זו לא שאלה אם הוא מסכים זה שאלה האם הוא מתאים והתשובה היא בהחלט לא, משום שהוא מתאים לליגה ג.ליגה ב, גדולה עליו.
יש לו בעיטות חופשיות מדהימות,אבל נראה לי שהוא כבר לא כמו פעם,הוא לא ברמה של ליגת העל ואני חושב שזה חכם לשני הצדדים השחרור הזה והחתימה בעראבה. מה שכן,שאומרים חיים סילבס אי אפשר לשכוח את הכדור המסובב שהוא הביא לאייאקס במשחק ידידות.
חיים סילבס "בילה" את כל העשור בליגה השנייה למרות שהיה יכול בלי שום ספק לשחק בליגת העל(לפחות בעונות האחרונות). צריך לבדוק כמה קבוצות הוא העלה ליגה, הוא ממש קבלן עליות אבל מוזר לי שכל פעם שהוא עולה ליגה הוא ממהר לחתום בקבוצה בליגה השנייה, הוא מפחד מכישלון בליגה הבכירה או שאוהב את האתגר בליגה השנייה?
כפיר ליבוביץ' ששיחק בעונה הקודמת באשקלון חתם בעראבה. בנוסף עראבה טרפדו את המעבר של מחמוד עבאס לנתניה למרות רצון השחקן והסיכום שהושג.
אני רואה כאן חיזוקים טובים של עראבה שבהחלט עושה רושם טוב עד עכשיו. היום היה אימון בכורה של בת-ים עם איזה 30 נבחנים .. כשאני אדע שמות או משהו אני אפרסם
אני בניגוד לאחרים לא מתלהב כל כך מעראבה, נכון קבוצה חדשה עם כסף המון אמביציה התלהבות ורצון להצליח אבל זה עדיין לא מספיק, אל תשכחו חבר'ה שאנחנו עדיין בתרדמת כאן בלאומית יותר מחצי ליגה לא החתימה יותר מ4 שחקנים שלא לדבר על מאמן. חיים סילבס - נעלם גדול מאוד מבחינתי זה לא אחי שהיה לו לבית במשך שנתיים (?) ומקום חדש שנבנה מ-0 עם לחץ גדול וחיים כבר לא ילד וסוחט מעצמו עוד ועוד. בואו נגיד זה לא הכוכב או "השם". פאריד טאהר עוד נעלם מבחינתי אני לא יודע כמה הוא טוב ומה הוא יביא איתו. אלון זיו רכש נהדר בעניי. כפיר לייבוביץ - אף פעם לא אהבתי אותו וגם עכשיו אני לא ממש בעדו ככה שזה לא עושה עליי רושם. יניב אברג'יל והשוער אושרי, מזמן אחרי השיא. בכלל שימו לב השחקנים האלו הם יותר שמות מאשר שחקני כדורגל, כל אחד מנשק או כבר עבר מזמן את גיל ה-30 אני לא אוהב. אני ככלל מעודד רק צעירים אני אוהב של מכבי ת"א אבל אין אין אין על מכבי חיפה שימו לב מה הצעירים מביאים איתם, הכדורגל היום שייך לצעירים. אני שמח שגם בנס ציונה מיישמים את זה. אני לא אוהב שמביאים שכיר חרב שבא לגרד עוד 100.000 שקל לפניי שהוא הולך לפתוח פיצוציה למחייתו. תראו בסהכ עראבה היחידה שמחתימה שחקנים ושחקנים בינוניים שמהשם שלהם נשאר רק שם תחכו עוד 3 שבועות ואז תראו מי רוצה צמרת ומי עושה קולות של צמרת עוד 3 שבועות אולי שבועיים יגיעו "הכלים הכבדים" והשחקנים היותר איכותיים. אני מאוכזב מגל יוסף ומהכח אני לא יודע לאיזה עונה הם שואפים אבל ויקי פרץ שחקן עם עבר גדול אבל כמאמן פשוט שום כלום או כמו הקוף ,"קולקציה של כלום". אני מחזיק מ-ממן הבאר שבעי יותר מאשר מויקי לפחות יש לו קבלות הפריח קצת את השממה בנגב, ויקי חוץ מלהיות שוליה במכבי ומאמן סוג ד' בשקמה, לא יודע... נודף ריח רע.
תראה עם יש משהו שלמדתי בליגה הלאומית זה שצריך להחתים שם שחקנים שטובים בליגה הלאומית,לא מעט קבוצות ניסו לעלות עם שחקנים מליגת העל וכשלו. סילבס,זיו,לייבוביץ' וטהאר הם שחקנים שכבר היו לא מעט בליגה הלאומית ויודעים איך להסתדר שם.
