זה לא מספיק , צריך "גרזן" בקישור האחורי.

עזורי צריך להביא לקבוצה בלם וקשר אחורי ורק אז הם יוכלו לחשוב על האמצע, עד אז הם רק יכולים לחלום על מקום באמצע ומעלה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/08
  8. Don Joan Roman Member

אם משיח הוא לא קשר אחורי אז מה הוא? פליימיקר? אסי משיח הוא קשר אחורי שיודע לשבור התקפות וגם יודע קצת לנווט משחק, זה שבהרצליה נתנו לו לשחק כמגן שמאלי לא אומר שהוא לא קשר אחורי.

9. הרצליה Member

מגן ימני.

10. ShaiG Member

אם מישהו יכול, אפשר לקבל אינדיקציה על כמה שחקנים הקשורים למכבי תל אביב?
    חיפשתי באתרי ההתאחדות, המכבי, האתר הרשמי של המועדון, ואין שום דבר שקשור אליהם.
    גיא הדני
    אורן אליהו
    אסף שדה
    עודד אמיתי
    ציון אזולאי
    דודו ביטון
    אלמוג בוזגלו
    אלעד קייזר
    אלרן אופק
    עדי סלוניקי
    איתי שאבו
    איציק שמש
    יקיר שינה (אני חשוב שעבר לבני לוד, תקנו אותי אם אני טועה)
    צחי סלוק
    ברק ורד
    אליאור ועקנין

11. roeiuzan Member

יקיר שינה בלם מוכשר מאד ששיחק בעונה שעברה בעכו ובעונה הזו הוא באחי נצרת, גם איציק שמש נחשב לפני שנתיים לכישרון גדול אבל הוא לא מוצא את עצמו מאז שהושאל, בעונה שעברה שיחק בראשל"צ השנה אין לי מושג מה קורה איתו. דודו ביטון אם אני זוכר טוב עבר לרעננה, ואליאור ועקנין משחק איפשהו בליגה הארצית אם אני לא טועה.

12. Don Joan Roman Member

עדי סלוניקי עבר לבית"ר ירושלים ומשחק בקבוצת הנוער שלה.

13. ShaiG Member

כמה תיקונים לאחר כמה טלפונים ובדיקות מעמיקות.
    עדי סלונקי בביתר שמשון ת''א.
    יקיר שינה באחי נצרת.
    דודו ביטון נבחן בבני יהודה ומכבי פ''ת וללא קבוצה כרגע.
    אליאור ועקנין כרגע ברמת השרון

14. Don Joan Roman Member

אוקיי, אז כנראה הוא הושאל מבית"ר לשמשון, שיהיה לו בהצלחה, שחקן לא רע.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/08
  15. beitar4ever Member

אוקיי , סליחה טעיתי. בכל זאת, אני עדיין לא חוזר בי,פ"ת צריכה גרזן באמצע.
    וזו ההודעה האחרונה שלי בנושא.