עושה רושם שחזרתו של הבעלים, איזי שירצקי, ארצה מברזיל העיר את הקבוצה מהתרדמת כאשר סולי צמח, אותו אחד שהתגרה בשחקני קרית שמונה במשחק הירידה, חתם בקבוצה לעונה הקרובה.
לפי מה שזה נראה בינתיים קריית שמונה תהיה בגלאקטיקוס של הלאומית. כמה יעלו מהלאומית שנה הבאה? 2 קבוצות?
תכלס, קריית שמונה ונס ציונה הן הקבוצות שסגרו עם הכי הרבה שחקנים לעונה הבאה עד עכשיו וזה יתרון גדול כי הקבוצות כבר די מאורגנות ויכולות להתחיל את ההכנות בשקט. גם רמת השרון במצב לא רע בכלל יש לציין.. אבל אל תשכח שיש עוד מספיק זמן עד פתיחת הליגה. תאמין לי שבחודש האחרון אתה תראה כל כך הרבה תנועה של שחקנים שתכח מכל מה שקורה עכשיו.
בית"ר/שמשון ת"א: יוסי סאסי- מבעלי הפועל ירושלים, מסרב לחתום על טופס השחרור של המאמן לופא קדוש, בטענה ש"בית"ר/שמשון מנצלת את המצב שיש ללופא חוזה בהפועל, ומציעה לו סכום נמוך משמעותית". סאסי דורש שבית"ר/שמשון תשלם את ההפרש בין הצעתה "הנמוכה" כהגדרתו, לבין הסכום עליו התחייבו ירושלים לשלם למאמן בעונה הבאה. בעקבות ההעפלה ללאומית, ובעקבות דרישת המשטרה, החל מהעונה הבאה יישב הקהל האורח באיצטדיון שכונת התקווה, ביציע מאחורי השער. לאחרונה נעשו מספר שיפוצים קוסמטיים ביציע בכדי לספק נוחות מירבית לקהל האורח. הקשר גיא קואז, ששוחרר מהפועל רעננה, קיבלה מהקבוצה הצעה כספית לעונת המשחקים הבאה. יחד עם בית"ר/שמשון, מתחרות על שירותיו של קואז גם הפועל ראשל"צ, מכבי הרצליה ועירוני רמה"ש.
רונן וינשטיין "מאמן" שמשון בעונה שעברה חתם לעונה אחת "בבית"ר נעלי בית" כי רק לשם הוא מתאים...איזה אשקלון? מה אזוגי פרייר הוא לא ראה מה קרה בבית"ר שמשון השנה?
רגע ויינשטין בשמשון? אני שמעתי שבאום אל פאחם תהיה קבוצה "בליגת העל עוד שנתיים" בהתחלה גיכחתי עד שהסבירו לי מי הגורמים שמאחורי הקבוצה אבל זה לדיון אחר לא כאן, שמעתי שהוא קיבל הצעה, ויינשטיין לאמן בשכר של למעלה מ12 אלף ש"ח הוא דרש יותר ונענה בשלילה. לגביי בת ים חבל לי אישית על אוחנה חלוץ נהדר אבל כאחד שעלה מחליף בארצית הוא לא יוכל להשתלב בשנה הבאה אצלנו כשיהיה חלוץ זר את שי אבוקסיס ואת אסייג ואת מלך שערי קבוצת הנוער, 4 חלוצים זה טו מאץ. אני מתרשם שבת ים מביאים מאמן ואומרים לו תביא מה שבא לך אנחנו נחתים, בדיוק כמו בפתיחת העונה שעברה עם בנודיס, אני מקווה שישחק להם קצת המזל הפעם כי חוכמה גדולה אני לא רואה שם.
