טוב, זו שמחה שמהולה בעצב מבחינתי, מצד אחד חשוב שהוא יעבור לקבוצה מסוימת ועוד בליגת העל ובה הוא יצבור דקות משחק וינסה להוכיח את עצמו ( ואני בטווווח במאה אחוז שהוא יוכיח כי יש לו מה ), יש לו את הכלים להצלחה, הוא מהיר, כריזמטי, הבקעות זה הצד החלש שלו אבל אני מאמין שבסכנין אני אזכה לראות אותו מבקיע ... ומקווה באמת שהוא יחזור לחיפה בעתיד, כי אני, בניגוד לכמה אחרים כאן, מגלה בו פוטנציאל ופוטנציאל לא קטן! שיהיה לו בהצלחה :aaa031:
מוזר מאד, דוקא אשדוד(יחד עם מכבי פ"ת) נחשבת אולי לקבוצה שהכי מטפחת שחקני בית בארץ, מדובר במגן\קשר שמאלי אטיופי מוכשר, ששיחק לא מעט משחקים בעונה שעברה והיה טוב יחסית לקבוצה. אני לא מאמין שהוא שוחרר על רקע מקצועי.
סאמת מוזר הקטע עם רחמים צ'קול..גם העונה וגם לפני שנתיים הוא שותף די הרבה ביחס לצעירים וגם אני זוכר כמה שערים שהוא כבש בקבוצה הבוגרת [כולל השער מול בית"ר העונה מהאוויר],גם לי נראה שהרקע לשחרורו אינו מקצועי.
לפי מה שאני מבין הוא לא שוחרר לאלתר, הוא קיבל אישור לחפש קבוצה שתקלוט אותו בהשאלה. אם הבנתי לא נכון, הייתי מאוד שמח אם בית"ר הייתה מחתימה אותו לחמש שנים ומשאילה אותו.