העברות רשמיות בליגת העל - חלון ההעברות נסגר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏2/6/08.

1. Number 8 Member

2. yavni Member

מייקון דוס סנטוס, חלוץ ששיחק באטוהל סאהל מטוניסיה, חתם בקרית שמונה לעונה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/08
  3. הרצליה Member

איתן עזריה הצטרף לבני סכנין, עבאד רבאח עזב לעראבה.

4. הגבר באדום Member

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/08
  5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר התחלתי לחייך, הידיעה מלפני חודש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

והוא מזמן סיכם תנאים עם הקבוצה, הבעיה היא שחיפה לא מוכנה לשחרר אותו.

6. Number 8 Member

7. עלי פחמאוי Member

ראבון עובד לאיון שוחרר?

האם הוא שוחרר?

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. beitar4ever Member

יופי לו. אני מאוד שמח ששחקן חרא נפגש עם קבוצה חרא ואני מאוד מקווה שבעונה הבאה ניראה את השילוב הזה בליגה ה-2.
    קצת רצינות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx . ליאור לא יספיק לפ"ת. השחקן הזה עשה רוב שעריו בפנדלים ,וחוץ מזה אין לו יותר מידי מה להציע.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/08
  10. Don Joan Roman Member

הוא חלוץ מושלם לקבוצות קטנות ויחד עם טל בן חיים, עומר דמארי ורוביל סרסור יש להם חוד מגוון, אם החלוץ החדש שלהם בסטינאני יתגלה כבול פגיעה אז לדעתי בהחלט תהיה להם קבוצת התקפה טובה שעם קצת מזל תסיים אפילו בחלק העליון של הטבלה.

11. beitar4ever Member

לא הייתי אומר מושלם , אך יכול להיות שיש קצת אמת בדבריך, הוא יכול להצליח בקבוצות קטנות.
    בכל זאת, אני אישית גם לא אוהב את השחקן אז אולי ההודעה הזו נבעה מסובייקטיביות.
    ובקשר למשפט הזה: "לדעתי בהחלט תהיה להם קבוצת התקפה טובה שעם קצת מזל תסיים אפילו בחלק העליון של הטבלה", הייתי אומר שקצת נסחפת כי מעבר להתקפה יש עוד תפקידים חשובים בקבוצה שחייב לשפר , לדוגמא: את חוליית הקישור האחורי. ואת זה אני אומר מכיוון שמליחי לא יספיק למלא את המקום של דירסאו וקאקו, וזו רק עמדה אחת שצריך לשפר, יש עוד כמה.

12. Don Joan Roman Member

הוא מהיר, הוא יודע להבקיע שערים(עונה אחת חלשה בהפועל אנמית לא תשנה את זה שאסולין בד"כ כובש בין עשרה ל-15 שערים בעונה) והוא גם רוצה וצריך להוכיח שהוא עדיין יכול להציע משהו בכדורגל שלנו כך שהוא בהחלט חלוץ שתפור על מכבי פ"ת בול במיוחד כשיש שם על הקווים את גיא עזורי שאוהב לשחק עם חלוצים מהירים.

בקשר לשאר הסגל שלהם, לדעתי סולי צמח ועידן מליחי בהחלט יכולים לספק לפ"ת קישור אחורי חזק וטוב, זה לא שדירסאו וקאקו היו כ"כ טובים אשתקד, הם נראו זוועה והתעסקו בהרבה דברים שהם לא כדורגל, מליחי לא ירצה לאכזב את המשפחה וצמח (שחקן שאני ממש לא סובל) הוא כסחן לא נורמאלי שייתן הרבה מלחמה והקרבה ולדעתי הם יהיו צמד נחמד.

בנוגע להגנה, את מגמאדוב ועאמר אסור להספיד אף פעם, קובי גנון הוא שחקן חשוב ופסר ודמארי 2 שחקנים מאוד מוכשרים, אין לי ספק שעונה גרועה נוספת כמו שעברה על כולם לא תחזור שוב.

בנוסף אני גם מאוד מאמין במאמן שלהם שאני מאמין גם יעשה עוד שינויים כאלה ואחרים בסגל שלו.

בכל מקרה אני מקווה שאתבדה וניפטר כבר מהקבוצה הסרוחה הזאת והעומדים בראשה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/08
  13. beitar4ever Member

גם ביכולת בינונית של דירסאו וקאקו הם משתווים לצמח ומליחי ביכולת מעולה. הקישור האחורי הוא בינוני ומטה . ואת זה אני אומר כיוון שמליחי הוא לא מה שהיה פעם(למרות שגם פעם הוא לא היה הצלחה מסחררת)והוא מאוד חלוד, בקשר לצמח , הוא יופי של לוחם ,אבל מעבר לזה נאדה.

בנוגע להגנה, היא גם סבירה. מוראד מגאמדוב הוא שחקן שאי אפשר להספיד ,אך אפשר בהחלט לומר שהוא ירד ביכולת שלו והוא ממש החליד עם השנים, הוא עושה המון טעויות בהגנה. הבלם השני שלהם,דמארי הוא כישרון צעיר ,אך חסר נסיון .
    לגבי שני המגנים שלהם , אפשר להגיד שהם בסדר .

טוב כדאי שנחזור לדיון של ההעברות כי פתחנו פה דיון הלוזונים.

14. Don Joan Roman Member

בהנחה שהרמה של מגמאדוב תמשיך לרדת אז קובי גנון ו/או איסמעיל עמאר יכולים לתפקד כבלמים בצורה טובה ויעילה.
    קבוצה שרוצה להישאר בליגה לא צריכה יותר מ-2 קשרים אחוריים חזקים שיודעים לשבור התקפות וצמח ומליחי בהחלט יודעים לעשות את זה.

15. beitar4ever Member

גנון ועמאר בתור בלמים? למה שהם ישחקו שמה בצורה יעילה? הם שיחקו שמה מתישהו?
    בכל זאת, ההגנה היא בינונית ומטה , נ-ק-ו-ד-ה.

בקשר למליחי וצמח, צמד נחמד, אך עדיין הם לא כמו קאקו ודירסאו. ואם בעונה שעברה עם דרסאו וקאקו פ"ת נלחמו נגד הירידה אז העונה המצב שלהם לא יאיר להם פנים ,תאמין לי ידידי.