זה לא משנה אם נימבה חתם בק"ש או באשקלון... למי שהתמונה עדיין לא ברורה, ק"ש ואשקלון הולכות לקחת את הליגה הזאת בהליכה.
בהחלט מוקדם לדבר על איך תראה הליגה בסוף העונה (למעט דיבורים על קריית שמונה).. בכל מקרה אין ספק שאשקלון קבוצה שחייבת לרוץ בצמרת. קריית שמונה מתחזקת יפה עם ההחתמה של נימבה שלמעשה סוגרת את הסגל לעונה הבאה המתבסס ברובו על השלד של העונה הקודמת. בלי ספק קבוצת ליגת על- מרכז טבלה של ליגת העל העכשווית. קריית שמונה מוכרחה לעלות ואם היא לא תברח לליגה בסוף הסיבוב הראשון זאת תהיה הפתעה גדולה! בעניין אחר, הפועל נצרת עילית מנצחת 1-0 את הפועל עכו משער של יהודה זינו.
אני דווקא התרשמתי בעיקר מהרצליה. נבנתה שם קבוצה מצויינת. החישובים האלו מוקדמים, ואין דוגמא טובה יותר מהעונה שעברה להמחיש את זה. נכון לרגע זה רוב קבוצות הליגה לא השלימו את הסגלים, שלא לדבר על כך שבימים הקרובים חלקם רק יצאו למחנה אימונים. מה שבטוח- תהיה לנו אחלה של ליגה.
קצת מידע על השחקנים שלפי QQ1976 חתמו: אסף עזו :אח של אופיר(דרך אגב,אופיר לא התאמן גם כן בשמשון?)קשר. בן 25 נחשב לשחקן מוכשר ושיחק בנבחרת הנוער של ישראל. סלמן מוסה:מגן ימיני\בלם בן 26,שחקן הפועל ירושלים בעונות האחרונות,מגיע עם לופא קדוש. תומר סולטן:גם כן מגיע מהפועל ירושלים יחד עם לופא,שיחק בעונה הקודמת כבלם\מגן ימני\שמאלי ואף קשר.בן 28(בינואר יהיה ב29) לירן מזרחי:מגן\בלם בן 25,שחקן בית"ר שמשון בשנתיים האחרונות לאחר שהגיע מרמת השרון.(הוזכר כנראה מפני שהאריך את חוזהו) שי והבה:קשר בן 25,גם הוא שחקן שמשון בעונה החולפת.שיחק לפני שלוש שנים בראשון כבש שלושה שערי ליגה,לפני שנתיים שיחק בכפר שלם וכבש שער ליגה אחת ובעונה הקודמת שיחקת בשמשון וכבש 6 שערי ליגה ועוד 3 שערים בגביע הטוטו. מור שקד:קשר בן 23 שיחק בעברו ברמת השרון לאחר מכן עבר לרעננה והושאל לשמשון בעונה החולפת בה היה לשחקן הרכב. שחר שמש:שוער בן 33 שיחק בעבר בבני לוד ובהפועל ירושלים שוער טוב ומנוסה שבהחלט מספיק לליגה הלאומית.שיחק בעונה הקודמת בשמשון והיה לשחקן הרכב. דרך אגב,בויקיפדיה רשום שאורי פסו הוא שחקן שמשון. הלוואי!!!בלם\קשר אחורי בן 22 מוכשר מאוד והלוואי שיגיע ובאמת יוכיח את עצמו. מישהו יכול לאשר\לדחות את הידיעה הזאת? עוד אחד שרשום בויקיפדיה:אורג'י קאלו-רשום בויקיפדיה שהוא חלוץ למרות שאני כבר לא יודע מה הוא,ראיתי מקומות שרשום קשר,קשר אחורי וגם חלוץ (נחשב לישראלי מכיוון שהתחתן עם ישראלית)
אבדוק הערב או מחר בבוקר בנוגע להחתמות של שחקנים חדשים. אך בינתיים עושה הרושם שלופא לא ממש סומך על פרויקט "הצערת" הקבוצה ומוכן לקחת כל שחקן שרק יתאפשר. כולל "פליטים" נבחנים מהפועל ירושלים שעד לא מזמן הוא עצמו לא ממש ספר, ועוד זר שנזרק מקבוצה לקבוצה. לירן מזרחי הוא החתמה מצויינת, אחד המצטיינים של עונת הגביע. לא ברור לי למה ויינשטיין לא ספר אותו. עד כמה שהבנתי, אורי פסו סיכם דווקא בהפועל פ"ת.
הליגה הזאת לא צפוייה אי אפשר לדעת מה יקרה הכל יכול להיות בליגה הזאת. אם כבר אמרתה אשקלון אז אני חושב שעדיין הקבוצה צריכה להתחזק בקישור ובהתקפה והיתרון שלנו זה הקהל שהשנה נראה לי שיבוא וידחוף תקבוצה. אשקלון עברו אתמול בבקרה והתקציב 6.5 מיליון והמגרש עדיין לא אושר בגלל שעדיין לא הורידו גדרות ולא שמו מצלמות אבטחה.
הבלם הניגרי אנוזי קאליסטוס חתם בהכח http://www.one.co.il/Article/141460.html אנתוני פארקר חתם בנס ציונה http://sport.walla.co.il/?w=/157/1527806