העברות רשמיות בליגה לאומית לעונת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י kfiros, ‏30/5/09.

1. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

הבית הזה הוא ממש לא בית המוות, ואפשר לומר אפילו יותר מזה - זה בית קצוות.

ס.כ. נס ציונה ועירוני ק"ש הן 2 קבוצות חזקות שהולכות להיאבק על 3 המקומות הראשונים, הפועל כפ"ס והפועל אשקלון הם אמנם שמות מאיימים אבל 2 הקבוצות האלו כרגע נמצאות, ביחד עם הפועל נצרת עילית, במצוקה הכי גדולה של הליגה הלאומית והן ייאבקו על הישארות בעונה הבאה.

אמנם גביע הטוטו זה גביע הטוטו ויכולים לקרות שם דברים הזויים, אבל זה לא הולך להיות לפי דעתי בית צמוד במיוחד.

2. The best of The best Member

אריאל,
    אתה באמת מאמין שתקציב המינימום יישאר על כנו ללא שינוי ? לי אין ספק שהוא יירד, אם לא אזי שיותר מ-10 קבוצות לא יצליחו לפתוח את העונה.
    אגב, מה ששניצר עושה ואני מקווה שימשיך זה מהלך נהדר, היום בימים של מיתון אין הצדקה לתשלומים כאלו גדולים למעט אחד כמו שחר שמש שהוא באמת באנקר ומניה בטוחה.
    מצד שני הוא רואה לטווח ארוך ובנינו אם הוא רוצה הוא מעמיד 5 מליון תקציב אבל הוא צודק אי אפשר לעלות לליגת העל ולהגיד "עליתי" ולהתרסק שנה אח"כ, מצד שני אי אפשר גם להגיד לא לעלייה ככה שהוא פועל בחוכמה הבנייה יותר חשובה מכל דבר ואני יודע ששניצר באת פירגן לנס ציונה בעיתון תל אביב כאשר הוא ציין שקבוצה בתקציב של 1.6 מליון שקל עשתה בית ספר לליגה שלמה עם בניה לטווח ארוך והוא צודק המחשבה היא נטו לעתיד זה שבנס ציונה עלו מהמקום הראשון זה הבינגו שבבינגויים.
    ברגע שבונים לטווח ארוך יש לך מה למכור אח"כ ובלאומית כשאתה פסע מליגת העל אתה חייב להצטייד בהתאם.

3. The best of The best Member

תראו בארצית בתחילת עונה שעברה ציינתי שנס ציונה תסיים את העונה במקומות 1-3, לשמחתי יצא שהייתי נביא בעירי.
    אני לא מחפש להיות נביא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אבל אפשר לומר שנס ציונה העונה בהחלט במצב לא רע, מבחינה תקציבית היא עומדת באמצע הליגה לא עשירה ולא ענייה הסוד שלה הוא בתלכיד הנהדר והצעיר מהשנה שעברה שימשיך גם העונה בתוספת חיזוק וכוח משמעותית של 2 זרים איכותיים ו2 ישראלים איכותיים, כאן בלאומית זה כבר נהפך קשה יותר אבל אני יכול לומר שפחות ממקומות 1-5 וזה יחשב ככישלון.
    אני גם לא בטוח שהקבוצה תעבור בבקרה בשלמותה עד המשחק ב8.8 ככה שאם נפסיד אני לא יופתע.

4. Ariel Member

אין ספק שאני תומך בצעד של שניצר.
    אם כי חייבים להודות שיש חשש קל. הרי בשנים האחרונות שמשון תמיד סיימה מתחת למטרות שהציבה לעצמה כשהתקציב היה הכי גבוה והמטרות היו למעלה.
    כעת, כשהתקציב נמוך והכיוון הוא האמצע- צריך לפקוח עין שלא נתדרדר למטה.

חישובים והערכות באמת מוקדמים בשלב הזה, להערכתי "מבול ההעברות" עוד לפנינו, בטח לאחר שההתאחדות תוריד כנראה את תקציבי המינימום.

ובכלל, מי שלא ראה משחק גביע טוטו של ליגה ארצית- לא ראה שכונה מימיו.

5. דניאלושקה Member

מאור אסור מיתן את דרישותיו וסיכם לעונה נוספת בבת-ים

6. The best of The best Member

עמאר מנצור אקס הפועל תל אביב וכפ"ס בעונה החולפת חתם אמש בסקציה נס ציונה.
    רפי כהן שמכיר את האיש מקרוב בטוח שהוא יוסיף הרבה.
    מחייה ונראה...

7. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

כפ"ס החתימה מאמן - תומר קשטן, בנו של דרור קשטן.
    למי שלא מכיר אותו, יש לו היסטוריה מפוארת בקריירת האימון.

הוא אימן בנוער של הפועל כפ"ס, איפה שרוב השחקנים נמצאים היום והוריד אותם ליגה.

לאחר מכן הנוער של הפועל ת"א המפגרים החתימו אותו והוא אימן שם 3 שנים, בשנה הראשונה הוא הביא אותה למקום החמישי, בשניה למקום הרביעי ובשלישית במקום השישי, ומדובר בקבוצה שהנערים שלה לקחו אליפות שנתיים רצוף לפני שהוא התחיל את הקריירה שלו במועדון.

הפועל כפ"ס תמיד היה מועדון שאני חיבבתי וחבל לי שהוא הולך לרדת לליגה א' בשנה הבאה.

8. QQ1976 Member

5 משחקני הפועל ירושלים בעונה שעברה מתאמנים בבית"ר שמשון ת"א

והם אורי פסו , אסף עזו , תומר סולטן , מוסא סלמן ואלירן אוחנה

אף אחד מהם עדיין לא סיכם

9. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

אסף עזו...שכחתי שהוא עוד חי..סיפור באמת עצוב

10. roeiuzan Member

ישראל זביטי מרמה"ש חתם בעכו.

11. דניאלושקה Member

בבת-ים נבחן זר מגאנה .
    מחר משחק אימון מול הפועל באר שבע בוסרמיל

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחלה אווירה תהיה מחר במשחק אימון. הצפי הוא ללמעלה מ1000 איש שיבואו לראות לראשונה את הקבוצה החדשה שנבנית בבאר שבע.

13. Ariel Member

הקשר סמי אלייקים שהושאל בשנתיים האחרונות לבית"ר/שמשון חזר לקבוצת האם-הפועל כפ"ס, אחרי שתומר קשטן- המאמן החדש של הקבוצה מהשרון, החליט לכלול אותו בתוכניות לעונה הקרובה.

14. The best of The best Member

שורה של משחקי אימון היום כשבאחד מהם גם נס ציונה שיחקה באשדוד, משחק אימון כמו משחק אימון התוצאה באמת לא משנה האומנם נס ציונה ניצחה והציגה כדורגל לא רע אבל המטרה הייתה לבחון שחקנים.
    ממה שהבנתי הקבוצה שיחקה מצוין ובצורה בלתי מתפשרת בהגנה ואשדוד פשוט לא יכלו לעשות כלום באיזור ה-16.מצד שני נס ציונה עצמה לא טמנה ידה בצלחת ושיחקה מצוין עם הנעת כדור שזה הכי חשוב, הקבוצה בשנה שעברה הצטיינה בהנעת כדור ואני מאוד רוצה שזה ימשיך ככה, הקישור וההגנה מתפקדים נהדר, הקשר הברזילאי פדריניו שנחת אמש לא הרשים היום ונראה עייף, מי שכן הרשים היה הזר מיכאל מקסים בן 22 וסגן מלך השערים בליגה הראשונה במולדובה (אמרתי לכם הכמות זרים שנבחנים כאן - ממלא מטוס בואינג) שכבש את שער הניצחון ונראה חלוץ 9 נהדר, מתנשא לגובה של יותר מ-190 והוא פשוט "סוס" אני לא מקנא בשחקני ההגנה שצריכים להילחם בגוליית הזה.
    אם הוא ימשיך להרשים הוא יוחתם ואז אפשר יהיה לשבור כוס ולהגיד מזל טוב אחרי אין ספור נבחנים.
    נבחנים אמרנו... אז ביום ראשון נוחת עוד חלוץ או קשר אני כבר לא יודע מה בעצמי, ניגרי בן 22.
    שורה תחתונה הקבוצה נראית לא רע במשחק הכנה ראשון רציני לעונה, שבוע הבא יש מחנה אימונים בקיבוץ דורות.
    אני מאמין שבסוף באמת תהיה קבוצה טובה.

15. דניאלושקה Member

הזר מגאנה שוחרר.
    היום היה משחק אימון מול הפועל ב"ש בוסרמיל.
    במחצית התוצאה עוד הייתה 0-0 כאשר הקבוצות עלו עם ההרכבים החזקים שלהן ואז הוחלפו כל שחקני בת-ים ושיחקו בעיקר נבחנים וגם כמה מב"ש והקבוצה מהדרום ניצחה 2-0
    לפי מה ששמעתי מחבר שהיה במשחק הקבוצה נראתה לא רע בכלל