רמי גרשון מתקרב שוב לבלגיה וצפוי להיות מושאל לאלופת בלגיה סטנדרד ליאז'. ***מישהו יכול לומר לי לאן אלירן אלקיים, יוסי יונה ואופיר חלוואני עזבו משמשון?
מישהו יכול לומר לי לאן אלירן אלקיים, יוסי יונה ואופיר חלוואני עזבו משמשון? (סליחה על הדאבל,טעות.למחוק)
הקשר הקולומביאני סרחיו איבן נובואה החל להיבחן היום בקבוצת בית"ר/שמשון ת"א. בעונה שעברה היה נובואה חלק מקבוצת בני סכנין המשחקת בליגת העל. http://www.mybestplay.com/img/uploads/2009/July/July27728_22070711.Xxx נובואה. כמו שכבר נכתב- חלוואני בבת ים. אלקיים שוקל מספר הצעות מליגה א' ואולי אף עשוי להודיע על פרישה מכדורגל כשהוא מכוון להקדיש את כל כולו לעסקיו הפרטיים. יוסי יונה ישחק בעונה הקרובה במכבי יבנה מליגה א' דרום.
רציתי לשאול לגבי כמה שחקנים איפה הם בעונה הבאה.... *אלי ביטון(עונה שעברה הרצליה) *שי בירוק(עונה שעברה בני לוד) *רותם שמול(עונה שעברה קרית אתא השאלה ממכבי פ"ת)
תחילה חוב מהודעה קודמת- אלירן אלקיים חתם הבוקר במכבי כפר קנא מליגה א' צפון. אלי ביטון- אתמול פוצץ המו"מ בינו לבין מכבי ת"א וכרגע הוא שחקן חופשי ומחפש קבוצה בליגת העל.
שחקן מעולה , החתמה רצינית לאשקלון .. תהנו ממנו בבעיטות החופשיות שלו , הוא אומן בזה .. קיוויתי שהוא יחזור לנתניה , אבל גם לאשקלון (שזו קבוצה שאני מסמפט) זה בסדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
רן קוז'וק מגן קרית שמונה בעונה שערה חתם היום בהפועל אשקלון!! בימים הקרובים ישחרר מלמיליאן מספר שחקנים..
מהפך....קובינה ניהום קשר נבחרת בנין שנבחן עד עתה באשדוד שרוצה אותו מאד החליט שהוא לא מוותר על נס ציונה והסכים לקיצוץ גדול בשכר שלו בשביל שיוכל להשתתף ביחד עם הסקציה בעלות כרטיסו שנאמד באיזור ה-30000 יורו. הופתעתי אבל באמת כך הם פניי הדברים השחקן התחבר לקהל ולאנשים שאהבו אותו עטפו אותו בחום ואהבה מה שהוא לא הרגיש באשדוד וכך קורה שייתכן ועד יום שני קובינה יפתח בהרכב מול בית"ר שמשון. אני שמח ומברך על כך, קשר קדמי פנטסטי. יחד עם זאת בקבוצה נמצאים במשא ומתן עם קשר נבחרת לטביה אותו ניגרי שכבר כתבתי עליו. ולסיום סיומת אלונה ברקת מהפועל באר שבע מעוניינת לשחרר את בנגורה הגנאי, וכצעד ראשון הוא הגיע ל2 ימי התרשמות בנס ציונה ואם ירשים את רפי כהן הוא יוחתם בקבוצה וכך בעצם נס ציונה סיימה את מכסת הזרים שלה כאשר פארקר ניהום בנגורה יאיישו את עמדת החוד. פארקר וניהום זה כבר חיזוק גדול אני מקווה שנפגע גם בזר השלישי ואז הצמרת הגבוה בהישג יד.