אני רואה שנפתחת מושבה באר שבעית בבת ים, בטח בגלל דורון ממן. גם מיקי עטיה וגם ינאי דרעי הם שחקנים עם עבר בליגת העל (ינאי דרעי בבאר שבע, מיקי עטיה בקריית גת ובית"ר י"ם), לשניהם היום אין מקום בליגה העל, וצריך לראות איך הם יסתדרו בעונה הבאה בליגה הלאומית. לדעתי הכל תלוי בהכנה שהצמד יעשו. שניהם בעבר סבלו מהתנהגות לא מקצועיות (ינאי דרעי החליט לטוס לאמריקה באמצע הקרירה, עטיה נדקר בזמנו ברגל במועדון בבאר שבע) שפגעה בקרירה שלהם. רק הכנה טובה, והתנהלות מקצועית, תוכל להפוך אותם לשחקנים שיתרמו לבת ים בעונה הבאה. לדעתי העובדה שהם היום מבוגרים יותר בגיל ובוגרים יותר מבחינת התנהגות, בטח תעזור לעניין. אני לא בא לבקר את המושבה הבאר שבעית שנבנית בבת ים. אם אכן דורון ממן ידע לשלב לצד חזן, עטיה ודרעי גם שחקנים צעירים שנפלטו מהמערכת של באר שבע צעד לפני שהשתלבו בקבוצה הבוגרת כמו - נדב מויאל, אלירן גבאי, נועם פרץ, טל חווה ואחרים, לבת ים יכולה להיות אחלה קבוצה. ושוב אני שואל את אוהדי הפועל ירושלים כאן בפורום, האם לא הייתה יוזמה של אוהדי קטמון לקנות את הפועל ירושלים? מה קרה לאותה יוזמה?
ויינשטיין כבר לא יחזור לשמשון, לאורי שלנו יש סיוטים מהעבר והוא הוזה דברים מדי פעם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx . אגב ויינשטיין, הוא אמור לסכם את תנאיו בקרית אונו שהעפילה העונה לליגה ב'. אני אוהב את אותם קשקשנים שסיפרו לך את המעשייה הזאת. גם על מכבי ב"ש אמרו שעומדים מאחוריה גורמי פשע שמלבינים דרכה כספים, והאמת המרה היא שהקבוצה לא יכולה לפתוח את העונה הבאה בליגת הלאומית. פאריד טאהר אמר בראיון אחרי החתימה בעראבה שהוא "חרד לגורלה של אום אל פאחם". למעשה עד עכשיו לא יודעים באיזו מתכונת תופיע אם אל פאחם בעונה הבאה, כקבוצה מאוחדת, או כארבע מועדונים נפרדים.
אריאל קשה לי להאמין שויינשטין יסגור בקריית אונו,בעקרון הקבוצה כבר מינתה את רוני שניידר(שאימן את נבחרת הנשים) למאמן,לא רואה את שניהם עובדים ביחד..בכלל לא מובן העניין עם קריית אונו שפיטרה את צמד המאמנים שהעלה אותם ליגה..לגבי אום אל פאחם יש בעיות לגבי האיחוד שכנראה לא ייצא לפועל,הפועל תצא המפסידה הגדולה מהעניין מכיוון שהיא סוחבת גרעונות של למעלה ממליון שקלים מהעונה הקודמת וכנראה לא תצליח לפתוח את העונה הבאה..
אריאל המעשיה שאני מדבר עלייה בטעותי שלי כי לא ציינתי היא מכבי אום אל פאחם, שעבד לטיף אחד מעשירי המגזר הערבי הוא הגב הכלכלי שלה בתוספת אנשי עסקים ותיקים מהעיר. אותו גורם גם אמר לי ששקל שהאנשים הללו מבטיחים לך אתה תקבל אותו ולא משנה מה יהיה "הם לא נוכלים ורעים כמו עאדל אדיב - ויש להם המון כסף". אני לא מאמין שויינשטין ילך לליגה ב' הוא לא יסכים.
השחקנים הבכירים של בת-ים בעונה שעברה צפויים להמשיך: קובי שאלו, אסיי ברזילי, יניב עמיאל, יניב סבג, דודי ביטרן (תלוי בבנק) מאור אסור ויוסי תורגמן. בכל מקרה יש מקום לשדרוג רציני שאני מאמין ומקווה שיבוא
החתמה שמאוד הפתיעה אותי: חיים סילבס ישאר לפחות עוד עונה בלאומית לאחר שחתם במדי אחווה עראבה. http://www.one.co.il/Article/139571.html - - - - - מפתיע שאחי נצרת ויתרו עליו, השחקן הזה יכל לעזור להם במאבקי ההישרדות, מאידך חיזוק טוב לעראבה.