זה מה שיפה בפורום, אני אישית חושב הפוך ממך במקרה הספציפי הזה של השחקנים הנ"ל, אני לא אומר שניסיון זה לא חשוב אבל במקרה הזה מדובר בסוסים מתים זו דעתי.
אם תוכל להסביר את דברייך אני אשמח. כי פעם אחרונה שבדקתי בן גוריון היה בנגב ו"הפריח את השממה" לפני 50 שנה. פעם אחרונה שבדקתי אין כאן שום שממה להפריח. בטח ובטח כשמדברים על דורון ממן שמצד אחד הצליח להעלות שחקנים לא רעים מהנוער של הפועל באר שבע (אליניב ברדה, אלעד בונפלד) ומצד שני הראה בורות מדהימה כשדר ברדיו דרום (אסור לגיא לוי להוציא את זיו כבדה. כבדה הוא אתיופי ולכן יש לו כושר) עד כדי כך שהפך לבדיחת היום בקרב אוהדי הפועל באר שבע.
בית"ר/שמשון: אחרי מו"מ לילי, לופא קדוש סיכם את תנאיו בקבוצה לעונה אחת, וכבר הערב יעביר את אימון הבכורה של הקבוצה לקראת עונת המשחקים 2009-2010 בליגה הלאומית. הקבוצה גם מעוניינת בחלוץ מכבי ת"א ומכבי פ"ת לשעבר- אמיל אמבמבה, והוא צפוי להגיע בימים הקרובים למבחנים. יחד עם אמבמבה, אמורים להגיע עוד שלושה קונגלוזים איתם הושג כבר סיכום כספי. למשרדי המועדון הגיע פקס מקבוצת הפועל ת"א ובו הזמנה לחלוץ הקבוצה עידו אקסברד (20) להגיע למבחנים במתחם חודורוב. הפועל מרמורק: החלוץ קובי אבדייב (בית"ר/שמשון ועירוני בת ים בעונה החולפת) חתם בקבוצה לעונת המשחקים הבאה. הפועל ראשל"צ: בקבוצה זועמים על העולה לליגת העל הפועל רעננה, שהחתימה מתחת לאפה את חלוץ קבוצת הנוער המחזיק בחוזה- אור חסון. במידה ורעננה לא תיענה לדרישתה של הפועל ראשון לבטל את ההסכם- מאיימת הקבוצה מעיר היין לפנות לערכאות משפטיות. רועי דניאל-סוכנו של השחקן, טוען כי לחסון אין מחוייבות כלפי הפועל ראשון והוא רשאי לעבור קבוצה עפ"י חוקי אופ"א.
לטעמי, עראבה בנתה קבוצה טובה מאוד. אך בכדי שזו תתקדם במעלה הטבלה היא תהיה חייבת את התמיכה של הקהל בכדי ליצור אווירה ביתית ועניין של משהו גדול, במיוחד לאור העובדה שאת משחקיה היא תצטרך להעתיק ל"דוחא". בליגות האלה ספורטאים חייבים שיהיה משהו שידחף אותם קדימה, וראיתי את זה במהלך השנים האחרונות כשהגעתי למשחקי בית"ר/שמשון ת"א. קבוצה עם יניב מזרחי, אלירן אלקיים, אורן רותם ועופר שטרית, שעשתה בית ספר לקבוצות ליגת העל בגביע המדינה, לא יכלה להשקמה/רמת חן וטירת כרמל, ובנוסף סיימה בתחתית הליגה כיוון שראיתי שחקנים שונים לחלוטין בין משחקי הליגה והגביע. כשהליגה לא מסוקרת ולא באמת מעניינת את הציבור הרחב, הקהל לא מגיע והשחקנים נותנים מעצמם הרבה פחות. כמו כן, אין לי ספק שלמרות הפתיחה הניהולית הצולעת, בעראבה למדו את שגיאותיה של אום אל פאחם.
חודש בדיוק עבר מאז השער של אלן מסודי שהשאיר את מכבי הרצליה בליגה הלאומית כנראה שהעומדים בראש המערכת רוצים לעבור עוד שנה דומה לעונה החולפת. חודש שלם לאחר סיום העונה ואין כאן אף שחקן חדש!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx . 5 וחצי מיליון שקל תקציב? פחחחחחחחחחחחחחח.